fits79 wrote: Σε ενα απο τα παρα πολλα που υπερεχει το ps4 εναντι του xbox one ειναι οτι για να βρεις τις ευκαιριες παιχνιδιων digital πρεπει να ψαξεις παρα πολυ στο xbox one ενω στο ps4 ειναι πανευκολο να τις βρεις.
Και αυτο οφειλετε στο παραφορτωμενο χωρις κανεναν απολυτως λογο μενου του xbox one.
Δεν είχα ποτέ την ευκαιρία να browseάρω το Store του PS4 ή, γενικά, το menu του (έχω, μόνο, κοιτάξει και μέσω videos και μπροστά μου), άρα θα εκφράσω γνώμη μόνο για το Xbox One και θα πω πως έχεις άδικο. Έχω χρησιμοποιήσει το store αρκετές φορές, για να ψάξω διάφορα παιχνίδια ή εφαρμογές και μπορώ να πω πως δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα, ούτε έψαξα πολύ, ούτε δυσανασχετήθηκα επειδή δεν βρήκα αυτό που έψαχνα. Αντιθέτως, έγραψα αυτό που ήθελα να βρω στο search και βγήκαν όλα τα αποτέλεσματα, τα οποία ήταν on point. Μάλιστα, έχω κάνει αγορά μέσω του Xbox One (κατά τη διάρκεια των sales, πριν από μία εβδομάδα) και πήγαν όλα πένα. Τι εννοείς, πάντως, "παραφορτωμένο χωρίς κανέναν απολύτως λόγο μενού του Xbox One"; Εγώ το βρίσκω πολύ ωραίο και καλαίσθητα σχεδιασμένο. Αν μπορώ να εκφράσω γνώμη για το μενού του PS4 με τις ελάχιστες εμπειρίες που είχα μαζί του, μπορώ να πω πως μου θυμίζει πολύ το αντίστοιχο του PS3, ενώ του Xbox One φέρνει μεγάλες αλλαγές σε σχέση με εκείνο του Xbox 360 (τουλάχιστον, έτσι θυμάμαι).
Headhunter94 wrote: Το xbox live δεν είναι πιο αξιόπιστο από το psn?Γιατί με ενδιαφέρει αρκετα το online multi.
Αξιόπιστο; Σε ποιον τομέα; Latency; Προσφορές στο store; Gaming parties και συμπεριφορά άλλων χρηστών;
Θα διαφωνήσω και με σένα, Βαγγέλη, όπως θα έκαναν πάρα πολλοί ακόμη. Τα δύο χειριστήρια έχουν αρκετές διαφορές, με μεγαλύτερη, κατ' εμέ, τα δύο thumbsticks. Ξεκίνησα με PS1, αλλά συνέχισα με Xbox-Xbox 360-Xbox One, άρα μπορεί κάποιος να πει πως έχω συνηθίσει με τα χειριστήρια των κονσολών της Microsoft. Πάντως, όταν έπαιζα, ακόμη, στο Xbox 360, το χειριστήριο του PS3 μου φαινόταν κάπως άβολο. Τα έχω δοκιμάσει και τα 2 με shooters, που πιστεύω πως εκεί καταλαβαίνεις ποιο χειριστήριο είναι καταλληλότερο, και το Xbox 360 νίκησε κατά κράτος το PS3, λόγω του positioning των thumbsticks, τα οποία έκαναν τον χειρισμό ευκολότερο και βολικότερο. Θα έλεγα το ίδιο και για τα racing, αλλά δεν είχα την ευκαιρία να παίξω κάποιο στο PS3. Αυτό που θέλω να καταλήξω είναι ότι τα χειριστήρια της MC σε 360 και One είναι καλύτερα από τα αντίστοιχα της Sony σε PS3 και PS4, λόγω των thumbsticks και των triggers.