Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

PS4 vs Xbox One

More
17 Jul 2016 17:19 #184558 by Δημήτρης Κάτσης
Για σουτέρ θα σου πρότεινα pc! :P
Εγώ προσωπικά με το controller του ps4 βολεύομαι άριστα στο shooting όπως και γενικά με βολεύει σαν χειρηστίριο καθώς το θεωρώ κορυφαίο.
Οι μεγάλες αλυσίδες συνήθως έχουν μια κονσόλα για το κοινό όπου μπορείς να δοκιμάσεις πριν αγοράσεις. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις λοιπών είναι να δοκιμάσεις εσύ ο ίδιος καθώς όποια άποψη και να ακούσεις είναι καθαρά υποκειμενική...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
17 Jul 2016 20:31 - 17 Jul 2016 23:48 #184571 by Blood Prince
Replied by Blood Prince on topic PS4 vs Xbox One

Headhunter94 wrote: Καλησπερα παιδια.Σκεφτομαι να αγορασω μια κονσολα αλλα κλασσικα ειμαι σε διλημμα.Για να μπω στο ψητο,αν ηταν να διαλεξετε μια κονσολα κυριως για shooter παιχνιδια,ποια θα μου προτινατε(κυριως για τον μοχλο αναφερομαι)?Δεν εχω και καποιο μαγαζι για να τα δοκιμασω.

Οσον αφορά το χειριστήριο στις δυο κονσόλες δεν παίζει να υπάρχει σημαντική διαφορά όπως μπορείς να δεις και στις φωτογραφίες.

Οπότε ανάμεσα στις δύο θα σου πρότεινα να διαλέξεις ανάλογα με το ποια κονσόλα περιέχει exclusives games για τα γούστα σου. Αν είσαι φανατικός του Halo δηλαδή αγόρασε XBOX χωρίς δεύτερη σκέψη.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 17 Jul 2016 23:48 by Blood Prince.

More
17 Jul 2016 22:54 #184580 by Γιάννης Πετρόχειλος
Φίλε διόρθωσε τη φωτό διότι έχεις βάλει το χειριστήριο του Xbox 360! Αν μπορείς βάλε φωτό από gamepad του One.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince, Πιέρρος Φουστέρης

More
17 Jul 2016 23:20 #184583 by Grigoris
Replied by Grigoris on topic PS4 vs Xbox One
Σε ενα απο τα παρα πολλα που υπερεχει το ps4 εναντι του xbox one ειναι οτι για να βρεις τις ευκαιριες παιχνιδιων digital πρεπει να ψαξεις παρα πολυ στο xbox one ενω στο ps4 ειναι πανευκολο να τις βρεις.

Και αυτο οφειλετε στο παραφορτωμενο χωρις κανεναν απολυτως λογο μενου του xbox one.

More
17 Jul 2016 23:24 #184584 by John
Replied by John on topic PS4 vs Xbox One
Το xbox live δεν είναι πιο αξιόπιστο από το psn?Γιατί με ενδιαφέρει αρκετα το online multi.

More
17 Jul 2016 23:52 - 18 Jul 2016 00:02 #184585 by Πιέρρος Φουστέρης

fits79 wrote: Σε ενα απο τα παρα πολλα που υπερεχει το ps4 εναντι του xbox one ειναι οτι για να βρεις τις ευκαιριες παιχνιδιων digital πρεπει να ψαξεις παρα πολυ στο xbox one ενω στο ps4 ειναι πανευκολο να τις βρεις.

Και αυτο οφειλετε στο παραφορτωμενο χωρις κανεναν απολυτως λογο μενου του xbox one.

Δεν είχα ποτέ την ευκαιρία να browseάρω το Store του PS4 ή, γενικά, το menu του (έχω, μόνο, κοιτάξει και μέσω videos και μπροστά μου), άρα θα εκφράσω γνώμη μόνο για το Xbox One και θα πω πως έχεις άδικο. Έχω χρησιμοποιήσει το store αρκετές φορές, για να ψάξω διάφορα παιχνίδια ή εφαρμογές και μπορώ να πω πως δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα, ούτε έψαξα πολύ, ούτε δυσανασχετήθηκα επειδή δεν βρήκα αυτό που έψαχνα. Αντιθέτως, έγραψα αυτό που ήθελα να βρω στο search και βγήκαν όλα τα αποτέλεσματα, τα οποία ήταν on point. Μάλιστα, έχω κάνει αγορά μέσω του Xbox One (κατά τη διάρκεια των sales, πριν από μία εβδομάδα) και πήγαν όλα πένα. Τι εννοείς, πάντως, "παραφορτωμένο χωρίς κανέναν απολύτως λόγο μενού του Xbox One"; Εγώ το βρίσκω πολύ ωραίο και καλαίσθητα σχεδιασμένο. Αν μπορώ να εκφράσω γνώμη για το μενού του PS4 με τις ελάχιστες εμπειρίες που είχα μαζί του, μπορώ να πω πως μου θυμίζει πολύ το αντίστοιχο του PS3, ενώ του Xbox One φέρνει μεγάλες αλλαγές σε σχέση με εκείνο του Xbox 360 (τουλάχιστον, έτσι θυμάμαι).

Headhunter94 wrote: Το xbox live δεν είναι πιο αξιόπιστο από το psn?Γιατί με ενδιαφέρει αρκετα το online multi.

Αξιόπιστο; Σε ποιον τομέα; Latency; Προσφορές στο store; Gaming parties και συμπεριφορά άλλων χρηστών;

Warning: Spoiler!

Θα διαφωνήσω και με σένα, Βαγγέλη, όπως θα έκαναν πάρα πολλοί ακόμη. Τα δύο χειριστήρια έχουν αρκετές διαφορές, με μεγαλύτερη, κατ' εμέ, τα δύο thumbsticks. Ξεκίνησα με PS1, αλλά συνέχισα με Xbox-Xbox 360-Xbox One, άρα μπορεί κάποιος να πει πως έχω συνηθίσει με τα χειριστήρια των κονσολών της Microsoft. Πάντως, όταν έπαιζα, ακόμη, στο Xbox 360, το χειριστήριο του PS3 μου φαινόταν κάπως άβολο. Τα έχω δοκιμάσει και τα 2 με shooters, που πιστεύω πως εκεί καταλαβαίνεις ποιο χειριστήριο είναι καταλληλότερο, και το Xbox 360 νίκησε κατά κράτος το PS3, λόγω του positioning των thumbsticks, τα οποία έκαναν τον χειρισμό ευκολότερο και βολικότερο. Θα έλεγα το ίδιο και για τα racing, αλλά δεν είχα την ευκαιρία να παίξω κάποιο στο PS3. Αυτό που θέλω να καταλήξω είναι ότι τα χειριστήρια της MC σε 360 και One είναι καλύτερα από τα αντίστοιχα της Sony σε PS3 και PS4, λόγω των thumbsticks και των triggers.

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister
Last edit: 18 Jul 2016 00:02 by Πιέρρος Φουστέρης.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
17 Jul 2016 23:54 #184586 by Blood Prince

snikefriend wrote: Φίλε διόρθωσε τη φωτό διότι έχεις βάλει το χειριστήριο του Xbox 360! Αν μπορείς βάλε φωτό από gamepad του One.

Δεν το'χα πάρει χαμπάρι πως ήταν απο κονσόλα παλαιότερης γενιάς.Πάλι καλά που μου το είπες και το άλλαξα πριν λίγο.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

The following user(s) said Thank You: Γιάννης Πετρόχειλος

More
18 Jul 2016 00:00 #184587 by Panagiotis
Replied by Panagiotis on topic PS4 vs Xbox One
Εμένα πάντως μου αρέσει πιο πολύ το μενού το xbox.Και για το store δεν υπάρχει πρόβλημα.Απλά γράφεις τι θες στο search και το βρίσκει. Τώρα για το χειριστήριο, αν και είναι θέμα γούστου, νομίζω πως του one είναι ένα σκαλί πιο πάνω για shooter και racing.Ειδικά όταν πυροβολας και τρέμει η σκανδάλη είναι όλα τα λεφτά. Και γενικά το θεωρώ πιο ξεκούραστο στο χέρι. Με το ds4 που έπαιξα σε φίλο πρόσφατα, το χέρι πιάνεται μετά από λίγη ώρα(νομίζω λογο του οτι ο αναλογικος ειναι κατω). Βέβαια παίζουν ρόλο και τα χέρια του καθενός (μικρά, μεγαλα).

More
18 Jul 2016 00:39 - 18 Jul 2016 00:48 #184592 by Γιάννης Πετρόχειλος
Οι προσφορές βρίσκονται πανεύκολα και μάλιστα εκτός από την κονσόλα υπάρχει και ειδικό tab στο Xbox App και στο Xbox.com που περιέχει όλες τις προσφορές. Ισχύει ότι είναι δύσκολο να βρεις τις προσφορές εντός του Xbox 360. Στο One τα βρίσκεις όλα πανεύκολα και GwG και DwG. Το link για τα Games With Gold υπάρχει και στην υπογραφή μου. Eνημερώστε τον κόσμο υπέυθυνα.

Σε ό,τι αφορά την υπηρεσία επειδή είμαι γνώστης θα αναφέρω πως όταν έχεις το Region Ελλάδα είχε πολλά προβλήματα. Συγκεκριμένα δεν εμφανίζονταν τα game clips στο activity feed, στις σελίδες του store και δεν δείχνει τι παίζουν οι φίλοι σου στο 360. Παρόλα αυτά συνεργάστηκα και συνεργάζομαι με το Xbox Support και τα έχουν φτιάξει όλα εκτός από το τελευταίο με τη friends list στο οποίο δουλεύουν ακόμα. Κατά τ'άλλα από disconnections και προβλήματα δεν έχει ιδιαίτερα. Δεν γνωρίζω για το PS να σου πω από άποψη υπηρεσίας. Τώρα, σε θέμα ποιότητας δωρεάν τίτλων και προσφορών κατά τη γνώμη μου υπερέχει το Xbox αυτή τη στιγμή, αλλά αυτά είναι ρευστά.

Ένα κατά τη γνώμη μου σοβαρό ζήτημα το οποίο δεν είναι διατεθιμένο να διορθώσει η Microsoft και θεωρώ πως πρέπει να γνωρίζεις είναι ότι αν θέλεις να αγοράσεις τίτλους του Xbox 360 χωρίς να έχεις την κονσόλα, αυτό γίνεται μόνο μέσω πιστωτικής κάρτας και όχι με Microsoft Account. Πολλοί έχουν απογοητευτεί από αυτό γιατί δεν έχουν πιστωτική οπότε το αναφέρω για να το ξέρεις. Για τα παιχνίδια του One τα αγοράζεις όπως θες όλα κομπλέ. Πάντως, ψάξτο και λίγο με το PlayStation γιατί σε ενημέρωσα για κάποια θέματα του Xbox αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι και το PS δεν έχει.
Last edit: 18 Jul 2016 00:48 by Γιάννης Πετρόχειλος.
The following user(s) said Thank You: Πιέρρος Φουστέρης

More
18 Jul 2016 01:47 - 18 Jul 2016 01:52 #184594 by Blood Prince

DoUzOs wrote:

Warning: Spoiler!

Θα διαφωνήσω και με σένα, Βαγγέλη, όπως θα έκαναν πάρα πολλοί ακόμη. Τα δύο χειριστήρια έχουν αρκετές διαφορές, με μεγαλύτερη, κατ' εμέ, τα δύο thumbsticks. Ξεκίνησα με PS1, αλλά συνέχισα με Xbox-Xbox 360-Xbox One, άρα μπορεί κάποιος να πει πως έχω συνηθίσει με τα χειριστήρια των κονσολών της Microsoft. Πάντως, όταν έπαιζα, ακόμη, στο Xbox 360, το χειριστήριο του PS3 μου φαινόταν κάπως άβολο. Τα έχω δοκιμάσει και τα 2 με shooters, που πιστεύω πως εκεί καταλαβαίνεις ποιο χειριστήριο είναι καταλληλότερο, και το Xbox 360 νίκησε κατά κράτος το PS3, λόγω του positioning των thumbsticks, τα οποία έκαναν τον χειρισμό ευκολότερο και βολικότερο. Θα έλεγα το ίδιο και για τα racing, αλλά δεν είχα την ευκαιρία να παίξω κάποιο στο PS3. Αυτό που θέλω να καταλήξω είναι ότι τα χειριστήρια της MC σε 360 και One είναι καλύτερα από τα αντίστοιχα της Sony σε PS3 και PS4, λόγω των thumbsticks και των triggers.

Ενδιαφέροντα τα όσα έγραψες και καλά έκανες και τα ανέφερες για να μην γίνεται λάθος πληροφόρηση.

Εγώ προσωπικά δεν έχω ασχοληθεί με καμία απο τις δύο κονσόλες και αυτό το οποίο έγραψα ήταν με βάση την χρήση της λογικής και το πως έβλεπα τα controller εμφανισιακά τα οποία όντως παρουσιάζουν αρκετές ομοιότητες.

Οποιος όμως τα έχει χρησιμοποιήσει στην πράξη γνωρίζει φυσικά τις διαφορές τις οποίες υπάρχουν.Οπότε θα συνιστούσα στον φίλο HeadHunter να δοκιμάσει ο ίδιος τα controller όπως τον συμβούλευσε παραπάνω και ο DimutriKs και θα καταλάβει καλύτερα τις όποιες διαφορές.

Αυτά τα οποία έγραψα πάντως σχετικά με τα exclusives ισχύουν.Αν σου αρέσουν τα Halo πάρε XBOX και ας σε βολεύει το χειριστήριο του PS4 καλύτερα.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 18 Jul 2016 01:52 by Blood Prince.