Kalliniki wrote: Μόνο το sands of time έχεις παίξει; Αν σου βρεθεί η ευκαιρία παίξε και τους επόμενους δυο τίτλους που θεωρούνται sequel. Σίγουρα θα σου αρέσει και το Assasin's Creed syndicate τότε.
Όσο για το Rise of the Tomb Raider το action στοιχείο του δεν το έχασε παραμένει το ίδιο όπως στον προηγούμενο τίτλο απλώς δείχνει λίγο παραπάνω τοπία, έχουν αλλάξει εντελώς το upgrade (θυμίζει πολύ Far Cry), έχει ευρύτερο explore, μικρό missions που σου δίνουν αντικείμενα... γενικώς έχει αρκετά πρόσθετα σε σχέση με τον προηγούμενο τίτλο.
Εγώ πάλι προτιμώ το προηγούμενο, μου άρεσε περισσότερο. Ίσως να οφείλεται στο ότι περίμενα χρόνια για να βγει και παρότι το μετέτρεψαν σε action advenure... ενθουσιάστηκα πάρα πολύ.
Βέβαια ποιο θα αγοράσεις εξαρτάται αν το σηκώνει το pc σου και η τσέπη σου. Πάντως όποιο και να αγοράσεις δεν θα βγει χαμένος. Και οι δυο τίτλοι είναι καλοί.
Από άποψη τιμής μπορώ να αγοράσω όποιο απο τα δύο θέλω.Απλά με το Assassin's γλιτώνω 10 € τουλάχιστον.
Τώρα για την σειρά Prince of Persia ως σύνολο πέρα απο το gameplay δεν με ενθουσιάζει τόσο ώστε να θέλω να αγοράσω τις συνέχειες.
Σχετικά με το αν τρέχει στο PC το Call of Duty Ghosts ας πούμε που ήθελε minimum 6 G.B Ram πέταγε και σίγουρα θα παίζει μια χαρά και το Rise of the tomb raider καθώς έχω 8 G.B Ram.
Για το Assasin's Creed Syndicate δεδομένου πως στα minimum requirements χρειάζεται καλύτερος επεξεργαστής σε σχέση με το Rise of the tomb raider (Intel Core i5 vs Intel Core i3) σκέφτομαι μήπως χάνει κάποια frames λόγω της σχετικά ανίσχυρης κάρτας γραφικών που έχω.Παρόλα αυτά είμαι σχεδόν βέβαιος και με βάση το site στο link που παρέθεσα σχετικά με την κάρτα γραφικών πως δεν θα υπάρχει πρόβλημα καθώς διάβασα πως σε συνδυασμό με επεξεργαστή i5/i7 και με μνήμη Ram 8 G.B είναι playable το παιχνίδι και τρέχει μια χαρά.
Πάντως εφόσον το action στοιχείο στο Rise of the tomb raider παραμένει το ίδιο μπορεί τελικά και να προτιμήσω το Assassin.
Thanks a lot