Στο Red Dead Redemption 2 αν δεν κάνω λάθος ξεκλειδώνεις fast travel πιο μετά. Θεωρητικά είναι καλύτερο του Vampyr, αλλά εγώ το Vampyr θα πρότεινα. Φανταστική ατμόσφαιρα, μουσική και όχι άσχημη πλοκή. Έχει κάποια θεματάκια στο τεχνικό κομμάτι και στο σύστημα μάχης, αλλά σε γενικές γραμμές ωραίο παιχνίδι.
Το Dark Souls 3 αν και επικό παιχνίδι τα πρώτα 2 μου άρεσαν πολύ περισσότερο.
Το Dying Light το τελείωσα προχθές, ωραίο παιχνίδι, απίστευτη μουσική και ωραίο setting. Σε μια (φανταστική) αποκλεισμένη πόλη που έχει χτυπηθεί από ιό και εσύ είσαι πράκτορας που πάει για να πάει έναν φάκελο που περιέχει κάποιο σημαντικό μυστικό. Έχει πάρα πολλά side quests και challenges και μάλιστα έχει και invasions όπως στο Dark Souls, εγώ έβγαλα όμως την δυνατότητα για online(είτε co-op είτε pvp) γιατί έμπαιναν στο παιχνίδι μου modders που είχαν φτιαχτά όπλα με cheats... Είναι πολύ αγχωτικό παιχνίδι, ειδικά όταν πέφτει η νύχτα και θέλει αρκετό φαρμάρισμα για να φτιάξεις όπλα. Το μόνο που με χάλασε είναι η τελική μάχη, άθλιο τελείως, αντί να πολεμήσεις σου βγάζει Quick Time Events να πατάς κουμπιά, ότι να ναι.