Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Προτάσεις νέων games: "Ποιο παιχνίδι να αγοράσω?"

More
25 Oct 2016 02:20 #188924 by Βασιλης Γαλανος
Απο αυτα που βλεπω,θα σου προτηνα να παιξεις το Half Life 2 και το Deus Ex Mankind Divided για αρχη.Επεισης η σειρα των Bioshock ειναι μια καλη επιλογη με βαση τα παιχνιδια που εβαλες.

''Stand fast. Stand Strong. Stand together. Hackett out."

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
25 Oct 2016 02:30 #188925 by Παναγιώτης Τσιάτσος
Από 2D platforms στο ύφος ή σχεδόν στο ύφος αυτών που αναφέρεις (περισσότερο action κι όχι puzzle δηλαδή), σου προτείνω ανεπιφύλακτα τα Broforce, Apotheon, Mark of the Ninja, Deadlight, Shadow Complex Remastered και το Salt and Sanctuary.

More
25 Oct 2016 17:20 #188940 by Καλλινίκη
Μιας και έχεις παίξει Assassin's Creed εγώ θα σου πρότεινα την τριλογία Prince of Persia έχει παραπλήσιο χειρισμό με το Assassin.

More
20 Nov 2016 16:58 - 20 Nov 2016 18:05 #189576 by Blood Prince
Αν έπρεπε να διαλέξω μεταξύ Assassin's Creed Syndicate και Rise of the Tomb Raider ποιο παιχνίδι θα μου προτείνατε δεδομένου πως δεν έχω ασχοληθεί με παιχνίδι της σειράς Assassin αλλά έχω ασχοληθεί πρόσφατα με το Tomb Raider του 2013 το οποίο απο την στιγμή που το τερμάτισα δύο τρεις φορές μετά το βαρέθηκα.

Απο gameplay βίντεο που έχω δει και απο review που έχω διαβάσει τόσο το Rise of the Tomb Raider όσο και το Assassin's Creed Syndicate μου φαίνονται πολύ ωραία παιχνίδια.Απλά το Assassin's Creed Syndicate το βρίσκω αρκετά φτηνότερα ακόμα και σε special edition οπότε κλίνω προς αυτό.

Πέρα απο το οικονομικό εσείς ποιο θα αγοράζατε μεταξύ των δύο ; Ευχαριστώ προκαταβολικά όποιον απαντήσει.

edit:Από απαιτήσεις πάω πολύ καλά. Εχω μνήμη Ram 8 G.B επεξεργαστή Intel Core i5 4210 u και έχω δει πως είναι playable ακόμα και στην κάρτα γραφικών Intel HD 4400 οπότε δεν τίθεται θέμα να μην παίζουν και για τα δύο παιχνίδια.

unleashyourlaptop.wordpress.com/2016/03/20/guidegames-that-r...-graphics-4000440046005500520/

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 20 Nov 2016 18:05 by Blood Prince.

More
20 Nov 2016 21:12 #189579 by Καλλινίκη
Και οι δυο τίτλοι είναι μεγάλα franchise και είναι δύσκολο να διαλέξεις ποιο να αγοράσεις.
Κατά την γνώμη μου θα πρέπει να αγοράσεις το Rise of the Tomb Raider γιατί είναι ακριβώς η συνέχεια με το προηγούμενο. Είναι ακριβώς το ίδιο με το προηγούμενο αλλά έχουν προσθέσει πολλά πράγματα στο upgrade των όπλων π.χ. κυνηγάς ή βρίσκοντας πράγματα τις φύσης φτιάχνεις είτε σφαίρες είτε βέλη.
Όμως και το Assassin's Creed Syndicate δεν είναι και τόσο κακό. Αλλά κανονικά θα πρέπει να παίξεις και όλους τους προηγούμενους τίτλους γιατί έχουν κάπως έμμεση σχέση μεταξύ τους. Στην υπόθεση εννοώ και ώστε να καταλάβεις περί τίνος πρόκειται. Όσο αφορά το gameplay είναι στυλ Prince of Persia (αν το έχεις παίξει) με πολλές βελτιώσεις και επιπλέον δυνατότητες.

More
20 Nov 2016 22:24 #189581 by Blood Prince

Kalliniki wrote: Και οι δυο τίτλοι είναι μεγάλα franchise και είναι δύσκολο να διαλέξεις ποιο να αγοράσεις.
Κατά την γνώμη μου θα πρέπει να αγοράσεις το Rise of the Tomb Raider γιατί είναι ακριβώς η συνέχεια με το προηγούμενο. Είναι ακριβώς το ίδιο με το προηγούμενο αλλά έχουν προσθέσει πολλά πράγματα στο upgrade των όπλων π.χ. κυνηγάς ή βρίσκοντας πράγματα τις φύσης φτιάχνεις είτε σφαίρες είτε βέλη.
Όμως και το Assassin's Creed Syndicate δεν είναι και τόσο κακό. Αλλά κανονικά θα πρέπει να παίξεις και όλους τους προηγούμενους τίτλους γιατί έχουν κάπως έμμεση σχέση μεταξύ τους. Στην υπόθεση εννοώ και ώστε να καταλάβεις περί τίνος πρόκειται. Όσο αφορά το gameplay είναι στυλ Prince of Persia (αν το έχεις παίξει) με πολλές βελτιώσεις και επιπλέον δυνατότητες.

Για το gameplay έχω δει διάφορα βίντεο,επομένως έχω μια εικόνα. Από την σειρά prince of persia έχω ασχοληθεί με το Sands of Time μόνο το οποίο είναι αρκετά παλιό.Αλλά μου αρέσει αρκετά το gameplay οπότε δεν τίθεται θέμα.

Τώρα όσον αφορά το σενάριο,μου αρέσει αρκετά το κλίμα του βιομηχανικού Λονδίνου.Ας πούμε το Black Flag που φημίζεται πως είναι πολύ καλό και με μεγάλη διάρκεια δεν με προσελκύει τόσο.

Από την άλλη το Rise of the Tomb Raider ένας λόγος να το προτιμήσω είναι πως έχει μεγαλύτερη διάρκεια απο το Assassin's Creed Syndicate και επειδή έχει λίγο χαμηλότερες απαιτήσεις.Αλλά και πάλι,το πρώτο Tomb Raider δεν με ενθουσίασε αρκετά ειδικά απο το level Shanty Town και μετά στο οποίο ήταν έντονο το action στοιχείο αν και έχω διαβάσει απο το review πως το Rise of the tomb raider είναι πιο πολύ Adventure συγκριτικά με το prequel.

By the way θα το σκεφτώ,thanks a lot.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
20 Nov 2016 23:58 #189586 by Καλλινίκη
Μόνο το sands of time έχεις παίξει; Αν σου βρεθεί η ευκαιρία παίξε και τους επόμενους δυο τίτλους που θεωρούνται sequel. Σίγουρα θα σου αρέσει και το Assasin's Creed syndicate τότε.

Όσο για το Rise of the Tomb Raider το action στοιχείο του δεν το έχασε παραμένει το ίδιο όπως στον προηγούμενο τίτλο απλώς δείχνει λίγο παραπάνω τοπία, έχουν αλλάξει εντελώς το upgrade (θυμίζει πολύ Far Cry), έχει ευρύτερο explore, μικρό missions που σου δίνουν αντικείμενα... γενικώς έχει αρκετά πρόσθετα σε σχέση με τον προηγούμενο τίτλο.
Εγώ πάλι προτιμώ το προηγούμενο, μου άρεσε περισσότερο. Ίσως να οφείλεται στο ότι περίμενα χρόνια για να βγει και παρότι το μετέτρεψαν σε action advenure... ενθουσιάστηκα πάρα πολύ.

Βέβαια ποιο θα αγοράσεις εξαρτάται αν το σηκώνει το pc σου και η τσέπη σου. Πάντως όποιο και να αγοράσεις δεν θα βγει χαμένος. Και οι δυο τίτλοι είναι καλοί.

More
21 Nov 2016 01:21 - 21 Nov 2016 01:52 #189588 by Blood Prince

Kalliniki wrote: Μόνο το sands of time έχεις παίξει; Αν σου βρεθεί η ευκαιρία παίξε και τους επόμενους δυο τίτλους που θεωρούνται sequel. Σίγουρα θα σου αρέσει και το Assasin's Creed syndicate τότε.

Όσο για το Rise of the Tomb Raider το action στοιχείο του δεν το έχασε παραμένει το ίδιο όπως στον προηγούμενο τίτλο απλώς δείχνει λίγο παραπάνω τοπία, έχουν αλλάξει εντελώς το upgrade (θυμίζει πολύ Far Cry), έχει ευρύτερο explore, μικρό missions που σου δίνουν αντικείμενα... γενικώς έχει αρκετά πρόσθετα σε σχέση με τον προηγούμενο τίτλο.
Εγώ πάλι προτιμώ το προηγούμενο, μου άρεσε περισσότερο. Ίσως να οφείλεται στο ότι περίμενα χρόνια για να βγει και παρότι το μετέτρεψαν σε action advenure... ενθουσιάστηκα πάρα πολύ.

Βέβαια ποιο θα αγοράσεις εξαρτάται αν το σηκώνει το pc σου και η τσέπη σου. Πάντως όποιο και να αγοράσεις δεν θα βγει χαμένος. Και οι δυο τίτλοι είναι καλοί.

Από άποψη τιμής μπορώ να αγοράσω όποιο απο τα δύο θέλω.Απλά με το Assassin's γλιτώνω 10 € τουλάχιστον.

Τώρα για την σειρά Prince of Persia ως σύνολο πέρα απο το gameplay δεν με ενθουσιάζει τόσο ώστε να θέλω να αγοράσω τις συνέχειες.

Σχετικά με το αν τρέχει στο PC το Call of Duty Ghosts ας πούμε που ήθελε minimum 6 G.B Ram πέταγε και σίγουρα θα παίζει μια χαρά και το Rise of the tomb raider καθώς έχω 8 G.B Ram.

Για το Assasin's Creed Syndicate δεδομένου πως στα minimum requirements χρειάζεται καλύτερος επεξεργαστής σε σχέση με το Rise of the tomb raider (Intel Core i5 vs Intel Core i3) σκέφτομαι μήπως χάνει κάποια frames λόγω της σχετικά ανίσχυρης κάρτας γραφικών που έχω.Παρόλα αυτά είμαι σχεδόν βέβαιος και με βάση το site στο link που παρέθεσα σχετικά με την κάρτα γραφικών πως δεν θα υπάρχει πρόβλημα καθώς διάβασα πως σε συνδυασμό με επεξεργαστή i5/i7 και με μνήμη Ram 8 G.B είναι playable το παιχνίδι και τρέχει μια χαρά.

Πάντως εφόσον το action στοιχείο στο Rise of the tomb raider παραμένει το ίδιο μπορεί τελικά και να προτιμήσω το Assassin. :woohoo:

Thanks a lot

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 21 Nov 2016 01:52 by Blood Prince.

More
21 Nov 2016 11:29 #189591 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Εφόσον δεν έχεις παίξει τα προηγούμενα Assasin's εγώ θα σου έλεγα να πάρεις το Rise of the Tomb Raider.

More
21 Nov 2016 11:55 #189593 by Blood Prince

Shikabane_Hime7 wrote: Εφόσον δεν έχεις παίξει τα προηγούμενα Assasin's εγώ θα σου έλεγα να πάρεις το Rise of the Tomb Raider.

Αυτό σκέφτομαι και εγώ αλλά κυρίως γιατί οι απαιτήσεις είναι χαμηλότερες και δεν θα το ρισκάρω να αγοράσω το Assassin's και να απογοητευτώ επειδή ίσως χάνω κάποια frames.

Παρόλα αυτά το πρώτο σε σημεία που έπεφτε πολύ πιστολίδι δεν μου άρεσε.Επιπλέον αν δεν κάνω λάθος το περιβάλλον στο Rise of the tomb raider είναι κάπως μονότονο με χιόνι κυρίως καθώς διεξάγεται στην Σιβηρία.

Δύσκολη απόφαση.Το σενάριο είναι το λιγότερο καθώς πόσοι έχουν παίξει όλα τα προηγούμενα Assasin's ; Το πολύ κάποιος άλλος να έχει παίξει και το Black Flag ας πούμε. Αν θέλω να βρω πληροφορίες για τα γεγονότα ως τώρα βρίσκω.

Thanks πάντως,

[IMG

Peter Baylish