Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

PS4 vs Xbox One

More
18 Jun 2016 21:08 - 18 Jun 2016 21:17 #182774 by Γιάννης Πετρόχειλος
Κανένα αποκλειστικό. Forza 6 έχει ήδη beta, Quantum Break στα PC και Halo 5 Forge το ίδιο. Δεν θέλω να σε πάρω στο λαιμό μου και να σου πω Halo 6 στο PC γιατί δεν το έχουν πει επίσημα αλλά πιστεύω εκεί πάει. Εγώ προσωπικά είμαι κονσολάκιας και θα ξαναέπερνα Xbox (το Scorpio ίσως) αλλά για κάποιον που βολεύεται στο PC και έχει ήδη ένα καλό μηχάνημα δεν συμφέρει να πάρει Xbox καθότι ουσιαστικά στα PC θα μπορεί να έχει και Xbox. Θα μπορεί να κάνει Cross-Play, Cross-Buy (Play Anywhere), Party Chat, Multiplayer και ότι άλλο καλό έχει το Xbox. Το μόνο που δεν θα έχεις είναι τα Games With Gold βέβαια. Μέχρι και χειρηστήριο του Xbox One μπορείς να κοτσάρεις στο PC άμα λάχει. Πιστεύω με DirectX 12 και Windows 10 είσαι κομπλέ. Τώρα συγκεκριμένα για Halo 6 δεν ξέρω. Πάντως η Microsoft κινείται πολύ προς τα PC και δεν νομίζω να αφήσει το Halo 6 απέξω. Απ'την άλλη, αν βγάλει και αυτό δεν θα έχει κάποιος λόγο για να πάρει Xbox! Δεν ξέρω, θα δείξει! Πάντως σκέψου το!
Last edit: 18 Jun 2016 21:17 by Γιάννης Πετρόχειλος.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
18 Jun 2016 21:22 #182776 by Γιώργος Λόλας
Πιστεύω ότι δύσκολα θα δούμε Halo 6 στα PC, τουλάχιστον ταυτόχρονα με την έκδοση του Xbox One. Αν ανακοίνωναν τα Master Chief Collection και Halo 5 στην φετινή E3 για PC, θα λέγαμε ότι μάλλον θα δούμε και το 6, αλλά για τώρα το κόβω δύσκολο. Αυτό που πιστεύω ότι ίσως δούμε, είναι μια multiplayer only έκδοση ενός Halo, ήδη έχουμε το Forge mode, το οποίο μάλλον το βγάζουν για PC πειραματικά να δουν αντιδράσεις.

More
06 Jul 2016 14:24 #183713 by Panagiotis
Replied by Panagiotis on topic PS4 vs Xbox One
Πάντως δεν νομίζω ότι είναι αρνητικό που η MS βγάζει τα αποκλειστικά του xbox και σε pc.Δηλαδή αν κάποιος έχει καλό pc ,θα πάρει κονσόλα μόνο για τα αποκλειστικά,μιας και τα multiplatform θα τα παίζει καλύτερα σε pc.Σίγουρα για αυτόν το ps4 είναι μονόδρομος ΑΛΛΆ πόσα αποκλειστικά έχουν βγει που αξίζουν.?Μέχρι στιγμής μόνο το uncharted 4 είναι system seller (το bloodborne δεν το βάζω γιατί υπάρχει το dark souls 3 στο pc που είναι το ίδιο πράγμα πάνω κατω).Δεν νομίζω ότι υπάρχει πολύς κόσμος που θα δώσει 300 ευρώ για 2-3 αποκλειστικά το χρόνο(που κάποια μπορεί να μην τον ενδιαφέρουν σαν ειδος).Οπότε δεν νομίζω ότι είναι αρνητικό για τις πωλήσεις και την πορεία του xbox αυτό. Γιατί αυτός που θα πάρει κονσόλα θα είναι μεταξύ xbox vs playstation. Δεν τον ενδιαφέρει το pc.

More
06 Jul 2016 14:33 - 06 Jul 2016 14:38 #183715 by Grigoris
Replied by Grigoris on topic PS4 vs Xbox One
Το xbox one πλεον δεν εχει αποκλειστικα παιχνιδια χάρης το xbox pc anywhere.
Το οτιδηποτε παιχνιδι παλιοτερα θα εβγαινε μονο σε xbox one πλεον θα βγαινει σε xbox one & pc.

Για ακομα μια φορα(Βλεπε και τι ειχε ανακοινωσει στην e3 2013 για το xbox one) η ιδια η ms σκοτωσε τη κονσολα της τουλαχιστον για οσους εχουν καλα gaming-pc δεν υπαρχει απολυτως κανενας λογος να αγορασει xbox one αφου ολα τα παιχνιδια θα παιζουν καλυτερα στο τουμπανο gaming-pc απ' οτι στο xbox one(Ακομα και απο το μελλοντικο scorpion)
Last edit: 06 Jul 2016 14:38 by Grigoris.

More
06 Jul 2016 14:40 - 06 Jul 2016 14:45 #183718 by Panagiotis
Μάλλον δεν κατάλαβες τι είπα. Ξανά διάβασε το λίγο και μετά γράφεις.

Ούτε υπάρχει σοβαρός λόγος για αγορά ps4 για 2-3 αποκλειστικά το χρόνο.
Last edit: 06 Jul 2016 14:45 by Panagiotis .

More
06 Jul 2016 15:12 - 06 Jul 2016 15:17 #183721 by Grigoris
Αρχικα να πω οτι δεν απανταω στο ποστ σου απλα αναφερω την αποψη μου για το θεμα.

Καλο ειναι πριν πουμε κατι να το τσεκαρουμε πρωτα.

Να μια λιστα με τα 2-3 ετησια(Με βαση τα λεγομενα σου) αποκλειστικα παιχνιδια του ps4.

Το οτι δεν σ' αρεσουν σε εσενα καποια αποκλειστικα παιχνιδια του ps4 δεν σημαινει οτι δεν ειναι αποκλειστικα ξερεις.

Μαθε να τσεκαρεις λιγο τα πραγματα πριν γραψεις καποιο ποστ που δηλωνεις ανακριβιες.
Last edit: 06 Jul 2016 15:17 by Grigoris.

More
06 Jul 2016 15:18 #183722 by Panagiotis
Μιλάω για system seller .Όχι indie παιχνίδια κλπ. Για μεγάλα ονόματα όπως το uncharted ,god of war κλπ.Για αυτά τα παιχνίδια θα πάρει κάποιος ps4.Αλλά μέχρι στιγμής το μόνο που αποτελεί system seller είναι το uncharted 4.Κάτι infamous,the order,killzone ήταν απλά μετριότητες.

More
06 Jul 2016 15:32 - 06 Jul 2016 15:42 #183724 by Grigoris
Παμε ακομα μια φορα.

Το τι ειναι για εσενα system seller δεν σημαινει οτι ειναι και για τον αλλον. Ευτυχως.

Π.χ. για εμενα προσωπικα μια χαρα system seller ειναι τα παιχνιδια που αναφερες ποιο πανω.
Και ας μιλαμε με νουμερα πωλησεων των παιχνιδιων παγκοσμιως.
infamous 2.75 εκατομυρια πωλησεις
the order 1.69 εκατομυρια πωλησεις
κillzone shadow fall 2.56 εκατομυρια πωλησεις.
Πανω απο εκατουμριο μονο λιγες πωλησεις δεν τις λες ή μετριοτητες.

Το οτι εσενα δεν σ' αρεσουν καποια παιχνιδια δεν σημαινει οτι δεν αρεσουν και στο κοσμο κατι που αποδεικνύεται περιτρανα απο τα εκατομυρια πωλησεων που εκαναν

Δες λιγο τι πωλησεις ειχαν τα για εσενα μη system seller παιχνιδια.

Και για να το λήξουμε εδω το οτι εσυ εχεις καποιες αποψεις δεν σημαινει οτι εχει τις ιδιες αποψεις και ο κοσμος. Ευτυχως για ακομα μια φορα.

Ξερεις υπαρχει διαφορετικότητα και ευτυχως για πολλοστη φορα δεν αρεσουν τα ιδια πραγματα σε ολο το κοσμο. Αυτο ειναι που μας κανει ανθρωπους και διαφορετικους ο ενας απο τον αλλον.
Last edit: 06 Jul 2016 15:42 by Grigoris.

More
06 Jul 2016 15:45 #183725 by Panagiotis
Θες να μου πεις ότι ο κόσμος αγόρασε το the order επειδή ήταν παιχνιδαρα και όχι επειδή υπήρχε ένα hype (κυρίως για τα γραφικά του).Και το infamous ήταν και launch τίτλος.Και μην ξεχνας οτι λογο hype πολλα ητσν preorders.Πάντως βασίζεσαι πολύ στα νούμερα και όχι στην πραγματικότητα.
Και για να το κλείσω εδώ, γιατί με σένα κουβέντα δεν γίνεται, και το witcher 3 δεν μου αρέσει σαν είδος αλλά το θεωρώ παιχνιδάρα.Το ιδιο και για το bloodborne.Αλλα μην μου λες τώρα μ@λ@κιες ότι το the order ήταν παιχνίδι που θα σε έκανε να αγοράσεις ps4 ή τα άλλα indie που έχει στη λίστα.Για συμπλήρωμα καλά είναι ,αλλά δεν είναι system seller.

More
06 Jul 2016 15:52 - 06 Jul 2016 15:58 #183726 by Grigoris

γιατί με σένα κουβέντα δεν γίνεται

Κοιτα ποιος μιλαει.

Παμε για τριτη φορα γιατι δεν λες να καταλαβεις οτι ο καθε ανθρωπος εχει διαφορερικο γουστο και ευτυχως δεν του αρεσει οτι αρεσει ή δεν αρεσει σε εσενα.

Για καποιον το bloodborne ειναι βλακεια/πατατα για καποιον αλλον αριστουργημα, για καποιον τριτο αδιαφορο το ιδιο ακριβως ισχυει για ολα, μα ολα. μα ολα τα παιχνιδια ανεξαρτητως τι ειναι.

Π.χ. για καποιους το god of war ή witcher3 που λες ειναι πατατες ... οτι ειπα ποιο πανω.

Προσωπικο παραδειγμα εμενα δεν μου αρεσει, απεχθανομαι το minecraft αυτο δεν σημαινει οτι σε οποιον αρεσει τον ακυρωνω επειδη πολυ απλα δεν αρεσει σε εμενα.

Ο καθε ανθρωπος εχει το δικο του γουστο και καλα κανει και το εχει. Δεν μπορεις να το αναιρεσεις επειδη απλα δεν του αρεσει οτι αρεσει και σε εσενα.

Αυτα ειχα να πω. Δεν το συνεχιζω αλλο.
Last edit: 06 Jul 2016 15:58 by Grigoris.