Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

PS4 vs Xbox One

More
18 Jul 2016 22:28 #184729 by Grigoris
Replied by Grigoris on topic PS4 vs Xbox One

Agent94 wrote: Αγοράζεις έναν εξωτερικό 1ΤΒ και έχεις μαζί με τον εσωτερικό του 1.5ΤΒ.Ενώ στο ps4 αν τον αλλάξεις στην πορεία πρέπει να μπεις σε φασαρία για να μεταφέρεις όλα τα installations κλπ.

Με αυτη τη λογικη και τον εξωτερικο δισκο πρεπει να τον φορμαρεις για να μπορεσεις να τον χρησιμοποιησεις σαν δισκο του xbox one.

Και στο ps4 δεν το κανεις καθε φορα ξερεις μια φορα το κανεις και καθαρισες και απο τη στιγμη που θελησεις να το κανεις ξερεις την ολη διαδικασια και την κανεις μια φορα και τελος.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
18 Jul 2016 22:31 #184730 by Panagiotis
Replied by Panagiotis on topic PS4 vs Xbox One
Ναι αλλά έχεις έναν 500αρι άχρηστο μετά. Ενώ στο xbox έχεις 500GB +1ΤΒ.

More
18 Jul 2016 22:33 - 18 Jul 2016 22:34 #184731 by Πιέρρος Φουστέρης
Warning: Spoiler!

1) Δεν είπα ότι χρειάζεται να έχεις έναν υπολογιστή δίπλα σου, όταν αγοράζεις μία κονσόλα. Είπα ότι, πολύ απλά, σε διευκολύνει. Μια χαρά μπορεί κάποιος να βρει κάτι και στα δύο stores, όπως λένε τα παιδιά. Ο υπολογιστής σε βοηθάει να τα βρεις πιο εύκολα.
2) Σίγουρα, κάνεις λάθος, διότι έχω κατεβάσει δωρεάν παιχνίδια, όπως και παιχνίδια που έχω αγοράσει, χωρίς να έχω συνδέσει κάρτα με τον λογαριασμό μου.
3) Χωρίς να έχω την σούπερ σύνδεση, το menu παίρνει κάπου στα 10 δεύτερα (αφού βγει από την οθόνη του Xbox, όταν ανάβει) για να φορτώσει πλήρως. Νομίζω πως δεν είναι πολλά, μιας και το menu έχει πολλά πράγματα, τα οποία όμως, είναι όμορφα σχεδιασμένα και, προπαντώς, χρήσιμα.

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister
Last edit: 18 Jul 2016 22:34 by Πιέρρος Φουστέρης.

More
07 Aug 2016 20:04 #185994 by Tony
Replied by Tony on topic PS4 vs Xbox One
Μόλις ανακάλυψα ότι το ps4 δεν σου δίνει headset όταν το αγοράζεις!!Μόνο κάτι ψείρες!
Αμάν ρε Sony REALLY? REALLY? Ούτε ένα απλό πράγμα δεν είσαι ικανή να κάνεις? Πολύ πίσω στον τομέα headset από τον ανταγωνιστή!
Πάλι καλά , γιατί το Xbox One με γλυτώνει από το τεράστιο ποσό των 20 ευρώ περιλαμβάνοντας ένα heaset στην συσκευασία του!
The following user(s) said Thank You: Γιάννης Πετρόχειλος

More
07 Aug 2016 20:28 - 07 Aug 2016 20:54 #185995 by Grigoris
Σου δινει ενα καθαρα υποτυπωδες(Εννοειτε καμια σχεση με αυτο που δινει το απλο xbox one)(Αυτο σημαινει αντικειμενικότητα(Να λες τα θετικά αλλα και τα αρνητικά οχι να κανεις γαργαρα τα αρνητικα της κονσολας που συμπαθεις) και οχι fanboyσμος.) για να κανεις τη δουλεια σου οχι σαν το xbox one s που δεν σου δινει απολυτως τιποτα απο headset.
Last edit: 07 Aug 2016 20:54 by Grigoris.

More
07 Aug 2016 23:30 #186003 by pavlos afisidis
Replied by pavlos afisidis on topic PS4 vs Xbox One
Η αληθεια ειναι στο Xbox one δν θα μπορουσε μν να δωσει headset γιατι το χειριστηριο εκεινω δν επαιρνε ακουστικα κανονικα παρα μονο με αδαπτορα νομιζω. Εγω οταν πηρα το Ps4 δοκιμασα το ακουστικο του αλλα δν το ξαναεβαλα ποτε μετα . Το ιδιο και του Xbox One μπορει να ηταν καλο αλλα ουτε εκεινω το χρησιμοποιησα παρα μονο μια φορα επειδη δν με βολεουν τα μονοφωνικα headset.Παντως μου κανει εντυπωση πς δν εβαλαν στο Xbox One S headset, εδω βαλανε βαση που δν εβαζαν ποτε σε κονσολες (εκτος του Wii u αλλα και αυτο για τν ταμπλετα).Επρεπε να βαλουν ενα headset για τα ματια του κοσμου και ας μν ηταν καλο.

More
07 Aug 2016 23:30 #186004 by Tony
Replied by Tony on topic PS4 vs Xbox One

fits79 wrote: Σου δινει ενα καθαρα υποτυπωδες(Εννοειτε καμια σχεση με αυτο που δινει το απλο xbox one)(Αυτο σημαινει αντικειμενικότητα(Να λες τα θετικά αλλα και τα αρνητικά οχι να κανεις γαργαρα τα αρνητικα της κονσολας που συμπαθεις) και οχι fanboyσμος.) για να κανεις τη δουλεια σου οχι σαν το xbox one s που δεν σου δινει απολυτως τιποτα απο headset.

Αντικειμενικότητα επίσης είναι να λες σε κάποιον ότι "τα παίρνει" επειδή απλά λέει την άποψη του ? (αναφέρομαι στο Xbox One topic).

More
07 Aug 2016 23:43 #186005 by Γιάννης Μητσόπουλος
Παρ` ότι δηλωμένος Xboxάκιας, έχω την τύχη να κατέχω και τις δύο κονσόλες. Θα πω λοιπόν ότι το μενού του PS4 μου φαίνεται πιο εύκολο ως προς την χρηστικότητα εννοώ και στις δικές μου κονσόλες τουλάχιστον, πιο γρήγορο. Μπορώ να επιλέξω και να βρω το παιχνίδι που θέλω, από τα εγκατεστημένα πιο γρήγορα. Βέβαια επειδή στο Xboxe One έχω πολύ περισσότερα παιχνίδια η ομαδοποίησή τους είναι πολύ καλύτερη και μετά το summer update πολύ βολικότερη, επιλέγεις το μέγεθος των εικονιδίων, αλφαβητικά, να εμφανίζει τα εγκατεστημένα στην κονσόλα ή στον εξωτερικό ή και τα δύο κλπ. Σε ότι αφορά τα deals with gold & games with gold, τα εμφανίζει στο αρχικό μενού και είναι πανεύκολο να τα βρείς. Όποτε αγόρασα παιχνίδι στο live δεν μου ζήτησε ποτέ πιστωτική κάρτα, αλλά και στο PS Store είχα αγοράσει add on με προπληρωμένη κάρτα της Sony και δεν αντιμετώπισα πρόβλημα.

Σε ότι αφορά το online η υπηρεσία του Xbox είναι μακράν καλύτερη και ποιοτικότερη και συνεχώς βελτιώνεται και κατά την άποψή μου μετά και το xbox play anywhere αύξησε κι άλλο την απόστασή της από την Sony. Βέβαια το live στο PS4 είναι πολύ καλύτερο από του PS3 κι αυτό είναι μια βελτίωση.

Τα χειριστήρια είναι και τα δύο πολύ ποιοτικά αλλά τάσομαι υπέρ του Xbox One λόγω καλύτερης εργονομίας και χρηστικότητας με την διαφορά όμως να είναι πια μικρή σε σχέση με τη διαφορά που υπήρχε στα χειριστήρια PS3 - Xbox 360, όπου ήταν πολύ καλύτερο το δεύτερο. Στο χειριστήριο της Sony με έχει εντυπωσιάσει το ηχείο που βρίσκεται ενσωματωμένο που προσφέρει επιπλέον ηχητικά εφέ, πολύ έξυπνο, σε αντίθεση με το "κουμπί" αφής του χειριστηρίου που εμένα δεν με βόλεψε ιδιαίτερα. Το χειριστήριο του xbox 360 πάντως είχε πολύ καλύτερα κουμπιά RB, LB από αυτά του One.

Όσον αφορά τα παιχνίδια, η άποψη για το καθένα είναι εντελώς υποκειμενική, οπότε το μόνο που μπορώ να σχολιάσω με αντικειμενικότητα είναι ότι το PS4 έχει πραγματικά αποκλειστικά παιχνίδια ενώ την πλειονότητα των παιχνιδιών του Xbox πλέον την βρίσκεις αργά ή γρήγορα στα PC και αυτό είναι μεγάλο ατού της Sony.

More
08 Aug 2016 01:25 #186007 by Grigoris

luffy3131990 wrote: Η αληθεια ειναι στο Xbox one δν θα μπορουσε μν να δωσει headset γιατι το χειριστηριο εκεινω δν επαιρνε ακουστικα κανονικα παρα μονο με αδαπτορα νομιζω. Εγω οταν πηρα το Ps4 δοκιμασα το ακουστικο του αλλα δν το ξαναεβαλα ποτε μετα . Το ιδιο και του Xbox One μπορει να ηταν καλο αλλα ουτε εκεινω το χρησιμοποιησα παρα μονο μια φορα επειδη δν με βολεουν τα μονοφωνικα headset.Παντως μου κανει εντυπωση πς δν εβαλαν στο Xbox One S headset, εδω βαλανε βαση που δν εβαζαν ποτε σε κονσολες (εκτος του Wii u αλλα και αυτο για τν ταμπλετα).Επρεπε να βαλουν ενα headset για τα ματια του κοσμου και ας μν ηταν καλο.

Δεν τα ξερεις καλα τη βαση στηριξης σε καθετη θεση την εχουν βαλει μονο στην 2tb εκδοση του xbox one s οχι στις αλλες δυο των 500gb & 1tb.
Αφου δεν χρησιμοποιεις το headset που ειχε το xbox one σου δεν το δινεις σε εμενα που το χρειαζομαι.

More
08 Aug 2016 01:28 - 08 Aug 2016 01:56 #186008 by Grigoris

tonyler wrote:

fits79 wrote: Σου δινει ενα καθαρα υποτυπωδες(Εννοειτε καμια σχεση με αυτο που δινει το απλο xbox one)(Αυτο σημαινει αντικειμενικότητα(Να λες τα θετικά αλλα και τα αρνητικά οχι να κανεις γαργαρα τα αρνητικα της κονσολας που συμπαθεις) και οχι fanboyσμος.) για να κανεις τη δουλεια σου οχι σαν το xbox one s που δεν σου δινει απολυτως τιποτα απο headset.

Αντικειμενικότητα επίσης είναι να λες σε κάποιον ότι "τα παίρνει" επειδή απλά λέει την άποψη του ? (αναφέρομαι στο Xbox One topic).

Στο εχω ξαναπει απειρες φορες.
Μαθε να διαβαζεις πριν ποσταρεις απαντησεις τουλαχιστον σε δικα μου ποστ.

Δες λιγο και τι εγραψα πως εννοουσα ποιο κατω γιατι το ξερω οτι θελεις να μου τη πεις αλλα μαθε να διαβαζεις λιγο πρωτα.
Οριστε quote απο το ιδιο τοπικ γιατι ξερεις να διαβαζεις επιλεκτηκα tonyler.

fits79 wrote: Οταν λεω " δεν τα παιρνω απο την ms" εννοω οτι επειδη δεν ειμαι fanboy λεω και τα θετικα αλλα και τα αρνητικα οποιασδηποτε κονσολας(Ακομα και του ps4 που συμπαθω).
Δεν λεω με τη καμια οτι ειναι λαθος να προτιμάς μια κονσολα(Κι εγω προτιμάω το ps4 και δεν το εχω κρυψει ποτε μου) αλλα αντικειμενικότητα που λεω ποιο πανω ειναι ναι εχεις(Ή ειχες) και τις δυο κονσολες και να λες και τα θετικα αλλα και τα αρνητικα της καθε κονσολας οχι επειδη "συμπαθεις" οπως λες μια κονσολα να λες μονο τα θετικα και τα αρνητικα να τα κανεις γαργαρα.

Και αυτο το ποστ το εκανα παρολο που εχω πει οτι δεν προκειτε να ξαναπαντησω σε ποστ σου.
Το εχω πει οτι δεν θελω να απανταω σε ποστ σου απλα τα αγνοω γιατι εχω αυτο το δικαιωμα να το κανω μιας και οτι και να πω ειναι σχεδον σιγουρο οτι θα πει σε λογομαχια κ.τ.λ. κατι που πλεον δεν θελω ειδικα με εσενα και ατομα της ηλικιας σου.
Last edit: 08 Aug 2016 01:56 by Grigoris.