Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

PS4 vs Xbox One

More
07 Jul 2016 02:04 - 07 Jul 2016 02:10 #183809 by Grigoris
Replied by Grigoris on topic PS4 vs Xbox One

luffy3131990 wrote: @Fits 79 Εσυ με ολους δν μιλας με τν Tonyler, Snikefriend,Doyzo με μενα τωρα, δηλαδη με αυτους που σε ταπονουν.Ασε τωρα τς κολοτουμπες μια χαρα επεμενες και ελεγες οτι δν βγαινουν τωρα μν το αλλαζεις .Μιλας εσυ για ειρωνεις σε μενα ας γελασω ,εσυ ολο ειρωνεις ελεγες στους αλλους οταν στν ελεγαν .Φυσικα κανω λαθη ,αλλα εγω δν ανεβαζω οτι να νε και να επιμενω σε αυτο .Λαθος για το βιντεο δν εκανες ,απλα το ανεβασες για ηθελες να τν πεις στους αλλους.Ενας που εχει Xbox δν μπορει να μν ξερει οτι αυτο ειναι το παλιο dashboard ,σαν μου λες μπερδεψα το μενου του Ps3 με του Ps4.Και οπως ειπα απλα ειδες οτι ειναι πιο γρηρορο τοτε το Ps4 και το ανεβασες,ουτε καν κοιταξες να δεις αμα ειναι το παλιο η καινουριο αφου ειναι πιο γρηγορο ας το ανεβασω και επεμενες και ελεγες τα δικα σου εσυ.Ειναι που εiχεις Xbox ,αλλα μαλλον σε αλλον πλανιτη θα το ειχες οχι παντος σε αυτο.

Μου εδειξες καμια τρανταχτη απόδειξη οτι το παιχνιδι του kojima θα βγει και σε pc?
Επειδη απλα μου εδειξες ενα λινκ που λεει αυτο σημαινει οτι ειναι και αληθεια? Κι εγω σου εδωσα ενα λινκ που λεει το αντιθετο οτι δηλαδη δεν θα κυκλοφορησει για pc. Ποιο ειναι το σωστο, ποιο το λαθος ο καιρος θα το δειξει οταν κυκλοφορησει το παιχνιδι του kojima.

Και ακομα περιμενω μιας και το παιζεις γνωστης να μου πεις ενα αποκλειστικο παιχνιδι του ps3 που βγηκε και σε pc αλλα δεν βλεπω να μου λες καποιο.

Τωρα ολα τα αλλα που λες δεν καθομαι καν να πω στη διαδικασια να σου απαντησω γιατι εσυ θα μεινεις στο φανταστικο κοσμο σου και θα λες τα δικα σου.

Μεινε λοιπον εκει και πιστευε οτι θες δεν με απασχολει καθολου, μα καθολου.
Last edit: 07 Jul 2016 02:10 by Πιέρρος Φουστέρης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
07 Jul 2016 02:19 #183812 by pavlos afisidis
Replied by pavlos afisidis on topic PS4 vs Xbox One
@Fits79 Εχω αναφερει το Ps3 πουθενα να διαβαζεις πιο προσεκτικα.Επεμενε εσυ να λες για δικα σου οπως επεμενες για το παλιο dashboard.Ειδαμε ποιος ειχε δικαιο.

More
07 Jul 2016 02:21 #183813 by pavlos afisidis
@Fits για το Ps3?

More
07 Jul 2016 02:23 - 07 Jul 2016 02:25 #183815 by Grigoris
Οπως ειπα και ποιο πριν ζεις στον φανταστικο σου κοσμο.

Εξηγησα μια χαρα γιατι λεω για τα ps3 exclusives games για να σου δειξω οτι δεν παιζει να βγουν αποκλειστικα παιχνιδια του ps4 σε pc.

Ωραια αφου δεν θελεις να πεις αποκλειστικα ps3 παιχνιδια που εχουν βγει σε pc για πεσμου λοιπον αποκλειστικα παιχνιδια του ps4 που εχουν βγει σε pc.
Για να σε δω τωρα.
Last edit: 07 Jul 2016 02:25 by Grigoris.

More
07 Jul 2016 02:27 #183818 by Panagiotis
Replied by Panagiotis on topic PS4 vs Xbox One
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιοι το παίρνουν τόσο πατριωτικά το θέμα. Μην τους θίξουμε την κονσόλα λες και η εταιρεία είναι του πατέρα τους.Κι εγώ είμαι περισσότερο φαν του xbox αλλά δεν κράζω το ps4.Μια χαρά κονσόλες ειναι και οι δυο . Απλά ως gamer κράζω κάποια από τα αρνητικά στοιχεία,όπως φυσικά έχει και η ms. Αλλά το να παθιαζομαι για μια κονσόλα το θεωρώ ανώριμο.

More
07 Jul 2016 13:43 #183830 by Tony
Replied by Tony on topic PS4 vs Xbox One
Όποιος θέλει έχουμε κανονίσει ξύλο sony Hellas και Microsoft Hellas στη Βουλιαγμένη.
Εκεί θα δούμε ποιος είναι μάγκας και ποιος έχει δίκιο με σοβαρά επιχειρήματα!!!
Εδώ το πανό που φτιάξαμε η #ομάδα Xbox!

Στο event θα παρευρίσκεται και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος , υποστηρίζοντας την #teamXbox λόγω συνεργασίας PAO BC και XBOX!
Πάμε να τους σαπίσουμε να δουν τι πάει να πει Microsoft!!!
Πρόεδρε μην σταματάς να τους γλεντάς πρόεδρε!!!
Attachments:

More
07 Jul 2016 15:13 #183835 by pavlos afisidis
@fits79 Το πιος ζει σε αλλο κοσμο αυτο φαινετε αστο .Δν ανεφερα πoυθενα το Ps3 μαθε να διαβαζεις σωστα και μν λες που δν εχω πει.Εγω ειπα για το Ps4 καποια παιχνιδια θα βγουν και στο Ps4 καποια .Αλλα τζαμπα τα γραφω αφου παλι δν καταλαβενεις και 10 φορες να στο γραψω εσυ παλι τα δικα σου λες.

More
07 Jul 2016 16:13 - 07 Jul 2016 16:18 #183840 by Grigoris

luffy3131990 wrote: @fits79 Το πιος ζει σε αλλο κοσμο αυτο φαινετε αστο .Δν ανεφερα πoυθενα το Ps3 μαθε να διαβαζεις σωστα και μν λες που δν εχω πει.Εγω ειπα για το Ps4 καποια παιχνιδια θα βγουν και στο Ps4 καποια .Αλλα τζαμπα τα γραφω αφου παλι δν καταλαβενεις και 10 φορες να στο γραψω εσυ παλι τα δικα σου λες.

Και υστερα μου λες οτι εγω δεν καταλαβαινω.

Παρολο που σου εχω εξηγησει νομιζω τουλαχιστον 2 φορες οτι δεν ειπες εσυ για ps3 εγω σε ρωτησα να μου πεις ποια ps3 αποκλειστικα παιχνιδια κυκλοφορησαν και σε pc για να σου δωσω να καταλαβεις(Δυσκολο εως αδυνατο) οτι ουτε τα ps4 exlusive games θα βγουν για pc.
Εν ολιγης δεν βγηκανε για pc παιχνιδια που ηταν και συνεχισουν και ειναι αποκλειστικα για το ps3 και εσυ πιστευεις οτι θα βγουνε του ps4. Οκ πιστευε το τι να σου πω.

Σε προκαλω να μου πεις που ειπα οτι εσυ μου ειπες για τα ps3 exclusive games που σου εχει κολλησει οτι εσυ μου το ειπες.

Μαθε να διαβαζεις και αν μπορεις να καταλαβαινεις τι διαβαζεις πριν απαντησεις.

Γιατι εγω πουθενα, μα πουθενα, μα πουθενα δεν ειπα οτι εσυ μου ειπες για τα ps3 exlusive games σου εξηγω ποιο πανω γιατι τα αναφερα και που αποσκοπουσα κατι που δεν καταλαβες παρολο που στο εχω πει 2 και μια 3τη με αυτη φορες.
Last edit: 07 Jul 2016 16:18 by Grigoris.

More
07 Jul 2016 16:21 #183842 by Panagiotis
Replied by Panagiotis on topic PS4 vs Xbox One
Ο λόγος που τα xbox παιχνίδια βγαίνουν και σε pc είναι γιατί η ms θέλει να ενοποιήσει το xbox με τo pc.Και να προωθήσει και τα Windows 10 (όπως είχε γίνει με το halo2 με τα vista).Η Sony δεν έχει καμία σχέση με αυτό. Οπότε αν προτιμάς να παίζεις σε κονσόλα θα πάρεις xbox ενώ αν προτιμάς το pc θα φτιάξεις pc.Κάπως έτσι το βλέπει η ms και νομίζω ότι και κάπως έτσι είναι.Όποιος θέλει κονσόλα δεν θα κοιτάξει pc.

More
10 Jul 2016 19:27 #184024 by Κατερίνα Μαρίνου
Που να βρει κανεις τοσο καλο pc για να μπορει να παιξει τα δυνατα παιχνιδια του xbox one, εδω η ζυγαρια γερνει προς την κονσολα με διαφορα ενω στην περιπτωση του ps4 και μονο τα υπεροχα exclusives του αλλα και οι τιτλοι που ερχονται ενισχυμενοι απο το παλιο καλο ps3 δινουν στην κονσολα μια ανεση και την οδηγουν στην κορυφη των προτιμησεων των καταναλωτων. Δεν ειναι θεμα μονο hardware εκει και οι 2 κονσολες εχουν περιπου τα ιδια χαρακτηριστικα με μικροδιαφορες αλλα στο software η Sony παντα εχει τον πρωτο λογο κυριως λογω των exclusives. ;)