Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

PS4 vs Xbox One

More
11 Jul 2016 07:28 #184040 by Tony
Replied by Tony on topic PS4 vs Xbox One

Mystique wrote: αλλα στο software η Sony παντα εχει τον πρωτο λογο

Kάτι μπέρδεψες... :Ι
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 Jul 2016 11:36 #184043 by Γρηγόρης
Replied by Γρηγόρης on topic PS4 vs Xbox One

tonyler wrote: Όποιος θέλει έχουμε κανονίσει ξύλο sony Hellas και Microsoft Hellas στη Βουλιαγμένη.
Εκεί θα δούμε ποιος είναι μάγκας και ποιος έχει δίκιο με σοβαρά επιχειρήματα!!!
Εδώ το πανό που φτιάξαμε η #ομάδα Xbox!

Στο event θα παρευρίσκεται και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος , υποστηρίζοντας την #teamXbox λόγω συνεργασίας PAO BC και XBOX!
Πάμε να τους σαπίσουμε να δουν τι πάει να πει Microsoft!!!
Πρόεδρε μην σταματάς να τους γλεντάς πρόεδρε!!!

Λιώνωωωωω!!!! Χαχαχαχα, παμε για ντου??

Marcus:Control I've hijacted a Brumak!Gonna use it to get Seriously 2.0 faster...
Annya:You've what????

http://gamercard.xboxresource.com/sig/FalconGR%20LIVE
The following user(s) said Thank You: Πιέρρος Φουστέρης

More
11 Jul 2016 14:37 #184045 by Panagiotis
Replied by Panagiotis on topic PS4 vs Xbox One
Θα ντυθουμε όλοι οι xhox fans Spartans και θα πάμε να τους δείρουμε.

More
11 Jul 2016 15:08 #184054 by Γιάννης Πετρόχειλος

Mystique wrote: Που να βρει κανεις τοσο καλο pc για να μπορει να παιξει τα δυνατα παιχνιδια του xbox one, εδω η ζυγαρια γερνει προς την κονσολα με διαφορα ενω στην περιπτωση του ps4 και μονο τα υπεροχα exclusives του αλλα και οι τιτλοι που ερχονται ενισχυμενοι απο το παλιο καλο ps3 δινουν στην κονσολα μια ανεση και την οδηγουν στην κορυφη των προτιμησεων των καταναλωτων. Δεν ειναι θεμα μονο hardware εκει και οι 2 κονσολες εχουν περιπου τα ιδια χαρακτηριστικα με μικροδιαφορες αλλα στο software η Sony παντα εχει τον πρωτο λογο κυριως λογω των exclusives. ;)

Ψυχραιμία, έχει και το Xbox «υπέρχοχα exclusives αλλά και τίτλους που έρχονται ενισχυμένοι από το παλιό καλό Xbox 360».

More
11 Jul 2016 15:22 - 11 Jul 2016 15:24 #184059 by Panagiotis
Καλά τα αποκλειστικά είναι καθαρά προσωπικό γούστο. Εμένα ο μόνος λόγος αγοράς ps4 είναι το Last of us (κυρίως αν έβγαινε και 2 ). Αλλά το είχα παίξει στο ps3.Οπότε προτίμησα τα halo gears forza.Να προσθέσω ότι και το controller του xbox είναι επικό για μένα τουλάχιστον.
Last edit: 11 Jul 2016 15:24 by Panagiotis .

More
11 Jul 2016 16:00 #184069 by Tony
Replied by Tony on topic PS4 vs Xbox One
Εγώ είχα ps3. Δεν έπαιξα τα exclusives του xbox360 : fable,forza,gears,halo,alan wake,bloodforge (που πρόσφατα το είδα και φαίνεται φοβερό) κλπ... Με το One έχω την ευκαιρία να τα παίξω ενώ παράλληλα όποτε θέλω παίζω και παιχνίδι "8ης γενιάς"
Αυτό ήταν το σκεπτικό μου πριν πάρω One....

Τελικά έχω όρεξη μόνο για Halo 5 και δεν ξέρω γιατί.... :'(
Πάλι καλά που ανακάλυψα ότι υπάρχει ένα δύσκολο achievement που δεν έχω πάρει ακόμα στο Arkham Knight και ξέφυγα λίγο...
Μετά όμως........ ?

More
11 Jul 2016 16:05 #184072 by Panagiotis
Κακά τα ψέματα όποια κονσόλα και να πάρεις περισσότερο θα ασχοληθείς με multiplarforms.Απλά για να υπάρξει και κάποιος λόγος επιλογής xbox ή ps4,βάζεις τα αποκλειστικά, το χειριστήριο κλπ.

More
11 Jul 2016 21:05 #184113 by Κατερίνα Μαρίνου
Απλα εγω επιλεγω τα exclusives του ps4 γιατι ειναι περισσοτερο του γουστου μου οχι γιατι το xbox one δεν εχει ωραια παιχνιδια. ;) Και οι 2 ισαξιες ειναι, μετα μετραει κυριως το προσωπικο γουστο και η πληθωρα των διαθεσιμων τιτλων. ;)
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
11 Jul 2016 21:19 #184115 by Panagiotis
Μιλώντας ως gamer χωρίς να παίρνω πλευρές, η σονυ το έχει ξεφτιλίσει λίγο με τα delays.Το horizon έφαγε delay για το 2017.Γενικά πάνε με το πάσο τους (αφού συνεχίζουν να πουλάνε θα μου πεις).Και στην E3 ,όσο hype μου δημιούργησαν τα god of war και days gone ,άλλο τόσο με ξενέρωσαν όταν έγραφε στο release date "Υπό ανάπτυξη ".

More
17 Jul 2016 13:28 #184552 by John
Replied by John on topic PS4 vs Xbox One
Καλησπερα παιδια.Σκεφτομαι να αγορασω μια κονσολα αλλα κλασσικα ειμαι σε διλημμα.Για να μπω στο ψητο,αν ηταν να διαλεξετε μια κονσολα κυριως για shooter παιχνιδια,ποια θα μου προτινατε(κυριως για τον μοχλο αναφερομαι)?Δεν εχω και καποιο μαγαζι για να τα δοκιμασω.