Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Προτάσεις νέων games: "Ποιο παιχνίδι να αγοράσω?"

More
26 Nov 2016 22:17 #189781 by Blood Prince

Zaratoth wrote: Ελπίζω να μην είναι το Skyrim για PC. Γιατί μην ξεχνάμε πλέον πως στα PC games έχει codes για Steam οπότε ανταλλαγές δεν παίζουν πια.

Το Skyrim για PC είναι και πρίν λίγο το βρήκα εξαντλημένο και το έβαλα στην λίστα επιθυμιών.Αν δεν μπορέσω να το ανταλλάξω θα το αγοράσω οπωσδήποτε και το Assassin's Creed Syndicate θα το έχω για μελλοντική χρήση.

Πάντως με το που είδα πως είναι εξαντλημένο πόνεσε κάπως αλλά λογικά θα ξανά είναι διαθέσιμο σίγουρα κάποια στιγμή.Δεν πιστεύω να μείνει εξαντλημένο για πάντα. :(

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
27 Nov 2016 13:25 - 27 Nov 2016 19:27 #189796 by Blood Prince
Τελικά δεν μπορώ να το ανταλλάξω,όντως.Αλλά θα το αγοράσω.

Μπορεί να μου πει κάποιος ποια διαφορά έχουν αυτά τα δύο ;

www.astrongameclub.gr/The_Elder_Scrolls_V_Skyrim_PC_NEW και

www.astrongameclub.gr/The_Elder_Scrolls_V_Skyrim_Legendary_Edition_PC_NEW

Με την κάρτα γραφικών που έχω το Skyrim του 2011 θα αγοράσω αλλά νομίζω πως στα δύο παιχνίδια,το ένα μπαίνει στο Steam και το άλλο εγκαθίσταται χωρίς το Steam.Δεν μπορώ να καταλάβω διαφορά. :P

Απλά το αναφέρω μήπως ξέρει κάποιος στα σίγουρα αν και στην ουσία πιστεύω υπάρχει ελάχιστη διαφορά ανάμεσα στα δύο.Απ'ότι είδα το ένα είναι Legendary Edition αλλά είναι στην ίδια τιμή με το άλλο.

Το ένα περιέχει και 3 DLC,το είδα τώρα αλλά κυκλοφόρησε το 2013 οπότε μπορεί να θέλει μεγαλύτερες απαιτήσεις.Το πρώτο θα αγοράσω μάλλον.

btw Δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα :

www.systemrequirements.tech/the-elder-scrolls-v-skyrim-legendary-edition/

Το αναφέρω και για όποιον άλλον ενδιαφέρεται.

Edit:Παρήγγειλα την Legendary Edition τελικά.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 27 Nov 2016 19:27 by Blood Prince.

More
29 Nov 2016 18:29 - 29 Nov 2016 18:45 #189881 by Θωμάς Μιχαηλίδης
Καλησπέρα σε όλους!! Η επιλογή με έχει κουράσει εδώ και ώρες οπότε χρειάζομαι την βοήθεια σας!! Project cars game of the year ή need for speed??
Last edit: 29 Nov 2016 18:45 by Πιέρρος Φουστέρης.

More
01 Dec 2016 15:27 - 01 Dec 2016 15:28 #189924 by Παναγιώτης Τσιάτσος
^ Είναι διαφορετικά μεταξύ τους. Το πρώτο είναι simulation και το δεύτερο arcade. Εξαρτάται τι από τα δύο σε ενδιαφέρει περισσότερο. Ένα arcade είναι πάντοτε πιο εύπεπτο, πιστεύω, αλλά τον ρεαλισμό τον βιώνεις σε simulation. Ποιοτικά πάντως το Project Cars είναι σαφώς ανώτερο, από πολλές απόψεις.

Μπορείς να διαβάσεις τα reviews τόσο του Project Cars όσο και του Need for Speed και να βγάλεις τα δικά σου συμπεράσματα.
Last edit: 01 Dec 2016 15:28 by Παναγιώτης Τσιάτσος.

More
08 Dec 2016 06:59 #190534 by A

ThomasMich wrote: Καλησπέρα σε όλους!! Η επιλογή με έχει κουράσει εδώ και ώρες οπότε χρειάζομαι την βοήθεια σας!! Project cars game of the year ή need for speed??

Πάρε το project cars αν σου αρέσουν οι προκλήσεις, το nfs δυστυχώς είναι για να περνάς την ώρα σου και μόνο,πολύ εύκολο έως βαρετό, το έχω παρατήσει εδώ και μήνες...

"Well, we're not here to sell cookies"
Marcus Fenix, Gears of War.

More
04 Jan 2017 14:12 #191983 by Χρήστος Ζαχαριάδης
Καλησπέρα ομάδα καλή χρονιά να έχετε..Θέλω βοήθεια να μου προτείνετε κάποια παιχνίδια survival και κάποια με υποθέσεις(π.χ. LA NOIRE,ncis) για παλιό pc με αυτά τα χαρακτηριστικά: windows 7, nvidia getforce 540M, intel core i7.Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

More
04 Jan 2017 17:00 - 04 Jan 2017 17:02 #191985 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

chriszaxa wrote: Καλησπέρα ομάδα καλή χρονιά να έχετε..Θέλω βοήθεια να μου προτείνετε κάποια παιχνίδια survival και κάποια με υποθέσεις(π.χ. LA NOIRE,ncis) για παλιό pc με αυτά τα χαρακτηριστικά: windows 7, nvidia getforce 540M, intel core i7.Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Με υποθέσεις προτείνω:

1) Danganronpa Trigger Happy Havoc και Danganronpa 2: Goodbye Despair είναι από τα καλύτερα παιχνίδια που έχω παίξει με πλούσιο lore και ωραίες ανατρεπτικές υποθέσεις δολοφονιών. Αξίζουν τα λεφτά τους στο έπακρο και έχουν βγάλει και συνέχεια σε anime.
2) The Wolf Among Us αριστούργημα!
3) The Detail 3 επεισόδια είναι, αρκετά καλό παιχνίδι με επιλογές που έχουν αντίκτυπο.
4) Sherlock Holmes: Crimes and Punishments Αρκετά καλό παιχνίδι και πιστό στον κόσμο του Sir Arthur Conan Doyle.

Survival προφανώς εννοείς Survival Horror οπότε προτείνω:

1) Outlast Ένα από τα καλύτερα survival horror των τελευταίων ετών.
2) S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripryat Δεν το έχω παίξει αλλά έχω ακούσει τα καλύτερα.
3) Metro 2033 και Metro Last Light αρκετά καλά παιχνίδια, πιστά στο κλίμα του εκπληκτικού και ζοφερού βιβλίου.
4) Slender: The Arrival Ανατριχιαστικό να το παίζεις μόνος αλλά και ωραίο να βάλεις φίλο σου και να βλέπεις αντιδράσεις!
5) Τελευταίο αφήνω το αριστούργημα Resident Evil HD remaster αν δεν έχεις παίξει κάποιο από τη σειρά ευκαιρία να ξεκινήσεις με το remaster του πρώτου.

Και το Alien Isolation είναι απίστευτο
Last edit: 04 Jan 2017 17:02 by Παναγιώτης Πολυδεύκης.

More
11 Jan 2017 09:45 #192263 by Angel

Shikabane_Hime7 wrote:

chriszaxa wrote: Καλησπέρα ομάδα καλή χρονιά να έχετε..Θέλω βοήθεια να μου προτείνετε κάποια παιχνίδια survival και κάποια με υποθέσεις(π.χ. LA NOIRE,ncis) για παλιό pc με αυτά τα χαρακτηριστικά: windows 7, nvidia getforce 540M, intel core i7.Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Με υποθέσεις προτείνω:

1) Danganronpa Trigger Happy Havoc και Danganronpa 2: Goodbye Despair είναι από τα καλύτερα παιχνίδια που έχω παίξει με πλούσιο lore και ωραίες ανατρεπτικές υποθέσεις δολοφονιών. Αξίζουν τα λεφτά τους στο έπακρο και έχουν βγάλει και συνέχεια σε anime.
2) The Wolf Among Us αριστούργημα!
3) The Detail 3 επεισόδια είναι, αρκετά καλό παιχνίδι με επιλογές που έχουν αντίκτυπο.
4) Sherlock Holmes: Crimes and Punishments Αρκετά καλό παιχνίδι και πιστό στον κόσμο του Sir Arthur Conan Doyle.

Survival προφανώς εννοείς Survival Horror οπότε προτείνω:

1) Outlast Ένα από τα καλύτερα survival horror των τελευταίων ετών.
2) S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripryat Δεν το έχω παίξει αλλά έχω ακούσει τα καλύτερα.
3) Metro 2033 και Metro Last Light αρκετά καλά παιχνίδια, πιστά στο κλίμα του εκπληκτικού και ζοφερού βιβλίου.
4) Slender: The Arrival Ανατριχιαστικό να το παίζεις μόνος αλλά και ωραίο να βάλεις φίλο σου και να βλέπεις αντιδράσεις!
5) Τελευταίο αφήνω το αριστούργημα Resident Evil HD remaster αν δεν έχεις παίξει κάποιο από τη σειρά ευκαιρία να ξεκινήσεις με το remaster του πρώτου.

Και το Alien Isolation είναι απίστευτο

Τα Metro παιχνιδάρες συμφώνω και εγώ.Ειδικά το Last Light μου άρεσε πάρα πολύ!Το Outlast δε το συζητάμε καν...Αν και δεν το έχω παίξει προσωπικά,λίγο που το έχω δει αξίζει τον κόπο και με το παραπάνω!Ωραίες προτάσεις!

The sword of destiny has two edges. You are one of them.

More
03 Jul 2017 09:55 #200875 by Blood Prince
Σκέφτομαι στις επόμενες μέρες να αγοράσω ένα απο τα παρακάτω τρία παιχνίδια αλλά δεν μπορώ να αποφασίσω.Μπορεί να με διαφωτίσει κάποιος ;

Battlefield 3 Μεγάλη συγκριτικά διάρκεια campaign στις 12 ώρες αλλά έχω παίξει πολλά παιχνίδια του είδους όπως τα Call of Duty.

Life is Strage Χαλαρωτικό και εύκολο παιχνίδι αλλά έχει μικρή διάρκεια και έχω ήδη τερματίσει το πρώτο στα πέντε επεισόδια.

Witcher 2 Είναι αρκετά δύσκολο ακόμα και στο Normal και δεν θέλω να καταλήξει ώς ένα δεύτερο Dark Souls:Scholar of the first sin το οποίο μέχρι την "δευτέρα παρουσία" μπορώ να το τερματίσω κάποια στιγμή :lol: ....η παρηγοριά είναι πως θα μπορώ να το βάλω και στο Easy.

[IMG

Peter Baylish

More
03 Jul 2017 10:08 #200876 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

Blood Prince wrote: Σκέφτομαι στις επόμενες μέρες να αγοράσω ένα απο τα παρακάτω τρία παιχνίδια αλλά δεν μπορώ να αποφασίσω.Μπορεί να με διαφωτίσει κάποιος ;

Battlefield 3 Μεγάλη συγκριτικά διάρκεια campaign στις 12 ώρες αλλά έχω παίξει πολλά παιχνίδια του είδους όπως τα Call of Duty.

Life is Strage Χαλαρωτικό και εύκολο παιχνίδι αλλά έχει μικρή διάρκεια και έχω ήδη τερματίσει το πρώτο στα πέντε επεισόδια.

Witcher 2 Είναι αρκετά δύσκολο ακόμα και στο Normal και δεν θέλω να καταλήξει ώς ένα δεύτερο Dark Souls:Scholar of the first sin το οποίο μέχρι την "δευτέρα παρουσία" μπορώ να το τερματίσω κάποια στιγμή :lol: ....η παρηγοριά είναι πως θα μπορώ να το βάλω και στο Easy.

To Life is Strange εμένα μου πήρε περίπου 18 ώρες.(αν θες να τα δεις όλα και να κάνεις όλα τα επιτεύγματα θα πάει παραπάνω) Αξίζει τα λεφτά του λόγο του υπέροχου στόρυ και των υπέροχων χαρακτήρων. Δεν είναι δύσκολο σε καμία περίπτωση, απλά η δύναμή του είναι η ιστορία και ο συναισθηματικός αντίκτυπος που έχει. Εγώ αυτό λέω να πάρεις.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince