Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Προτάσεις νέων games: "Ποιο παιχνίδι να αγοράσω?"

More
09 Sep 2016 17:21 #187405 by Γιώργος Φιλίππου
Θα σου πρότεινα να αγοράσεις το Bloodborne ή το witcher 3 αν δεν το έχεις. Το Witcher 3 που το έχω παίξει είναι εξαιρετικό!

Αξέχαστες παιχνιδάρες:The Witcher 3:Wild Hunt , Metal Gear Solid V:The Phantom Pain, Metal Gear Solid 4:Guns Of The Patriots ,Uncharted 4:A Thief's End και Pro Evolution Soccer 2012.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 Sep 2016 18:33 #187613 by Panagiotis
Το dead rising 3 αξιζει ή να παρω το remaster του 1?

More
14 Sep 2016 22:41 #187624 by Aristotelis Barkas
Αν δεν εχεις παιξει το πρωτο παιξε το πρωτο καλυτερα να τα παρεις με την σειρα (ακομα και το παλιο που θα το βρεις παμφθηνα στο Steam). Το 3 που το επαιξα σε φιλο δεν μου αρεσε και τοσο. Απλα σκοτωνεις τεραστιες ορδες χωρις νοημα.

More
24 Oct 2016 17:05 - 25 Oct 2016 00:58 #188909 by Angel
Σύντροφοι gamers θα ήθελα την βοήθεια σας.Επειδή έχω ενα κονσερβοκούτι για PC με μια Nvidia 9600 GT θα ήθελα αν μπορείτε παιχνίδια με Directx 9-10 μιας και η κάρτα δεν υποστηρίζει 11.Οπότε όπως καταλαβαίνετε δεν μπορώ να παίξω καινούρια παιχνίδια και πρέπει να περιοριστώ...Αν σας είναι εύκολο ρίχτε μερικές προτάσεις μήπως βοηθήσετε την κατάσταση γιατί έχω πήξει στο LoL/Rocket League....Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

EDIT:Παιχνίδια σε φάση Metro:Last Light,Battlefield,Devil May Cry,Dishonored,MGRR,Tomb Raider,Trine,Ori And The Blind Forest,Assassin's Creed,Splinter Cell,Portal....Δεν μου έρχονται αυτή την στιγμή άλλα :P

The sword of destiny has two edges. You are one of them.
Last edit: 25 Oct 2016 00:58 by Angel.

More
24 Oct 2016 18:20 #188910 by Παναγιώτης Τσιάτσος
Θα σου πρότεινα σε γενικές γραμμές παιχνίδια της προηγούμενης δεκαετίας. Εδώ είναι μόνο μια ενδεικτική λίστα με παιχνίδια που υποστηρίζουν DirectX 10. Από εκεί και πέρα εξαρτάται και από τα ενδιαφέροντά σου. Γενικά, μπορείς να βρεις πολλά εξαιρετικά games του παρελθόντος, που τα παίζεις πολύ άνετα ακόμη και σήμερα.
The following user(s) said Thank You: Νικολής Ασημάκης, Angel

More
24 Oct 2016 18:51 #188911 by Angel

Professor_Severus_Snape wrote: Θα σου πρότεινα σε γενικές γραμμές παιχνίδια της προηγούμενης δεκαετίας. Εδώ είναι μόνο μια ενδεικτική λίστα με παιχνίδια που υποστηρίζουν DirectX 10. Από εκεί και πέρα εξαρτάται και από τα ενδιαφέροντά σου. Γενικά, μπορείς να βρεις πολλά εξαιρετικά games του παρελθόντος, που τα παίζεις πολύ άνετα ακόμη και σήμερα.

Εσύ προσωπικά τι έχεις να προτείνεις;(Ευχαριστώ για την λίστα)

More
24 Oct 2016 19:20 - 24 Oct 2016 19:38 #188912 by Παναγιώτης Τσιάτσος
Τι να σου πω, εξαρτάται από τα genres που σε ενδιαφέρουν. Από FPS τα Call of Duty, Battlefield, Far Cry θεωρούνται must. Από διάφορα action/adventure τα Assassin's Creed, Batman Arkham, GTA, LA Noire, Just Cause, Mafia, The Saboteur... Από (A)RPG τα The Witcher, Dragon Age, Jade Empire... Ένα σωρό. Ας πουν και τα υπόλοιπα παιδιά, προτάσεις υπάρχουν άπειρες.
Last edit: 24 Oct 2016 19:38 by Παναγιώτης Τσιάτσος.

More
24 Oct 2016 23:01 #188921 by Βασιλης Γαλανος
Βασικα θα βοηθουσε να πεις και τι ειδος παιχνιδιου ψαχνεις.Και εγω σε μια παρομοια κατασταση ειμαι και παιζω παιχνιδια 5ετιας και πισω,τουλαχιστον μεχρι να κανω αναβαθμηση.Υπαρχουν πολλα πολυ καλα παιχνιδια που μπορεις να παιξεις σιγουρα.
Απο Fps θα ελεγα καποιο cod ή battlefield αν θες gameplay και την σειρα bioshock ή Half Life αν θες και καλη ιστορια μαζι.
Απο rpg σιγουρα τα witcher,τα οποια αν και κατωταρα του 3 ειναι πολυ καλα,dragon age και skyrim οπως και Mount & Blade:Warband.Το τελευταιο ειναι αδικος υποτιμημενο κατα την γνωμη μου.
Αν θες Strategy Total War:Napoleon ειναι προσωπικο αγαπημενο,αλλα υπαρχουν και παλιοτερες διαχρονικς προτασεις οπως το Warcraft 3,Age of Empires/Mythology.
Γενικος υπαρχουν απειρες προτασεις.
Αν θες σε καποιο genre συγκεκριμενα πες και εδω ημαστε

''Stand fast. Stand Strong. Stand together. Hackett out."

More
24 Oct 2016 23:08 #188922 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

An arrow in the knee wrote: Βασικα θα βοηθουσε να πεις και τι ειδος παιχνιδιου ψαχνεις.Και εγω σε μια παρομοια κατασταση ειμαι και παιζω παιχνιδια 5ετιας και πισω,τουλαχιστον μεχρι να κανω αναβαθμηση.Υπαρχουν πολλα πολυ καλα παιχνιδια που μπορεις να παιξεις σιγουρα.
Απο Fps θα ελεγα καποιο cod ή battlefield αν θες gameplay και την σειρα bioshock ή Half Life αν θες και καλη ιστορια μαζι.
Απο rpg σιγουρα τα witcher,τα οποια αν και κατωταρα του 3 ειναι πολυ καλα,dragon age και skyrim οπως και Mount & Blade:Warband.Το τελευταιο ειναι αδικος υποτιμημενο κατα την γνωμη μου.
Αν θες Strategy Total War:Napoleon ειναι προσωπικο αγαπημενο,αλλα υπαρχουν και παλιοτερες διαχρονικς προτασεις οπως το Warcraft 3,Age of Empires/Mythology.
Γενικος υπαρχουν απειρες προτασεις.
Αν θες σε καποιο genre συγκεκριμενα πες και εδω ημαστε

Θεικό Mount and Blade: Warband, πραγματικά υποτιμημένο! Απίστευτο παιχνίδι για ατελείωτες ώρες campaign και πλούσιο σε mods!

More
25 Oct 2016 01:02 #188923 by Angel
Έκανα edit το αρχικό post και έβαλα κάποια ενδεικτικά παιχνίδια για να μην βάλω τελείως γενικά κατηγόριες και καταλήξουμε να έχουμε άπειρες προτάσεις.