Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Προτάσεις νέων games: "Ποιο παιχνίδι να αγοράσω?"

More
12 Oct 2018 15:17 - 12 Oct 2018 15:25 #219350 by Blood Prince
Σκέφτομαι να αγοράσω την Retail έκδοση του The Witcher 3 για το PS4 τα Χριστούγεννα του 2018 που μπορεί να υπάρχουν εκπτώσεις ή να κάνω υπομονή μέχρι το Καλοκαίρι του 2019 μετά την εξεταστική που θα έχω χρόνο να το απολαύσω μιας που φέτος έκανα πολλές αγορές.

Αρχικά με έπιασε ανησυχία μήπως αποσυρθεί από τα καταστήματα και δεν το βρίσκω όπως συμβαίνει με ορισμένα παιχνίδια μετά από κάποια χρόνια π.χ ορισμένοι τίτλοι του PS3 είναι δυσεύρετοι πλέον.

Στην συνέχεια διαπίστωσα πως η GOTY edition με τα DLC δεν κυκλοφόρησε Μαϊο 2015 όπως πίστευα αλλά Αύγουστο 2016 κάτι που σημαίνει πως το παιχνίδι έχει κλείσει μόνο δύο χρόνια στην αγορά. Ετσι εξηγούνται και τα 40 € στις μέρες μας.

Οπότε λογικά,ακόμα και αν το αγοράσω το επόμενο καλοκαίρι θα το βρίσκω,καθώς θα συμπληρώνει τρία χρόνια.Πάντως με έχει φάει ανυπομονησία οπότε μπορεί να το αγοράσω και τα Χριστούγεννα.Το σκέφτομαι. xD

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 12 Oct 2018 15:25 by Blood Prince.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 Oct 2018 21:41 #219354 by Άκης Ζαχαριάδης

Blood Prince wrote: Σκέφτομαι να αγοράσω την Retail έκδοση του The Witcher 3 για το PS4 τα Χριστούγεννα του 2018 που μπορεί να υπάρχουν εκπτώσεις ή να κάνω υπομονή μέχρι το Καλοκαίρι του 2019 μετά την εξεταστική που θα έχω χρόνο να το απολαύσω μιας που φέτος έκανα πολλές αγορές.

Αρχικά με έπιασε ανησυχία μήπως αποσυρθεί από τα καταστήματα και δεν το βρίσκω όπως συμβαίνει με ορισμένα παιχνίδια μετά από κάποια χρόνια π.χ ορισμένοι τίτλοι του PS3 είναι δυσεύρετοι πλέον.

Στην συνέχεια διαπίστωσα πως η GOTY edition με τα DLC δεν κυκλοφόρησε Μαϊο 2015 όπως πίστευα αλλά Αύγουστο 2016 κάτι που σημαίνει πως το παιχνίδι έχει κλείσει μόνο δύο χρόνια στην αγορά. Ετσι εξηγούνται και τα 40 € στις μέρες μας.

Οπότε λογικά,ακόμα και αν το αγοράσω το επόμενο καλοκαίρι θα το βρίσκω,καθώς θα συμπληρώνει τρία χρόνια.Πάντως με έχει φάει ανυπομονησία οπότε μπορεί να το αγοράσω και τα Χριστούγεννα.Το σκέφτομαι. xD

Λογικα τον Νοέμβριο θα έχουμε black Friday εκεί χτύπα games η οτι αλλο χρειάζεσαι .
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
17 Oct 2018 11:22 #219408 by Blood Prince

akiszax wrote:

Blood Prince wrote: Σκέφτομαι να αγοράσω την Retail έκδοση του The Witcher 3 για το PS4 τα Χριστούγεννα του 2018 που μπορεί να υπάρχουν εκπτώσεις ή να κάνω υπομονή μέχρι το Καλοκαίρι του 2019 μετά την εξεταστική που θα έχω χρόνο να το απολαύσω μιας που φέτος έκανα πολλές αγορές.

Λογικα τον Νοέμβριο θα έχουμε black Friday εκεί χτύπα games η οτι αλλο χρειάζεσαι .

Το παρήγγειλα τελικά χθες το The Witcher 3: Wild Hunt Game of the Year Edition PS4 NEW καθώς το βρήκα σε ιδανική τιμή 27 € και μάλιστα αρκετά φτηνότερο από την αντίστοιχη PC Version στο συγκεκριμένο κατάστημα (κάτι που δεν επαληθεύει την φήμη πως τα PS4 Games είναι ακριβότερα από τις αντίστοιχες PC εκδόσεις) και σήμερα πήγα και το πλήρωσα και το περιμένω πως και πως . xD

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
17 Oct 2018 18:15 #219419 by Άκης Ζαχαριάδης

Blood Prince wrote:

akiszax wrote:

Το παρήγγειλα τελικά χθες το The Witcher 3: Wild Hunt Game of the Year Edition PS4 NEW καθώς το βρήκα σε ιδανική τιμή 27 € και μάλιστα αρκετά φτηνότερο από την αντίστοιχη PC Version στο συγκεκριμένο κατάστημα (κάτι που δεν επαληθεύει την φήμη πως τα PS4 Games είναι ακριβότερα από τις αντίστοιχες PC εκδόσεις) και σήμερα πήγα και το πλήρωσα και το περιμένω πως και πως . xD

Όντως αυτό !!!! (αρκετά φτηνότερο από την αντίστοιχη PC Version ) βρήκες σε πολύ καλή τιμή, να σκεφτεις στο Pc ξεκινάει απο 45,50 € και ανεβαίνει η τιμή. Καλορίζικο

More
05 Dec 2018 18:41 #220663 by A
Αν θυμάμαι καλά αύριο κυκλοφορεί σε retail έκδοση το Hellblade Senuas Sacrifice. Το προτείνω ανεπιφύλακτα. Εκπληκτικός τίτλος.

"Well, we're not here to sell cookies"
Marcus Fenix, Gears of War.

More
01 Feb 2019 11:28 - 08 Feb 2019 11:20 #222775 by Blood Prince
Μέσα στο επόμενο διάστημα το οποίο μπορεί να είναι αρκετά σύντομα (όπως από εβδομάδα) ή και αργότερα (το καλοκαίρι) σκέφτομαι να αγοράσω ένα από τα παρακάτω παιχνίδια.Θα ήθελα να μου πείτε ποιό μου προτείνετε.

Καταρχήν σκέφτομαι να αγοράσω ένα από τα Assassin's Creed Origins ή Odyssey .

Εμένα η θάλασσα δεν με ξετρελαίνει καθώς και στο The Witcher 3 στα Skellige διαπίστωσα πως υπήρχε δυνατότητα για αρκετή εξερεύνηση σε θάλασσα και βαρέθηκα αρκετά.Το Origins δεν περιέχει λιγότερο θάλασσα από το Odyssey ; Μπορώ να μπώ σε πυραμίδες κ.λ.π ; (νομίζω πως ναι) Ποιό από τα δύο προτείνεται ;

Επιπλέον σκεφτόμουν για Dark Souls 3 αλλά δεδομένου πως έχω αγοράσει ήδη το Dark Souls 2 Scholar of the first sin και το Bloodborne πιστεύετε πως αξίζει να αγοράσω και το Dark Souls 3 ειδικά για PS 4 ; Εγώ παίζω συνήθως online και απ'οτι ξέρω για να παίξω online στο PS4 θα πρέπει να είμαι συνδρομητής στο PSplus αλλά δεν με ενδιαφέρει να γίνω συνδρομητής.

Το Dark Souls 3 έχει κάτι το φοβερό σε σχέση με τα προηγούμενα αν εξαιρέσουμε την πανέμορφη Firekeeper ;

Ευχαριστώ προκαταβολικά

Θα ήθελα να διαβάσω απόψεις στο επόμενο διάστημα αν και κλίνω πρός Assassin's Creed Origins.Δεν έχω αποφασίσει όμως ακόμα.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 08 Feb 2019 11:20 by Blood Prince.

More
08 Feb 2019 11:02 - 08 Feb 2019 15:26 #222966 by Blood Prince
Τώρα βρίσκομαι μεταξύ Dark Souls III: The Fire Fades Edition (GOTY) και Shadow of the Tomb Raider PS4 .

Το θετικό με το Shadow of the Tomb Raider είναι η πανέμορφη Lara,η χαμηλότερη τιμή και η μεγαλύτερη ευκολία σε σχέση με το Dark Souls III.

Το Dark Souls III από την άλλη,έχει μεγαλύτερη αντοχή στο χρόνο και ίσως περισσότερο gameplay.

Το Shadow of the tomb raider έχει 12-15 ώρες διάρκεια χαλαρά (30 ώρες αν κάνω τα πάντα 100 %) ειδικά στο εύκολο-κανονικό επίπεδο δυσκολίας,και το Dark Souls 3 45 ώρες τουλάχιστον (ή 80-90 ώρες αν κάνω τα πάντα και σχετικά γρήγορα) .

Τι προτείνετε ;

Επιπλέον σκέφτομαι μήπως αγοράσω το Assassin's Creed Origins ή το Odyssey (μιας που έχω Tomb Raider 2013,Dark Souls 2 Softs και Bloodborne) όταν πέσει η τιμή.Δύσκολη απόφαση............btw........όσοι έχετε παίξει ένα εκ των Assassin's Creed Origins ή Odyssey σας άρεσε περισσότερο ή λιγότερο από το Witcher 3 ;

edit :
Μετά από αυτή την είδηση η επιθυμία για Assassin's Creed Origins απομακρύνθηκε καθώς θα κυκλοφορήσει DLC κάτι που σημαίνει πως πιθανόν να έχουμε και GOTY edition μελλοντικά.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 08 Feb 2019 15:26 by Blood Prince.

More
08 Feb 2019 23:35 - 08 Feb 2019 23:43 #222978 by Blood Prince
Μέσα από την συζήτηση στα άλλα topics αλλά και ριβιού διαπίστωσα πως πρώτον αν αγοράσω το Dark Souls 3 μπορεί να απογοητευτώ λόγω μεγαλύτερης δυσκολίας σε σχέση με το Dark Souls 2 SOFTS και Bloodborne και δεύτερον αν αγοράσω το Shadow of the tomb raider θα πάρω μόνο ελαφρώς βελτιωμένα γραφικά σε σχέση με το Tomb Raider 2013 και τίποτα το εντυπωσιακό.

Οπότε πέρα από το Rise of the tomb raider το οποίο είναι ένα παλιότερο κεφάλαιο της σειράς,έχετε να προτείνετε έναν καλό τίτλο adventure ή survival horror ; (εκτός από το Resi 2 Remake)

Σκέφτομαι και για Resi 7 αλλά το θεωρώ αρκετά βίαιο......

υ.γ Μου φαίνεται πως μονολογώ εδώ μέσα. :lol:

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 08 Feb 2019 23:43 by Blood Prince.

More
09 Feb 2019 00:14 #222980 by Δημήτρης Κάτσης
To rise of the tomb raider βγήκε το 2016 για το ps4 με όλα τα περιεχόμενα μέσα καθώς ήταν έναν χρόνο exclusive στο xbox one όταν πρωτοβγήκε. Προσωπικά το θεωρώ το πιο ισορροπημένο της σειράς. Φυσικά για το sottr δεν ξέρω τι έχει προστεθεί από τα dlcs και κατά πόσο έχει βελτιωθεί το πακέτο του. Το Dark Souls 3 είναι πιο δύσκολο μεν αλλά είναι στην ίδια λογική των souls παιχνιδιών που σημαίνει πως αν είσαι εξοικειωμένος με το όλο souls thing δεν θα έχεις ιδιαίτερα προβλήματα. Εν πάση περιπτώσει το θέμα είναι καθαρά στο τι παιχνίδι θέλεις. Αν θέλεις κάτι ποιο χαλαρό και με εξευρεύνηση, κάτι στην λογική των souls παιχνιδιών η κάτι διαφορετικό. To RE7 έχει αρκετό gore, από βια προσωπικά θα το έλεγα νορμάλ. Φυσικά είναι ένα εντελώς διαφορετικό gerne από τα προαναφερθέντα.
Το The Evil Within 2 είναι μια δυνατή survival horror εμπειρία. Πολύ καλή δομή στον κόσμο, ενδιαφέρον στόρι, ωραία κάποια όπλα και ένα sandbox περιβάλλον που έχει και κάποια optional. Το ένα είναι επίσης καλό άλλα έχει ποιο γρήγορο ρυθμό και πολλά διαφορετικά στιλ που αλλάζουν κατά την διάρκεια του. Το prey είναι επίσης καλή επιλογή αν σου αρέσουν τα space theme με ιστορία και μυστήριο. Τέλος σε περίπτωση που δεν έχεις παίξει το original στο ps2 το Shadow of the colossus ίσως σου φανεί ενδιαφέρον καθώς βγήκε remake στο ps4 με ολοκαίνουργια γραφικά και πιο μοντέρνο χειρισμό.

More
09 Feb 2019 00:42 - 09 Feb 2019 01:05 #222981 by Blood Prince
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες.Αν στο Dark Souls 3 τα bosses είναι όπως ο Fume Knight ή όπως ο Orphan of kos θα έχω πρόβλημα.Επιπλέον νομίζω πως το περιβάλλον παρουσιάζει μικρότερη ποικιλία από το Dark Souls 2 Softs κάτι το οποίο μπορεί να το κάνει βαρετό αλλά μπορεί να το αγοράσω επειδή λογικά δεν θα το τερματίσω μέσα σε λίγες ώρες και θα το έχω για καιρό.

Επιπλέον το Evil Within φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον.Από Prey και Shadow of Colossus δεν εντυπωσιάστηκα από όσα έχω δει,

To Resident Evil 7 έχει πολλές ωμές σκηνές,οι οποίες από ένα σημείο και μετά μπορεί να καταντήσουν ενοχλητικές,καθώς δημιουργούν ψυχολογικό τρόμο,με αυτή την έννοια το θεωρώ βίαιο.

Εγώ προτιμώ συνήθως το Horror στοιχείο που συνδέεται με το μυστήριο και τα φαντάσματα.Το πολύ splatter δεν μου πολυαρέσει.

edit: και το evil within έχει splatter αλλά το Resi 7 παρουσιάζει την παράνοια ή και τον ψυχολογικό τρόμο σε μεγαλύτερο βαθμό πιστεύω.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 09 Feb 2019 01:05 by Blood Prince.