luffy3131990 wrote: @Fits 79 Εσυ με ολους δν μιλας με τν Tonyler, Snikefriend,Doyzo με μενα τωρα, δηλαδη με αυτους που σε ταπονουν.Ασε τωρα τς κολοτουμπες μια χαρα επεμενες και ελεγες οτι δν βγαινουν τωρα μν το αλλαζεις .Μιλας εσυ για ειρωνεις σε μενα ας γελασω ,εσυ ολο ειρωνεις ελεγες στους αλλους οταν στν ελεγαν .Φυσικα κανω λαθη ,αλλα εγω δν ανεβαζω οτι να νε και να επιμενω σε αυτο .Λαθος για το βιντεο δν εκανες ,απλα το ανεβασες για ηθελες να τν πεις στους αλλους.Ενας που εχει Xbox δν μπορει να μν ξερει οτι αυτο ειναι το παλιο dashboard ,σαν μου λες μπερδεψα το μενου του Ps3 με του Ps4.Και οπως ειπα απλα ειδες οτι ειναι πιο γρηρορο τοτε το Ps4 και το ανεβασες,ουτε καν κοιταξες να δεις αμα ειναι το παλιο η καινουριο αφου ειναι πιο γρηγορο ας το ανεβασω και επεμενες και ελεγες τα δικα σου εσυ.Ειναι που εiχεις Xbox ,αλλα μαλλον σε αλλον πλανιτη θα το ειχες οχι παντος σε αυτο.
Μου εδειξες καμια τρανταχτη απόδειξη οτι το παιχνιδι του kojima θα βγει και σε pc?
Επειδη απλα μου εδειξες ενα λινκ που λεει αυτο σημαινει οτι ειναι και αληθεια? Κι εγω σου εδωσα ενα λινκ που λεει το αντιθετο οτι δηλαδη δεν θα κυκλοφορησει για pc. Ποιο ειναι το σωστο, ποιο το λαθος ο καιρος θα το δειξει οταν κυκλοφορησει το παιχνιδι του kojima.
Και ακομα περιμενω μιας και το παιζεις γνωστης να μου πεις ενα αποκλειστικο παιχνιδι του ps3 που βγηκε και σε pc αλλα δεν βλεπω να μου λες καποιο.
Τωρα ολα τα αλλα που λες δεν καθομαι καν να πω στη διαδικασια να σου απαντησω γιατι εσυ θα μεινεις στο φανταστικο κοσμο σου και θα λες τα δικα σου.
Μεινε λοιπον εκει και πιστευε οτι θες δεν με απασχολει καθολου, μα καθολου.