Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

PS4 vs Xbox One

More
25 Feb 2016 20:31 #177134 by Κατερίνα Μαρίνου
Αλλο παλι αυτο με τα exclusives που χωριζονται σε timed (σικ) και κανονικα. Πεφτει και λιγο δουλεμα απ'τις εταιριες λογω (αθεμιτου) ανταγωνισμου και εμεις τσακωνομαστε αν το ενα συστημα εχει περισσοτερα η λιγοτερα τετοια παιχνιδια. Παντως τον επομενο μηνα η MS ριχνει λιγο στην Sony λογω καλυτερης προσφορας free τιτλων λογω συνδρομης. Να τα λεμε και αυτα αν θελουμε να ειμαστε δικαιοι. ;)
The following user(s) said Thank You: Πιέρρος Φουστέρης

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
29 Feb 2016 16:51 #177307 by Tony
Replied by Tony on topic PS4 vs Xbox One

fits79 wrote: Εχεις μπει και εσυ στο πνευμα της ms κωλοτούμπα οε οε.

ΕΙχε πει οτι το quantom break θα ειναι xbox one exclusive κατι που σημαινει οτι θα εβγαινε μονο στο xbox one και πουθενα αλλου κατι που το διατιμπανιζε παντου μεχρι προτεινως ελα ομως που ειπαμε ms = κωλοτουμπα.
Και μαθε να ξεχωριζεις αλλο αποκλειστικο γενικως και αλλο console exclusive.
Η ms ειχε πει ομως οτι θα ειναι xbox one exclusive οχι απλα console exclusive αλλα ειπαμε Microsoft = κωλοτουμπα οε οε.
Και η sony που λες ποτε δεν ειχε πει οτι το street fighter 5 & no mans sky θα κυκλοφορησουν μονο στο ps4 και πουθενα αλλου κατι που η ms ειχε πει ξεκαθαρα για το quantom break.
Και η sony εχει παιχνιδια που κυκλοφορουν μονο στο ps4 και πουθενα μα πουθενα αλλου π.χ. bloodborne, until down, uncharted4.

Και συνεχιστε ετσι στο κωλοτουμπα ονειρο σας ξερετε εσεις απο το 2013 δεν κανει κατι αλλο η ms απο κωλοτουμπες.

Ξέρεις ότι το Quantum Break θα βγει σε ps4 Και το ακυρώνεις σαν xbox exclusive?
Πώς ανεβαίνει η αξία του ps4 τη στιγμή που το QB βγαίνει και σε pc? Άντε , ας πούμε ότι κάποιος που έχει πολύ καλό Pc Και θέλει κονσόλα να προτιμήσει ίσως ps4 . Αλλά μέχρι εκεί.Αν έβγαινε σε ps4 θα με πείραζε. Και ναι , το xbox έχει exclusives (Halo MCC ,Halo 5 , Forza Horizon 2, Forza motosport 5 ,forza motosport 6).
Είμαι σίγουρος ότι το gears θα βγει και σε Pc , αλλά πραγματικά δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτό , τη στιγμή που δεν βγαίνει σε ps4 και δεν έχω ένα σούπερ τούμπανο pc.

More
29 Feb 2016 17:13 #177308 by Κατερίνα Μαρίνου
Tony, Microsoft ειναι αυτη και μαλλον θα βγαζει τα παιχνιδια και σε pc και στο xbox one σε αντιθεση με την Sony που εχει καποια μοναδικα exclusives ειδικα για την κονσολα της. ;) Αυτο που εχω παρατηρησει εως τωρα ειναι οτι η Sony δεν δινει καλα free games με την συνδρομη, αντιθετα η MS προσεχει και φροντιζει τους πελατες της (εως τωρα τουλαχιστον). Το αρνητικο με το xbox one ειναι τα συνεχη updates που καθυστερουν πολυ και ουσιαστικα δεν προσφερουν κατι διαφορετικο. Οσες φορες πηγαινω να παιξω σε φιλο με την κονσολα πεφτω πανω σε update (ουτε συμπτωση να ηταν). Κατα τ'αλλα μια χαρα παιχνιδια εχει το xbox one. ;)

More
29 Feb 2016 19:55 - 29 Feb 2016 20:05 #177319 by Grigoris
Replied by Grigoris on topic PS4 vs Xbox One

tonyler wrote:

fits79 wrote: Εχεις μπει και εσυ στο πνευμα της ms κωλοτούμπα οε οε.

ΕΙχε πει οτι το quantom break θα ειναι xbox one exclusive κατι που σημαινει οτι θα εβγαινε μονο στο xbox one και πουθενα αλλου κατι που το διατιμπανιζε παντου μεχρι προτεινως ελα ομως που ειπαμε ms = κωλοτουμπα.
Και μαθε να ξεχωριζεις αλλο αποκλειστικο γενικως και αλλο console exclusive.
Η ms ειχε πει ομως οτι θα ειναι xbox one exclusive οχι απλα console exclusive αλλα ειπαμε Microsoft = κωλοτουμπα οε οε.
Και η sony που λες ποτε δεν ειχε πει οτι το street fighter 5 & no mans sky θα κυκλοφορησουν μονο στο ps4 και πουθενα αλλου κατι που η ms ειχε πει ξεκαθαρα για το quantom break.
Και η sony εχει παιχνιδια που κυκλοφορουν μονο στο ps4 και πουθενα μα πουθενα αλλου π.χ. bloodborne, until down, uncharted4.

Και συνεχιστε ετσι στο κωλοτουμπα ονειρο σας ξερετε εσεις απο το 2013 δεν κανει κατι αλλο η ms απο κωλοτουμπες.

Ξέρεις ότι το Quantum Break θα βγει σε ps4 Και το ακυρώνεις σαν xbox exclusive?
Πώς ανεβαίνει η αξία του ps4 τη στιγμή που το QB βγαίνει και σε pc? Άντε , ας πούμε ότι κάποιος που έχει πολύ καλό Pc Και θέλει κονσόλα να προτιμήσει ίσως ps4 . Αλλά μέχρι εκεί.Αν έβγαινε σε ps4 θα με πείραζε. Και ναι , το xbox έχει exclusives (Halo MCC ,Halo 5 , Forza Horizon 2, Forza motosport 5 ,forza motosport 6).
Είμαι σίγουρος ότι το gears θα βγει και σε Pc , αλλά πραγματικά δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτό , τη στιγμή που δεν βγαίνει σε ps4 και δεν έχω ένα σούπερ τούμπανο pc.

Επειδη δεν γνωριζεις και το παιζεις οτι ξερεις η ιδια η ms οταν ειχε ανακοινωσει το quantom break οτι θα εβγαινε μονο το τονιζω μονο σε xbox one και πουθενα αλλου(Οταν λεει καποιος πουθενα αλλου εννοει πουθενα αλλου οχι οτι θα βγει και στα pc. Αν δεν το καταλαβαινεις δεν φταιω εγω γι' αυτο) και επειδη ειδε οτι λογο πωλησεων του xbox one δεν προκειτε να πουλησει αρκετα το παιχνιδι ακομα και αν το αγοραζανε ολοι οσοι εχουν xbox one ειπε να το βγαλει και σε pc γιατι το παιχνιδι κοστιζει αρκετα για να φτιαχτει.

Και μαθε να ξεχωριζεις αλλο console exclusives και αλλο exclusive εχουν τεραστια μα τεραστια διαφορα αυτα τα δυο(Αν δεν το καταλαβαινεις δεν φταιω εγω γι' αυτο).

Για να σου δωσω να καταλαβεις ειναι σαν το rise of the tomb raider που ειχε ανακοινωσει παλια η ms οτι θα ειναι αποκλειστικο και ολο το νετ την εκραξε γιατι τελικα οπως αποδειχτηκε ηταν απλα time exclusive και ποτε δεν το ανακοινωσε παρα μονο μετα το κραξιμο απο το νετ εκανε 2 ανακοινωση που το ειπε κατι που αρχικα ποτε μα ποτε δεν ειχε πει και ολος ο κοσμος ειχε καταλαβει οτι θα βγει μονο σε xbox one καθ πουθενα αλλου(Λογικο ετσι οπως το ανακοινωσε) κατι παρομοιο με το quantom break.

Και μην ορκιζεσαι τοσο για τα "Halo MCC ,Halo 5 , Forza Horizon 2, Forza motosport 5 ,forza motosport 6" γιατι με τη νεα λογικη που εχει ξεκινησει η ms εγω σου λεω οτι παιζει να βγαλει και ολα αυτα στα pc και ετσι κανενα μα κανενα παιχνιδι δεν θα ειναι πραγματικα αποκλειστικο του xbox one.

Τωρα αν παλι δεν καταλαβαινεις τι διαφορα console exclusive με exclusive δεν ξερω τι αλλο να σου πω.
Last edit: 29 Feb 2016 20:05 by Grigoris.

More
29 Feb 2016 20:23 #177322 by Κατερίνα Μαρίνου
Θ'αναγκαστει να τα βγαλει ολα (σχεδον) στο pc καποια στιγμη γιατι μην ξεχναμε εταιρια ειναι και κοιταει να πουλησει περισσοτερο. ;) Η αγορα του xbox one καλα κρατει αλλα ο κοσμος του pc ειναι τεραστιος και χωραει τα παντα εστω και με τις μικροατελειες του. Απ'την αλλη η Sony εχει αυτα τα μαγικα exclusives της που μου αρεσουν πολυ και ευτυχως υποστηριζει σθεναρα το μηχανημα της αλλα παλι μας εχει αφησει να διαλεγουμε δευτερα παιχνιδια για να τα προσφερει ως free. Λιγο να το προσεξει αυτο το σημειο και θα κανει τους πελατες της ακομα πιο ευχαριστημενους. ;)

More
29 Feb 2016 21:31 #177332 by Tony
Replied by Tony on topic PS4 vs Xbox One

fits79 wrote: Και μην ορκιζεσαι τοσο για τα "Halo MCC ,Halo 5 , Forza Horizon 2, Forza motosport 5 ,forza motosport 6" γιατι με τη νεα λογικη που εχει ξεκινησει η ms εγω σου λεω οτι παιζει να βγαλει και ολα αυτα στα pc και ετσι κανενα μα κανενα παιχνιδι δεν θα ειναι πραγματικα αποκλειστικο του xbox one.

Και τι έγινε άμα βγουν σε pc?
Ο κάτοχος ps4 θα τα παίζει τα παιχνίδια?

More
29 Feb 2016 22:03 - 29 Feb 2016 22:04 #177335 by Grigoris
Συνηθως οσοι εχουν κονσολα(Xbox one ή ps4) εχουν και ενα pc για αλλους λογους.

Τωρα ομως με τη νεα λογικη της ms οσοι εχουν xbox one & pc πολυ απλα θα πουλησουν το xbox one μιας και ολα τα παιχνιδια θα βγαινουν και στο pc δεν υπαρχει λογος να εχουν και xbox one.

Και πριν προλαβεις να συγκρινεις το pc με κονσολα γιατι πολυ απλα δεν συγκρινωνται γιατι το pc δεν ειναι κονσολα τοσο απλα.

Λοιπον δυστυχως κανω το λαθος και συνεχιζω να σου απανταω με αποτελεσμα να μου απαντας και εσυ και αυτο να διαιωνίζεται.

Θα προσπαθησω λοιπον να μην σου ξανα απαντησω.
Last edit: 29 Feb 2016 22:04 by Grigoris.

More
29 Feb 2016 23:05 - 29 Feb 2016 23:09 #177338 by Πιέρρος Φουστέρης

fits79 wrote: Συνηθως οσοι εχουν κονσολα(Xbox one ή ps4) εχουν και ενα pc για αλλους λογους.

Τωρα ομως με τη νεα λογικη της ms οσοι εχουν xbox one & pc πολυ απλα θα πουλησουν το xbox one μιας και ολα τα παιχνιδια θα βγαινουν και στο pc δεν υπαρχει λογος να εχουν και xbox one.

Επειδή η Microsoft αποφάσισε να βγάλει παιχνίδια, τα οποία προορίζονταν για το Xbox One, και στα PC, εσύ κατάλαβες ότι θεωρούν αυτό που νομίζεις πως θεωρούν; Διότι αυτή η λογική είναι πάρα πολύ ανόητη και, όσο "χαζούς" και αν τους θεωρούν τους υπεύθυνους της Microsoft ορισμένοι άνθρωποι, αποκλείεται να είναι τόσο χαζοί.

fits79 wrote: Λοιπον δυστυχως κανω το λαθος και συνεχιζω να σου απανταω με αποτελεσμα να μου απαντας και εσυ και αυτο να διαιωνίζεται.

Νόμιζα πως αυτός είναι ο ορισμός της συζήτησης. Γιατί να μην ξαναπαντήσεις στον tonyler και γιατί να μην σου απαντήσει και εκείνος;

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister
Last edit: 29 Feb 2016 23:09 by Πιέρρος Φουστέρης.

More
29 Feb 2016 23:11 #177339 by Βασίλης
Replied by Βασίλης on topic PS4 vs Xbox One
fits79 τα παιχνιδια του Χ1 για να τα παιξεις σε Pc πρεπει να εχεις πολυ δυνατο μηχανημα..
δεν εχουμε ολοι gaming pc και πολλοι απλα δεν γουσταρουμε να παιζουμε σε pc..
Οποτε αυτο ειναι ακυρο επιχειρημα...

Γενικως τελευταια πεφτει πολυ θαψιμο στο Χ1,πραγματικα διχως σοβαρο λογο..

More
29 Feb 2016 23:52 - 01 Mar 2016 09:17 #177346 by Grigoris

DoUzOs wrote:

fits79 wrote: Συνηθως οσοι εχουν κονσολα(Xbox one ή ps4) εχουν και ενα pc για αλλους λογους.

Επειδή η Microsoft αποφάσισε να βγάλει παιχνίδια, τα οποία προορίζονταν για το Xbox One, και στα PC, εσύ κατάλαβες ότι θεωρούν αυτό που νομίζεις πως θεωρούν; Διότι αυτή η λογική είναι πάρα πολύ ανόητη και, όσο "χαζούς" και αν τους θεωρούν τους υπεύθυνους της Microsoft ορισμένοι άνθρωποι, αποκλείεται να είναι τόσο χαζοί.

fits79 wrote: Λοιπον δυστυχως κανω το λαθος και συνεχιζω να σου απανταω με αποτελεσμα να μου απαντας και εσυ και αυτο να διαιωνίζεται.

Οκ τοτε να αναδιατυπωσω.
Αυτος που σκεφτοτανε να αγορασει ενα xbox one ή να αγορασει ενα σχετικα καλο pc θα προτημησει το pc γιατι το pc δεν ειναι μονο για παιχνιδια.

Τωρα για το αλλο που λες λεω οτι δεν προκειτε ποτε να συμφωνησουμε εγω και ο tonyler επομενως οτι μα οτι και να του πω/μου πει παντα θα υπαρχει αντιλογος και ειναι βαρετο κατι τετοιο γι' αυτο δεν θελω να ξανα-ασχοληθω με το θεμα.
Αυτος ειναι και ο λογος που θα προσπαθησω να μην ξανα-απαντησω σε οτι μου λεει ο tonyler και ουτε να του απευθυνω το λογο.
Last edit: 01 Mar 2016 09:17 by Πιέρρος Φουστέρης.