Kalliniki wrote: Αλήθεια; Δεν το ήξερα αυτό. Να φανταστώ λάπτοπ έχεις, ε;
Εγώ το είπα γιατί έβαλες το Battlefield 1 και έπαιξες και μιας και σου έτρεξε θεώρησα ότι έχεις καλό λάπτοπ και γι' αυτό είπα ότι θα παίξει. Το παιχνίδι είναι ενός έτους και επειδή είπες ότι έχουν και παρόμοιες ελάχιστες απαιτήσεις.
Και εγώ στο λαπτοπ μου για να δω αν παίζει ένα παιχνίδι βλέπω τις ελάχιστες απαιτήσεις αλλά σαν σταθερό υπολογιστή δεν έχει, πραγματικά.
Ε ναι σαν Desktop δεν έχει αλλά το Desktop μου είναι ακόμα πιο παλιό.Εχει κάρτα γραφικών Nvidia Geforce 8500 GT.Είναι για το μουσείο.
Βέβαια ακόμα και στα Desktop πρέπει να κοιτάμε τις ελάχιστες απαιτήσεις.
To Laptop μου καλό είναι εφόσον έχω μνήμη Ram 8 G.B και Intel Core i5 επεξεργαστή.
Απλά η κάρτα γραφικών Intel HD Graphics 4400 είναι προβληματική.
By the way το παιχνίδι που αγόρασα παρά τα προβλήματα μπορώ να το παίξω και να το τερματίσω.
Παρόλα αυτά επειδή το κατάστημα απο το οποίο το παρήγγειλα το Astron Game Club δίνει δυνατότητα για ανταλλαγή και καθώς είναι πολύ εξυπηρετικοί επικοινώνησα μαζί τους για το αν μπορώ να το ανταλλάξω με το Skyrim του 2011.
Το γράφω να το ξέρετε και άλλοι πως υπάρχει αυτή η δυνατότητα για ανταλλαγή.Βέβαια δεν είμαι σίγουρος πως θα γίνει αποδεκτή.
Η ουσία πάντως είναι πως δεν μετάνιωσα που δεν αγόρασα το Rise of the Tomb Raider καθώς το αντίστοιχο του 2013 το έπαιξα στα ultra και η ουσία είναι πως το site αυτό
unleashyourlaptop.wordpress.com/2016/03/20/guidegames-that-r...-graphics-4000440046005500520/
γράφει μπαρούφες.