Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

PS4 vs Xbox One

More
31 May 2016 23:29 #182104 by pavlos afisidis
Replied by pavlos afisidis on topic PS4 vs Xbox One
Fits79 Eιμαι αυτος που ζει σε αυτο το κοσμο ,εσυ μαλλον ζεις σε αλλο κοσμο.Οπως απαιτουσες στο Παντελη να σου αποδειξει ετσι θελαμε και εμεις να μας αποδειξης.Αλλα αμα γινονταν αυτο θα μας το ειχεις ειδη δειξει και δν θα μας ελεγες οτι να ναι.Οσο αφορα το ui της καθε κονσολας φανηκε απο εκει που ανεβασες με το παλιο Dashboard με Windows 8.1.Οπως ειπε o Snikefriend εκανες μια αναζητηση στο YouTube βρηκες ενα βιντεο και ειπες να το ανεβασεις.Με το καινουριο Dashboard με Windows 10 το One σε αρκετα πραγματα ειναι πιο γρηγορο απο το Ps4, με τα Windows 8.1 οταν ειχε το Οne ηταν πιο γρηγορο το Ps4.Τωρα ομως το Οne ειναι πιο γρηγορο στα περισοτερα.Το Ps4 ειναι πιο γρηγορο οταν στο οταν ανοιγεις τν κονσολα και μπαινεις στο μενου,ειναι πιο γρηγορο στο installion ενος δισκου και λιγο στα βιντεο που ανεβασε πχ ενας φιλος σου.Στα αλλα ειναι πιο γρηγορο το Οne στο party ,στο store, στα μυνηματα, στο να βλεπεις τους φιλους,στο να σβηνει παιχνιδι ενα παιχνιδι στο κλεισιμο τς κονσολας ακομα και στο browser τς κονσολας.Στο μονο που δν ειμαι σιγουρος πιο απο τα 2 το Upload studio και το Share factory ειναι πιο γρηγορο. Αλλα αυτα που να ξερεις εσυ ,αυτα για να ξερεις πρεπει να εχεις και τς 2 κονσολες.Εσυ ομως βρηκες ενα βιντεο και ειπες αστο ανεβασω , ουτε που κοιτας ποσο παλιο ειναι ,αν ισχυει ακομα αυτα που λενε αφου στο βιντεο αυτο διχνει το Ps4 πιο γρηγορο απο το One αστο ανεβασω.Αντε βρες και ανεβασε και κανενα αλλο βιντεο να γελασουμε να μν πολυ προσφατο 2, με 2,5 χρονια καλα θα ειναι.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 Jun 2016 00:31 #182583 by Panagiotis
Replied by Panagiotis on topic PS4 vs Xbox One
Χωρίς να θέλω να προκαλέσω (αν και θα γινει αναγκαστικά )όλοι εσείς που υποστηριζατε το ps4 επειδή είναι πιο δυνατό τώρα με το νέο scorpio,που θα είναι πιο δυνατό από το ps4.5,θα αλλάξετε πλευρά? Δεν θέλω από ανοίξω πόλεμο απλά μια απάντηση. Αν όντως πήρατε ps4 για την δύναμη ή για το όνομα.
The following user(s) said Thank You: Γιάννης Πετρόχειλος

More
18 Jun 2016 18:03 #182761 by pavlos afisidis
Replied by pavlos afisidis on topic PS4 vs Xbox One
Agent94 Ας ειναι πιο δυνατο το Xbox Scorpio απο το Ps4,5.Ετσι και αλλιος απο τν καθε developer εξαρτατε ποσο θα καλυτερο θα δινχει το παιχνιδι ,στν μια και στν, αλλη κονσολα.Αμα ειναι τετοιες διαφορες στα thirt party οπως τωρα σιγα το πραγμα.

More
18 Jun 2016 19:47 #182762 by Σμαρώ Λάκης Καιτατζής
Καλησπέρα σας θα ήθελα να κάνω δυο ερωτήσεις 1η ερώτηση: Θέλω να αγοράσω μια κονσόλα Xbox One ή Playstation 4; 2η ερώτηση: Το νέο Xbox One S θα μπορεί να παίζει Online με το κανονικό Xbox One; Και αν ναι θα παίζει τις ίδιες κασέτες; Please δώστε μου μια απάντηση!

More
18 Jun 2016 20:23 #182763 by Δημήτρης Κάτσης
1. Το τι κονσόλα θα αγοράσεις σχετίζεται με τα γούστα και τις προτεραιότητες που δίνεις. Αν σε ενδιαφέρουν exclusives τύπου Halo, Gears, Forza, Quantum Break πας σε XBOX αλλιώς αν είσαι ποιο πολύ σε Uncharted, Gow, TLOU, Bloodborne, Until Dawn τότε playstation. Αν θες κυρίως για 3rd parties παιχνίδια στιλ FIFA, GTA, AC εξαρτάτεται καθαρά από εσένα. Τo Playstation έχει ποιο απλή και γρήγορη εγκατάσταση παιχνιδιών, το xbox έχει γρηγορότε περιβάλλον αν και περιπλοκότερο και πολύ ποιο συμφέρουσα συνδρομή όσο αφόρα το online. Αν καταλήξεις σε xbox να ξέρεις πως τα παιχνίδια που υπάρχουν τώρα σε ONE θα είναι το ίδιο συμβατά σε S και Scorpio σε online και πολύ πιθανό να μπορείς να παίξεις online και με pc users. Αν έχεις 4κ tv παίρνεις s αν δεν μπορείς να περιμένεις το scorpio αλλιώς με μια τηλεόραση 1080p που είναι και η επικρατέστερη στην Ελλάδα δεν βλέπω να κερδίζεις κάτι παραπάνω με κάποιο νέο μοντέλο οπότε τσιμπάς το τωρινό που είναι και σε σχετικά καλές τίμες.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince, Σμαρώ Λάκης Καιτατζής

More
18 Jun 2016 20:30 #182764 by Πιέρρος Φουστέρης
Με κάλυψε, ως επί το πλείστον, ο φίλος DimutriKs. Η κονσόλα που θα επιλέξεις θα γίνει με βάση τα "αρέσω" και τα "θέλω" σου. Οι αποκλειστικότητες είναι το πιο δυνατό χαρτί και των δύο πλευρών, άρα θα πρέπει να κάτσεις να τις δεις (όχι μόνο αυτές που έχουν κυκλοφορήσει, αλλά και αυτές που έχουν ανακοινωθεί πως θα βγουν). Δεν έχω PS4 για να εκφέρω πλήρη γνώμη (έχω παίξει, φυσικά, 2 και 3 φορές, αλλά δεν ήταν, φυσικά, αρκετές), αλλά έχω μείνει παραπάνω από ικανοποιημένος από το Xbox One, το οποίο έχω για πάνω από 6 μήνες. Όσον αφορά το δεύτερο ερώτημά σου, ο DimutriKs τα έγραψε όπως είναι: το ίδιο συμβατά θα είναι όλα τα παιχνίδια του classic Xbox One με τη Slim Edition. Αν σκέφτεσαι να πας με την πλευρά της Microsoft, προτίμησε το Xbox One S μόνο αν έχεις 4K τηλεόραση και θες να δεις το pixel του pixel του pixel. Με την καινούρια μείωση της τιμής του Xbox One (299 ευρώ!), όμως, το classic αποτελεί πολύ ωραία επιλογή για όσους θέλουν να μπουν στη νέα γενιά (ή θέλουν να έχουν και τις δύο υπερκονσόλες).

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
18 Jun 2016 20:51 #182768 by Panagiotis
Κι εγώ έχω παίξει και τις 2.Την ερώτηση την έκανα γιατί κάποιοι εδώ μέσα υποστήριζαν το ps4 επειδή βγάζει περισσότερα pixels και κράζαν το xbox και ήθελα απλά να δω αν όντως το υποστήριζαν για τα γραφικά ή ήταν απλώς fanboys. Τέλος πάντων εγώ όπως είπα είχα xbox το αντάλλαξα με ps4 (έπεσα στην παγίδα των γραφικών και των πωλήσεων/διαφήμισης) και μετά το πούλησα. Αυτή τη στιγμή έχω pc αρκετα πιο δυνατό από ps4/one αλλά σκέφτομαι να ξανά αγοράσω xbox γιατι μου έλειψαν τα αποκλειστικά του και κυρίως το halo.Μάλλον θα πάω για το slim μιας και με χαλούσε πολύ το μέγεθος του παλιού.

More
18 Jun 2016 20:58 - 18 Jun 2016 21:02 #182770 by Blood Prince
Replied by Blood Prince on topic PS4 vs Xbox One
Για να εκφράσω και εγώ την γνώμη μου θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες και πιστεύω πως σημαντικό ρόλο παίζει το τι παιχνίδια αρέσουν στον καθένα..εγώ ας πούμε που προτιμάω Bloodborne ή και το Uncharted 4 θα προτιμήσω PS4..δεν με απασχολεί ας πούμε το πως το XBΟΧ ΟΝΕ μπορεί να παρέχει καλύτερα frame rates ή καλύτερη ποιότητα γραφικών..το βασικό το οποίο κατά την γνώμη μου πρέπει να απασχολεί κάποιον είναι τα παιχνίδια για τα οποία ενδιαφέρεται να ασχοληθεί με ποια κονσόλα είναι συμβατά..αν ας πούμε μελλοντικά είχαμε Halo στο PS 4 ή Bloodborne στο ΧΒΟΧ τότε θα έπαιζαν ρόλο άλλοι παράγοντες για την επιλογή κονσόλας αλλά με τα σημερινά δεδομένα..ο βασικότερος λόγος για τον οποίο κάποιος θα πρέπει να επιλέξει κονσόλα κατά την γνώμη μου πάντα είναι το αν είναι συμβατή με παιχνίδια τα οποία τον ενδιαφέρουν περισσότερο.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 18 Jun 2016 21:02 by Blood Prince.

More
18 Jun 2016 20:59 - 18 Jun 2016 21:00 #182771 by Γιάννης Πετρόχειλος
Φίλε Agent94 αν και είμαι υπέρ του Xbox θα σου έλεγα αν έχεις καλό PC καλύτερα κάτσε στο PC. Forza Horizon 3, Halo Wars 2 kai Forza 7 μελλοντικά έχει ήδη προανακοινωθεί ότι θα βγουν και σε PC και λογικά το ίδιο θα ισχύσει και για το Halo 6. Ήδη το Forge του 5 το έδωσαν στα Windows 10. Αν έχεις κάρτα συμβατή με DirectX 12 και προφανώς Windows 10 δεν βλέπω λόγο να πάρεις Xbox και να πληρώνεις συνδρομές για πράγματα που στα PC είναι τσάμπα (Party chat, online multiplayer). ΟΚ, έχεις τα games with gold στο Xbox αλλά και πάλι.
Last edit: 18 Jun 2016 21:00 by Γιάννης Πετρόχειλος.

More
18 Jun 2016 21:01 #182772 by Panagiotis
Ναι έχεις δίκιο σε αυτό. Το halo όμως θα βγει σε pc?Το forza horizon 3 τώρα πρόσεξα ότι θα είναι και σε pc.Οπότε -1 αποκλειστικό.