Mr.Dododi wrote: [quote="fits79" post=182066
Νομιζω λεγαμε για ποια εταιρια εδεινε τα καλυτερα παιχνιδια δωρο καθε μηνα.
Στο 360 για να παρεις τα 2 παιχνιδια "δωρο" καθε μηνα δεν επρεπε να εισαι xbox live gold member?
Που το ειδες κατι τετοιο γιατι εγω αλλιως τα θυμαμαι.[/quote]
Στο Χbox 360 έπρεπε να είσαι gold member για να τα αποκτήσεις. Με το που σου τελείωνε το gold όμως μπορούσες να τα παίξεις. Στο PS3 όταν τελείωνε η συνδρομή όχι.
Πάντως από τα λίγα που διαβάζω το 'χεις πάρει πολύ προσωπικά το ζήτημα κατά της Microsoft ή μου φαίνεται; Μήπως δούλευες παλιά σ'αυτούς, τα σπάσατε και τώρα κράζεις;
'Οπως και να χει, ξαναλέω για να μη γίνομαι κουραστικός: Ο καθένας έχει τα γούστα του. Αν εσύ για παράδειγμα έχεις αγοράσει PS4 και ο tonyler One, ποιος ο λόγος να επιβάλλει ο ένας στον άλλο ότι η δικιά του επιλογή είναι καλύτερη; Το topic πιστεύω ότι είναι καλύτερο να γυρίσει σε χαβαλέ και να μη βάζετε παρωπίδες όπως κάνουν οι φίλαθλοι του ποδοσφαίρου. Αφού περνάει καλά ο ένας παίζοντας Uncharted 4 με ultra 768p gt7 16:3 60fps και ο άλλος Halo 5 με 879ip hy6 16:6 30fps (τώρα για τα νούμερα.... δεν έχω ιδέα αλλά οκ
) ποιος ο λόγος να φανατίζεστε;[/quote]
Δεν ειναι ενα αλλα πολλα μαζεμενα που εχει κανει η ms και με εχασε και σαν πελατη μιας και μεχρι πριν κατι μηνες ειχα και xbox one και το εχω αναφερει ου κο λιγες φορες στο τοπικ.