Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

PS4 vs Xbox One

More
31 May 2016 15:38 #182061 by Μάρκος Ασκανιάν

fits79 wrote: Ειπα και ποιο πανω το τι αρεσει στον καθενα ειναι δικαωμα του και δεν μπορεις εσυ να του πεις θα σου αρεσει αυτο και το αλλο δεν θα σου αρεσει.

Και ναι δεν αντιλεγω οτι το xbox one κατα καιρους δινει καλυτερα παιχνιδια δωρο καθε μηνα σε σχεση με το ps4 αλλα θα το εκανε αυτο αν ηταν μπροστα σε πωλησεις παγκοσμιως?

Δεν νομιζω και σαν αποδηξη φερνω το τι παιχνιδια εδινε η sony στο ps3 που στη προηγουμενη γενια κονσολων ηταν πισω σε πωλησεις απ' οτι το xbox360 που δεν εδινε και τοσο τρομερα παιχνιδια δωρο καθε μηνα.

Μηπως και εδω εχω αδικο?

Δεν νομιζω.

Μη ξεχνάς όμως ότι στη προηγούμενη γενιά για να παίξεις τα παιχνίδια του 360 δεν χρειαζόσουν live ενώ στο PS3 ήθελες PS plus για να τα παίξεις. Όπως και να χει, και τα 2 συστήματα είναι αξιόλογα. Να κρίνετε βάση των παιχνιδιών και όχι βάση των πωλήσεων. Το ότι το Uncharted 4 είναι αριστούργημα από κοινό και κριτικούς δεν αρκεί για να επενδύσεις 399Ε. Για να μη παρεξηγηθώ, έχω αναφέρει και παλιότερα ότι έχω και τις 2 κονσόλες οπότε δικαιούμαι να έχω μια πιο αντικειμενική άποψη.Όπως και να 'χει let the fight continue :P :P :P

Adododo!!!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
31 May 2016 15:59 - 31 May 2016 15:59 #182064 by Γιάννης Πετρόχειλος
Η ανάλυση του Halo 5 που είναι exclusive του Xbox One και βγήκε πιο πριν από το Uncharted 4 είναι καλύτερη από 900p/60 ή 1080p/30. Άρα δεν έχει σημασία πoιο μηχάνημα είναι καλύτερο, αλλά τι δουλειά έχει γίνει. Τώρα, «εμένα μου αρέσει καλύτερα στα μάτια μου» μπορώ να το πω και εγώ για το Tomb Raider 4 και να μη μπορεί κανείς να μου πει τίποτα. Άρα λοιπόν, παρόλο που το PS4 είναι δυνατότερο το exclusive του Xbox εκμεταλλεύεται σίγουρα καλύτερα το hardware της κονσόλας από ότι το Uncharted 4 του PS4.
Last edit: 31 May 2016 15:59 by Γιάννης Πετρόχειλος.

More
31 May 2016 16:19 #182065 by Tony
Replied by Tony on topic PS4 vs Xbox One

Και ναι δεν αντιλεγω οτι το xbox one κατα καιρους δινει καλυτερα παιχνιδια δωρο καθε μηνα σε σχεση με το ps4 αλλα θα το εκανε αυτο αν ηταν μπροστα σε πωλησεις παγκοσμιως?

Έχει σημασία να γνωρίζουμε το ότι αν η MS ήταν μπροστά στις πωλήσεις θα έδινε καλύτερα παιχνίδια?
To τι γίνεται έχει σημασία και όχι το τι θα γινόταν αν...

More
31 May 2016 16:34 #182066 by Grigoris
Replied by Grigoris on topic PS4 vs Xbox One

Mr.Dododi wrote:

fits79 wrote: Ειπα και ποιο πανω το τι αρεσει στον καθενα ειναι δικαωμα του και δεν μπορεις εσυ να του πεις θα σου αρεσει αυτο και το αλλο δεν θα σου αρεσει.

Δεν νομιζω και σαν αποδηξη φερνω το τι παιχνιδια εδινε η sony στο ps3 που στη προηγουμενη γενια κονσολων ηταν πισω σε πωλησεις απ' οτι το xbox360 που δεν εδινε και τοσο τρομερα παιχνιδια δωρο καθε μηνα.

Μηπως και εδω εχω αδικο?

Δεν νομιζω.

Μη ξεχνάς όμως ότι στη προηγούμενη γενιά για να παίξεις τα παιχνίδια του 360 δεν χρειαζόσουν live ενώ στο PS3 ήθελες PS plus για να τα παίξεις. Όπως και να χει, και τα 2 συστήματα είναι αξιόλογα. Να κρίνετε βάση των παιχνιδιών και όχι βάση των πωλήσεων. Το ότι το Uncharted 4 είναι αριστούργημα από κοινό και κριτικούς δεν αρκεί για να επενδύσεις 399Ε. Για να μη παρεξηγηθώ, έχω αναφέρει και παλιότερα ότι έχω και τις 2 κονσόλες οπότε δικαιούμαι να έχω μια πιο αντικειμενική άποψη.Όπως και να 'χει let the fight continue :P :P :P

Νομιζω λεγαμε για ποια εταιρια εδεινε τα καλυτερα παιχνιδια δωρο καθε μηνα.
Στο 360 για να παρεις τα 2 παιχνιδια "δωρο" καθε μηνα δεν επρεπε να εισαι xbox live gold member?
Που το ειδες κατι τετοιο γιατι εγω αλλιως τα θυμαμαι.

More
31 May 2016 16:37 - 31 May 2016 16:38 #182067 by Grigoris

snikefriend wrote: Η ανάλυση του Halo 5 που είναι exclusive του Xbox One και βγήκε πιο πριν από το Uncharted 4 είναι καλύτερη από 900p/60 ή 1080p/30. Άρα δεν έχει σημασία πoιο μηχάνημα είναι καλύτερο, αλλά τι δουλειά έχει γίνει. Τώρα, «εμένα μου αρέσει καλύτερα στα μάτια μου» μπορώ να το πω και εγώ για το Tomb Raider 4 και να μη μπορεί κανείς να μου πει τίποτα. Άρα λοιπόν, παρόλο που το PS4 είναι δυνατότερο το exclusive του Xbox εκμεταλλεύεται σίγουρα καλύτερα το hardware της κονσόλας από ότι το Uncharted 4 του PS4.

Με αυτη τη λογικη και εμενα στα ματια μου μου αρεσει περισσοτερο το assassins creed 1 & 2, αυτο τι παει να πει οτι ειναι καλυτερο απο το οποιοδηποτε uncharted4 ή halo5?

Μην λεμε οτι να 'ναι ρε παιδια.
Last edit: 31 May 2016 16:38 by Grigoris.

More
31 May 2016 16:41 - 31 May 2016 16:43 #182068 by Grigoris

tonyler wrote:

Έχει σημασία να γνωρίζουμε το ότι αν η MS ήταν μπροστά στις πωλήσεις θα έδινε καλύτερα παιχνίδια?
To τι γίνεται έχει σημασία και όχι το τι θα γινόταν αν...

Ναι εχει απιστευτα τεραστια σημασια γιατι πολυ απλα στη προηγουμενη γενια κονσολων που τα πραγματα ητανε εντελως, μα εντελως διαφορετικα αφου πρωτο σε πωλησεις παγκοσμιως ηταν το wii μετα δευτερο το xbox360 και τριτο και καταιδρωμενο το ps3.

Μην κοιτας τωρα που εχει παρει την κατιουσα σε πωλησεις και προπαθει με το οτιδηποτε να κερδισει ακομα λιγους "πελατες" δινει και "ΑΑΑ" παιχνιδια.
Last edit: 31 May 2016 16:43 by Grigoris.

More
31 May 2016 16:53 #182069 by pavlos afisidis
Replied by pavlos afisidis on topic PS4 vs Xbox One
Fits79 Kαι γιατι να μν βαζουμε και του 360 παιχνιδια ? Αφου παιζουν και στο Οne.Προτιμω να παιρνω παιχνιδια του 360 παρα κατι σκουπιδια σαν Broforce και κατι αλλα που ουτε να τα κατεβασεις δν αξιζει,λες και ειναι παιχνιδια για Atari.Στο Facebook μπορω καλυτερα παιχνιδια να παιξω.Οσο για το αλλο που λες ναι δν θα τα εδινε τετοια παιχνιδια αμα ηταν μπροστα το Xbox .Το ιδιο ισχυει και για τν Sony , αμα ηταν μπροστα σιγα μν εδινε τετοια παιχνιδια στο Ps3.Tωρα για τς διαφορες ειναι για να γελας ,τα παιχνιδια ειναι σχεδον ιδια αμα δηλαδη πχ στο Black flag το χορτο στο Ps4 ειναι λιγο πιο φωτεινο ,εννο στο Xbox δν ειναι τοσο ειναι φοβερη η διαφορα .Υπαρχουν και παιχνιδια που στο Xbox ειναι λιγο καλυτερο το Fifa 16 ε και τι εγινε.

More
31 May 2016 16:54 #182070 by Μάρκος Ασκανιάν
[quote="fits79" post=182066[/quote]
Νομιζω λεγαμε για ποια εταιρια εδεινε τα καλυτερα παιχνιδια δωρο καθε μηνα.
Στο 360 για να παρεις τα 2 παιχνιδια "δωρο" καθε μηνα δεν επρεπε να εισαι xbox live gold member?
Που το ειδες κατι τετοιο γιατι εγω αλλιως τα θυμαμαι.[/quote]

Στο Χbox 360 έπρεπε να είσαι gold member για να τα αποκτήσεις. Με το που σου τελείωνε το gold όμως μπορούσες να τα παίξεις. Στο PS3 όταν τελείωνε η συνδρομή όχι.
Πάντως από τα λίγα που διαβάζω το 'χεις πάρει πολύ προσωπικά το ζήτημα κατά της Microsoft ή μου φαίνεται; Μήπως δούλευες παλιά σ'αυτούς, τα σπάσατε και τώρα κράζεις; :P :P :P
'Οπως και να χει, ξαναλέω για να μη γίνομαι κουραστικός: Ο καθένας έχει τα γούστα του. Αν εσύ για παράδειγμα έχεις αγοράσει PS4 και ο tonyler One, ποιος ο λόγος να επιβάλλει ο ένας στον άλλο ότι η δικιά του επιλογή είναι καλύτερη; Το topic πιστεύω ότι είναι καλύτερο να γυρίσει σε χαβαλέ και να μη βάζετε παρωπίδες όπως κάνουν οι φίλαθλοι του ποδοσφαίρου. Αφού περνάει καλά ο ένας παίζοντας Uncharted 4 με ultra 768p gt7 16:3 60fps και ο άλλος Halo 5 με 879ip hy6 16:6 30fps (τώρα για τα νούμερα.... δεν έχω ιδέα αλλά οκ :P ) ποιος ο λόγος να φανατίζεστε;

Adododo!!!
The following user(s) said Thank You: Blood Prince, Πιέρρος Φουστέρης

More
31 May 2016 17:35 #182072 by Γιάννης Πετρόχειλος

fits79 wrote:

snikefriend wrote: Η ανάλυση του Halo 5 που είναι exclusive του Xbox One και βγήκε πιο πριν από το Uncharted 4 είναι καλύτερη από 900p/60 ή 1080p/30. Άρα δεν έχει σημασία πoιο μηχάνημα είναι καλύτερο, αλλά τι δουλειά έχει γίνει. Τώρα, «εμένα μου αρέσει καλύτερα στα μάτια μου» μπορώ να το πω και εγώ για το Tomb Raider 4 και να μη μπορεί κανείς να μου πει τίποτα. Άρα λοιπόν, παρόλο που το PS4 είναι δυνατότερο το exclusive του Xbox εκμεταλλεύεται σίγουρα καλύτερα το hardware της κονσόλας από ότι το Uncharted 4 του PS4.

Με αυτη τη λογικη και εμενα στα ματια μου μου αρεσει περισσοτερο το assassins creed 1 & 2, αυτο τι παει να πει οτι ειναι καλυτερο απο το οποιοδηποτε uncharted4 ή halo5?

Μην λεμε οτι να 'ναι ρε παιδια.

Αυτό είναι προσωπική άποψη. Αυτό που δεν είναι προσωπική άποψη είναι ότι το Halo 5 έχει καλύτερη ανάλυση από το Uncharted 4 και σε ανάλυση και σε fps! Άρα εφόσον εκμεταλλεύεται το hardware μιας -υποδεέστερης- κονσόλας καλύτερα είναι καλύερο.

More
31 May 2016 18:01 #182074 by Grigoris

luffy3131990 wrote: Fits79 Kαι γιατι να μν βαζουμε και του 360 παιχνιδια ? Αφου παιζουν και στο Οne.Προτιμω να παιρνω παιχνιδια του 360 παρα κατι σκουπιδια σαν Broforce και κατι αλλα που ουτε να τα κατεβασεις δν αξιζει,λες και ειναι παιχνιδια για Atari.Στο Facebook μπορω καλυτερα παιχνιδια να παιξω.Οσο για το αλλο που λες ναι δν θα τα εδινε τετοια παιχνιδια αμα ηταν μπροστα το Xbox .Το ιδιο ισχυει και για τν Sony , αμα ηταν μπροστα σιγα μν εδινε τετοια παιχνιδια στο Ps3.Tωρα για τς διαφορες ειναι για να γελας ,τα παιχνιδια ειναι σχεδον ιδια αμα δηλαδη πχ στο Black flag το χορτο στο Ps4 ειναι λιγο πιο φωτεινο ,εννο στο Xbox δν ειναι τοσο ειναι φοβερη η διαφορα .Υπαρχουν και παιχνιδια που στο Xbox ειναι λιγο καλυτερο το Fifa 16 ε και τι εγινε.

Οσο αφορα το ποια δεινει καλυτερα παιχνιδια καθε μηνα ειναι αυτη που ειναι πισω σε πωλησεις αυτο εννοω στο προηγουμενο ποστ μου.

Οσο για διαφορες αν δεν εχεις και τις δυο κονσολες και μια μεγαλη τηλεοραση απο 42 και ανω ιντσες τοτε δες τα vs youtube videos και θα δεις διαφορες παρολο που δεν δειχνουν πολλα αυτου του ειδους τα βιντεος.