Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Προτάσεις νέων games: "Ποιο παιχνίδι να αγοράσω?"

More
22 Aug 2018 17:22 #218569 by A
Και τα τρία παιχνίδια είναι διαφορετικά μεταξύ τους οπότε είναι ανάλογα με τα γούστα του καθενός. Επειδή έχω και τα τρία games αν με ρωτούσες τι θα έπαιζα σήμερα θα προτιμούσα το RE, επειδή κρατάει την παλιά φόρμα των RE με κάποια νέα στοιχεία. Εσύ απο την άλλη , απ ότι κατάλαβα παίζεις παιχνίδια μεγάλης διάρκειας οπότε το δεκαωρακι, περίπου, ίσως σου κακοφανεί.

"Well, we're not here to sell cookies"
Marcus Fenix, Gears of War.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
22 Aug 2018 18:49 - 22 Aug 2018 18:50 #218571 by Blood Prince
Επειδή η κάρτα γραφικών Intel HD 4400 ακόμα και με μνήμη Ram 8 GB δεν είναι ιδανική για να τρέχει πολλά από τα παιχνίδια τα οποία κυκλοφορούν πρόσφατα χωρίς προβλήματα και επειδή δεν θέλω να την ξαναπατήσω πάλι όπως την πάτησα στο παρελθόν με το Assassins Creed Syndicate αποφάσισα πως καλύτερα θα είναι να αγοράσω το The Witcher 2 όταν το βρω κάπου διαθέσιμο μιας που κυκλοφόρησε το 2011 και κάποια στιγμή μέσα στο επόμενο διάστημα πάω για αγορά κονσόλας οπότε δεν θα έχω το θέμα των ελάχιστων απαιτήσεων.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 22 Aug 2018 18:50 by Blood Prince.

More
22 Aug 2018 20:06 #218572 by A

Blood Prince wrote: Επειδή η κάρτα γραφικών Intel HD 4400 ακόμα και με μνήμη Ram 8 GB δεν είναι ιδανική για να τρέχει πολλά από τα παιχνίδια τα οποία κυκλοφορούν πρόσφατα χωρίς προβλήματα και επειδή δεν θέλω να την ξαναπατήσω πάλι όπως την πάτησα στο παρελθόν με το Assassins Creed Syndicate αποφάσισα πως καλύτερα θα είναι να αγοράσω το The Witcher 2 όταν το βρω κάπου διαθέσιμο μιας που κυκλοφόρησε το 2011 και κάποια στιγμή μέσα στο επόμενο διάστημα πάω για αγορά κονσόλας οπότε δεν θα έχω το θέμα των ελάχιστων απαιτήσεων.

Αυτό το θέμα είχα και εγώ πριν χρόνια και απο pc το γύρισα σε κονσολες. Δίνω παραπάνω χρήματα αλλα απολαμβάνω το gaming. Οποιο game κα να πάρεις απο τα τρία τα θεωρώ αξιοπρεπέστατα, και βασικά είναι!!!

More
23 Aug 2018 02:00 #218574 by Blood Prince
Το βρήκα ευτυχώς το THE WITCHER 2: ASSASINS OF KINGS (ENHANCED EDITION) [PC] μετά απο αρκετό ψάξιμο εδώ www.genx.gr/index.php?act=viewProd&productId=1667 άμεσα διαθέσιμο,και με το που το παρήγγειλα έχει την ένδειξη εξαντλήθηκε. :lol:

Ας ελπίσω να πάνε όλα καλά και να το έχω σύντομα.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
23 Aug 2018 04:05 #218576 by Δημήτρης Κάτσης

Blood Prince wrote: Το βρήκα ευτυχώς το THE WITCHER 2: ASSASINS OF KINGS (ENHANCED EDITION) [PC] μετά απο αρκετό ψάξιμο εδώ www.genx.gr/index.php?act=viewProd&productId=1667 άμεσα διαθέσιμο,και με το που το παρήγγειλα έχει την ένδειξη εξαντλήθηκε. :lol:

Ας ελπίσω να πάνε όλα καλά και να το έχω σύντομα.

Αν δεν το θες οπωσδήποτε σε φυσική έκδοση, στο gog θα το βρεις και φθηνότερα και DRM-Free
www.gog.com/game/the_witcher_2

More
23 Aug 2018 15:34 #218577 by Blood Prince
Προτιμώ να αγοράζω τα παιχνίδια Retail γιατί αρκετές φορές με διευκολύνουν ως προς την εγκατάσταση καθώς γίνεται από το CD.

Πάντως το σημαντικότερο το οποίο παρατήρησα ως προς τις ελάχιστες απαιτήσεις είναι πως για παιχνίδι του 2011 είναι αρκετά υψηλές.Εγώ θεωρούσα standar πως θα το έπαιζα στο Medium αλλά πάλι καλά που με την μνήμη Ram στα 8 GB είναι playable στο Low ! (έχω δει βίντεο πως θα είναι υποτίθεται από 30 έως 60 FPS αλλά με ανάλυση 640 x 480,,,εγώ συνήθως παίζω έστω και στο Low με ανάλυση 1366 x 768 όσο είναι και η οθόνη του Laptop)

Η κάρτα γραφικών Intel HD 4400 που έχω είναι του 2013 αλλά αρκετά ανίσχυρη.Εδώ λέει πως θα παίζει υποτίθεται.. unleashyourlaptop.wordpress.com/2016/03/20/guidegames-that-r...-graphics-4000440046005500520/

Τι να πει κανείς ! Θα το αγοράσω μάλλον αλλά δεν περίμενα πως θα έχω τέτοια θέματα για παιχνίδι του 2011.To Dark Souls 2 Scholar of the first sin το παίζω με τις ρυθμίσεις στο High,ρυθμισμένο αυτόματα και το Skyrim στο Medium.

[IMG

Peter Baylish

More
23 Aug 2018 22:20 #218586 by Blood Prince
Θα τους πάρω τηλέφωνο αύριο και θα ακυρώσω την παραγγελία και δεν θα παραγγείλω τίποτα τελικά και θα βολευτώ με τα παιχνίδια που έχω όπως το Assassin's Creed 3 για την ώρα μέχρι να αποφασίσω να αγοράσω κονσόλα.

Οταν σε διάφορα site λένε πως το παιχνίδι είναι playable στην intel hd 4400 εννοούν έτσι : :lol:

[IMG

Peter Baylish

More
29 Aug 2018 14:53 - 29 Aug 2018 20:29 #218676 by Blood Prince
Απο παιχνίδια για PS4 ποια προτείνετε ;

Σκέφτομαι μαζί με την κονσόλα να αγοράσω ένα εκ των Bloodborne,Dark Souls 3,Assassin's Creed Origins (ή Odyssey) ή The Witcher 3. xD

Με ενδιαφέρει τα παιχνίδια να έχουν μεγάλη διάρκεια.Το The Witcher 3 έχει διάρκεια 100 ώρες περίπου και πιθανόν την μεγαλύτερη.Το Bloodborne έχει διάρκεια 40 ώρες αλλά είναι αρκετά ζόρικο όπως τα Dark Souls οπότε δεν πρόκειται να το τερματίσω γρήγορα.To Assassin's Creed Origins φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον,το βρίσκω σε καλή τιμή αλλά έχει διάρκεια περίπου 30-35 ώρες.

edit:Τελικά κατά την παραγγελία της κονσόλας διαπίστωσα πως το πακέτο θα περιλαμβάνει και ένα παιχνίδι το God of War οπότε παρόλα αυτά θα ήθελα να διαβάσω προτάσεις από τα παιχνίδια που προανέφερα καθώς σκοπεύω να αγοράσω κάποιο από αυτά μελλοντικά.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 29 Aug 2018 20:29 by Blood Prince.

More
30 Aug 2018 17:16 #218694 by A
Αφού πήρες ps4 παίξε τα exclusive games πρώτα. Ξεκινά με το Bloodborne να γουστάρεις. Το AC Origins μου πήρε 65-67 ώρες. Όταν καλοπληρωνεις ένα game το ξεζουμίζεις οποτε έπαιξα όλα τα side quests. Για το Witcher 3 τι να πω; παιχνιδαρα. Βάλε στην λίστα και το Horizon zero dawn, πανέμορφο-μεγαλη διαρκεια- απολαυστικό!

More
31 Aug 2018 19:10 #218710 by Δημήτρης Κάτσης
Εντάξει το bloodborne είναι αναλόγως και τι εμπειρία έχεις με τα souls games. Αν τα έχεις παίξει όλα, όταν θα συνηθίσεις το στιλ μάχης δεν θα σου πάρει πάνω από 40-50 ώρες. Εγώ που έχω παίξει ελάχιστα το ds1 και πήγα στο bb μετά από περίπου 20 ώρες είμαι ακόμα στο 4ο μπος. Το AC: O αφενός έχει το story mission γύρω στις 35 ώρες αλλά αν δεν αναβαθμίσεις χαρακτήρα και όπλα θα είναι δύσκολα τα πράγματα αν δεν παίζεις στο easy. Ωστόσο τα περισσότερα side quests είναι βαρετά κάνεις συνήθως το ίδιο πράγμα, Το odyssey όταν με το καλό βγει θα έχει πολύ μεγαλύτερη διάρκεια αν έχει και μεγαλύτερη ποικιλία θα αξίζει περισσότερο. Το wiitcher 3 είναι το μεγαλύτερο τις λίστας και αν πάρεις την goty edition δεν γλιτώνεις το τριψήφιο αριθμό ωρών. Πάντως καλύτερα να πας με τα exclusives για αρχή. Το gow είναι γύρω στις 20 ώρες άλλα αν κάτσεις να τα κάνεις όλα πάει 50+. Το Horizzon Zero Dawn έχει επίσης μεγάλη διάρκεια και σχετικό challenge, τουλάχιστον μέχρι να φτιάξεις την στολή σου. Από κει και πέρα η απόφαση είναι δική σου, τα περισσότερα παιχνίδια είναι σε πολύ καλές τιμές και τα exclusives καλύπτουν πολύ μεγάλη γκάμα από τύπους παιχνιδιών