Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

PS4 vs Xbox One

More
25 May 2016 14:23 - 25 May 2016 14:29 #181738 by Grigoris
Replied by Grigoris on topic PS4 vs Xbox One

DoUzOs wrote: "επομενως οτι μα οτι και να του πω/μου πει παντα θα υπαρχει αντιλογος και ειναι βαρετο κατι τετοιο γι' αυτο δεν θελω να ξανα-ασχοληθω με το θεμα"
Καθόλου δεν παρερμηνεύω τα λόγια σου. Εσύ ο ίδιος γράφεις ότι είναι "βαρετό" να υπάρχει αντίλογος και δεν θέλεις να ξανα-ασχοληθείς με το θέμα. Δεν καταλαβαίνω την επιθετικότητά σου, εγώ απαντάω σε ό,τι γράφεις.

Επίσης, έχω δει τι γράφει ο tonyler και είναι πολύ μεγάλη υπερβολή να λες ότι "συνεχώς απαντάει με ειρωνείες", διότι, πολύ απλά, δεν ισχύει. Και νομίζω πως δεν είμαι ο μόνος που το υποστηρίζει αυτό.

Δευτερη φορα που παρερμηνεύεις τα λεγομενα μου.

Οταν λεω βαρετο εννοω να ξεκινησουμε το παιχνιδακι απανταω ειρωνευεσαι, σε ειρωνευομαι κι εγω και παει λεγωντας.

Αν πιστευεις οτι με το ποστ που ειπα ποιο πανω λεω αυτο που λες τοτε τι να σου πω πιστευε το στο φανταστικο σου κοσμο.

Ισως γιατι δεν εχεις δει παλιοτερα ποστ του tonyler που μερικα τα εκανε edit και καποια αλλα τα εσβησαν οι mod/admin.

Δεν θα κατσω να ασχοληθω με το τι πιστευεις και τι οχι γιατι ποσος με ενδιαφερει ειδικα απο τη στιγμη που οχι μονο παρερμηνευεις τα λογια μου αλλα συνεχιζεις και το κανεις εχωντας την πεποίθηση οτι αυτο που κανεις ειναι σωστο και ειδικα σαν mod του καναλιου που δεν θα επρεπε να να διαστρεβλωνεται τα λεγομενα καποιου αλλα να βοηθατε να λυθουν παρεξηγησεις απο τη θεση ισχυως που εχετε.
Last edit: 25 May 2016 14:29 by Grigoris.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
25 May 2016 15:01 #181739 by A
Replied by A on topic PS4 vs Xbox One
Επειδή ο γραπτός λόγος διαφέρει απο τον προφορικό και δημιουργούνται παρεξηγήσεις, θα ήθελα όταν μπαίνω στο topic να βλέπω σχόλια/συγκρίσεις των δυο αγαπημένων μηχανήματών, επειδή εχω μόνο την μία.
Όπως λέει και ένα παλιό τραγούδι των Razastarr "Δώσε τόπο στην οργή, δεν είναι ντροπή", θα ήθελα να σταματήσει κάθε είδους αναφορά επί του προσωπικού και να επικεντρωθούμε στην "αδυναμία" μας το gaming!

"Well, we're not here to sell cookies"
Marcus Fenix, Gears of War.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince, Πιέρρος Φουστέρης

More
25 May 2016 16:02 #181741 by Tony
Replied by Tony on topic PS4 vs Xbox One

fits79 wrote: Ισως γιατι δεν εχεις δει παλιοτερα ποστ του tonyler που μερικα τα εκανε edit και καποια αλλα τα εσβησαν οι mod/admin.

Ένα ποστ μου μόνο είχε διαγραφεί επειδή είχα γράψει μια "κακή κουβέντα".
Μετά μου έστειλε πμ ο "Nikos Georgopoulos" και μου είπε "Πιπέρι στη γλώσσα tonyler!!!"(στο περίπου)
Προσπαθώ να απέχω απ'το topic όταν δεν έχω να πω κάτι ουσιαστικό, γιατί βλέπω πιο πολύ τσακωμός έχει γίνει το όλο θέμα...
Αλλά γιατί ανεφέρεται συνεχώς το άτομό μου? Τόσο μεγάλη φίρμα έχω γίνει πια? Πρέπει να έχω αφήσει το στίγμα μου στο topic.
The following user(s) said Thank You: Πιέρρος Φουστέρης

More
25 May 2016 16:45 #181743 by Πιέρρος Φουστέρης
Συνεχίζεις και απαντάς με επιθετικό ύφος και ειρωνείες, με αποτέλεσμα η συζήτηση μαζί σου να είναι ανυπόφορη, έως αδύνατη. Συνεχίζω και πιστεύω ό,τι είπα, ασχέτως αν νομίζεις πως κάνω λάθος. Δεν θέλω, όμως, να συνεχίσω να απαντάω, διότι, όπως λέει και ο efane, το topic έχει πάρει άλλη κατεύθυνση από εκείνη που θα έπρεπε. Σταματάω, λοιπόν, αυτή την κουβέντα και συνεχίζω την πρέπουσα: Xbox One for life!

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister
The following user(s) said Thank You: Blood Prince, A

More
30 May 2016 18:18 #182013 by Tony
Eίμαι γνωστό φαν μπόι και γι'αυτό έκανα ένα βίντεο που αποθεώνω το Xbox One και μπινελικώνω δίχως έλεος όλα τα κορόιδα που πήραν PS4!
(#ΝΟΟΟΟΟΟΟΤ)
Σ'αυτό το βίντεο παρουσιάζω μαζεμένους τους λόγους που με οδήγησαν στο να επιλέξω XO και όχι PS4.

The following user(s) said Thank You: Blood Prince, Πιέρρος Φουστέρης

More
30 May 2016 19:55 #182017 by Κατερίνα Μαρίνου
Ελα Tony, μην παιζεις με τον πονο μου και με επιασε κοροιδο η Sony. :lol: Να δω πως θα το ξεφορτωθω τωρα το μηχανημα για να παω στο καινουριο με το VR μαζι. ;) Ευτυχως δηλαδη που δεν εχω ξοδεψει ακομα χρηματα για παιχνιδια η συνδρομη στο ps store.

More
30 May 2016 20:32 #182022 by Βασίλης
Replied by Βασίλης on topic PS4 vs Xbox One
ωραιο βιντεο tony!

More
30 May 2016 21:39 #182025 by Tony

Mystique wrote: Ελα Tony, μην παιζεις με τον πονο μου και με επιασε κοροιδο η Sony. :lol: Να δω πως θα το ξεφορτωθω τωρα το μηχανημα για να παω στο καινουριο με το VR μαζι. ;) Ευτυχως δηλαδη που δεν εχω ξοδεψει ακομα χρηματα για παιχνιδια η συνδρομη στο ps store.

Πέρα απ'αυτό , να ξέρεις ότι στο βίντεο δεν κράζω καθόλου το PS4. Δεν έχω και λόγο άλλωστε...
Τώρα για το αν σε έπιασε κορόιδο η Sony θα το δεις καλύτερα στην Ε3 που έρχεται.

More
30 May 2016 23:07 - 30 May 2016 23:13 #182029 by Grigoris
Replied by Grigoris on topic PS4 vs Xbox One

Mystique wrote: Ελα Tony, μην παιζεις με τον πονο μου και με επιασε κοροιδο η Sony. :lol: Να δω πως θα το ξεφορτωθω τωρα το μηχανημα για να παω στο καινουριο με το VR μαζι. ;) Ευτυχως δηλαδη που δεν εχω ξοδεψει ακομα χρηματα για παιχνιδια η συνδρομη στο ps store.

Και οσο αφορα τους λογους για το γιατι να παρει καποιος xbox one οριστε και μερικοι αλλοι λογοι γιατι καποιος να παρει ps4.

Δεν πιστευω να θελετε κι αλλους.

Και δεν μπορεις να λες σε καποιον οτι τα δικα μου exlcusives παρολο που ειναι λιγοτερα ειναι καλυτερα γιατι εμενα μ' αρεσουν ποιο πολυ.
γιατι πολυ απλα υπαρχει και ενα πολυ σημαντικο σημειο που ξεχασε να πει ο tonyler και λεγεται γουστο.
Το οτι κατι δεν αρεσει σε εσενα δεν σημαινει οτι ειναι και κακο ξερεις και το αντιστροφο ετσι.
Last edit: 30 May 2016 23:13 by Grigoris.

More
31 May 2016 07:00 #182037 by Tony
1) Τα video που παρουσιαζεις άντε να έχουν 1-2 σοβαρά ουσιαστικά επιχειρηματα. Δεν μπορείς να μου βγάζεις σαν σοβαρο επιχείρημα ότι το ps4 δείχνει πιο όμορφο , η ότι εχει 50% δυνατοτερη gpu τη στιγμη που δεν το εκμεταλλεύεται.

Αν δεις όλο το βίντεο , θα δεις ότι είμαι ξεκάθαρος σε αυτά που λέω.
ΤΑ ΠΑΝΤΑ ειναι υποκειμενικά!