Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

PS4 vs Xbox One

More
31 May 2016 19:34 #182087 by pavlos afisidis
Replied by pavlos afisidis on topic PS4 vs Xbox One
Fits79 Εχω ενα καταστημα εδω που πουλανε τηλεορασεις διπλα σε μενα .Θα τους πο να με αφισουν να συνδεσω τς κονσολες μου σε τηλεοραση πανω απο 32ιντων και θα τς πο δωστε μου 1 λεπτο να βρω τς διαφορες που εχουν.Λες και παιζω κανενα παιχνιδι βρες τν διαφορα.Αμα εγω χρειαζομαι οφθαλμιατρο εσυ δν ξερω τι ακριβως χρειαζεσε, γιατι εχεις μεγαλη φαντασια .Οπως παιζεις Ps now απο Ελλαδα με αμερικανικο λογαρισμο με τς φορες ταχυτιτες που εχουμε στν Ελλαδα.Μηπως μενεις σε αλλη χωρα? η σε κανενα αλλο πλανιτη? φορερη φαντασια εχεις μπραβο.Ακομα να το αποδειξεις αυτο.Α και μν μου πεις τς χαζομαρες που ελεγες στν Tonyler δν με νοιαζει που δν με πιστευεις και αλλες χαζομαρες που ελεγες.Γιατι οπως ολοι θυμουντε πριν λιγους μηνες ζητουσες απο τν Παντελη να σου αποδιξει με βιντεο για τα save του Xbox one οταν διαγραφεις ενα παιχνιδι οτι δν σβηνετε και save αμα σβησεις ενα παιχνιδι απο τν κονσολα.Ο Παντελης στο απεδειξε ,εσυ ακομα να αποδειξεις.Αλλα οπως ξερουμε ολοι αυτα που λες δν υπαρχουν αλλιως θα μας το ειχες αποδειξει.
The following user(s) said Thank You: Γιάννης Πετρόχειλος, Blood Prince

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
31 May 2016 19:36 - 31 May 2016 19:40 #182088 by Γιάννης Πετρόχειλος

fits79 wrote: Ενω η ms δεν ειχε ανακοινωσει για τα παιχνιδια της οτι θα ειναι 1080p ετσι και τα περισσοτερα ειναι 900p ειναι οκ για εσενα.
Fanboy is obvious.

Και αν για εσενα τα fps ειναι σημαντικότερα απο την αναλυση του παιχνιδιου αποψη σου εγω δεν ειμαι συμφωνως σε αυτο.

Ναι τα fps βοηθανε στο να γινει το παιχνίδι ποιο ομαλο αλλα αν η αναλυση ειναι χαμηλη οπως του halo5 που ειναι 800p και οχι 900p που λες γιατι οπως σου προειπα λεμε το δευτερο μερος της αναλυσης οχι το πρωτο γιατι σε συμφαιρει κατα περιπτωση.

Λοιπον το οτι κι εσυ αλλα κι εγω ειμαστε fanboy ο καθε ενας στην κονσολα που προτιμάει ειναι δεδομενο δεν χρειαζεται να το τονιζουμε.

Το ποιος ειναι τρολ και ποιος οχι και αυτο φαινετε.

Και το υπερπαιχνιδι halo5 γιατι ειναι 800p και οχι 1080p?

Ποιος είπε ότι είναι υπερπαιχνίδι το Halo 5; Επίσης άμα έχεις τσακωθεί με τη στατιστική πρόβλημά σου. Η χειρότερη περίπτωση είναι 1152x810, η μέση περίπτωση είναι πάνω από 900p. Δεν παίρνουμε πρώτη και δεύτερη ανάλυση. Αλλιώς να πάρουμε και την καλύτερη περίπτωση και να σου πω ότι το Halo 5 είναι 1920x1080. Σύμφωνα με το άρθρο σου η πλειοψηφία των games τρέχει σε ίδια ανάλυση, ειδικά από τότε που απελευθέρωσαν το 7ο core από τη χρήση του kinect τρέχουν στις ίδιες αναλύσεις ως επί το πλήστον και τα games που δεν τρέχουν, είναι γιατί οι developers απλά βαρέθηκαν να ξανακάνουν optimise τα παιχνίδια. Συμφωνώ ότι φαίνεται ποιος είναι troll και οι περισσότεροι εδώ το ξέρουν.
Last edit: 31 May 2016 19:40 by Γιάννης Πετρόχειλος.

More
31 May 2016 19:44 #182089 by Grigoris
Replied by Grigoris on topic PS4 vs Xbox One

luffy3131990 wrote: Fits79 Εχω ενα καταστημα εδω που πουλανε τηλεορασεις διπλα σε μενα .Θα τους πο να με αφισουν να συνδεσω τς κονσολες μου σε τηλεοραση πανω απο 32ιντων και θα τς πο δωστε μου 1 λεπτο να βρω τς διαφορες που εχουν.Λες και παιζω κανενα παιχνιδι βρες τν διαφορα.Αμα εγω χρειαζομαι οφθαλμιατρο εσυ δν ξερω τι ακριβως χρειαζεσε, γιατι εχεις μεγαλη φαντασια .Οπως παιζεις Ps now απο Ελλαδα με αμερικανικο λογαρισμο με τς φορες ταχυτιτες που εχουμε στν Ελλαδα.Μηπως μενεις σε αλλη χωρα? η σε κανενα αλλο πλανιτη? φορερη φαντασια εχεις μπραβο.Ακομα να το αποδειξεις αυτο.Α και μν μου πεις τς χαζομαρες που ελεγες στν Tonyler δν με νοιαζει που δν με πιστευεις και αλλες χαζομαρες που ελεγες.Γιατι οπως ολοι θυμουντε πριν λιγους μηνες ζητουσες απο τν Παντελη να σου αποδιξει με βιντεο για τα save του Xbox one οταν διαγραφεις ενα παιχνιδι οτι δν σβηνετε και save αμα σβησεις ενα παιχνιδι απο τν κονσολα.Ο Παντελης στο απεδειξε ,εσυ ακομα να αποδειξεις.Αλλα οπως ξερουμε ολοι αυτα που λες δν υπαρχουν αλλιως θα μας το ειχες αποδειξει.

Δεν θα κατσω να αποδειξω απολυτως τιποτα σε εσενα.
Ποιος νομιζεις οτι εισαι αλλωστε?

Απλα θα σου δωσω 2 στοιχεια και μετα πες μου αν μπορω να παιξω psn now με αμερικανικο psn id.

Vdsl + προγραμμα που αλλαζει την ip σου και την κανει αμερικανικη,

Παραπανω δεν θα κατσω να σου πω γιατι παλι θα αρχησεις οτι λεω ιστοριες για αγριους κ.τ.λ.

More
31 May 2016 19:48 - 31 May 2016 19:50 #182090 by Grigoris

snikefriend wrote:

fits79 wrote: Ενω η ms δεν ειχε ανακοινωσει για τα παιχνιδια της οτι θα ειναι 1080p ετσι και τα περισσοτερα ειναι 900p ειναι οκ για εσενα.
Fanboy is obvious.

Και αν για εσενα τα fps ειναι σημαντικότερα απο την αναλυση του παιχνιδιου αποψη σου εγω δεν ειμαι συμφωνως σε αυτο.

Ναι τα fps βοηθανε στο να γινει το παιχνίδι ποιο ομαλο αλλα αν η αναλυση ειναι χαμηλη οπως του halo5 που ειναι 800p και οχι 900p που λες γιατι οπως σου προειπα λεμε το δευτερο μερος της αναλυσης οχι το πρωτο γιατι σε συμφαιρει κατα περιπτωση.

Λοιπον το οτι κι εσυ αλλα κι εγω ειμαστε fanboy ο καθε ενας στην κονσολα που προτιμάει ειναι δεδομενο δεν χρειαζεται να το τονιζουμε.

Το ποιος ειναι τρολ και ποιος οχι και αυτο φαινετε.

Και το υπερπαιχνιδι halo5 γιατι ειναι 800p και οχι 1080p?

Ποιος είπε ότι είναι υπερπαιχνίδι το Halo 5; Επίσης άμα έχεις τσακωθεί με τη στατιστική πρόβλημά σου. Η χειρότερη περίπτωση είναι 1152x810, η μέση περίπτωση είναι πάνω από 900p. Δεν παίρνουμε πρώτη και δεύτερη ανάλυση. Αλλιώς να πάρουμε και την καλύτερη περίπτωση και να σου πω ότι το Halo 5 είναι 1920x1080. Σύμφωνα με το άρθρο σου η πλειοψηφία των games τρέχει σε ίδια ανάλυση, ειδικά από τότε που απελευθέρωσαν το 7ο core από τη χρήση του kinect τρέχουν στις ίδιες αναλύσεις ως επί το πλήστον και τα games που δεν τρέχουν, είναι γιατί οι developers απλά βαρέθηκαν να ξανακάνουν optimise τα παιχνίδια. Συμφωνώ ότι φαίνεται ποιος είναι troll και οι περισσότεροι εδώ το ξέρουν.

Αν ειναι να καθομαστε να μετραμε καθε φορα σε τι αναλυση τρεχει το καθε παιχνιδι για να παρουμε την τριτη ή τεταρτη ή πεμπτη ή .... χειροτερη & καλυτερη αναλυση για να δουμε σε τι αναλυση ειναι το καθε παιχνιδι αστα να πανε.

Εγω μιλαω για locked σκηνικα αν τωρα η πολυαγαπημενη σου κονσολα δεν μπορει να κανει lock αναλυση και κανει lock μονο στα fps δεν ειναι δικο μου το προβλημα ξερεις.

Λοιπον πολυ ασχοληθηκα.
Πιστεψτε οτι θελετε για το ps4 ποσος με ενδιαφερει οπως θα πιστευω κι εγω οτι θελω για το xbox one.

Τελεια και παυλα απο εμενα.
Last edit: 31 May 2016 19:50 by Grigoris.

More
31 May 2016 19:52 - 31 May 2016 20:03 #182091 by Γιάννης Πετρόχειλος
Άρα αφού δεν έχει locked ανάλυση τι μιλάς για 800p; Μπας και κοροϊδέψεις κανένα και πιστέψει αυτά που λες; Το θέμα είναι ότι μόλις σε στριμώχνουν με γεγονότα και επιχειρήματα, δε σου αρέσουν τα 60fps, δεν σου αρέσουν οι μη κλειδωμένες αναλύσεις, δεν σου αρέσουν τα textures, και γενικότερα ότι είναι εις βάρος του PS4 δεν σου αρέσει, όπως πχ το achievement tracking και το πιο γρήγορο UI που έχει το Xbox One το οποίο φορτώνει το friend's list 4 φορές πιο γρήγορα απο το PS4 ή όπως πχ το friend online notification και το appear offline που δεν είχε το PS4 μέχρι πριν 2 μήνες, ή, ακόμα πιο τρανταχτά, το backward compatibility. Γενικώς, ότι λείπει από το PS4 είναι features που είτε δε χρησιμοποιείς είτε δεν σου αρέσουν. Προφανέστατα λοιπόν το τελευταίο επιχείρημα της κονσολάρας της Sony, το 1080p@60fps, έφαγε φάπα από τη Naughty Dog και τώρα δεν έχουμε τι να πούμε. Τουλάχιστον το Xbox έχει το Forza 5 και 6 στα κλειδωμένα 1080p@60 και όχι κάτι Journey και Trine που έχει το PS4.

Επίσης δεν μας ενδιαφέρει τι πιστεύεις για το Xbox One όπως και εσένα δεν ενδιαφέρει η δικιά μας γνώμη, αυτό που έχει σημασία είναι ότι αυτό εδώ είναι forum και το διαβάζουν και άλλοι άνθρωποι που δεν έχουν τόση σχέση και πρέπει οι πληροφορίες που θα πάρουν να είναι αντικειμενικές στο σύνολο τους και όχι βουρ για PS4 με ανακρίβειες και μονόπλευρη ενημέρωση.
Last edit: 31 May 2016 20:03 by Γιάννης Πετρόχειλος.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince, Πιέρρος Φουστέρης

More
31 May 2016 20:15 - 01 Jun 2016 00:35 #182094 by Grigoris
Ειπε ο αντικημενικος υπερ του xbox one που δεν ξερω αν ειχε και ποτε του και τις δυο κονσολες και απλα οτι λεει ειναι απο βιντεος κ.τ.λ.

Εγω μιλησα για το οτι δεν ειναι locked 800p το halo5 οχι το uncharted4 που εχει locked 1080π@30fps.
Για δες λιγο τα παιχνιδια destiny, diablo3, dragon age Inquisition, dying light, metal gear solid 5 θελεις μηπως κι αλλα?

Οσο τωρα αφορα το ui της καθε κονσολας:

Οριστε οι αποδείξεις για το ποια ειναι ποιο γρηγορη και οχι ανακριβιες που λενε μερικοι.

Τωρα οτιδηποτε αλλο λες τα ακουω απλα βερεσε.
Last edit: 01 Jun 2016 00:35 by Πιέρρος Φουστέρης.

More
31 May 2016 20:21 - 31 May 2016 20:27 #182095 by Γιάννης Πετρόχειλος
Τα παιχνίδια που λες είναι multiplatform, μιλάμε για exclusive! Επίσης, μόλις απέδειξες ότι δεν είχες ποτέ Xbox One γιατί από την αρχή κιόλας του βίντεο θα καταλάβαινες ότι αυτός είναι ο παλιός Dashboard με Windows 8.1 και όχι ο καινούριος που έχει Windows 10 και είναι πιο γρήγορος. Κοινώς, έκανες αναζήτηση στο YouTube, βρήκες το πρώτο βίντεο που έχει και το πλάσαρες χωρίς να έχεις ιδέα! Πάρε τώρα και το κανονικό

*Σημείωση: Ο τύπος έχει την preview έκδοση του Dashboard, η τελική είναι ακόμη πιο γρήγορη.
Last edit: 31 May 2016 20:27 by Γιάννης Πετρόχειλος.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince, Πιέρρος Φουστέρης

More
31 May 2016 20:29 - 31 May 2016 20:33 #182097 by Grigoris
:lol: :lol: :lol: :lol:

Κι εσυ με αυτη τη λογικη απεδειξες το οτι δεν εχεις ps4 γιατι η τελευταια εκδοση ps4 ειναι η 3.50 και οχι η 3.00 που εχει το παιδι στο βιντεο
Κι εσυ ακριβως το ιδιο εκανες ποσταρες το πρωτο βιντεο που σου εβγαλε η αναζητηση που εκανες στο youtube.
Last edit: 31 May 2016 20:33 by Grigoris.

More
31 May 2016 20:30 #182098 by Κατερίνα Μαρίνου
Και απ'τις 2 κονσολες που εχω δει καποια παιχνιδια δεν εχω καταλαβει διαφορα στα γραφικα η την ποιοτητα γενικα. Αυτο που μου κανει εντυπωση περισσοτερο ειναι η αισθηση που δινει το καθε παιχνιδι και ειδικα τα πολυ καλα σε τηλεορασεις ανω των 42'. ;) Star Wars Battlefront και Uncharted 4 σε μεγαλη οθονη ειναι υπεροχα. :)
The following user(s) said Thank You: Grigoris

More
31 May 2016 20:32 #182099 by Γιάννης Πετρόχειλος

fits79 wrote: :lol: :lol: :lol: :lol:

Κι εσυ με αυτη τη λογικη απεδειξες το οτι δεν εχεις ps4 γιατι η τελευταια εκδοση ps4 ειναι η 3.50 και οχι η 3.00 που εχει το παιδι στο βιντεο.

Με τη διαφορά ότι δεν υπάρχει βίντεο με την 3.50 και ότι δεν έχει γίνει update λειτουργικού οπότε οι χρόνοι είναι ίδιοι.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince