Λοιπόν παίδες το Dragon Age Origins με δυσκόλεψε αρκετά να το τερματίσω και δεν με ενδιαφέρει να αγοράσω το Inquisition γιατί έχω διαβάσει πως είναι ακόμα πιο δύσκολο.
Με ενδιαφέρει να αγοράσω ένα χαλαρό παιχνίδι.
Εχοντας ευχαριστηθεί το Life is Strange σκέφτομαι να αγοράσω το prequel Before the Storm.Εχω δεί πως θα παίζει στην κάρτα γραφικών Intel HD 4400 και καθώς έχω μνήμη Ram 8 GB δεν θα υπάρχει θέμα.
Ενα άλλο παιχνίδι που σκέφτομαι για το single player είναι το Battlefield 3 αλλά έχω ήδη παίξει αρκετά FPS.
Επίσης σκέφτομαι και το Resident Evil Revelations 2 αλλά πιστεύω θα είναι κάπως ζόρικο και νομίζω πως το Resident Evil Revelations το οποίο έχω στην κατοχή μου είναι καλύτερο.
Για Witcher 2 είναι εξαντλημένο πρώτον και δεύτερον έχω διαβάσει πως είναι αρκετά δύσκολο οπότε δεν με ενδιαφέρει.
Τι μου προτείνεται ; Τείνω προς στο Battlefield 3 λόγω μεγαλύτερης διάρκειας campaign και επειδή ανησυχώ μήπως κολλάει το Before the Storm στην κάρτα γραφικών μου αν και έχω δει βίντεο που παίζει κανονικά στην Intel HD 4000 που είναι χειρότερη.