Με κάλυψε, ως επί το πλείστον, ο φίλος DimutriKs. Η κονσόλα που θα επιλέξεις θα γίνει με βάση τα "αρέσω" και τα "θέλω" σου. Οι αποκλειστικότητες είναι το πιο δυνατό χαρτί και των δύο πλευρών, άρα θα πρέπει να κάτσεις να τις δεις (όχι μόνο αυτές που έχουν κυκλοφορήσει, αλλά και αυτές που έχουν ανακοινωθεί πως θα βγουν). Δεν έχω PS4 για να εκφέρω πλήρη γνώμη (έχω παίξει, φυσικά, 2 και 3 φορές, αλλά δεν ήταν, φυσικά, αρκετές), αλλά έχω μείνει παραπάνω από ικανοποιημένος από το Xbox One, το οποίο έχω για πάνω από 6 μήνες. Όσον αφορά το δεύτερο ερώτημά σου, ο DimutriKs τα έγραψε όπως είναι: το ίδιο συμβατά θα είναι όλα τα παιχνίδια του classic Xbox One με τη Slim Edition. Αν σκέφτεσαι να πας με την πλευρά της Microsoft, προτίμησε το Xbox One S μόνο αν έχεις 4K τηλεόραση και θες να δεις το pixel του pixel του pixel. Με την καινούρια μείωση της τιμής του Xbox One (299 ευρώ!), όμως, το classic αποτελεί πολύ ωραία επιλογή για όσους θέλουν να μπουν στη νέα γενιά (ή θέλουν να έχουν και τις δύο υπερκονσόλες).
"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister