Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

PS4 vs Xbox One

More
08 Aug 2016 09:39 #186015 by pavlos afisidis
Replied by pavlos afisidis on topic PS4 vs Xbox One
@fits79
Αμα λες αληθεια ναι τοτε ειναι χαζομαρα μεγαλη ,γιατι ειναι αδικο για τους αλλους αυτο που θα παρουν τς αλλες εκδωσεις. Βεβεια ολα τα βιντεο που ειδα ηταν με εκδωση τν 2tb ,δν βρηκα βιντεο με τς αλλες εκδωσης Τι να το κανεις εσυ ? αφου δν εχεις Xbox One.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
08 Aug 2016 10:53 #186017 by Tony
Replied by Tony on topic PS4 vs Xbox One

Στο εχω ξαναπει απειρες φορες.
Μαθε να διαβαζεις πριν ποσταρεις απαντησεις τουλαχιστον σε δικα μου ποστ.

Έχεις δίκιο σε αυτό. Δεν ξέρω να διαβάζω. Μάλλον πρέπει να πάω πίσω στο Δημοτικό...
WTF? Τι εννοείς δεν ξέρω να διαβάζω? Από την μία μας το παίζεις αντικειμενικός και απ'την άλλη λες σε αυτούς που προτιμούν το Xbox One ότι "τα παίρνουν"...
Έτσι δεν γίνεσαι αντικειμενικός. Αντικειμενόβλαχος γίνεσαι.
The following user(s) said Thank You: pavlos afisidis

More
08 Aug 2016 10:56 #186018 by Panagiotis
Replied by Panagiotis on topic PS4 vs Xbox One
Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω δει ποτέ τον φιτς να κράζει το ps4. Μόνο το xbox έχει φάει άπειρο κράξιμο και μετα το παίζει και αντικειμενικος. Δεν πάει έτσι.
The following user(s) said Thank You: Γιάννης Πετρόχειλος, pavlos afisidis, Tony

More
08 Aug 2016 11:59 - 08 Aug 2016 12:10 #186025 by Grigoris
Replied by Grigoris on topic PS4 vs Xbox One

luffy3131990 wrote: @fits79
Αμα λες αληθεια ναι τοτε ειναι χαζομαρα μεγαλη ,γιατι ειναι αδικο για τους αλλους αυτο που θα παρουν τς αλλες εκδωσεις. Βεβεια ολα τα βιντεο που ειδα ηταν με εκδωση τν 2tb ,δν βρηκα βιντεο με τς αλλες εκδωσης Τι να το κανεις εσυ ? αφου δν εχεις Xbox One.

Το εχω ξαναπει σε παλιοτερο ποστ μου αλλα σιγα μην διαβαζες τα ποστ μου.
Εγω μια χαρα ξεμπερδεψα με το xbox one μιας και το πουλησα κατι μηνες πριν ελα ομως που ο μικρος μου ξαδερφος θελει να το παρει για να παιξει καποια αποκλειστικα παιχνιδια οπως gears of war(Παιχνιδαρα ετσι εχω παιξει και τερρματισει ολα τα παιχνιδια της σειρας), halo 5 guardians και καποια αλλα αποκλειστικα που εχει το xbox one και επειδη ειναι πανασχετως με κονσολες δυστυχως πρεπει ν ασχοληθω εγω για να του αγορασω τη κονσολα κ.τ.λ.
Last edit: 08 Aug 2016 12:10 by Grigoris.

More
08 Aug 2016 12:04 #186027 by Grigoris

tonyler wrote:

Στο εχω ξαναπει απειρες φορες.
Μαθε να διαβαζεις πριν ποσταρεις απαντησεις τουλαχιστον σε δικα μου ποστ.

Έχεις δίκιο σε αυτό. Δεν ξέρω να διαβάζω. Μάλλον πρέπει να πάω πίσω στο Δημοτικό...
WTF? Τι εννοείς δεν ξέρω να διαβάζω? Από την μία μας το παίζεις αντικειμενικός και απ'την άλλη λες σε αυτούς που προτιμούν το Xbox One ότι "τα παίρνουν"...
Έτσι δεν γίνεσαι αντικειμενικός. Αντικειμενόβλαχος γίνεσαι.

Δεν θα κατσω να στο κανω μασημενη τροφη για μωρα. Καταλαβε οτι θελεις ειδικα για εσενα ποσος με ενδιαφερει.
Εξηγησα στο ποστ μου ποιο μετα τι ακριβως εννοουσα και οπως φανηκε και ο ιδιος ο douzos παραδεχτηκε οτι ειναι ms fanvboy.
Για ακομα μια φορα μαθε να διαβαζεις πρωτα.

Και οπως το εχω πει απειρες φορες δεν προκειτε να ξαναπαντησω σε ποστ σου γιατι παντα αποδυκνιεται το ποσο καλα ξερεις να διαβαζεις και το ποσο πολυ θελεις να τρολαρεις(Για να μην πω τιποτα βαρυτερο) τον αλλον.

More
08 Aug 2016 12:07 - 08 Aug 2016 12:08 #186028 by Grigoris

Agent94 wrote: Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω δει ποτέ τον φιτς να κράζει το ps4. Μόνο το xbox έχει φάει άπειρο κράξιμο και μετα το παίζει και αντικειμενικος. Δεν πάει έτσι.

Ναι εεε δεν με εχεις δει ποτε να κραζω το ps4 εεε?

Οκ εχεις δικιο ποτε δεν ειπα οτι το xbox live σαν υπηρεσια ειναι πολυ ανωτερη απο το psn+ ετσι, ουτε ειπα ποτε οτι το ps4 παλιοτερα που δεν ειχε party chat δεν ηταν τοσο καλο και το αντεγραψε απο το xbox live πλεον και εβαλε και αυτο party chat.

Εχεις δικιο ειδικα αυτα τα δυο ποτε δεν με εχεις δει να τα γραφω.

Για πες μου λοιπον εσυ που λογικα εισαι αντικειμενικός γιατι εγωω δεν ειμαι με βαση τα λεγομενα σου ποτε ειπες εσυ κατι αρνητικο για το xbox one?

Πιστευε κι εσυ οτι θελεις μαζι με τον tonyler ποσος με ενδιαφερει.
Last edit: 08 Aug 2016 12:08 by Grigoris.

More
08 Aug 2016 13:44 #186041 by pavlos afisidis
Replied by pavlos afisidis on topic PS4 vs Xbox One
@fits79
Μια χαρα διαβαζω τα ποστ ,εσυ δν διαβαζεις μου φαινετε.Αφου θελει να αγορασει o ξαδελφος σου και καλα Xbox θα εχει καινουριο heatset μεσα.Τωρα αμα θα παρει το S βαζει κανονικα ακουστικα ,απο το κινητο.Αμα εμενες θεσσαλονικη θα στα εδινα ετσι και αλλιως αχρηστα μου ειναι. Τωρα για το αλλο που λες μν μας κανεις να γελαμε oτι εισαι αντικεμενικος οταν ελεγες για το backwards compatibility οταν το εβλαν στο Οne ειναι του ποδιου .

More
08 Aug 2016 14:40 #186047 by Grigoris
Το κατα ποσο ειμαι αντικειμενικός ή οχι το αποδειξα με το ποστ που εβαλα ποιο πανω.

Οσο για το headset που λες μπορω να σου πω που να μου το στειλεις και να σου πληρωσω εγω τα εξοδα αποστολης αφου οπως λες φταιει οτι μενεις θεσσαλονικη και εγω αθηνα.

More
08 Aug 2016 17:19 - 08 Aug 2016 17:21 #186052 by Tony
Replied by Tony on topic PS4 vs Xbox One

fits79 wrote: Το κατα ποσο ειμαι αντικειμενικός ή οχι το αποδειξα [strike]με το ποστ που εβαλα ποιο πανω.[/strike] με όλα αυτά που λέω τόσο καιρό

Fixed*

Και οπως το εχω πει απειρες φορες δεν προκειτε να ξαναπαντησω σε ποστ σου

Tότε γιατί μου απαντάς συνέχεια?

γιατι παντα αποδυκνιεται το ποσο καλα ξερεις να διαβαζεις

Σε ευχαριστώ πολύ! Καιρός να αρχίσεις και εσύ να μάθεις να διαβάζεις όπως όλοι οι υπόλοιποι.

και το ποσο πολυ θελεις να τρολαρεις

Είπε το άτομο που ισχυρίζεται ότι κατάφερε να έχει PsNow από Ελλάδα ! Μέχρι και τον Manager ρώτησα στο forum του gameworld αν είναι δυνατόν αυτό ( λίγα να ξέρεις , καταλαβαίνεις ότι αυτό είναι αδύνατον) και νόμιμο....Ακόμα περιμένω... Πάντως δεν είπε ότι είναι νομίμο...

Τουλάχιστον όταν τρολάρω εγώ προσπαθώ να κάνω αντιληπτό ότι κάνω απλά πλάκα και δεν παραπληροφορώ επιτηδευμένα
Last edit: 08 Aug 2016 17:21 by Tony.

More
09 Aug 2016 01:21 #186069 by Γιώργος Φιλίππου
Προτιμώ το PS4 γιατί πολύ απλά έχει καλύτερα exclusives!

Αξέχαστες παιχνιδάρες:The Witcher 3:Wild Hunt , Metal Gear Solid V:The Phantom Pain, Metal Gear Solid 4:Guns Of The Patriots ,Uncharted 4:A Thief's End και Pro Evolution Soccer 2012.