DimutriKs wrote: Εντάξει το bloodborne είναι αναλόγως και τι εμπειρία έχεις με τα souls games. Αν τα έχεις παίξει όλα, όταν θα συνηθίσεις το στιλ μάχης δεν θα σου πάρει πάνω από 40-50 ώρες. Εγώ που έχω παίξει ελάχιστα το ds1 και πήγα στο bb μετά από περίπου 20 ώρες είμαι ακόμα στο 4ο μπος. Το AC: O αφενός έχει το story mission γύρω στις 35 ώρες αλλά αν δεν αναβαθμίσεις χαρακτήρα και όπλα θα είναι δύσκολα τα πράγματα αν δεν παίζεις στο easy. Ωστόσο τα περισσότερα side quests είναι βαρετά κάνεις συνήθως το ίδιο πράγμα, Το odyssey όταν με το καλό βγει θα έχει πολύ μεγαλύτερη διάρκεια αν έχει και μεγαλύτερη ποικιλία θα αξίζει περισσότερο. Το wiitcher 3 είναι το μεγαλύτερο τις λίστας και αν πάρεις την goty edition δεν γλιτώνεις το τριψήφιο αριθμό ωρών. Πάντως καλύτερα να πας με τα exclusives για αρχή. Το gow είναι γύρω στις 20 ώρες άλλα αν κάτσεις να τα κάνεις όλα πάει 50+. Το Horizzon Zero Dawn έχει επίσης μεγάλη διάρκεια και σχετικό challenge, τουλάχιστον μέχρι να φτιάξεις την στολή σου. Από κει και πέρα η απόφαση είναι δική σου, τα περισσότερα παιχνίδια είναι σε πολύ καλές τιμές και τα exclusives καλύπτουν πολύ μεγάλη γκάμα από τύπους παιχνιδιών
Από την σειρά Dark Souls έχω ασχοληθεί μόνο με το Dark Souls 2 Scholar of the first sin και έχω ξετρελαθεί. Εχω 35 στα 38 steam achievements και αν εξαιρέσουμε δύο στα τρία DLC το βρήκα αρκετά εύκολο και το τερμάτισα τόσο στο NG όσο και στο NG+.Οπότε δεν πιστεύω να έχω θέμα με το Bloodborne.Είναι το πρώτο παιχνίδι που σκέφτομαι να αγοράσω μετά το God of War το οποίο είναι ήδη στο πακέτο.Στην συνέχεια θα στραφώ στο The Witcher 3 το πιθανότερο ή και στο Resident Evil 7.
Μελλοντικά σκέφτομαι για Assassin's Creed Odyssey και Shadow of the Tomb Raider αλλά σίγουρα δεν θα τα αγοράσω όλα μαζί και σίγουρα όχι άμεσα με το που κυκλοφορήσουν.Θα περιμένω κανένα χρόνο ίσως και παραπάνω να πέσει κάπως η τιμή και αφού παίξω πρώτα τα προηγούμενα.
Απο exclusives εκτός από Bloodborne που σκέφτομαι να το αγοράσω πρώτο με ενδιαφέρει και το The Last of us Remastered.
Σίγουρα τα exclusives είναι πάρα πολλά αλλά δεν είναι δυνατόν να τα αγοράσω όλα ούτε πιστεύω θα έχω άπλετο χρόνο οπότε θα αγοράσω τα σημαντικότερα που με πωρώνουν περισσότερο.
Τα Side Quests όντως είναι βαρετά σε αρκετά παιχνίδια αν εξαιρέσουμε το Skyrim στο οποίο είχαν αρκετό ενδιαφέρον.
Ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις. xD