tonyler wrote:
fits79 wrote: Εχεις μπει και εσυ στο πνευμα της ms κωλοτούμπα οε οε.
ΕΙχε πει οτι το quantom break θα ειναι xbox one exclusive κατι που σημαινει οτι θα εβγαινε μονο στο xbox one και πουθενα αλλου κατι που το διατιμπανιζε παντου μεχρι προτεινως ελα ομως που ειπαμε ms = κωλοτουμπα.
Και μαθε να ξεχωριζεις αλλο αποκλειστικο γενικως και αλλο console exclusive.
Η ms ειχε πει ομως οτι θα ειναι xbox one exclusive οχι απλα console exclusive αλλα ειπαμε Microsoft = κωλοτουμπα οε οε.
Και η sony που λες ποτε δεν ειχε πει οτι το street fighter 5 & no mans sky θα κυκλοφορησουν μονο στο ps4 και πουθενα αλλου κατι που η ms ειχε πει ξεκαθαρα για το quantom break.
Και η sony εχει παιχνιδια που κυκλοφορουν μονο στο ps4 και πουθενα μα πουθενα αλλου π.χ. bloodborne, until down, uncharted4.
Και συνεχιστε ετσι στο κωλοτουμπα ονειρο σας ξερετε εσεις απο το 2013 δεν κανει κατι αλλο η ms απο κωλοτουμπες.
Ξέρεις ότι το Quantum Break θα βγει σε ps4 Και το ακυρώνεις σαν xbox exclusive?
Πώς ανεβαίνει η αξία του ps4 τη στιγμή που το QB βγαίνει και σε pc? Άντε , ας πούμε ότι κάποιος που έχει πολύ καλό Pc Και θέλει κονσόλα να προτιμήσει ίσως ps4 . Αλλά μέχρι εκεί.Αν έβγαινε σε ps4 θα με πείραζε. Και ναι , το xbox έχει exclusives (Halo MCC ,Halo 5 , Forza Horizon 2, Forza motosport 5 ,forza motosport 6).
Είμαι σίγουρος ότι το gears θα βγει και σε Pc , αλλά πραγματικά δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτό , τη στιγμή που δεν βγαίνει σε ps4 και δεν έχω ένα σούπερ τούμπανο pc.
Επειδη δεν γνωριζεις και το παιζεις οτι ξερεις η ιδια η ms οταν ειχε ανακοινωσει το quantom break οτι θα εβγαινε μονο το τονιζω μονο σε xbox one και πουθενα αλλου(Οταν λεει καποιος πουθενα αλλου εννοει πουθενα αλλου οχι οτι θα βγει και στα pc. Αν δεν το καταλαβαινεις δεν φταιω εγω γι' αυτο) και επειδη ειδε οτι λογο πωλησεων του xbox one δεν προκειτε να πουλησει αρκετα το παιχνιδι ακομα και αν το αγοραζανε ολοι οσοι εχουν xbox one ειπε να το βγαλει και σε pc γιατι το παιχνιδι κοστιζει αρκετα για να φτιαχτει.
Και μαθε να ξεχωριζεις αλλο console exclusives και αλλο exclusive εχουν τεραστια μα τεραστια διαφορα αυτα τα δυο(Αν δεν το καταλαβαινεις δεν φταιω εγω γι' αυτο).
Για να σου δωσω να καταλαβεις ειναι σαν το rise of the tomb raider που ειχε ανακοινωσει παλια η ms οτι θα ειναι αποκλειστικο και ολο το νετ την εκραξε γιατι τελικα οπως αποδειχτηκε ηταν απλα time exclusive και ποτε δεν το ανακοινωσε παρα μονο μετα το κραξιμο απο το νετ εκανε 2 ανακοινωση που το ειπε κατι που αρχικα ποτε μα ποτε δεν ειχε πει και ολος ο κοσμος ειχε καταλαβει οτι θα βγει μονο σε xbox one καθ πουθενα αλλου(Λογικο ετσι οπως το ανακοινωσε) κατι παρομοιο με το quantom break.
Και μην ορκιζεσαι τοσο για τα "Halo MCC ,Halo 5 , Forza Horizon 2, Forza motosport 5 ,forza motosport 6" γιατι με τη νεα λογικη που εχει ξεκινησει η ms εγω σου λεω οτι παιζει να βγαλει και ολα αυτα στα pc και ετσι κανενα μα κανενα παιχνιδι δεν θα ειναι πραγματικα αποκλειστικο του xbox one.
Τωρα αν παλι δεν καταλαβαινεις τι διαφορα console exclusive με exclusive δεν ξερω τι αλλο να σου πω.