fits79 wrote:
snikefriend wrote: Προς fits79:
Κανονικά αγοράζεις τα πάντα από το Xbox One, Xbox.com & Xbox App χωρίς πιστωτική, εφόσον πρόκειται για παιχνίδι του Xbox One. Δεν υπάρχει καμία απαίτηση για πιστωτική πέρα από τα παιχνίδια του Xbox 360 ή την αγορά συνδρομών. Στον καινούριο Dashboard του Xbox One είναι πανεύκολο να βρεις τα deals.
Επίσης που είδες να έχει σκάλωμα το μενού του Xbox One; Ότι δεν είναι λιτό και απέριττο και έχει πιο πολλά features δεν σημαίνει πως κολλάει αν ξέρεις να το προγραμματίσεις. Με τη λογική σου πάλι καλά που η Sony δεν κράτησε το μενού του PS1. Τι πιο λιτό και απέριττο από το μενού του PS1.
Ναι με συγχωρεις που δεν εχω σπουδασει προγαμματισμο για να λειτουργησω μια παιχνιδοκονσολα.
Αν ηξερα οτι πρεπει να σπουδασεις προγραμματισμο για να κανεις να δουλεψει σωστα μια παιχνιδοκονσολα δεν θα την αγοραζα εξ' αρχης.
Και αλλο μια κονσολα να εχει features και αλλο να πρεπει να φορτωσει της παναγιας το καγκελο απο το νετ με το που την ανοιξεις.
Και δεν ειπα ποτε να κρατησει το μενου του ps1 το ps4. Θα σε παρακαλεσω να μην βαζεις λογια στο στομα μου που ποτε δεν ειπα.
Και κατι που δουλευει σωστα δεν το αλλαζεις.
Χαχα, ό,τι να 'ναι! Ποιος σου πε να ξέρεις να προγραμματίζεις για να χειριστείς μια κονσόλα; Στη Microsoft αναφερόμουν, επειδή ξέρουν εκεί να προγραμματίζουν, έχουν φτιάξει έναν πολυποίκιλο Dashboard με πολλά πράγματα ο οποίος δεν αργεί να φορτώσει! Αντίθετα, ο dashboard του PS4 είναι με λιγότερα features και αργεί πιο πολύ στην απόκριση. Σου έδειξα και το σχετικό βίντεο την άλλη φορά.
Headhunter94 wrote: Έβλεπα και το gears of war.Ενδιαφέρον παιχνίδι αλλά για online λέει τίποτα ή μόνο για campaign?
Κι εγώ μόνο με campaign ασχολήθηκα στο Gears. Δεν έχω ιδέα πόσο καλό είναι ή όχι το multi.