Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Προτάσεις νέων games: "Ποιο παιχνίδι να αγοράσω?"

More
09 Feb 2019 01:52 #222984 by Δημήτρης Κάτσης
Αναλόγως πόσο σε επηρεάζουν αυτά, για παράδειγμα το evil within το 1ο το θεωρώ πιο ψυχοβγαλτικό, τρομαχτικό από το re7. Επίσης το RE7 έχει σίγουρα πετύχει την ατμόσφαιρα μυστηρίου σε ικανοποιητικό βαθμό. Από αυτά τα 2 το 2o evil within τα καταφέρνει καλύτερα και με αρκετό balance και πρόκληση για όλα τα γούστα. Στα horror τα οποία είναι ποιο εξερευνητικά σίγουρα πολύ καλή δουλεία με λιγότερο gore κάνει το amnesia collection. Κάποια θετικά στοιχεία έχει και το Call of Cthulu αλλά και πολλές αστοχίες γενικώς. Ακόμα 2 προτάσεις είναι το Observer και το Layers of Fears το οποίο παρεμπιπτόντως είναι και σε έκπτωση στο store στα 5€. Στο ds3 πιστεύω πως αργά η γρήγορα θα καταλήξεις καθώς τα περίσσοτερα από αυτά τα παιχνίδια αυτού του τύπου δεν έχουν ιδιαίτερα μεγάλη διάρκεια.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
09 Feb 2019 02:06 - 09 Feb 2019 02:38 #222985 by Blood Prince
Η διάρκεια όντως στην σειρά Soulsborne δεν είναι μεγάλη ειδικά από την στιγμή που φτάσεις στο κατάλληλο Level.To Bloodborne είναι κάπως μεγαλύτερο λόγω Chalice Dungeons,κατά τα άλλα είναι αρκετά μικρό.Η δυσκολία σε ορισμένα bosses αυξάνει συνήθως την διάρκεια αλλά όταν η δυσκολία είναι αρκετά αυξημένη,μπορεί και να τα παρατήσεις ή αν βρίσκεσαι στο NG+++,να το ξεκινήσεις από την αρχή και να προσπαθήσεις να γίνεις Overleveled όπως θέλω να κάνω εγώ,για να κερδίσω τον Fume Knight Solo.

btw Σκέφτομαι να τσεκάρω και το The Last of us remastered.

Το Call of Cthulu φαίνεται ενδιαφέρον από αυτά που πρότεινες.

Εντωμεταξύ βρίσκω το Assassin's Creed Odyssey σε καλή τιμή αλλά στο μέλλον μπορεί να κυκλοφορήσει και άλλη έκδοση με DLC's οπότε δεν ξέρω κατά πόσο πρέπει να βιαστώ.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 09 Feb 2019 02:38 by Blood Prince.

More
09 Feb 2019 14:30 - 09 Feb 2019 14:32 #223009 by Blood Prince
Horror δεν θα αγοράσω σε καμία περίπτωση...αν ήθελα Horror θα αγόραζα το Resi 7.

Τελικά κατέληξα πως θα αγοράσω ένα εκ των Rise of the Tomb Raider,Assassin's Creed Origins και Assassin's Creed Odyssey.

Ετσι και αλλιώς η Deluxe Edition είναι συνήθως εξαντλημένη ή ακριβότερη οπότε θα αγοράσω Standard Edition.

Προσωπικά μου αρέσει καλύτερα η Αρχαία Αίγυπτος του Assassin's Creed Origins.Υπάρχει κάποιος λόγος να αγοράσω το Odyssey πέρα από το ελληνικό theme ;

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 09 Feb 2019 14:32 by Blood Prince.

More
09 Feb 2019 15:52 #223022 by Δημήτρης Κάτσης
Έχει κάποια περισσότερα rpg στοιχεία όπως επιλογή διαλόγων και διαφορετικά endings. Έχει περισσότερο περιεχόμενο και διάρκεια με κάποιες αισθητές βελτιώσεις στο σύστημα μάχης. Από κει και πέρα η φιλοσοφία τους είναι πανομοιότυπη όπως και το ευρύτερο gameplay. Το The Last of Us είναι ένα παιχνίδι μαστ το οποίο πιστεύω πως οποιοσδήποτε έχει την δυνατότητα πρέπει να του δώσει μια ευκαιρία, ειδικά και τώρα που πλησιάζει η κυκλοφορία του sequel

More
09 Feb 2019 16:12 - 09 Feb 2019 17:36 #223025 by Blood Prince
Δεν είμαι απόλυτα βέβαιος για τις βελτιώσεις στο σύστημα μάχης.Το Odyssey έχει κάποια τεχνικά προβλήματα σχετικά με την ΑΙ των αντιπάλων και νομίζω υπάρχει και θέμα ασπίδας.

Για την διάρκεια όντως είναι μεγαλύτερη κατά 10 ώρες περίπου χωρίς το πρόσθετο περιεχόμενο.

Η διάρκεια του Odyssey πρέπει να είναι 37.5 ώρες για το Main Story και του Origins 28.5 .

Thanks for info.

Εμένα μου αρέσει αρκετά το αιγυπτιακό setting.Θα το σκεφτώ λίγο ακόμα πρίν αγοράσω.

Για το The Last of us Remastered δεν μου αρέσουν τα γραφικά.Τα ήθελα κάπως καλύτερα.Δεν θα το αγοράσω τώρα αλλά στο μέλλον θα αγοράσω μάλλον το The Last of us 2.

Εντωμεταξύ βρίσκω το Assassin's Creed Origins 10 € φτηνότερα.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 09 Feb 2019 17:36 by Blood Prince.

More
09 Feb 2019 23:52 #223042 by Δημήτρης Κάτσης
Ίδια ΑΙ έχουν σε αμφότερα τα παιχνίδια. Ίσως στο origins σε σημεία χειρότερη καθώς όταν μάθεις την λογική της ασπίδας δεν θα έχεις θέματα. Στο Odyssey με το σφύριγμα είναι που ουσιαστικά τσιτάρει περισσότερο και μειώνει την AI. Ta AC Origins και Odyssey είναι δομημένα με τέτοιο τρόπο ώστε να προχωράς μαζί με την κεντρική αποστολή και τα side quest και την αναβάθμιση του χαρακτήρα. Μπορεί τα main quest σε σύνολο να είναι μικρότερο αλλά αν κάνεις μόνο τα main εσύ θα είσαι πολύ αδύναμος και οι εχθροί δεν θα πεθαίνουν ούτε με 2-3 stealh kills, λόγω level χαρακτήρα και όπλων. Αν θέλεις μόνο main story θα σε ξενερώσει αυτό. Και στο normal αν είναι ισοδύναμοι οι αντίπαλοι σου είναι αρκετά casual, στο easy δεν υποφέρετε ακόμα και για το story. Επίσης στο Odyssey μεγαλώνει την διάρκεια το μέγεθος του χάρτη που είναι μεγαλύτερο και οι ναυμαχίες που είναι πολύ περισσότερες σε σχέση με το Origins. Το origins μου πήρε γύρω στις 45 ώρες με τους ρυθμούς ubisoft χωρίς τα dlcs ενώ στο Odyssey έχω κλείσει 18 ώρες και ούτε 10 ώρες εξ αυτών ήταν το story καθαρά. Όπως και να έχει είναι παιχνίδια τα οποία σε έχουν να ασχολείσαι για καιρό. Το the last of us βγήκε το 2011, και κυκλοφόρησε το 15 σε remaster έκδοση με αναβαθμισμένα textures και νομίζω πως στο ps4 pro έχει και την απαραίτητη αναβάθμιση για 4k. Τα γραφικά του παραμένουν σε ικανοποιητικό επίπεδο για τα σημερινά δεδομένα και αν παίξεις απεύθειας το 2 θα έχεις χάσει την σύνδεση με τους χαρακτήρες και είναι κρίμα καθώς η εμπειρία του 2 θα είναι ακόμα καλύτερη. Στο gameplay μιλάμε για ένα εξαιρετό survival horror με crafting και stealth στοιχεία και η εναλλαγή μεταξύ ζόμπι εχθρών και ανθρώπων το κρατάει με αμείωτο ενδιαφέρον και χωρίς επαναλύψεις μέχρι τέλους. Ίσως θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερο άλλα δεν έχει απαραίτητα κακή διάρκεια για το είδος του.

More
10 Feb 2019 00:18 - 10 Feb 2019 00:20 #223043 by Blood Prince
Δεν μπορώ να πω πως με ξετρελαίνουν οι πολλές ναυμαχίες.Μπορεί από κάποιο σημείο και μετά να γίνουν βαρετές.Επιπλέον μεγάλο μέρος του χάρτη του Odyssey είναι κυρίως θάλασσα.Βέβαια δεν γνωρίζω την αναλογία της Θάλασσας στο Odyssey με την έρημο στο Origins.Στο Odyssey μου αρέσει καλύτερα ο τρόπος που απεικονίζονται τα κύματα κατά την πλοήγηση στην Θάλασσα.

Προσωπικά βρίσκω τον χάρτη του Οrigins λίγο πιο ενδιαφέρον για τον λόγο πως περιέχει περιοχές οι οποίες δεν είναι και τόσο γνώριμες όπως περιοχές του χάρτη του Odyssey.Για παράδειγμα ένας ξένος ο οποίος θα παίξει Odyssey και δεν έχει έρθει Ελλάδα για Τουρισμό θα νιώσει μεγαλύτερη ικανοποίηση βλέποντας τις Μυκήνες από μένα που τις έχω δει αρκετές φορές.

Το The Last of us στα γραφικά ακόμα και το remastered θυμίζει λίγο the walking dead.Είμαι σίγουρος πως έχει ενδιαφέρον,το βρίσκω σε αρκετά χαμηλή τιμή,αλλά έχει μικρή διάρκεια (περίπου 16 ώρες χωρίς δυνατότητα για Free Roam καθώς δεν είναι Open World) και τα γραφικά δεν με ενθουσιάζουν συγκριτικά ας πούμε με παιχνίδια όπως τα πρόσφατα Assassin's Creed.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 10 Feb 2019 00:20 by Blood Prince.

More
10 Feb 2019 22:15 - 10 Feb 2019 22:39 #223079 by Blood Prince
Λοιπόν παίδες μετά από πολύ ψάξιμο αποφάσισα να παραγγείλω το Assassin's Creed Origins

Σε περίπτωση που το απολαύσω και μου αρέσει αρκετά,θα αγοράσω μελλοντικά και το Assassin's Creed Odyssey και λέω "σε περίπτωση" γιατί υπάρχουν φήμες πως το Odyssey αποτελεί reskin του Origins αλλά για την Ελλάδα και μόνο ,μπορεί να αγοράσω και το Odyssey.

Πάντως η αντίστοιχη έκδοση για PC για όσους έχουν καλή κάρτα γραφικών ακόμα και ψηφιακά κοστίζει σχεδόν τα διπλάσια ! Assassin's Creed Origins ( Uplay Code ) PC

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 10 Feb 2019 22:39 by Blood Prince.

More
11 Feb 2019 01:17 - 11 Feb 2019 01:19 #223081 by Κωστας Σουφλακος
Να πω την γνωμη μου πανω στο θεμα του reskin . Το Origins και το Odyssey μοιαζουν οπως εμοιαζαν το ac 3 με το black flag . Και τι εννοω με αυτο . Δεν ειναι αντιγραφη το ενα απο το αλλο . Το μονο κοινο ειναι "βαση" του combat του παιχνιδιου . Το σετινγκ , οι τοποθεσιες , οι χαρακτηρες και ο κοσμος ειναι τελειως διαφορετικα . Μεχρι και στο συστημα μαχης που πολλοι το θεωρουν ιδιο υπαρχουν σημαντικες διαφορες οι οποιες ειναι αισθητες καθως και παρα πολλες προσθηκες .
Last edit: 11 Feb 2019 01:19 by Κωστας Σουφλακος .

More
11 Feb 2019 13:25 #223085 by Blood Prince

The Creed wrote: Να πω την γνωμη μου πανω στο θεμα του reskin . Το Origins και το Odyssey μοιαζουν οπως εμοιαζαν το ac 3 με το black flag . Και τι εννοω με αυτο . Δεν ειναι αντιγραφη το ενα απο το αλλο . Το μονο κοινο ειναι "βαση" του combat του παιχνιδιου . Το σετινγκ , οι τοποθεσιες , οι χαρακτηρες και ο κοσμος ειναι τελειως διαφορετικα . Μεχρι και στο συστημα μαχης που πολλοι το θεωρουν ιδιο υπαρχουν σημαντικες διαφορες οι οποιες ειναι αισθητες καθως και παρα πολλες προσθηκες .

Οταν είπα πως ίσως αποτελεί reskin δεν εννοούσα πως είναι ακριβώς το ίδιο.Φυσικά και τα δύο παιχνίδια διαδραματίζονται σε διαφορετική χρονική περίοδο και διαφορετική τοποθεσία με ουσιαστικό κοινό την ιστορία των Assassin's και των Templars υποτίθεται.

Στην ουσία όμως έχουμε περίπου το ίδιο σχεδόν gameplay με το Origins αλλά σε μεγαλύτερο βαθμό με κάποια επιπλέον rpg στοιχεία (όπως η σημασία της πανοπλίας και υποτίθεται οι διάλογοι που επηρεάζουν το τέλος),Οπως είχαμε π.χ τους Phylakes έχουμε τους Bounty Hunters αλλά σε μεγαλύτερο βαθμό,όπως είχαμε Ναυμαχίες μέσα από βασικές αποστολές έχουμε και πάλι αλλά ασταμάτητες κ.λ.π

Οπως και να έχει όταν παίξω το παιχνίδι κάποιες ώρες θα γράψω την αποψή μου και στην συνέχεια εφόσον αγοράσω το Odyssey (το πιθανότερο) θα μπορέσω να τα συγκρινω.

[IMG

Peter Baylish