Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

PS4 vs Xbox One

More
06 Jul 2016 18:50 #183744 by Δημήτρης Κάτσης
Οι αποκλειστικότητες του PS4 είναι μια χαρά, ειδικά για όποιον δεν είχε στην κατοχή του ps3. Ακόμα και παιχνίδια όπως το Ratchet & Clank που δεν είναι πολύ διαφημισμένα είναι διαμαντάκια. Γούστα είναι αυτά σαφώς οπότε η δική μου άποψη είναι πως τα αποκλειστικά του ps είναι σε καλό επίπεδο και σε 2 χρόνια θα υπάρχει μια πλήρης βιβλιοθήκη για διάφορα γούστα....
The following user(s) said Thank You: Grigoris

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
06 Jul 2016 19:01 #183746 by Grigoris
Replied by Grigoris on topic PS4 vs Xbox One
Ετσι - ετσι πες τα.

More
06 Jul 2016 20:40 - 06 Jul 2016 20:48 #183754 by Panagiotis
Replied by Panagiotis on topic PS4 vs Xbox One
Το ratchet είναι γνωστό παιχνίδι και όλοι όσοι είχαν ps2 και ps3 το γνωρίζουν. Όπως και το crash. Αλλά μέσα στη λίστα με τα αποκλειστικά έχει ένα σορό παιχνίδια που δεν νομίζω να τα παίξει και κανένας. Σύμφωνω μαζί σου φιτς ότι ο κάθε άνθρωπος έχει αλλά γούστα αλλά πόσοι είναι αυτοί που θα πάρουν ps4 για το hellblade ή το godzilla(τυχαία τα διάλεξα από τη λιστα).Και ο κάθε άνθρωπος έχει και κριτική σκέψη. Ξέρει να διαχωρίζει μια μετριότητα από μια παιχνιδαρα είτε είναι του στυλ του είτε όχι.Έτσι λοιπόν κι εγώ σου λέω ότι πχ τα witcher, bloodborne ,god of war τα θεωρώ παιχνιδαρες παρότι μου είναι αδιάφορα σαν είδος. Αλλά το ίδιο δεν μπορώ να πω πχ για το the order. Δες και τα reviews δηλαδή .Δεν μπορεί το παιχνίδι σε όλα τα site να παίρνει 5 και 6 και εσύ να λες ότι είναι παιχνιδαρα.
Last edit: 06 Jul 2016 20:48 by Panagiotis .
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
06 Jul 2016 20:52 #183756 by pavlos afisidis
Replied by pavlos afisidis on topic PS4 vs Xbox One
Εχει αρκετα αποκλειστηκα το Ps4 , αλλα ειναι οπως ειπαν η αλλη θεμα γουστου τι αρεσει στν καθενα .Εμενα πχ μου αρεσαν παιχνιδια που δν ηταν best seller.Ετσι και αλλιος δν ειναι αποκλειστικα που πουλανε τν κονσολα ,πουλανε αλλα οχι σε μεγαλο βαθμο.Φενεται και απο τς πωλησεις τα παιχνδια που πουλανε πολυ ειναι Call of Duty, Bf, Fifa ktlp.Tωρα οσο αφοραει το Xbox One συγουρα δν ειναι καλο για τν κονσολα που τα αποκλειστικα θα βγαινουν και στο Pc.Ενας που εχει πολυ ενα δυνατο pc και θελει να παρει κονσολα για τα αποκλειτηκα συγουρα θα παρει Ps4 και οχι Xbox One .Υπαρχουν βεβαια και πολυ που ειναι τς κονσολας και θα παρουν κονσολα χωρις να τους νοιαζουν αμα βγουν τα αποκλειστηκα του Xbox στο Pc.Υπαρχει και το αλλο βεβαια μπορει να βγουν τα αποκλειστηκα του Xbox στο Pc ,αλλα θα πρεπει να εχεις ενα πολυ δυνατο Pc για να τα παιξεις και να εχεις και Windows 10 . Και παλι ομως ,υπαρχει περιπτωση να εχουν προβληματα, να μν παιζετε το παιχνιδι ,οπως το ειδαμε σε αλλα παιχνιδια .Δηλαδη με αλλα λογια και δυνατο pc να εχεις δν εισαι συγουρος αμα το παιχνδι θα παιζει.Θα βγουν και μερικα παιχνιδια και τς Sony στο Pc,αλλα τς Sony δν τν ενδιαφερει που θα βγει και στο pc,τι ενδιαφερει που δν θα βγει στον One πχ το παιχνιδι του Kojima

More
06 Jul 2016 21:05 - 06 Jul 2016 21:14 #183758 by Panagiotis
Αυτό είπα κι εγώ με λίγα λόγια. Ότι αυτός που θέλει κονσόλα δεν θα κοιτάξει για pc.Επίσης φυσικά θα υπάρξουν άτομα που θα παίξουν κάποια παιχνίδια που δεν είναι και τόσο γνωστά.Αλλά από τα 40 εκ. που έχει πουλήσει το ps4 ,νομίζω ότι είναι λίγοι αυτοί που πήραν την κονσόλα για αυτά τα παιχνίδια.
Last edit: 06 Jul 2016 21:14 by Panagiotis .

More
06 Jul 2016 21:23 #183760 by Δημήτρης Κάτσης
Εγώ που είμαι ένας από τους 40εκ κατόχους του ps4 μπορώ να πω ξεκάθαρα πως πήρα την κονσόλα αποκλειστικά για τα exclusives. Το xbox one αν και το θεωρώ καλή κονσόλα ειδικά όσο αναφορά γενική χρήση πέρα από gaming όμως τα exclusive του προσωπικά δεν με απασχολούν. Σίγουρα αν και δεν είναι του γούστου μου παιχνίδια όπως το Halo 5 και το Forza 6 παραδέχομαι πως είναι παιχνιδάρες ενώ ένα exclusive που πραγματικά με ενδιέφερε το quantum break το έπαιξα στο pc παρά τα πολλά perfomance ζητήματα που είχε όταν κυκλοφόρησε και μερικά ακόμα το βασανίζουν. Μπορεί αρκετά από τα αποκλειστικά του ps4 να είναι χρυσές πατάτες όπως το the order 1886 (ενδιαφέρουσα πλοκή εξευτελιστικά μικρή διάρκεια με την περισσότερη ώρα να περιλαμβάνει cutscenes), το Helldrivers, το driveclub όμως υπάρχουν και κορυφαίοι τίτλοι must play όπως το Uncharted 4 και το Bloodborne (το οποίο παραδέχομαι πως το είχα παρεξηγήσει λόγω της δυσκολίας του). Και φυσικά υπάρχουν και αρκετοί αξιόλογοι τίτλοι όπως το Infamous Second son, Until Dawn, Ratchet & Clank, Gravity Rush κ.α. Το αν είναι worth it η αγορά η όχι εξαρτάται από τα γούστα και την τσέπη του καθενός και για όποιον δεν είχε ps3 όπως εγώ δεν υπάρχει λόγος να κλείσει την πόρτα στα διαμάντια του ps3 που επανακυκλοφόρησαν στο ps4. Σίγουρα έχουν τα δίκια τους όσοι παραπονιούνται για τα remaster ωστόσο όσοι δεν είχαμε ps3 μόνο κερδισμένοι βγήκαμε από αυτήν την ενέργεια.

More
06 Jul 2016 21:23 #183761 by Grigoris

luffy3131990 wrote: Εχει αρκετα αποκλειστηκα το Ps4 , αλλα ειναι οπως ειπαν η αλλη θεμα γουστου τι αρεσει στν καθενα .Εμενα πχ μου αρεσαν παιχνιδια που δν ηταν best seller.Ετσι και αλλιος δν ειναι αποκλειστικα που πουλανε τν κονσολα ,πουλανε αλλα οχι σε μεγαλο βαθμο.Φενεται και απο τς πωλησεις τα παιχνδια που πουλανε πολυ ειναι Call of Duty, Bf, Fifa ktlp.Tωρα οσο αφοραει το Xbox One συγουρα δν ειναι καλο για τν κονσολα που τα αποκλειστικα θα βγαινουν και στο Pc.Ενας που εχει πολυ ενα δυνατο pc και θελει να παρει κονσολα για τα αποκλειτηκα συγουρα θα παρει Ps4 και οχι Xbox One .Υπαρχουν βεβαια και πολυ που ειναι τς κονσολας και θα παρουν κονσολα χωρις να τους νοιαζουν αμα βγουν τα αποκλειστηκα του Xbox στο Pc.Υπαρχει και το αλλο βεβαια μπορει να βγουν τα αποκλειστηκα του Xbox στο Pc ,αλλα θα πρεπει να εχεις ενα πολυ δυνατο Pc για να τα παιξεις και να εχεις και Windows 10 . Και παλι ομως ,υπαρχει περιπτωση να εχουν προβληματα, να μν παιζετε το παιχνιδι ,οπως το ειδαμε σε αλλα παιχνιδια .Δηλαδη με αλλα λογια και δυνατο pc να εχεις δν εισαι συγουρος αμα το παιχνδι θα παιζει.Θα βγουν και μερικα παιχνιδια και τς Sony στο Pc,αλλα τς Sony δν τν ενδιαφερει που θα βγει και στο pc,τι ενδιαφερει που δν θα βγει στον One πχ το παιχνιδι του Kojima

Οσο αφορα τα παιχνιδια pc που δεν δουλευουν καλα σε pc θα βγαλουν καποια patches και θα τα φτιαξουν.
Οσο αφορα παιχνιδια του ps4 δεν προκειτε να βγουν ποτε σε pc.
Πες μου ενα αποκλειστικο παιχνιδι του ps3 που βγηκε σε pc.

More
06 Jul 2016 21:28 #183762 by Panagiotis
Ε ναι αφού δεν είναι της MS για αυτό δεν τα βγάζει σε pc Επειδή ξεφύγαμε όμως, εγώ αυτό που ουσιαστικά είπα είναι ότι για αυτόν που θέλει να πάρει κονσόλα, δεν τον επηρεάζει αρνητικά το ότι τα παιχνίδια xbox βγαίνουν και σε pc.Από εκεί και πέρα είναι θέμα γούστου για τα αποκλειστικά.

More
06 Jul 2016 21:56 - 06 Jul 2016 22:02 #183764 by Grigoris
Εγω πιστευω οτι κανεις τεραστιο λαθος.

Καποιος που εχει καλο gaming-pc δεν προκειτε να παρει xbox one κακα τα ψεματα. Για ακομα μια φορα η ms σκοτωσε τη κονσολα της. Ισως γι' αυτο εκανε και το xbox live pc anywhere για να χρτσωσει το χαπι στους pc gamers και να τους πει το παιχνιδι που θα αγορασετε για το pc σας θα το εχετε και στη κονσολα xbox one χωρις να το πληρωσετε 2 φορες. Κατι που κατα τη γνωμη μου δεν αλλαζει την ουσια οτι η ms σκοτωσε για δευτερη φορα την ιδια της τη κονσολα.

Δεν υπαρχει λογος να παρει xbox one αφου ολα τα παιχνιδια θα τα παιζει πολυ καλυτερα στον καλο υπολογιστη του.
Last edit: 06 Jul 2016 22:02 by Grigoris.

More
06 Jul 2016 22:55 #183768 by pavlos afisidis
Replied by pavlos afisidis on topic PS4 vs Xbox One
@79 fits του Κοjima θα βγει και στο pc,και δν ειπα θα βγουν ολα αλλα καποια .Ναι μετα απο ποσω καιρο θα φτιαξουν ομως ,το ειδα ποσω εφτιαξαν αυτα που υπαρχουν και τωρα.Γιατι δν υπαρχει λογος να παρεις Xbox? ολοι δν μπορουν να δωσουν 800 και 900ευρω για ενα pc ξερεις.Με 260 παιρνεις κονσολα και τελειωσε , εννο με το pc θα χρειαζετε να κανεις αναθμεις και αλλα διαφορα μετα απο καιρο.