Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Προτάσεις νέων games: "Ποιο παιχνίδι να αγοράσω?"

More
21 Nov 2016 13:09 #189596 by Blood Prince
Θα κατεβάσω το demo του Assasin's Creed Syndicate να δω πως θα παίζει και θα αποφασίσω μετά.Εξάλλου το να αγοράσω έναν τίτλο που δεν έχω ξαναπαίξει δεν είναι κακό εφόσον έχω δει gameplay και μου αρέσει.Ευχαριστώ όλους όσους απάντησαν.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
22 Nov 2016 01:20 #189605 by Blood Prince
Σήμερα το απόγευμα παρήγγειλα την special edition του Assassin's Creed Syndicate (η οποία περιλαμβάνει και επιπλέον αποστολή πέρα απο το βασικό παιχνίδι) απο την Astron Games Club και λογικά την Τετάρτη το αργότερο θα το έχω στα χέρια μου και ανυπομονώ να εισέλθω στον κόσμο του και να περάσω ευχάριστα.

Δεν βρήκα κάποιο demo αλλά το έψαξα το θέμα και έμαθα πως θα είναι playable το παιχνίδι και θα παίζει ικανοποιητικά.Επιπλέον βρήκα και βίντεο στο youtube απο pc με τα ίδια χαρακτηριστικά με το δικό μου (Ram 8 Gb,Core i5 και Intel HD Graphics 4400) το οποίο τρέχει άνετα το Battlefield 1 ένα παιχνίδι με σχεδόν τις ίδιες ελάχιστες απαιτήσεις με το Assassin's Creed Syndicate.Οπότε δεν πιστεύω να υπάρξει πρόβλημα.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
22 Nov 2016 12:51 #189612 by Καλλινίκη
Τελικά αποφάσισες γρήγορα! Δεν θα το μετανιώσεις εφόσον έψαξες και σου άρεσε.
Όσο για το Rise of the Tomb Raider το μεγαλύτερο μέρος της ιστορίας διαδραματίζεται στη Σιβηρία αλλά και λίγο στην Συρία.
Εφόσον σου έτρεξε και χωρίς πρόβλημα το Battlefield το ένα τότε σίγουρα θα τρέξει και το Assasin's Creed syndicate. Είναι πιο παλιό παιχνίδι.

More
22 Nov 2016 13:44 - 22 Nov 2016 13:55 #189615 by Blood Prince

Kalliniki wrote: Τελικά αποφάσισες γρήγορα! Δεν θα το μετανιώσεις εφόσον έψαξες και σου άρεσε.
Όσο για το Rise of the Tomb Raider το μεγαλύτερο μέρος της ιστορίας διαδραματίζεται στη Σιβηρία αλλά και λίγο στην Συρία.
Εφόσον σου έτρεξε και χωρίς πρόβλημα το Battlefield το ένα τότε σίγουρα θα τρέξει και το Assasin's Creed syndicate. Είναι πιο παλιό παιχνίδι.

Απ'οτι έχω δει στο Rise of the Tomb Raider έχει μια αποστολή μόνο στην Συρία.Πάντως το Assassin's Creed Syndicate με βάση τις απαιτήσεις παίζει να είναι το ισχυρότερο παιχνίδι που τρέχει ικανοποιητικά στο PC μου εκτός αν μελλοντικά αγοράσω μνήμη Ram 16 G.B :P

Επιπλέον βρήκα διαθέσιμο και το Skyrim του 2011 στην ίδια τιμή και προβληματίστηκα αλλά προτίμησα να κρατήσω αυτό που διάλεξα.To Skyrim θα το αγοράσω άλλη φορά.Αυτό θα πει εθισμός με το Game. :woohoo:

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 22 Nov 2016 13:55 by Blood Prince.

More
23 Nov 2016 12:44 #189652 by Blood Prince

Kalliniki wrote: Εφόσον σου έτρεξε και χωρίς πρόβλημα το Battlefield το ένα τότε σίγουρα θα τρέξει και το Assasin's Creed syndicate. Είναι πιο παλιό παιχνίδι.

Επειδή το έχω ψάξει το θέμα και το έψαξα και χθες,διαπίστωσα πως παλιότερο παιχνίδι δεν σημαίνει απαραίτητα και λιγότερο απαιτητικό,πόσο μάλλον αν μιλάμε για δύο παιχνίδια τα οποία ανήκουν σε διαφορετικές κατηγορίες.Το ένα είναι FPS και το άλλο είναι ένα κράμα RPG,Action και Adventure.

Επιπλέον το Battlefield 1 δεν το δοκίμασα εγώ αλλά βρήκα βίντεο απο άλλους που έχουν laptop με τα ίδια χαρακτηριστικά με το δικό μου.Απ'ότι έχω ρωτήσει με ανάλυση 1366 x 768 τρέχει στα 20 FPS τουλάχιστον,με χαμηλότερη πιο γρήγορα.

Για το Asssassin's Creed Sindicate στα low settings και με ανάλυση 1024 x 768 που είναι και η χαμηλότερη τρέχει άνετα στα 25 με 30 fps μου έχουν πει γι'αυτό και το παρήγγειλα.

Πάντως επειδή θεωρούσα το Witcher 3 πολύ απαιτητικό,προς έκπληξη μου διαπίστωσα πως το συγκεκριμένο παιχνίδι έχει τις ίδιες ελάχιστες απαιτήσεις με το Witcher 3 που είναι πιο παλιό κάτι που σημαίνει πως θα παίζει στα 25-30 fps και το Witcher 3 πολύ πιθανόν στο Laptop μου.

[IMG

Peter Baylish

More
23 Nov 2016 22:07 #189662 by Καλλινίκη
Αλήθεια; Δεν το ήξερα αυτό. Να φανταστώ λάπτοπ έχεις, ε;
Εγώ το είπα γιατί έβαλες το Battlefield 1 και έπαιξες και μιας και σου έτρεξε θεώρησα ότι έχεις καλό λάπτοπ και γι' αυτό είπα ότι θα παίξει. Το παιχνίδι είναι ενός έτους και επειδή είπες ότι έχουν και παρόμοιες ελάχιστες απαιτήσεις.
Και εγώ στο λαπτοπ μου για να δω αν παίζει ένα παιχνίδι βλέπω τις ελάχιστες απαιτήσεις αλλά σαν σταθερό υπολογιστή δεν έχει, πραγματικά.

More
23 Nov 2016 23:33 - 23 Nov 2016 23:36 #189666 by Blood Prince

Kalliniki wrote: Αλήθεια; Δεν το ήξερα αυτό. Να φανταστώ λάπτοπ έχεις, ε;
Εγώ το είπα γιατί έβαλες το Battlefield 1 και έπαιξες και μιας και σου έτρεξε θεώρησα ότι έχεις καλό λάπτοπ και γι' αυτό είπα ότι θα παίξει. Το παιχνίδι είναι ενός έτους και επειδή είπες ότι έχουν και παρόμοιες ελάχιστες απαιτήσεις.
Και εγώ στο λαπτοπ μου για να δω αν παίζει ένα παιχνίδι βλέπω τις ελάχιστες απαιτήσεις αλλά σαν σταθερό υπολογιστή δεν έχει, πραγματικά.

Δεν έβαλα το Battlefield 1 και έπαιξα...δεν έχω καν το παιχνίδι..βίντεο είδα απο το youtube απο έναν τύπο που έχει laptop με τα ίδια χαρακτηριστικά με το δικό μου ...σήμερα θα γράψω τα νέα μου εδώ ;)

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 23 Nov 2016 23:36 by Blood Prince.

More
26 Nov 2016 14:23 - 26 Nov 2016 14:26 #189759 by Blood Prince

Kalliniki wrote: Αλήθεια; Δεν το ήξερα αυτό. Να φανταστώ λάπτοπ έχεις, ε;

Ε ναι σαν Desktop δεν έχει αλλά το Desktop μου είναι ακόμα πιο παλιό.Εχει κάρτα γραφικών Nvidia Geforce 8500 GT.Είναι για το μουσείο.

Βέβαια ακόμα και στα Desktop πρέπει να κοιτάμε τις ελάχιστες απαιτήσεις.

To Laptop μου καλό είναι εφόσον έχω μνήμη Ram 8 G.B και Intel Core i5 επεξεργαστή.

Απλά η κάρτα γραφικών Intel HD Graphics 4400 είναι προβληματική.

By the way το παιχνίδι που αγόρασα παρά τα προβλήματα μπορώ να το παίξω και να το τερματίσω.

Παρόλα αυτά επειδή το κατάστημα απο το οποίο το παρήγγειλα το Astron Game Club δίνει δυνατότητα για ανταλλαγή και καθώς είναι πολύ εξυπηρετικοί επικοινώνησα μαζί τους για το αν μπορώ να το ανταλλάξω με το Skyrim του 2011.

Το γράφω να το ξέρετε και άλλοι πως υπάρχει αυτή η δυνατότητα για ανταλλαγή.Βέβαια δεν είμαι σίγουρος πως θα γίνει αποδεκτή.

Η ουσία πάντως είναι πως δεν μετάνιωσα που δεν αγόρασα το Rise of the Tomb Raider καθώς το αντίστοιχο του 2013 το έπαιξα στα ultra και η ουσία είναι πως το site αυτό unleashyourlaptop.wordpress.com/2016/03/20/guidegames-that-r...-graphics-4000440046005500520/ γράφει μπαρούφες.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 26 Nov 2016 14:26 by Blood Prince.

More
26 Nov 2016 14:27 #189760 by Νικολής Ασημάκης
Ελπίζω να μην είναι το Skyrim για PC. Γιατί μην ξεχνάμε πλέον πως στα PC games έχει codes για Steam οπότε ανταλλαγές δεν παίζουν πια.

More
26 Nov 2016 14:34 #189762 by Blood Prince

Zaratoth wrote: Ελπίζω να μην είναι το Skyrim για PC. Γιατί μην ξεχνάμε πλέον πως στα PC games έχει codes για Steam οπότε ανταλλαγές δεν παίζουν πια.

Γι'αυτό δεν ξέρω κατά πόσο γίνει η ανταλλαγή και μου έδωσες αφορμή να γράψω και πως το Assassin's Creed Syndicate έχει code για Uplay καθώς και σχεδόν όλα τα Retail Edition περιλαμβάνουν codes.

Αυτός είναι και ο λόγος που δεν είμαι σίγουρος κατά πόσο είναι εφικτή η ανταλλαγή όχι μόνο με το Skyrim αλλά με οποιοδήποτε παιχνίδι.

Οπως και να έχει,είναι playable,απλά εφόσον δεν το ανταλλάξω,θα προσαρμοστώ παρά τα όποια προβλήματα μου παρουσιάζει.

[IMG

Peter Baylish