Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

PS4 vs Xbox One

More
18 Jul 2016 13:45 #184619 by John
Replied by John on topic PS4 vs Xbox One
Έβλεπα και το gears of war.Ενδιαφέρον παιχνίδι αλλά για online λέει τίποτα ή μόνο για campaign?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
18 Jul 2016 14:48 - 18 Jul 2016 14:51 #184649 by Γιάννης Πετρόχειλος

fits79 wrote:

snikefriend wrote: Προς fits79:

Κανονικά αγοράζεις τα πάντα από το Xbox One, Xbox.com & Xbox App χωρίς πιστωτική, εφόσον πρόκειται για παιχνίδι του Xbox One. Δεν υπάρχει καμία απαίτηση για πιστωτική πέρα από τα παιχνίδια του Xbox 360 ή την αγορά συνδρομών. Στον καινούριο Dashboard του Xbox One είναι πανεύκολο να βρεις τα deals.

Επίσης που είδες να έχει σκάλωμα το μενού του Xbox One; Ότι δεν είναι λιτό και απέριττο και έχει πιο πολλά features δεν σημαίνει πως κολλάει αν ξέρεις να το προγραμματίσεις. Με τη λογική σου πάλι καλά που η Sony δεν κράτησε το μενού του PS1. Τι πιο λιτό και απέριττο από το μενού του PS1.

Ναι με συγχωρεις που δεν εχω σπουδασει προγαμματισμο για να λειτουργησω μια παιχνιδοκονσολα.
Αν ηξερα οτι πρεπει να σπουδασεις προγραμματισμο για να κανεις να δουλεψει σωστα μια παιχνιδοκονσολα δεν θα την αγοραζα εξ' αρχης.

Και αλλο μια κονσολα να εχει features και αλλο να πρεπει να φορτωσει της παναγιας το καγκελο απο το νετ με το που την ανοιξεις.

Και δεν ειπα ποτε να κρατησει το μενου του ps1 το ps4. Θα σε παρακαλεσω να μην βαζεις λογια στο στομα μου που ποτε δεν ειπα.

Και κατι που δουλευει σωστα δεν το αλλαζεις.

Χαχα, ό,τι να 'ναι! Ποιος σου πε να ξέρεις να προγραμματίζεις για να χειριστείς μια κονσόλα; Στη Microsoft αναφερόμουν, επειδή ξέρουν εκεί να προγραμματίζουν, έχουν φτιάξει έναν πολυποίκιλο Dashboard με πολλά πράγματα ο οποίος δεν αργεί να φορτώσει! Αντίθετα, ο dashboard του PS4 είναι με λιγότερα features και αργεί πιο πολύ στην απόκριση. Σου έδειξα και το σχετικό βίντεο την άλλη φορά.

Headhunter94 wrote: Έβλεπα και το gears of war.Ενδιαφέρον παιχνίδι αλλά για online λέει τίποτα ή μόνο για campaign?

Κι εγώ μόνο με campaign ασχολήθηκα στο Gears. Δεν έχω ιδέα πόσο καλό είναι ή όχι το multi.
Last edit: 18 Jul 2016 14:51 by Γιάννης Πετρόχειλος.
The following user(s) said Thank You: Πιέρρος Φουστέρης

More
18 Jul 2016 15:41 #184665 by Tony
Replied by Tony on topic PS4 vs Xbox One
1)To store του ps4 είναι πολύ πιο νοικοκυρεμένο . Βέβαια το store του xbox one θα αλλάξει από 1η Αυγούστου αφού θα ενοποιηθεί με Windows store. Επομένως αυτό λογικά , πρόκειται να αλλάξει.
2)Το xbox live είναι έτη φωτός μπροστά από το PSN σε όλους τους τομείς.
3)Άμα θες να παίζεις shooters το χειριστήριο του Xbox One είναι μονόδρομος.
4)Στο gears of war έχουν αρχίσει να δίνουν βαρύτητα στο competitive κομμάτι τον τελευταίο καιρό (gears of war ultimate editiion). Επομένως , στο gears of war 4 θα υπάρξει βαρύτητα στο competitive κομμάτι όπως έκαναν και με το Halo 5. +ότι με το νέο feature που έρχεται "xbox arena" , αν ασχολείσαι πολύ με Online και γενικά είσαι ανταγωνιστικός gamer , ίσως το xbox one να σου φανεί μονόδρομος.

More
18 Jul 2016 18:12 - 18 Jul 2016 22:12 #184704 by Grigoris
Replied by Grigoris on topic PS4 vs Xbox One

snikefriend wrote:

fits79 wrote:

snikefriend wrote: Προς fits79:

Κανονικά αγοράζεις τα πάντα από το Xbox One, Xbox.com & Xbox App χωρίς πιστωτική, εφόσον πρόκειται για παιχνίδι του Xbox One. Δεν υπάρχει καμία απαίτηση για πιστωτική πέρα από τα παιχνίδια του Xbox 360 ή την αγορά συνδρομών. Στον καινούριο Dashboard του Xbox One είναι πανεύκολο να βρεις τα deals.

Επίσης που είδες να έχει σκάλωμα το μενού του Xbox One; Ότι δεν είναι λιτό και απέριττο και έχει πιο πολλά features δεν σημαίνει πως κολλάει αν ξέρεις να το προγραμματίσεις. Με τη λογική σου πάλι καλά που η Sony δεν κράτησε το μενού του PS1. Τι πιο λιτό και απέριττο από το μενού του PS1.

Ναι με συγχωρεις που δεν εχω σπουδασει προγαμματισμο για να λειτουργησω μια παιχνιδοκονσολα.
Αν ηξερα οτι πρεπει να σπουδασεις προγραμματισμο για να κανεις να δουλεψει σωστα μια παιχνιδοκονσολα δεν θα την αγοραζα εξ' αρχης.

Και αλλο μια κονσολα να εχει features και αλλο να πρεπει να φορτωσει της παναγιας το καγκελο απο το νετ με το που την ανοιξεις.

Και δεν ειπα ποτε να κρατησει το μενου του ps1 το ps4. Θα σε παρακαλεσω να μην βαζεις λογια στο στομα μου που ποτε δεν ειπα.

Και κατι που δουλευει σωστα δεν το αλλαζεις.

Χαχα, ό,τι να 'ναι! Ποιος σου πε να ξέρεις να προγραμματίζεις για να χειριστείς μια κονσόλα; Στη Microsoft αναφερόμουν, επειδή ξέρουν εκεί να προγραμματίζουν, έχουν φτιάξει έναν πολυποίκιλο Dashboard με πολλά πράγματα ο οποίος δεν αργεί να φορτώσει! Αντίθετα, ο dashboard του PS4 είναι με λιγότερα features και αργεί πιο πολύ στην απόκριση. Σου έδειξα και το σχετικό βίντεο την άλλη φορά.

Headhunter94 wrote: Έβλεπα και το gears of war.Ενδιαφέρον παιχνίδι αλλά για online λέει τίποτα ή μόνο για campaign?

Κι εγώ μόνο με campaign ασχολήθηκα στο Gears. Δεν έχω ιδέα πόσο καλό είναι ή όχι το multi.

Δες λιγο τι ακριβως γραφεις:

Επίσης που είδες να έχει σκάλωμα το μενού του Xbox One; Ότι δεν είναι λιτό και απέριττο και έχει πιο πολλά features δεν σημαίνει πως κολλάει αν ξέρεις να το προγραμματίσεις.

Αναφερεις πουθενα το ονομα microsoft και δεν το ειδα?
Ετσι οπως εγραψες την απαντηση δεν εννοειτε η microsoft αλλα ο οποιοσδηποτε χρηστης.
Last edit: 18 Jul 2016 22:12 by Μάνος Γρυπάρης.

More
18 Jul 2016 19:20 #184715 by Δημήτρης Κάτσης
Τι στο καλό ο μόνος είμαι που περισσότερο σε shouter με βολεύει το χειριστήριο του ps4? Στο xbox μαζεύω αρκετά τον αντίχειρα και δεν με βολεύει. Τι να πω ίσως φταίει που έχω μεγάλα χέρια. Πάντως αν πάρει xbox Headhunter94 περίμενε μέχρι της 2 Αυγοήυστου που κυκλοφορέι και το S. Με 2 tb χώρο αν θέλεις multiplatform τίτλος είναι σχεδόν μονόδρομος. Εγώ που παίζω μόνο exclusives ναι μεν με βολεύουν τα 500gb στο ps4 άλλα είναι σχετικά λίγα αν πάρω και κάνα ποδοσφαιράκι πχ.

More
18 Jul 2016 19:52 - 20 Jul 2016 20:58 #184717 by Grigoris
Γιατι δεν αλλαζεις τοτε το δισκο των 500gb που εχει το ps4 με εναν των 1 ή 2 tb?

Αφου σε αντιθεση με το xbox one μπορεις πολυ ευκολα και δεν χανεις την εγγυηση.

Last edit: 20 Jul 2016 20:58 by Grigoris.

More
18 Jul 2016 20:18 #184719 by Γιάννης Πετρόχειλος
Ή σε αντίθεση με το PS4 που δεν παίρνει εξωτερικό δίσκο (lol 2016) μπορείς να πάρεις έναν εξωτερικό δίσκο 2TB που έχει το Xbox One και να ησυχάσεις.

More
18 Jul 2016 20:23 #184722 by Panagiotis
Replied by Panagiotis on topic PS4 vs Xbox One
Αγοράζεις έναν εξωτερικό 1ΤΒ και έχεις μαζί με τον εσωτερικό του 1.5ΤΒ.Ενώ στο ps4 αν τον αλλάξεις στην πορεία πρέπει να μπεις σε φασαρία για να μεταφέρεις όλα τα installations κλπ.

More
18 Jul 2016 22:21 - 18 Jul 2016 22:24 #184726 by Grigoris

snikefriend wrote: Ή σε αντίθεση με το PS4 που δεν παίρνει εξωτερικό δίσκο (lol 2016) μπορείς να πάρεις έναν εξωτερικό δίσκο 2TB που έχει το Xbox One και να ησυχάσεις.

snikefriend wrote: Ή σε αντίθεση με το PS4 που δεν παίρνει εξωτερικό δίσκο (lol 2016) μπορείς να πάρεις έναν εξωτερικό δίσκο 2TB που έχει το Xbox One και να ησυχάσεις.

Ναι και οπου πηγαινεις με τη κονσολα + το power brick θα πρεπει να παιρνεις και τον εξωτερικο δισκο.
Last edit: 18 Jul 2016 22:24 by Grigoris.

More
18 Jul 2016 22:25 #184728 by Panagiotis
Replied by Panagiotis on topic PS4 vs Xbox One
Γιατί θα το βγάζεις βόλτα στην παραλιακη και σε ενοχλεί το power brick?