Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

PS4 vs Xbox One

More
18 Jul 2016 07:55 - 18 Jul 2016 08:15 #184595 by Grigoris
Replied by Grigoris on topic PS4 vs Xbox One

DoUzOs wrote:

fits79 wrote: Σε ενα απο τα παρα πολλα που υπερεχει το ps4 εναντι του xbox one ειναι οτι για να βρεις τις ευκαιριες παιχνιδιων digital πρεπει να ψαξεις παρα πολυ στο xbox one ενω στο ps4 ειναι πανευκολο να τις βρεις.

Και αυτο οφειλετε στο παραφορτωμενο χωρις κανεναν απολυτως λογο μενου του xbox one.

Δεν είχα ποτέ την ευκαιρία να browseάρω το Store του PS4 ή, γενικά, το menu του (έχω, μόνο, κοιτάξει και μέσω videos και μπροστά μου), άρα θα εκφράσω γνώμη μόνο για το Xbox One και θα πω πως έχεις άδικο. Έχω χρησιμοποιήσει το store αρκετές φορές, για να ψάξω διάφορα παιχνίδια ή εφαρμογές και μπορώ να πω πως δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα, ούτε έψαξα πολύ, ούτε δυσανασχετήθηκα επειδή δεν βρήκα αυτό που έψαχνα. Αντιθέτως, έγραψα αυτό που ήθελα να βρω στο search και βγήκαν όλα τα αποτέλεσματα, τα οποία ήταν on point. Μάλιστα, έχω κάνει αγορά μέσω του Xbox One (κατά τη διάρκεια των sales, πριν από μία εβδομάδα) και πήγαν όλα πένα. Τι εννοείς, πάντως, "παραφορτωμένο χωρίς κανέναν απολύτως λόγο μενού του Xbox One"; Εγώ το βρίσκω πολύ ωραίο και καλαίσθητα σχεδιασμένο. Αν μπορώ να εκφράσω γνώμη για το μενού του PS4 με τις ελάχιστες εμπειρίες που είχα μαζί του, μπορώ να πω πως μου θυμίζει πολύ το αντίστοιχο του PS3, ενώ του Xbox One φέρνει μεγάλες αλλαγές σε σχέση με εκείνο του Xbox 360 (τουλάχιστον, έτσι θυμάμαι).

Headhunter94 wrote: Το xbox live δεν είναι πιο αξιόπιστο από το psn?Γιατί με ενδιαφέρει αρκετα το online multi.

Αξιόπιστο; Σε ποιον τομέα; Latency; Προσφορές στο store; Gaming parties και συμπεριφορά άλλων χρηστών;

Warning: Spoiler!

Θα διαφωνήσω και με σένα, Βαγγέλη, όπως θα έκαναν πάρα πολλοί ακόμη. Τα δύο χειριστήρια έχουν αρκετές διαφορές, με μεγαλύτερη, κατ' εμέ, τα δύο thumbsticks. Ξεκίνησα με PS1, αλλά συνέχισα με Xbox-Xbox 360-Xbox One, άρα μπορεί κάποιος να πει πως έχω συνηθίσει με τα χειριστήρια των κονσολών της Microsoft. Πάντως, όταν έπαιζα, ακόμη, στο Xbox 360, το χειριστήριο του PS3 μου φαινόταν κάπως άβολο. Τα έχω δοκιμάσει και τα 2 με shooters, που πιστεύω πως εκεί καταλαβαίνεις ποιο χειριστήριο είναι καταλληλότερο, και το Xbox 360 νίκησε κατά κράτος το PS3, λόγω του positioning των thumbsticks, τα οποία έκαναν τον χειρισμό ευκολότερο και βολικότερο. Θα έλεγα το ίδιο και για τα racing, αλλά δεν είχα την ευκαιρία να παίξω κάποιο στο PS3. Αυτό που θέλω να καταλήξω είναι ότι τα χειριστήρια της MC σε 360 και One είναι καλύτερα από τα αντίστοιχα της Sony σε PS3 και PS4, λόγω των thumbsticks και των triggers.

Ναι αν ξερεις για ποιο παιχνιδι ψαχνεις μια χαρα ειναι ελα ομως που κατα καιρους οι ευκαιριες σε διαφορα παιχνιδια δεν ξερεις ποιες ειναι και για να βρεις τις ευκαιριες στο μενου του xbox one ειναι πολυ δυσκολοτερο απο το ps4 και αυτο δεν το λεω μονο εγω.

Το θεμα ειναι να βρεις παιχνιδια που δεν ξερεις ποια ειναι οχι το να βρεις παιχνιδια που ξερεις ποια ειναι καθε φορα.
Εδω σε θελω καβουρα.

Και γιατι παρακαλω πολυ το μενου του ps3 ειναι κακο?
Ισα - ισα το λυτο και απεριτο μενου του ps3 ειναι μια χαρα μιας και δεν ειναι παρα φορτωμενο τοσο οσο του xbox one σε σημειο που κατα καιρους τρωει καποια μικρο σκαλωματακια(Ειδικα αν η συνδεση ιντερνετ δεν ειναι και η καλυτερη εκει να δεις) κατι που το μενου του ps4 δυσκολα να φαει για ακριβως αυτο το λογο οτι δεν ειναι παρα φορτωμενο οπως το μενου του xbox one.

Λοιπον ο καθε ενας εχει την αποψη του με βαση τις εμπειριες του.
Last edit: 18 Jul 2016 08:15 by Grigoris.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
18 Jul 2016 08:04 - 18 Jul 2016 08:20 #184596 by Grigoris

snikefriend wrote: Οι προσφορές βρίσκονται πανεύκολα και μάλιστα εκτός από την κονσόλα υπάρχει και ειδικό tab στο Xbox App και στο Xbox.com που περιέχει όλες τις προσφορές. Ισχύει ότι είναι δύσκολο να βρεις τις προσφορές εντός του Xbox 360. Στο One τα βρίσκεις όλα πανεύκολα και GwG και DwG. Το link για τα Games With Gold υπάρχει και στην υπογραφή μου. Eνημερώστε τον κόσμο υπέυθυνα.

Σε ό,τι αφορά την υπηρεσία επειδή είμαι γνώστης θα αναφέρω πως όταν έχεις το Region Ελλάδα είχε πολλά προβλήματα. Συγκεκριμένα δεν εμφανίζονταν τα game clips στο activity feed, στις σελίδες του store και δεν δείχνει τι παίζουν οι φίλοι σου στο 360. Παρόλα αυτά συνεργάστηκα και συνεργάζομαι με το Xbox Support και τα έχουν φτιάξει όλα εκτός από το τελευταίο με τη friends list στο οποίο δουλεύουν ακόμα. Κατά τ'άλλα από disconnections και προβλήματα δεν έχει ιδιαίτερα. Δεν γνωρίζω για το PS να σου πω από άποψη υπηρεσίας. Τώρα, σε θέμα ποιότητας δωρεάν τίτλων και προσφορών κατά τη γνώμη μου υπερέχει το Xbox αυτή τη στιγμή, αλλά αυτά είναι ρευστά.

Ένα κατά τη γνώμη μου σοβαρό ζήτημα το οποίο δεν είναι διατεθιμένο να διορθώσει η Microsoft και θεωρώ πως πρέπει να γνωρίζεις είναι ότι αν θέλεις να αγοράσεις τίτλους του Xbox 360 χωρίς να έχεις την κονσόλα, αυτό γίνεται μόνο μέσω πιστωτικής κάρτας και όχι με Microsoft Account. Πολλοί έχουν απογοητευτεί από αυτό γιατί δεν έχουν πιστωτική οπότε το αναφέρω για να το ξέρεις. Για τα παιχνίδια του One τα αγοράζεις όπως θες όλα κομπλέ. Πάντως, ψάξτο και λίγο με το PlayStation γιατί σε ενημέρωσα για κάποια θέματα του Xbox αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι και το PS δεν έχει.

Οσο αφορα τις αγορες παιχνιδιων στο xbox one νομιζω οτι εδω κανεις λαθος γιατι και στο xbox one θελει να δηλωσεις μια καρτα για να μπορεις να αγορασεις ακομα και τα δωρεαν παιχνιδια(Ειδικα μεσα απο το www.xbox.com )
Τα free xbox live gold παιχνιδια καθε μηνα σε αφηνει να τα "αγορασεις" καθε μηνα ελα ομως που τα αλλα παιχνιδια που ειναι δωρεαν νομιζω δεν σε αφηνει ακομα και απο το μενου του xbox one αν δεν εχεις δηλωσει μια καρτα στο gamertag σου.

Εγω δεν μιλησα ποτε για τα xbox live gold games αλλα για τις προσφορες.

Και αν ειναι να κατεβαζουμε apps ή να ανοιγουμε τον υπολογιστη για να βρουμε τις εκαστοτε προσφορες παιχνιδιων τοτε να το κανω τι.
Ακριβως αυτο εννοω οταν λεω οτι στο μενου του xbox one ειναι ποιο δυσκολο να βρεις τις εκαστοτε προσφορες παιχνιδιων απ' οτι στο μενου του ps4.

Και δεν αγοραζουμε μια κονσολα για να πηγαινουμε στο υπολογιστη να βρουμε κατι ξερετε, ουτε για να κατεβαζομε καποιο app γι' αυτο το σκοπο.
Last edit: 18 Jul 2016 08:20 by Grigoris.

More
18 Jul 2016 11:07 #184597 by John
Replied by John on topic PS4 vs Xbox One
Πάντως για τις αναλύσεις που λένε , έβαλα στο youtube στην τηλεόραση να δω διαφορές(πχ στο battlefront,cod ) και πραγματικά ήταν πολύ μικρές που την ώρα που παίζεις δεν υπάρχει περίπτωση να τις δεις.Η ανάλυση του video ήταν πολύ καλή ,λες και έπαιζα το παιχνίδι στην tv.Δοκίμασα και τον μοχλό του ps4.Καλός αλλά νομίζω του xbox (αν κρίνω από του 360) είναι καλύτερος και πιο άνετος για shooter.Δυστυχώς δεν βρήκα xbox one για να δοκιμάσω.
The following user(s) said Thank You: Πιέρρος Φουστέρης

More
18 Jul 2016 11:43 - 18 Jul 2016 11:46 #184599 by Πιέρρος Φουστέρης
Προς fits79:
Για τις εκτπώσεις που μπορεί να μπαίνουν κάποιες μέρες και εμφανίζονται στο Xbox Store δε γνωρίζω, δεν έχω κάτσει να τις ψάξω, άρα δε μπορώ να πω κάτι γι'αυτό. Μπορώ, πάντα, να το κάνω, μιας και η κονσόλα είναι δίπλα μου. Κάποια άλλη στιγμή, πάντως.
Δεν έγραψα ποτέ πως το menu του PS3 είναι κακό. Το ανέφερα στην σύγκριση που έκανα μεταξύ αλλαγών από γενιά σε γενιά, δηλαδή Xbox 360 --> Xbox One και PS3 --> PS4, όπου το μενού του One είναι πολύ διαφορετικό από του 360, ενώ του PS4 θυμίζει πολύ του PS3. Δεν έγραψα, σε αυτή την σύγκριση, ποιο είναι καλύτερο και ποιο χειρότερο. Πάλι, όμως, δεν εξήγησες το επίθετο "παραφορτωμένο". Τι εννοείς με αυτό; Το ότι τρώει "μικρά σκαλωματάκια"; Χρησιμοποιώ το Xbox One πάνω από 4-5 μήνες και δεν θυμάμαι να έχω παρατήρησει κάποιο.
Προσωπικά, στον λογαριασμό μου στο Xbox One δεν έχω δηλώσει καμία κάρτα και κατάφερα να κάνω αγορά (σημείωση: δεν έχω Xbox Live Gold). Απλά, πήγα στο Public, αγόρασα καρτούλες, γύρισα σπίτι, τις έκανα redeem και έκανα την αγορά μου κανονικότατα.
Μπορεί να μην αγοράζουμε την κονσόλα για να πηγαίνουμε στον υπολογιστή να βρούμε κάτι, αλλά, από τη στιγμή που η Microsoft μας διευκολύνει με αυτή την επιλογή, γιατί να μην το προτιμήσουμε; Νομίζεις πως όλοι οι κάτοχοι του PS4 κάθονται και τα ψάχνουν όλα μέσω της κονσόλας τους και δεν ψάχνουν και λίγο στον υπολογιστή;

Προς Prince of Persia:
Τα Xbox δεν έχουν μόνο τα Halo ως shooter exclusives. Crackdown, Gears of War, Quantum Break, Titanfall. Και το PS4 έχει τα αντίστοιχα Killing Floor, Killzone, Planetside (MMOFPS, αλλά τέλος πάντων). Ακόμα και τα Uncharted μπορούν να μπουν στη εξίσωση. Το θέμα είναι αν το παιδί τον ενδιαφέρουν το χειριστήριο μόνο ή και τα exclusives. Αν ισχύει το δεύτερο, θέλει μεγαλύτερο ψάξιμο, ιδιαίτερα αν είναι one-way ticket, δηλαδή μπορεί να πάρει μόνο μία κονσόλα. Φυσικά, για όποιες συμβουλές, ο καθένας μπορεί να ρωτήσει εδώ. Πολλοί έχουμε μπει στην νέα γενιά και μπορούμε να βοηθήσουμε όλους όσους χρειάζονται βοήθεια.

Headhunter94 wrote: Δοκίμασα και τον μοχλό του ps4.Καλός αλλά νομίζω του xbox (αν κρίνω από του 360) είναι καλύτερος και πιο άνετος για shooter.Δυστυχώς δεν βρήκα xbox one για να δοκιμάσω.

Μπορείς να πας σε ένα κατάστημα αλυσίδας ηλεκτρονικών συσκευών όπου έχουν κονσόλα/ες για display. Αρκετές το κάνουν, για να μπορεί ο κόσμος να δοκιμάσει χειριστήρια/κονσόλες/τηλεοράσεις/παιχνίδια πριν τα αγοράσει. Εάν θέλεις, μπορείς να αναφέρεις την περιοχή που μένεις και κάποιος αναγνώστης που μένει κοντά σου και έχει το Xbox One να δεχθεί να σε καλέσει σπίτι του για να δοκιμάσεις την κονσόλα εκεί.

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister
Last edit: 18 Jul 2016 11:46 by Πιέρρος Φουστέρης.
The following user(s) said Thank You: Γιάννης Πετρόχειλος

More
18 Jul 2016 11:44 #184601 by Blood Prince
Replied by Blood Prince on topic PS4 vs Xbox One

Headhunter94 wrote: Πάντως για τις αναλύσεις που λένε , έβαλα στο youtube στην τηλεόραση να δω διαφορές(πχ στο battlefront,cod ) και πραγματικά ήταν πολύ μικρές που την ώρα που παίζεις δεν υπάρχει περίπτωση να τις δεις.Η ανάλυση του video ήταν πολύ καλή ,λες και έπαιζα το παιχνίδι στην tv.Δοκίμασα και τον μοχλό του ps4.Καλός αλλά νομίζω του xbox (αν κρίνω από του 360) είναι καλύτερος και πιο άνετος για shooter.Δυστυχώς δεν βρήκα xbox one για να δοκιμάσω.

Του XBOX ONE να βρεις οπωσδήποτε.Λογικό να βλέπεις διαφορές μεταξύ XBOX 360 και PS4 καθώς πρόκειται για κονσόλες διαφορετικής γενιάς..όπως θα υπάρχουν διαφορές και στα controller μεταξύ PS3 και PS4.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
18 Jul 2016 11:47 #184602 by John
Replied by John on topic PS4 vs Xbox One
Μάλλον προς xbox πάω. Θα προσπαθήσω να βρω και κονσόλα x1 να την δω πως είναι. Ευχαριστώ για την βοήθεια παιδιά.

More
18 Jul 2016 12:03 - 18 Jul 2016 12:08 #184603 by Γιάννης Πετρόχειλος
Προς fits79:

Κανονικά αγοράζεις τα πάντα από το Xbox One, Xbox.com & Xbox App χωρίς πιστωτική, εφόσον πρόκειται για παιχνίδι του Xbox One. Δεν υπάρχει καμία απαίτηση για πιστωτική πέρα από τα παιχνίδια του Xbox 360 ή την αγορά συνδρομών. Στον καινούριο Dashboard του Xbox One είναι πανεύκολο να βρεις τα deals.

Επίσης που είδες να έχει σκάλωμα το μενού του Xbox One; Ότι δεν είναι λιτό και απέριττο και έχει πιο πολλά features δεν σημαίνει πως κολλάει αν ξέρεις να το προγραμματίσεις. Με τη λογική σου πάλι καλά που η Sony δεν κράτησε το μενού του PS1. Τι πιο λιτό και απέριττο από το μενού του PS1.
Last edit: 18 Jul 2016 12:08 by Γιάννης Πετρόχειλος.
The following user(s) said Thank You: Πιέρρος Φουστέρης

More
18 Jul 2016 12:25 #184604 by Grigoris

Headhunter94 wrote: Πάντως για τις αναλύσεις που λένε , έβαλα στο youtube στην τηλεόραση να δω διαφορές(πχ στο battlefront,cod ) και πραγματικά ήταν πολύ μικρές που την ώρα που παίζεις δεν υπάρχει περίπτωση να τις δεις.Η ανάλυση του video ήταν πολύ καλή ,λες και έπαιζα το παιχνίδι στην tv.Δοκίμασα και τον μοχλό του ps4.Καλός αλλά νομίζω του xbox (αν κρίνω από του 360) είναι καλύτερος και πιο άνετος για shooter.Δυστυχώς δεν βρήκα xbox one για να δοκιμάσω.

Αν το κριτηριο σου ειναι το youtube τοτε δεν εχω να σου πω τιποτα γιατι πολυ απλα θα ειναι ανουσιο.
Επισης μια χαρα ειναι οι αναλυσεις και των δυο κονσολων αν παιζεις τα παιχνιδια σε τηλεορασεις μεχρ 32 ιντσες αν τα παιζεις σε πανω απο 32 π.χ. 42 ή 50 ιντσες τοτε πιστεψε με θα δεις πολυ ποιο ευκολα τις διαφορες σε ενα παιχνιδι μικροτερης αναλυσεις απο 1080p.

More
18 Jul 2016 12:30 - 18 Jul 2016 12:55 #184605 by Grigoris

DoUzOs wrote: Προς fits79:
Για τις εκτπώσεις που μπορεί να μπαίνουν κάποιες μέρες και εμφανίζονται στο Xbox Store δε γνωρίζω, δεν έχω κάτσει να τις ψάξω, άρα δε μπορώ να πω κάτι γι'αυτό. Μπορώ, πάντα, να το κάνω, μιας και η κονσόλα είναι δίπλα μου. Κάποια άλλη στιγμή, πάντως.
Δεν έγραψα ποτέ πως το menu του PS3 είναι κακό. Το ανέφερα στην σύγκριση που έκανα μεταξύ αλλαγών από γενιά σε γενιά, δηλαδή Xbox 360 --> Xbox One και PS3 --> PS4, όπου το μενού του One είναι πολύ διαφορετικό από του 360, ενώ του PS4 θυμίζει πολύ του PS3. Δεν έγραψα, σε αυτή την σύγκριση, ποιο είναι καλύτερο και ποιο χειρότερο. Πάλι, όμως, δεν εξήγησες το επίθετο "παραφορτωμένο". Τι εννοείς με αυτό; Το ότι τρώει "μικρά σκαλωματάκια"; Χρησιμοποιώ το Xbox One πάνω από 4-5 μήνες και δεν θυμάμαι να έχω παρατήρησει κάποιο.
Προσωπικά, στον λογαριασμό μου στο Xbox One δεν έχω δηλώσει καμία κάρτα και κατάφερα να κάνω αγορά (σημείωση: δεν έχω Xbox Live Gold). Απλά, πήγα στο Public, αγόρασα καρτούλες, γύρισα σπίτι, τις έκανα redeem και έκανα την αγορά μου κανονικότατα.
Μπορεί να μην αγοράζουμε την κονσόλα για να πηγαίνουμε στον υπολογιστή να βρούμε κάτι, αλλά, από τη στιγμή που η Microsoft μας διευκολύνει με αυτή την επιλογή, γιατί να μην το προτιμήσουμε; Νομίζεις πως όλοι οι κάτοχοι του PS4 κάθονται και τα ψάχνουν όλα μέσω της κονσόλας τους και δεν ψάχνουν και λίγο στον υπολογιστή;

Προς Prince of Persia:
Τα Xbox δεν έχουν μόνο τα Halo ως shooter exclusives. Crackdown, Gears of War, Quantum Break, Titanfall. Και το PS4 έχει τα αντίστοιχα Killing Floor, Killzone, Planetside (MMOFPS, αλλά τέλος πάντων). Ακόμα και τα Uncharted μπορούν να μπουν στη εξίσωση. Το θέμα είναι αν το παιδί τον ενδιαφέρουν το χειριστήριο μόνο ή και τα exclusives. Αν ισχύει το δεύτερο, θέλει μεγαλύτερο ψάξιμο, ιδιαίτερα αν είναι one-way ticket, δηλαδή μπορεί να πάρει μόνο μία κονσόλα. Φυσικά, για όποιες συμβουλές, ο καθένας μπορεί να ρωτήσει εδώ. Πολλοί έχουμε μπει στην νέα γενιά και μπορούμε να βοηθήσουμε όλους όσους χρειάζονται βοήθεια.

Headhunter94 wrote: Δοκίμασα και τον μοχλό του ps4.Καλός αλλά νομίζω του xbox (αν κρίνω από του 360) είναι καλύτερος και πιο άνετος για shooter.Δυστυχώς δεν βρήκα xbox one για να δοκιμάσω.

Μπορείς να πας σε ένα κατάστημα αλυσίδας ηλεκτρονικών συσκευών όπου έχουν κονσόλα/ες για display. Αρκετές το κάνουν, για να μπορεί ο κόσμος να δοκιμάσει χειριστήρια/κονσόλες/τηλεοράσεις/παιχνίδια πριν τα αγοράσει. Εάν θέλεις, μπορείς να αναφέρεις την περιοχή που μένεις και κάποιος αναγνώστης που μένει κοντά σου και έχει το Xbox One να δεχθεί να σε καλέσει σπίτι του για να δοκιμάσεις την κονσόλα εκεί.

Ο σκοπος οταν αγοραζεις μια κονσολα δεν ειναι να εχεις διπλα και εναν υπολογιστη ξερεις.
Ο σκοποες ειναι οτι θελεις να το βρισκεις στη κονσολα χωρις να χρειαζεται κανενα app ή υπολογιστης.
Ποτε δεν ειπα οτι οι χρηστες του ps4 δεν ψαχνουν κατι στον υπολογιστη απλα ειπα οτι δεν ειναι αυτη η σωστη χρηση της οποιας κονσολας.

Ποτε δεν ειπα οτι δεν μπορεις να αγορασεις κατι απο το xbox one store αν δεν εχεις καρτα απλα ειπα οτι δεν σε αφηνει να κατεβασεις κατι απο τη κονσολα ακομα και αν ειναι δωρεαν αν δεν εχεις δηλωσει μια καρτα μιας και οταν πας να αγορασεις κατι ειτε απο το www.xbox.com , ειτε απο το xbox one store απο τη κονσολα σου ζηταει να βαλεις καρτα ακομα και αν ειναι μηδενικο το ποσο.
Μπορει να κανω και λαθος. Θα το τσεκαρω εκτενεστερα και θα δω.

Οταν λεω παραφορτωμενο εννοω δες τι πρεπει να φορτωσει το μενου του xbox one και δες τι πρεπει να φορτωσει το μενου του ps4 απο το ιντερνετ και μετα ελα πες μου ποιο μενου απο τα δυο ειναι φορτωμενο και ποιο οχι.
Αν εσυ εχεις μια χαρα συνδεση λογικο ειναι να μην σου εχει κολλησει ποτε η κονσολα ή να μην περιμενεις καποια λεπτα για να σου εμφανισει ολα τα περιεχομενα που πρεπει να διαβασει απο το νετ το xbox one menu.
Για δοκιμασε το σε μια οχι και τοσο καλη συνδεση ιντερνετ και μετα ελα πες μου αν πρεπει να περιμενεις να φορτωσουν τα παντα στο μενου του xbox one ή οχι.
Last edit: 18 Jul 2016 12:55 by Grigoris.

More
18 Jul 2016 12:40 - 18 Jul 2016 12:42 #184607 by Grigoris

snikefriend wrote: Προς fits79:

Κανονικά αγοράζεις τα πάντα από το Xbox One, Xbox.com & Xbox App χωρίς πιστωτική, εφόσον πρόκειται για παιχνίδι του Xbox One. Δεν υπάρχει καμία απαίτηση για πιστωτική πέρα από τα παιχνίδια του Xbox 360 ή την αγορά συνδρομών. Στον καινούριο Dashboard του Xbox One είναι πανεύκολο να βρεις τα deals.

Επίσης που είδες να έχει σκάλωμα το μενού του Xbox One; Ότι δεν είναι λιτό και απέριττο και έχει πιο πολλά features δεν σημαίνει πως κολλάει αν ξέρεις να το προγραμματίσεις. Με τη λογική σου πάλι καλά που η Sony δεν κράτησε το μενού του PS1. Τι πιο λιτό και απέριττο από το μενού του PS1.

Ναι με συγχωρεις που δεν εχω σπουδασει προγαμματισμο για να λειτουργησω μια παιχνιδοκονσολα.
Αν ηξερα οτι πρεπει να σπουδασεις προγραμματισμο για να κανεις να δουλεψει σωστα μια παιχνιδοκονσολα δεν θα την αγοραζα εξ' αρχης.

Και αλλο μια κονσολα να εχει features και αλλο να πρεπει να φορτωσει της παναγιας το καγκελο απο το νετ με το που την ανοιξεις.

Και δεν ειπα ποτε να κρατησει το μενου του ps1 το ps4. Θα σε παρακαλεσω να μην βαζεις λογια στο στομα μου που ποτε δεν ειπα.

Και κατι που δουλευει σωστα δεν το αλλαζεις.
Last edit: 18 Jul 2016 12:42 by Grigoris.