Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

PS4 vs Xbox One

More
31 May 2016 18:03 - 31 May 2016 18:08 #182076 by Grigoris
Replied by Grigoris on topic PS4 vs Xbox One

Mr.Dododi wrote: [quote="fits79" post=182066

Νομιζω λεγαμε για ποια εταιρια εδεινε τα καλυτερα παιχνιδια δωρο καθε μηνα.
Στο 360 για να παρεις τα 2 παιχνιδια "δωρο" καθε μηνα δεν επρεπε να εισαι xbox live gold member?
Που το ειδες κατι τετοιο γιατι εγω αλλιως τα θυμαμαι.[/quote]

Στο Χbox 360 έπρεπε να είσαι gold member για να τα αποκτήσεις. Με το που σου τελείωνε το gold όμως μπορούσες να τα παίξεις. Στο PS3 όταν τελείωνε η συνδρομή όχι.
Πάντως από τα λίγα που διαβάζω το 'χεις πάρει πολύ προσωπικά το ζήτημα κατά της Microsoft ή μου φαίνεται; Μήπως δούλευες παλιά σ'αυτούς, τα σπάσατε και τώρα κράζεις; :P :P :P
'Οπως και να χει, ξαναλέω για να μη γίνομαι κουραστικός: Ο καθένας έχει τα γούστα του. Αν εσύ για παράδειγμα έχεις αγοράσει PS4 και ο tonyler One, ποιος ο λόγος να επιβάλλει ο ένας στον άλλο ότι η δικιά του επιλογή είναι καλύτερη; Το topic πιστεύω ότι είναι καλύτερο να γυρίσει σε χαβαλέ και να μη βάζετε παρωπίδες όπως κάνουν οι φίλαθλοι του ποδοσφαίρου. Αφού περνάει καλά ο ένας παίζοντας Uncharted 4 με ultra 768p gt7 16:3 60fps και ο άλλος Halo 5 με 879ip hy6 16:6 30fps (τώρα για τα νούμερα.... δεν έχω ιδέα αλλά οκ :P ) ποιος ο λόγος να φανατίζεστε;[/quote]

Δεν ειναι ενα αλλα πολλα μαζεμενα που εχει κανει η ms και με εχασε και σαν πελατη μιας και μεχρι πριν κατι μηνες ειχα και xbox one και το εχω αναφερει ου κο λιγες φορες στο τοπικ.
Last edit: 31 May 2016 18:08 by Grigoris.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
31 May 2016 18:12 - 07 Jul 2016 02:22 #182077 by Grigoris

snikefriend wrote:

fits79 wrote:

snikefriend wrote: Η ανάλυση του Halo 5 που είναι exclusive του Xbox One και βγήκε πιο πριν από το Uncharted 4 είναι καλύτερη από 900p/60 ή 1080p/30. Άρα δεν έχει σημασία πoιο μηχάνημα είναι καλύτερο, αλλά τι δουλειά έχει γίνει. Τώρα, «εμένα μου αρέσει καλύτερα στα μάτια μου» μπορώ να το πω και εγώ για το Tomb Raider 4 και να μη μπορεί κανείς να μου πει τίποτα. Άρα λοιπόν, παρόλο που το PS4 είναι δυνατότερο το exclusive του Xbox εκμεταλλεύεται σίγουρα καλύτερα το hardware της κονσόλας από ότι το Uncharted 4 του PS4.

Με αυτη τη λογικη και εμενα στα ματια μου μου αρεσει περισσοτερο το assassins creed 1 & 2, αυτο τι παει να πει οτι ειναι καλυτερο απο το οποιοδηποτε uncharted4 ή halo5?

Μην λεμε οτι να 'ναι ρε παιδια.

Αυτό είναι προσωπική άποψη. Αυτό που δεν είναι προσωπική άποψη είναι ότι το Halo 5 έχει καλύτερη ανάλυση από το Uncharted 4 και σε ανάλυση και σε fps! Άρα εφόσον εκμεταλλεύεται το hardware μιας -υποδεέστερης- κονσόλας καλύτερα είναι καλύερο.

Με Dynamic scaling(Κοινως upscaling) να το κανω τι μιας και η native resolution του halo 5 ειναι 1152x810p και οχι 1080p.
Για native resolution μιλαω οχι για upscaled αναλυσεις που μπορει να το κανει και μια μεση τηλεοραση ξερεις.
Last edit: 07 Jul 2016 02:22 by Blood Prince.

More
31 May 2016 18:41 - 07 Jul 2016 02:24 #182078 by Γιάννης Πετρόχειλος

fits79 wrote:

snikefriend wrote:

fits79 wrote:

snikefriend wrote: Η ανάλυση του Halo 5 που είναι exclusive του Xbox One και βγήκε πιο πριν από το Uncharted 4 είναι καλύτερη από 900p/60 ή 1080p/30. Άρα δεν έχει σημασία πoιο μηχάνημα είναι καλύτερο, αλλά τι δουλειά έχει γίνει. Τώρα, «εμένα μου αρέσει καλύτερα στα μάτια μου» μπορώ να το πω και εγώ για το Tomb Raider 4 και να μη μπορεί κανείς να μου πει τίποτα. Άρα λοιπόν, παρόλο που το PS4 είναι δυνατότερο το exclusive του Xbox εκμεταλλεύεται σίγουρα καλύτερα το hardware της κονσόλας από ότι το Uncharted 4 του PS4.

Με αυτη τη λογικη και εμενα στα ματια μου μου αρεσει περισσοτερο το assassins creed 1 & 2, αυτο τι παει να πει οτι ειναι καλυτερο απο το οποιοδηποτε uncharted4 ή halo5?

Αυτό είναι προσωπική άποψη. Αυτό που δεν είναι προσωπική άποψη είναι ότι το Halo 5 έχει καλύτερη ανάλυση από το Uncharted 4 και σε ανάλυση και σε fps! Άρα εφόσον εκμεταλλεύεται το hardware μιας -υποδεέστερης- κονσόλας καλύτερα είναι καλύερο.

Με Dynamic scaling(Κοινως upscaling) να το κανω τι μιας και η native resolution του halo 5 ειναι 1152x810p και οχι 1080p.
Για native resolution μιλαω οχι για upscaled αναλυσεις που μπορει να το κανει και μια μεση τηλεοραση ξερεις.

Το resolution του Halo 5 δεν είναι σταθερό αλλά κυμαίνεται από 1152x810 σε 1920x1080. Η χειρότερη περίπτωση 1152x810, η μέση περίπτωση είναι πάνω από 900p λοιπόν, άρα καλύτερο από το 900@60. Τώρα ποια μέθοδος χρησιμοποιείται για να επιτευχθεί αυτό, αν είναι dynamic ή panoramic ή ό,τι άλλο scaling, upscaling, downscaling, middlescaling και stepscaling μόνο εσένα ενδιαφέρει και κανέναν άλλο.
Last edit: 07 Jul 2016 02:24 by Blood Prince.

More
31 May 2016 18:53 - 31 May 2016 18:59 #182079 by pavlos afisidis
Replied by pavlos afisidis on topic PS4 vs Xbox One
Fits79 Ας ειναι και πισω στς πωλησεις , μου προσφερει πολυ περισοτερα με πιο λιγα λεφτα.Τι να το κανω που το Ps4 πουλαιει σαν τρελο εχω πηξει στα remasterd .Ας πουλαει δν λεω να μν πουλαει ,αλλα σε λογικους gamers οχi fan boy τς νοιαζει τι τους προσφερει η κονσολα και οχι ποσω πουλαει(ναι τς νοιαζει και να πουλαει) αλλα να δινει πραγματα.Δν παει να πουλησει 200 εκατομιρια τι εχει δωσει remasterd και remasterd .Eνα Uncharted 4 παιχνιδαρα αλλα δν σωζει τν κατασταση.Τωρα για αλλο δν χρειαζομαι κανενα youtube εχω και τς 2 κονσολες και ξερω τι γινετε .Οι διαφορες οπως ειπα ειναι για να γελας αμα πχ το χορτο στο Black flag στο Ps4 ειναι πιο φωτεινο απο το Xbox One , η αμα η στολη του Μπατμαν στο Ps4 ειναι λιγο πιο βρεγμενη απο του Xbox One τετοιες ειναι ι διαφορες και σιγα το πραγμα.Επιδει τς εχω και τς 2 ειχα παιξει και καποια ιδια παιχνιδια και στς 2 κονσολες.Ειδα οπως ειπα και στο Οne καποια παιχνιδια που ηταν λιγο καλυτερα απο το Ps4 .Ειδα επισης και καποια λιγο καλυτερα στο Ps4 απο το Χbox ε και τι εγινε, πανω κατω ειναι ιδια. Το θεμα ειναι τι προσφερουν η 2 κονσολες κυριως απο παιχνιδια,και μεχρι στιγμης το One δινει περισοτερα με πιο λιγοτερα χρηματα.
Last edit: 31 May 2016 18:59 by pavlos afisidis.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
31 May 2016 18:55 - 07 Jul 2016 02:26 #182080 by Grigoris

snikefriend wrote:

fits79 wrote:

snikefriend wrote:

fits79 wrote:

Το resolution του Halo 5 δεν είναι σταθερό αλλά κυμαίνεται από 1152x810 σε 1920x1080. Η χειρότερη περίπτωση 1152x810, η μέση περίπτωση είναι πάνω από 900p λοιπόν, άρα καλύτερο από το 900@60. Τώρα ποια μέθοδος χρησιμοποιείται για να επιτευχθεί αυτό, αν είναι dynamic ή panoramic ή ό,τι άλλο scaling, upscaling, downscaling, middlescaling και stepscaling μόνο εσένα ενδιαφέρει και κανέναν άλλο.

Για το οτι το uncharted 4 ειναι 1080p@30fps κλειδωμενα ουτε λογος εε?

Κλασικα δεν περιμενα να πεις τιποτα αλλωστε.
Last edit: 07 Jul 2016 02:26 by Blood Prince.

More
31 May 2016 18:58 - 31 May 2016 19:00 #182082 by Grigoris

luffy3131990 wrote: Fits79 Ας ειναι και πισω στς πωλησεις , μου προσφερει πολυ περισοτερα με πιο λιγα λεφτα.Τι να το κανω που το Ps4 πουλαιει σαν τρελο εχω παιξει στα remasterd .Ας πουλαει δν λεω να μν πουλαει ,αλλα σε λογικους gamers οχi fan boy τς νοιαζει τι τους προσφερει η κονσολα και οχι ποσω πουλαει(ναι τς νοιαζει και πουλαει) αλλα να δινει πραγματα.Δν παει να πουλισει 200 εκατομιρια τι εχει δωσει remasterd και remasterd .Eνα Uncharted 4 παιχνιδαρα αλλα δν σωζει τν κατασταση.Τωρα για αλλο δν χρειαζομαι κανενα youtube εχω και τς 2 κονσολες και ξερω τι γινετε .Οι διαφορες οπως ειπα ειναι για να γελας αμα πχ το χορτο στο Black flag στο Ps4 ειναι πιο φωτεινο απο το Xbox One , η αμα η στολη του Μπατμαν στο Ps4 ειναι λιγο πιο βρεγμενη απο του Xbox One τετοιες ειναι ι διαφορες και σιγα το πραγμα.Επιδει τς εχω και τς 2 ειχα παιξει και καποια ιδια παιχνιδια και στς 2 κονσολες.Ειδα οπως ειπα και στο Οne ειδα καποια παιχνιδια που ηταν λιγο καλυτερα απο το Ps4 ε και τι εγινε.Το θεμα ειναι τι προσφερουν η 2 κονσολες κυριως απο παιχνιδια,και μεχρι στιγμης το One δινει περισοτερα με πιο λιγοτερα χρηματα.

Αν βλεπεις μονο αυτες τις διαφορες τοτε πρεπει να πας σε οφθαλμιατρο.
Αν δηλαδη δεν βλεπεις διαφορες σε λεπτομερειες οπως χορταρι, σκιες, γραφικα, μοντελα ανθρωπων κ.τ.λ.

Και το ξαναλεω αν καποιος παιζει σε 32 ιντσων τηλεοραση δεν προκειτε να δει και τρελες διαφορες που θα δει καποιος αν παιζει σε 42 ιντσων τηλεοραση και ανω.
Last edit: 31 May 2016 19:00 by Grigoris.

More
31 May 2016 19:05 - 07 Jul 2016 02:30 #182083 by Γιάννης Πετρόχειλος

fits79 wrote:

snikefriend wrote:

fits79 wrote:

snikefriend wrote:

fits79 wrote:

Για το οτι το uncharted 4 ειναι 1080p@30fps κλειδωμενα ουτε λογος εε?

Κλασικα δεν περιμενα να πεις τιποτα αλλωστε.

Το Halo 5 είναι κλειδωμένο στα 60fps. Πώς φαίνεται άμα δεν έχεις ιδέα από Χbox ε;
Last edit: 07 Jul 2016 02:30 by Blood Prince.

More
31 May 2016 19:16 - 31 May 2016 19:22 #182084 by Grigoris
Αρχικα δεν εχεις ιδεα αν γνωριζω ή οχι μιας και δεν αναφερα ποτε αν το halo5 εχει locked fps/αναλυση ή οχι εγω απλα μιλησα οτι τα 1080p του halo5 ειναι upscaling τιποτα παραπανω, τιποτα παρακατω.

Και ναι δεν ειναι τρομερα ποιο ευκολο να κανεις ενα παιχνιδι 800p@60fps απο το να κανεις ενα παιχνιδι 1080p@30fps?
Και οταν γραφουμε ενα νουμερο γραφουμε το δευτερο νουμερο της αναλυσσης οχι το πρωτο γιατι αν γραφαμε το πρωτο τοτε θα επρεπε να γραφουμε 1920p και οχι 1080p που γραφουμε ολοι.
Αλλα δεν περιμενα να ξερεις κατι τετοιο.

Αν λοιπον η ms ειχε τα .... τοτε θα εκανε το halo5 1080p@60fps locked αλλα ειπαμε αλλο το ενα αλλο το αλλο.

Ναι σας δινει η ms περισσοτερα fps σε καποια παιχνιδια θυσιαζωντας την native resolution.
Σοβαρα τωρα πιστευεις αν ηθελε δεν μπορουσε και η sony να κανει το uncharted4 900p@60fps locked?
Σοβαρα πιστευεις κατι τετοιο?

Γι' αυτο τονιζω τοσες φορες αλλο να παιζει καποιος παιχνιδια σε 32 ιντσων τηλεοραση και αλλο σε τηλεοραση 42 και ανω ιντσων.

Εκει η αναλυση πιστεψε με παιζει τεραστιο ρολο, μα τεραστιο.
Last edit: 31 May 2016 19:22 by Grigoris.

More
31 May 2016 19:22 - 31 May 2016 19:26 #182085 by Γιάννης Πετρόχειλος
Εσύ τι νομίζεις, δεν μπορούσε η Microsoft να κάνει το παιχνίδι 1080p/30? Μπορούσε, αλλά προτίμησε να το κάνει καλύτερο. Σε γενικές λοιπόν γραμμές είναι καλύτερο από το uncharted καθότι διατηρεί σταθερά τα 60fps και έχει την ανάλυση μεγαλύτερη από 900p κατά μέση περίπτωση και στο Campaign και στο Multiplayer. Και η Sony άμα είχε τα.... θα έκανε το Uncharted 1080p @ 60 όπως μας τα έπρηξε ότι η κονσόλα της τα πιάνει σαν πουλιά στον αέρα και δε θα έκανε τουμπεκί ψιλοκομμένο παρουσιάζοντας 30fps στο campaign και 900p στο multi.

ΥΓ. Αλήθεια, πόσο γελοίο ακούγεται να μας λες για τα textures και τις σκιές και τους φωτισμούς και να μας παρουσιάζεις το Uncharted που έχει 30 fps στο campaign και σύμφωνα με το άρθρο που έστειλες 30+ fps στο multi ως υπερπαιχνίδι! The troll is obvious.
Last edit: 31 May 2016 19:26 by Γιάννης Πετρόχειλος.

More
31 May 2016 19:28 - 31 May 2016 19:30 #182086 by Grigoris
Ενω η ms δεν ειχε ανακοινωσει για τα παιχνιδια της οτι θα ειναι 1080p ετσι και τα περισσοτερα ειναι 900p ειναι οκ για εσενα.
Fanboy is obvious.

Και αν για εσενα τα fps ειναι σημαντικότερα απο την αναλυση του παιχνιδιου αποψη σου εγω δεν ειμαι συμφωνως σε αυτο.

Ναι τα fps βοηθανε στο να γινει το παιχνίδι ποιο ομαλο αλλα αν η αναλυση ειναι χαμηλη οπως του halo5 που ειναι 800p και οχι 900p που λες γιατι οπως σου προειπα λεμε το δευτερο μερος της αναλυσης οχι το πρωτο γιατι σε συμφαιρει κατα περιπτωση.

Λοιπον το οτι κι εσυ αλλα κι εγω ειμαστε fanboy ο καθε ενας στην κονσολα που προτιμάει ειναι δεδομενο δεν χρειαζεται να το τονιζουμε.

Το ποιος ειναι τρολ και ποιος οχι και αυτο φαινετε.

Και το υπερπαιχνιδι halo5 γιατι ειναι 800p και οχι 1080p?
Last edit: 31 May 2016 19:30 by Grigoris.