luffy3131990 wrote: @fits79
Πραγματικα σ επιο κοσμο ζεις ? Εγω με υποθεσεις δν μιλαω ,αλλα με πραξεις δν με λενε fits79.Πρωτον εγω δν ειπα για Ps3 ,αλλα για Ps4 μαθε πρωτα εσυ να διαβαζεις ποστ και μετα να λες για μενα.Οριστε και αποδειξη
Αλλα απο σενα τι να περιμενεις εδω εσυ ανεβασες βιντεο του Xbox με παλιο dashboard και συγκινες με το Ps4 πιο ειναι πιο γρηγορο. Ανεβασε κανενα αλλο βιντεο του Χbox να μν ειναι πολυ καινουριο 2χρονια πριν και συγκινε με το Ps4 και μετα θα λες δν εχει εκεινω δν εχει το αλλο το Xbox εννο το Ps4 το εχει.Συνεχισε να μας κανεις να γελαμε ουτε σε κωμωδια δν γελαω ετσι ακομα και οταν πεφτει κατω ο Ροναλντο και ζιταει συνεχεια φαουλ .
Και το δικο μου λινκ λεει οτι θα βγει μονο σε ps4.
Μενει απλα να το δουμε οταν κυκλοφορησει αν θα βγει και για pc ή οχι και ποιος απο τους δυο μας εχε δικιο.
Απο τη στιγμη που δεν ξερεις να κανεις διαλογο δεν το συνεχιζω.
Και οταν μιλησα για ps3 ηθελα να σου δειξω οτι πολυ δυσκολα αποκλειστικα παιχνιδια της sony βγαινουν και σε pc.
Και συγνωμη που νομιζα οτι μπορεις να κανεις πολιτισμενο διαλογο χωρις να ειρωνευτεις και να χλευασεις τον αλλο.
Μιλα μονος σου δεν προκειτε να ξανα-ασχοληθω μαζι σου γιατι οσο ασχολουμε απλα χανω την ωρα μου.
Οσο για το βιντεο εκανα μια φορα ενα λαθος. Εσυ δηλαδη που κρινεις εισαι ο κυριος αλανθαστος και τελειος ετσι. Δεν εχεις κανει ποτε λαθος?