Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Προτάσεις νέων games: "Ποιο παιχνίδι να αγοράσω?"

More
03 Jul 2017 10:50 #200880 by Blood Prince

Shikabane_Hime7 wrote:

Blood Prince wrote: Σκέφτομαι στις επόμενες μέρες να αγοράσω ένα απο τα παρακάτω τρία παιχνίδια αλλά δεν μπορώ να αποφασίσω.Μπορεί να με διαφωτίσει κάποιος ;

Battlefield 3 Μεγάλη συγκριτικά διάρκεια campaign στις 12 ώρες αλλά έχω παίξει πολλά παιχνίδια του είδους όπως τα Call of Duty.

Life is Strage Χαλαρωτικό και εύκολο παιχνίδι αλλά έχει μικρή διάρκεια και έχω ήδη τερματίσει το πρώτο στα πέντε επεισόδια.

Witcher 2 Είναι αρκετά δύσκολο ακόμα και στο Normal και δεν θέλω να καταλήξει ώς ένα δεύτερο Dark Souls:Scholar of the first sin το οποίο μέχρι την "δευτέρα παρουσία" μπορώ να το τερματίσω κάποια στιγμή :lol: ....η παρηγοριά είναι πως θα μπορώ να το βάλω και στο Easy.

To Life is Strange εμένα μου πήρε περίπου 18 ώρες.(αν θες να τα δεις όλα και να κάνεις όλα τα επιτεύγματα θα πάει παραπάνω) Αξίζει τα λεφτά του λόγο του υπέροχου στόρυ και των υπέροχων χαρακτήρων. Δεν είναι δύσκολο σε καμία περίπτωση, απλά η δύναμή του είναι η ιστορία και ο συναισθηματικός αντίκτυπος που έχει. Εγώ αυτό λέω να πάρεις.

Και εγώ σκέφτομαι το Life is Strange.Απ'οτι έχω διαβάσει απο review χωρίς το πρώτο επεισόδιο,έχει ελάχιστη διάρκεια 8,5 ώρες.

Απο την άλλη όταν βλέπω κάποιες hot σκηνές στο Witcher 2 κλίνω προς τα εκεί. :lol:

Περιμένω και άλλες γνώμες.Είμαι μεταξύ Witcher 2 και Life is Strange.Thanks for info ! xD

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
03 Jul 2017 11:25 #200881 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
E 8,5 ωρες μου φαίνονται λίγες, ίσως άμα τα κάνεις όλα rush κλπ. 14-16 ώρες είναι ο μέσος όρος σύμφωνα και με τα στατιστικά του HLTB.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
03 Jul 2017 20:47 #200908 by Blood Prince
Παρήγγειλα το Life is Strange τελικά γιατί είναι αρκετά χαλαρωτικό xD Το The Witcher 2 θα το πετύχω μελλοντικά κάποια στιγμή. B)

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

The following user(s) said Thank You: Παναγιώτης Πολυδεύκης

More
29 Aug 2017 05:08 #204507 by petros
Εμένα μου αρέσει πολύ το life is strange.Έχει ενδιαφέρον σενάριο ωραία ατμόσφαιρα και ποικιλία από χαρακτήρες.Το σενάριο σε κρατάει μέχρι το τέλος χωρίς να είναι βαρετό.Η εταιρεία έχει δώσει μεγάλη προσοχή σε αυτό το τίτλο.Γιαυτό άλλωστε έχει βγάλει και την συνέχεια.Αξίζει και από μένα να το πάρεις διότι μου έκανε τρομερή εντύπωση το παιχνίδι.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
29 Aug 2017 12:58 #204509 by κωστας
Εμένα μου αρεσεί το Horrizon Zero Dawn.Είναι πολύ ωραίο παιχνίδι με ωραία γραφίκα το σενάριο είναι πολύ ενδιαφέρον γενίκα είναι απο τα παιχνίδια που λάτρεψα και δεν ήταν βαρετό καθόλου.

More
29 Aug 2017 15:06 #204521 by Blood Prince

musicnet2 wrote: Εμένα μου αρέσει πολύ το life is strange.Έχει ενδιαφέρον σενάριο ωραία ατμόσφαιρα και ποικιλία από χαρακτήρες.Το σενάριο σε κρατάει μέχρι το τέλος χωρίς να είναι βαρετό.Η εταιρεία έχει δώσει μεγάλη προσοχή σε αυτό το τίτλο.Γιαυτό άλλωστε έχει βγάλει και την συνέχεια.Αξίζει και από μένα να το πάρεις διότι μου έκανε τρομερή εντύπωση το παιχνίδι.

Γι'αυτό ακριβώς και το έχω αγοράσει εδώ και δύο μήνες σχεδόν.

Πάντως σκέφτομαι να αγοράσω και το The Witcher 2 στις γιορτές.Θα δούμε. :)

[IMG

Peter Baylish

More
31 Jul 2018 19:40 #216000 by Blood Prince
Παίδες σκέφτομαι να αγοράσω ένα καινούργιο παιχνίδι.Είμαι ανάμεσα σε Dragon Age Origin και The Witcher 2 .Ποιο από τα δύο μου προτείνεται ;

[IMG

Peter Baylish

More
31 Jul 2018 23:56 - 31 Jul 2018 23:57 #216004 by Blood Prince
Εχοντας ασχοληθεί 1200 ώρες με το Skyrim και 600 ώρες με το Dark Souls 2 Scholar of the first sin ήθελα να αγοράσω ένα καινούργιο RPG που να μπορεί να παίζει άνετα στο Laptop μου.

Τελικά ανάμεσα στα The Witcher 2 και Dragon Age Origin προτίμησα το Dragon Age: Origins Ultimate Edition και το παρήγγειλα πριν λίγο.

Ας ελπίσω να το απολαύσω ! Το μόνο που δεν μου αρέσει είναι το MMO-like σύστημα μάχης από gameplay που έχω δει.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 31 Jul 2018 23:57 by Blood Prince.

More
21 Aug 2018 01:30 - 21 Aug 2018 03:53 #218538 by Blood Prince
Λοιπόν παίδες το Dragon Age Origins με δυσκόλεψε αρκετά να το τερματίσω και δεν με ενδιαφέρει να αγοράσω το Inquisition γιατί έχω διαβάσει πως είναι ακόμα πιο δύσκολο.

Με ενδιαφέρει να αγοράσω ένα χαλαρό παιχνίδι.

Εχοντας ευχαριστηθεί το Life is Strange σκέφτομαι να αγοράσω το prequel Before the Storm.Εχω δεί πως θα παίζει στην κάρτα γραφικών Intel HD 4400 και καθώς έχω μνήμη Ram 8 GB δεν θα υπάρχει θέμα.

Ενα άλλο παιχνίδι που σκέφτομαι για το single player είναι το Battlefield 3 αλλά έχω ήδη παίξει αρκετά FPS.

Επίσης σκέφτομαι και το Resident Evil Revelations 2 αλλά πιστεύω θα είναι κάπως ζόρικο και νομίζω πως το Resident Evil Revelations το οποίο έχω στην κατοχή μου είναι καλύτερο.

Για Witcher 2 είναι εξαντλημένο πρώτον και δεύτερον έχω διαβάσει πως είναι αρκετά δύσκολο οπότε δεν με ενδιαφέρει.

Τι μου προτείνεται ; Τείνω προς στο Battlefield 3 λόγω μεγαλύτερης διάρκειας campaign και επειδή ανησυχώ μήπως κολλάει το Before the Storm στην κάρτα γραφικών μου αν και έχω δει βίντεο που παίζει κανονικά στην Intel HD 4000 που είναι χειρότερη.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 21 Aug 2018 03:53 by Blood Prince.

More
21 Aug 2018 14:26 - 22 Aug 2018 12:26 #218548 by Blood Prince

Blood Prince wrote: Λοιπόν παίδες το Dragon Age Origins με δυσκόλεψε αρκετά να το τερματίσω και δεν με ενδιαφέρει να αγοράσω το Inquisition γιατί έχω διαβάσει πως είναι ακόμα πιο δύσκολο.

Με ενδιαφέρει να αγοράσω ένα χαλαρό παιχνίδι.

Εχοντας ευχαριστηθεί το Life is Strange σκέφτομαι να αγοράσω το prequel Before the Storm.Εχω δεί πως θα παίζει στην κάρτα γραφικών Intel HD 4400 και καθώς έχω μνήμη Ram 8 GB δεν θα υπάρχει θέμα.

Ενα άλλο παιχνίδι που σκέφτομαι για το single player είναι το Battlefield 3 αλλά έχω ήδη παίξει αρκετά FPS.

Επίσης σκέφτομαι και το Resident Evil Revelations 2 αλλά πιστεύω θα είναι κάπως ζόρικο και νομίζω πως το Resident Evil Revelations το οποίο έχω στην κατοχή μου είναι καλύτερο.

Για Witcher 2 είναι εξαντλημένο πρώτον και δεύτερον έχω διαβάσει πως είναι αρκετά δύσκολο οπότε δεν με ενδιαφέρει.

Τι μου προτείνεται ; Τείνω προς στο Battlefield 3 λόγω μεγαλύτερης διάρκειας campaign και επειδή ανησυχώ μήπως κολλάει το Before the Storm στην κάρτα γραφικών μου αν και έχω δει βίντεο που παίζει κανονικά στην Intel HD 4000 που είναι χειρότερη.

Καλά το topic δεν το διαβάζει κανένας ; Anyways........επίσης έχω παρατηρήσει πως πολλά παιχνίδια που με ενδιαφέρουν είναι εξαντλημένα στα περισσότερα stores......έλεος.......λίγες φορές να ψάξω για ένα παιχνίδι που με ενδιαφέρει πραγματικά και να είναι άμεσα διαθέσιμο.Το Witcher 2 εξακολουθώ και το σκέφτομαι και επίσης το Rise of the tomb raider (αν και δεν είμαι απόλυτα βέβαιος κατά πόσο τρέχει καλά στο Laptop μου) αλλά όπου και να κοιτάξω είναι εξαντλημένα...τι να πει κανείς.......

Το Revelations 2 δεν με ενθουσιάζει και το Battlefield 3 είναι καλό αλλά αρκετά παλιό και έχω ήδη αρκετά FPS.

Θα ήθελα να ρωτήσω αν αξίζει να πάρω κάποια από τα Revelations 2 ή Battlefield 3 ή The Witcher 2 .

Στο Rise of the tomb raider ακύρωσα την παραγγελία επειδή δεν είμαι βέβαιος κατά πόσο τρέχει ομαλά στο Laptop μου.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 22 Aug 2018 12:26 by Blood Prince.