Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Προτάσεις νέων games: "Ποιο παιχνίδι να αγοράσω?"

More
24 Aug 2016 00:28 - 24 Aug 2016 00:30 #186654 by Blood Prince

GeoRaragh wrote: Αφού τερμάτισα το Uncharted 4 σε 3 ημέρες , τώρα ψάχνομαι για άλλο παιχνίδι. Θέλω να έχει μεγάλη διάρκεια και να με κρατήσει για μήνες.Θέλω την γνώμη σας.

Αν θες να σε κρατήσει όχι μόνο για μήνες αλλά για χρόνια,θα σου πρότεινα το Bloodborne ή το Dark Souls III.Αλλιώς αγόρασε το Rise of the Tomb Raider.Είναι ένα ευχάριστο παιχνίδι στο οποίο χειρίζεσαι την αγαπητή Lara και θα σε κρατήσει συντροφιά πολλές ώρες.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 24 Aug 2016 00:30 by Blood Prince.
The following user(s) said Thank You: Γιώργος Φιλίππου

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
24 Aug 2016 01:51 #186661 by Βασιλης Γαλανος
Βεβαια,τα Bloodborn και Dark Souls 3 θα σε κρατησουν απασχολημενο κυριως λογω της δυσκολιας.Οποτε αν δεν εχεις την καταλληλη υπομονη και ιδιοσυγκρασια,που εγω προσωπικα δεν εχω,καλυτερα να πας για εναν open world rpg τιτλο οπως το Witcher 3 και το Dragon Age Inquisition που αναφερθηκε και νωριτερα.Πολυ ωραια παιχνιδια και τα 2.

''Stand fast. Stand Strong. Stand together. Hackett out."

More
24 Aug 2016 15:06 #186674 by A
Όπως εγραψαν και τα παιδιά δυο είναι τα παιχνίδια που θα σε κρατήσουν καιρό. Εχω παίξει το Dragon age inquisition και είναι τεράστιο, ακόμη να το τερματίσω γιατί δεν είναι η αγαπημένη μου κατηγορία παιχνιδιών οποτε με κουράζουν λιγο. Στην θέση σου ομως θα επερνα το witcher3, έχει πιο όμορφο κόσμο καλύτερο χαρακτήρα και τα γραφικά του είναι ένα βήμα πιο πάνω, έχει και χαμηλή τιμή για τέτοιο τίτλο!

"Well, we're not here to sell cookies"
Marcus Fenix, Gears of War.

More
24 Aug 2016 22:11 #186689 by Γιώργος Φιλίππου
Σας ευχαριστώ ξανά για τις απαντήσεις. Τελικά παράγγειλα το Witcher 3 πιο πολύ για τον όμορφο κόσμο του και την τεράστια διάρκεια του.Ανυπομονώ να το παραλάβω και να το λιώσω!

Αξέχαστες παιχνιδάρες:The Witcher 3:Wild Hunt , Metal Gear Solid V:The Phantom Pain, Metal Gear Solid 4:Guns Of The Patriots ,Uncharted 4:A Thief's End και Pro Evolution Soccer 2012.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince, Πιέρρος Φουστέρης

More
09 Sep 2016 11:54 #187388 by Δημήτρης Φιλίππου
Παιδιά τώρα που τερμάτισα το Uncharted 4 πιο παιχνίδι μου προτείνετε?

More
09 Sep 2016 14:09 #187392 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

g.dfil wrote: Παιδιά τώρα που τερμάτισα το Uncharted 4 πιο παιχνίδι μου προτείνετε?

Για PS4 έτσι; Έχεις συγκεκριμένο genre στο νου σου ή ότι να ναι;

More
09 Sep 2016 14:14 - 09 Sep 2016 14:15 #187393 by Δημήτρης Φιλίππου

Shikabane_Hime7 wrote:

g.dfil wrote: Παιδιά τώρα που τερμάτισα το Uncharted 4 πιο παιχνίδι μου προτείνετε?

Κατι περα απο sports kai fighting .
Nαι στο ps4
Last edit: 09 Sep 2016 14:15 by Δημήτρης Φιλίππου.

More
09 Sep 2016 14:35 #187395 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

g.dfil wrote:

Shikabane_Hime7 wrote:

Nαι στο ps4

Το Until Dawn είναι καλή επιλογή διότι έχει πολλές ώρες gameplay με διαφορετικά φινάλε και outcome. Μετά αν δεν έχεις παίξει κάποιο από αυτά, είναι πολύ καλά με αρκετές ώρες gameplay: Fallout 4, GTA V(έχει και θεικό online), The Last of Us Remastered και Alien Isolation.
The following user(s) said Thank You: Δημήτρης Φιλίππου

More
09 Sep 2016 14:35 #187396 by A

g.dfil wrote:

Shikabane_Hime7 wrote:

Nαι στο ps4

Αφού έχεις ps4 παίξε άλλο ένα δυνατό exclusive game, Until Dawn, έχει σχετικά μικρή διάρκεια αλλα είναι παρα μα παρα πολύ εθιστικό. Αν το βρεις κάτω των 35€ αξίζει

"Well, we're not here to sell cookies"
Marcus Fenix, Gears of War.

More
09 Sep 2016 16:52 #187403 by Δημήτρης Κάτσης
Μιας και μιλάμε και για ps4 καλή επιλογή είναι και τα infamous που τα έχει σε πολύ καλή τιμή στο ps store
store.playstation.com/#!/en-gr/games/infamous-second-son-inf...-CUSA00004_00-INFAMOUSSSFLBNDL