Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

PS4 vs Xbox One

More
06 Jul 2016 23:17 - 06 Jul 2016 23:25 #183770 by Grigoris
Replied by Grigoris on topic PS4 vs Xbox One

luffy3131990 wrote: @79 fits του Κοjima θα βγει και στο pc,και δν ειπα θα βγουν ολα αλλα καποια .Ναι μετα απο ποσω καιρο θα φτιαξουν ομως ,το ειδα ποσω εφτιαξαν αυτα που υπαρχουν και τωρα.Γιατι δν υπαρχει λογος να παρεις Xbox? ολοι δν μπορουν να δωσουν 800 και 900ευρω για ενα pc ξερεις.Με 260 παιρνεις κονσολα και τελειωσε , εννο με το pc θα χρειαζετε να κανεις αναθμεις και αλλα διαφορα μετα απο καιρο.

Καλο ειναι να διαβαζουμε λιγο τα ποστ τα οποια προκειτε να απαντησουμε.

Δες λιγο καλυτερα τι ακριβως γραφω.

Δεν ειπα πουθενα αυτος που θα αγορασει(Αν και για αυτον ειναι ακυρο το xbox one απο τη στιγμη που θα δωσει λεφτα για καλο gaming-pc) αλλαειπα αυτος που εχει καλο gaming-pc
Last edit: 06 Jul 2016 23:25 by Grigoris.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
07 Jul 2016 00:04 #183777 by Δημήτρης Κάτσης
Αυτός που έχει καλό gaming pc δεν έχει κάποιον σοβαρό λόγο να πάρει κονσόλα. Εγώ που έχω ένα σχετικά δυνατό pc παίζω όλους τους multiplatform τίτλους σε αυτό και πήρα ps4 γιατί με ενδιέφεραν τα exclusive του. Ωστόσο όσοι έχουν δυνατό pc και ενδιαφέρονται για παιχνίδια σαν το Halo 5 τότε θα πάρουν xbox one καθώς τα πολύ βάρια χαρτιά δύσκολα θα εμφανιστούν και σε pc. Εμένα το συμπερασμά μου είναι πως όσοι έχουν ένα καλό pc δεν θα αγοράσουν κάποια κονσόλα με εξαίρεση τα exclusive η αν είναι πλεονέκτες και τα θέλουν όλα η μάλλον ποιο σωστά αν έχουν λεφτά για όλα.

More
07 Jul 2016 00:20 #183780 by pavlos afisidis
Replied by pavlos afisidis on topic PS4 vs Xbox One
@ fits 79 εννο εσυ μια χαρα το διαβασες το ποστ

More
07 Jul 2016 00:37 - 07 Jul 2016 00:39 #183783 by Grigoris
Για πες μου τι δεν διαβασα?

Το οτι δεν σχολιασα αυτα τα περι kojima κ.τ.λ. που λες δεν σημαινει οτι δεν τα διαβασα. Απλα σημαινει οτι δεν τα σχολιασα τοσο απλα.
Last edit: 07 Jul 2016 00:39 by Grigoris.

More
07 Jul 2016 00:42 #183785 by pavlos afisidis
Ε αμα το διαβεσες τοτε γιατι λες δν θα βγει παιχνιδι του Ps4 στο pc μα αφου θα βγει
The following user(s) said Thank You: Γιάννης Πετρόχειλος

More
07 Jul 2016 00:46 - 07 Jul 2016 00:49 #183788 by Grigoris
Αφου θελεις να το συζητήσουμε για πες μου που ειδες οτι το παιχνιδι του kojima θα βγει και για pc???
Ή απλα το υποθέτεις? Γιατι αν απλα το υποθετεις τοτε πολυ απλα υποθετεις λαθος .

Και για να τελειωνουμε σχεδον κανενα αποκλειστικο παιχνιδι του ps4 δεν θα βγει σε pc γι' αυτο ακριβως λέγονται αποκλειστικα.

Πες μου σε παρακαλω πολυ ενα αποκλειστικο παιχνιδι του ps3 που βγηκε για pc.
Last edit: 07 Jul 2016 00:49 by Grigoris.

More
07 Jul 2016 01:08 - 07 Jul 2016 17:57 #183792 by pavlos afisidis
Εγω με υποθεσεις δν μιλαω ,αλλα με πραξεις.
Πρωτον εγω δν ειπα για Ps3 ,αλλα για Ps4.
Last edit: 07 Jul 2016 17:57 by Μάνος Γρυπάρης.

More
07 Jul 2016 01:11 #183794 by Γιάννης Πετρόχειλος

luffy3131990 wrote: Συνεχισε να μας κανεις να γελαμε ουτε σε κωμωδια δν γελαω ετσι ακομα και οταν πεφτει κατω ο Ροναλντο και ζιταει συνεχεια φαουλ .

Off-topic: Σήμερα που νίκησε έκανε και δηλώσεις το παλικάρι :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
The following user(s) said Thank You: pavlos afisidis, Πιέρρος Φουστέρης

More
07 Jul 2016 01:13 - 07 Jul 2016 01:18 #183795 by Grigoris

luffy3131990 wrote: @fits79
Πραγματικα σ επιο κοσμο ζεις ? Εγω με υποθεσεις δν μιλαω ,αλλα με πραξεις δν με λενε fits79.Πρωτον εγω δν ειπα για Ps3 ,αλλα για Ps4 μαθε πρωτα εσυ να διαβαζεις ποστ και μετα να λες για μενα.Οριστε και αποδειξη

Αλλα απο σενα τι να περιμενεις εδω εσυ ανεβασες βιντεο του Xbox με παλιο dashboard και συγκινες με το Ps4 πιο ειναι πιο γρηγορο. Ανεβασε κανενα αλλο βιντεο του Χbox να μν ειναι πολυ καινουριο 2χρονια πριν και συγκινε με το Ps4 και μετα θα λες δν εχει εκεινω δν εχει το αλλο το Xbox εννο το Ps4 το εχει.Συνεχισε να μας κανεις να γελαμε ουτε σε κωμωδια δν γελαω ετσι ακομα και οταν πεφτει κατω ο Ροναλντο και ζιταει συνεχεια φαουλ .

Και το δικο μου λινκ λεει οτι θα βγει μονο σε ps4.
Μενει απλα να το δουμε οταν κυκλοφορησει αν θα βγει και για pc ή οχι και ποιος απο τους δυο μας εχε δικιο.

Απο τη στιγμη που δεν ξερεις να κανεις διαλογο δεν το συνεχιζω.

Και οταν μιλησα για ps3 ηθελα να σου δειξω οτι πολυ δυσκολα αποκλειστικα παιχνιδια της sony βγαινουν και σε pc.

Και συγνωμη που νομιζα οτι μπορεις να κανεις πολιτισμενο διαλογο χωρις να ειρωνευτεις και να χλευασεις τον αλλο.

Μιλα μονος σου δεν προκειτε να ξανα-ασχοληθω μαζι σου γιατι οσο ασχολουμε απλα χανω την ωρα μου.

Οσο για το βιντεο εκανα μια φορα ενα λαθος. Εσυ δηλαδη που κρινεις εισαι ο κυριος αλανθαστος και τελειος ετσι. Δεν εχεις κανει ποτε λαθος?
Last edit: 07 Jul 2016 01:18 by Grigoris.

More
07 Jul 2016 01:44 #183800 by pavlos afisidis
@Fits 79 Εσυ με ολους δν μιλας με τν Tonyler, Snikefriend,Doyzo με μενα τωρα, δηλαδη με αυτους που σε ταπονουν.Ασε τωρα τς κολοτουμπες μια χαρα επεμενες και ελεγες οτι δν βγαινουν τωρα μν το αλλαζεις .Μιλας εσυ για ειρωνεις σε μενα ας γελασω ,εσυ ολο ειρωνεις ελεγες στους αλλους οταν στν ελεγαν .Φυσικα κανω λαθη ,αλλα εγω δν ανεβαζω οτι να νε και να επιμενω σε αυτο .Λαθος για το βιντεο δν εκανες ,απλα το ανεβασες για ηθελες να τν πεις στους αλλους.Ενας που εχει Xbox δν μπορει να μν ξερει οτι αυτο ειναι το παλιο dashboard ,σαν μου λες μπερδεψα το μενου του Ps3 με του Ps4.Και οπως ειπα απλα ειδες οτι ειναι πιο γρηρορο τοτε το Ps4 και το ανεβασες,ουτε καν κοιταξες να δεις αμα ειναι το παλιο η καινουριο αφου ειναι πιο γρηγορο ας το ανεβασω και επεμενες και ελεγες τα δικα σου εσυ.Ειναι που εiχεις Xbox ,αλλα μαλλον σε αλλον πλανιτη θα το ειχες οχι παντος σε αυτο.