Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

PS4 vs Xbox One

More
09 Aug 2016 01:44 #186071 by Πιέρρος Φουστέρης
Δώσε διεύθυνση, GeoRaragh, να έρθουμε να σε πλακώσουμε! Ακούς εκεί... Καλύτερα exclusives... ΠΦΦ :P
Για πες αγαπημένα. Είδα ότι θέλεις να λιώσεις την παιχνιδάρα το Uncharted 4 (που σαν αποκλειστικός της MS, δεν είχα ποτέ την ευκαιρία να το απολαύσω, ούτε τους προγόνους του), άρα Adventures;

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
09 Aug 2016 03:01 #186072 by Panagiotis
Replied by Panagiotis on topic PS4 vs Xbox One
Μιας και μιλάμε για αποκλειστικά. Είναι δυνατόν να περιμένεις 3 χρόνια ένα gran turismo και η Sony να σου πετάει αυτό το πράγμα που λέγεται gt sport με λειψό περιεχόμενο?Εδώ έχεις την turn 10 όπου μέσα σε 3 χρόνια έχει βγάλει 4 παιχνίδια forza.

More
09 Aug 2016 09:23 - 09 Aug 2016 09:25 #186078 by Γιώργος Φιλίππου
Η Sony έχει βγάλει τα uncharted και το The Last of us για exclusives.Μιλάμε για δύο από τα καλύτερα παιχνίδια όλων των εποχών.Η Microsoft τα Halo , το rise of the tomb raider που σε λίγο καιρό δεν θα είναι exclusive γιατί θα βγει και στο PS4.
Όλα είναι καθαρά προσωπική μου άποψη και μην νευριάζετε τόσο.

Αξέχαστες παιχνιδάρες:The Witcher 3:Wild Hunt , Metal Gear Solid V:The Phantom Pain, Metal Gear Solid 4:Guns Of The Patriots ,Uncharted 4:A Thief's End και Pro Evolution Soccer 2012.
Last edit: 09 Aug 2016 09:25 by Γιώργος Φιλίππου.
The following user(s) said Thank You: Grigoris

More
09 Aug 2016 10:23 #186080 by Tony
Replied by Tony on topic PS4 vs Xbox One
Δεν νευρίασε κανείς. Αστειευόταν ο Douzos.

Η γνώμη μου για τα excluisves της Sony είναι η εξής :
Uncharted : καλό πλάτφορμ με χάλια shooting , αδιάφορη ιστορία.
The last guardian : κοροιδία στα ίσα απ'την Sony! Σοβαρός λόγος που αποφάσισα να απομακρυνθώ από τη Σόνυ αυτή τη γενιά! BTW Αν δεν βγάλει το the last guardian και σε ps3 από μενα θα χάσει κάθε σεβασμό.

Βloodborne : δεν μου αρέσουν αυτά τα παιχνίδια. Δεν μπορώ να καταλάβω πού είναι η διασκέδαση στο να πεθαίνεις συνέχεια.
Ratchet & Clank : Πολύ καλό !

Δεν πιστεύω ότι το ps4 έχει κάτι να προσφέρει στον τομέα "Exclusives" . Και την προηγούμενη γενιά αυτό είχε κάνει η Σόνυ! Φανταχτερά παιχνίδια single player , φουλ μάρκετινγκ και τέλος! Ένα uncharted Και ένα the last of Us δεν φέρνουν την άνοιξη!
Αντιθέτως , ένα Halo ή ένα GOW την φέρνουν αφού μετά το campaign , μποορείς να ασχοληθείς και με το online (το οποίο δεν είναι αδιάφορο-casual σαν του Uncharted).
Mε το Halo 5 έχω γράψει πάνω από 250 ώρες. Με όλα τα αποκλειστικά του Ps4 μαζί , ούτε τις μισές ώρες δεν θα ήταν δυνατόν να γράψω.

More
09 Aug 2016 10:38 #186081 by Πιέρρος Φουστέρης
Με παρεξήγησες, GeoRaragh. Δεν νευρίασα μαζί σου. Το αντίθετο, χαίρομαι που μπήκες στη συζήτηση και σε ρώτησα ποια είναι τα αγαπημένα σου exclusives για να κάνουμε κουβέντα. :)

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

More
09 Aug 2016 10:45 #186082 by Γιώργος Φιλίππου
Οκ, Συγγνώμη. Τα αγαπημένα μου exclusives είναι το uncharted 2 και το God of War 3.Παιχνιδάρες και τα δύο. Προσωπικά με ενδιαφέρει περισσότερο το campaign από το online.Για αυτό και μου αρέσουν περισσότερο τα exclusives του PS4.

Αξέχαστες παιχνιδάρες:The Witcher 3:Wild Hunt , Metal Gear Solid V:The Phantom Pain, Metal Gear Solid 4:Guns Of The Patriots ,Uncharted 4:A Thief's End και Pro Evolution Soccer 2012.

More
09 Aug 2016 10:54 #186084 by A
Replied by A on topic PS4 vs Xbox One
Φίλε GeoRaragh τα παιχνίδια που ανέφερες είναι εξαιρετικά exclusive κατά την γνώμη μου,όπως και το Until dawn είναι πολύ καλό (πέρα απο την μικρή διάρκεια του), αλλα όλων των εποχών....υπερβάλεις!
Ο DoUzOs φυσικά αστειευόταν, αλλα το εκνευριστικό είναι άλλο.
Όσοι έχετε ps4 λέτε συνέχεια την καραμέλα, γιατί να πάρω Xbox one αφού μπορώ να παίξω στο PC Quantum break, gears of war 4, forza κλπ, ενώ στην πραγματικότητα ελάχιστοι απο εσάς τα παίζουν. Λίγοι τα αγοράζουν και λίγοι έχουν δυνατό PC και κονσόλα τελευταίας γενιάς!!!
Αν βγάλουμε τα αυτοκόλλητα του Xbox one στα Sunset overdrive, Forza Horizon 3, Halo 5, και γραψουμε Sony με μπλε φόντο μόνο τότε θα τα παίξετε....

"Well, we're not here to sell cookies"
Marcus Fenix, Gears of War.

More
09 Aug 2016 10:54 #186085 by Tony
Replied by Tony on topic PS4 vs Xbox One

GeoRaragh wrote: Οκ, Συγγνώμη. Τα αγαπημένα μου exclusives είναι το uncharted 2 και το God of War 3.Παιχνιδάρες και τα δύο. Προσωπικά με ενδιαφέρει περισσότερο το campaign από το online.Για αυτό και μου αρέσουν περισσότερο τα exclusives του PS4.

Ναι και τα GOW ήταν πολύ ωραία παιχνίδια..Το gow 4 με απαογοήτευσε βέβαια που δεν είναι σαν τα παλιά , αλλά πιστεύω θα βγει πολύ καλό παιχνίδι. όπως και το spider-man της Insomniac.

More
09 Aug 2016 11:27 - 09 Aug 2016 11:28 #186089 by Grigoris
Replied by Grigoris on topic PS4 vs Xbox One

luffy3131990 wrote: @fits79
Αμα λες αληθεια ναι τοτε ειναι χαζομαρα μεγαλη ,γιατι ειναι αδικο για τους αλλους αυτο που θα παρουν τς αλλες εκδωσεις. Βεβεια ολα τα βιντεο που ειδα ηταν με εκδωση τν 2tb ,δν βρηκα βιντεο με τς αλλες εκδωσης Τι να το κανεις εσυ ? αφου δν εχεις Xbox One.

Ναι εχεις δικιο δεν εχω τη κονσολα.
www.gameworld.gr/forum/34/47577-xbox-one-geniki-syzitisi?start=1000#186033
Last edit: 09 Aug 2016 11:28 by Grigoris.

More
09 Aug 2016 18:22 #186103 by pavlos afisidis
Replied by pavlos afisidis on topic PS4 vs Xbox One
@fits79
Σιγα το πραγμα ο καθενας μπορει να βγαλει μια τετοια φωτογραφια να τν βρει και να τν ανεβασει και λεει οτι εχει Xbox one .