Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Προτάσεις νέων games: "Ποιο παιχνίδι να αγοράσω?"

More
30 Jan 2016 17:20 - 14 Mar 2016 01:37 #176128 by trioborgsector
Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα ζόμπι-επιβίωσης παιχνίδι για τον υπολογιστή. Είμαι ανάμεσα σε Dayz και στο H1z1.
Ποια είναι τα θετικά και ποια τα αρνητικά στα δύο αυτά παιχνίδια; Αν γίνεται, δώστε μου αναλυτικές απαντήσεις. Για να κάνω μια σωστή αγορά ρωτάω, εκτός εάν μου προτείνετε και τα δύο παιχνίδια. Θα ήθελα, π.χ., να μου πείτε ποιο παιχνίδι έχει μεγαλύτερο κόσμο, ποιο έχει περισσότερο περιεχόμενο κτλ. Ευχαριστώ!
Last edit: 14 Mar 2016 01:37 by Μάνος Γρυπάρης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
30 Jan 2016 21:27 #176133 by Κατερίνα Μαρίνου

Agent94 wrote:

Mystique wrote:

Agent94 wrote: Παιδια fallout 4 ή phantom pain να αγορασω?

Στο ps4 θα το αγορασεις?. Εγω θα επαιρνα το Fallout 4 με κλειστα ματια. Μετα απο περιπου 50 ωρες παιχνιδιου μπορω να πω οτι αξιζει με το παραπανω τα λεφτα του (που ειναι αρκετα ομως). Το Metal Gear Solid δεν το εχω παιξει, με κανενα απο την σειρα δεν εχω ασχοληθει. ;)

Ναι μαλλον για fallout 4 παω.Στο ps4 θα το παρω.

Πολυ σωστη η επιλογη. ;) Σιγουρα θα το ευχαριστηθεις, η αντοχη του στο χρονο ειναι πολυ μεγαλη.

More
01 Feb 2016 15:38 #176199 by Παναγιώτης Τσιάτσος

trioborgsector wrote: Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα ζόμπι-επιβίωσης παιχνίδι για τον υπολογιστή. Είμαι ανάμεσα σε Dayz και στο H1z1.
Ποια είναι τα θετικά και ποια τα αρνητικά στα δύο αυτά παιχνίδια; Αν γίνεται, δώστε μου αναλυτικές απαντήσεις. Για να κάνω μια σωστή αγορά ρωτάω, εκτός εάν μου προτείνετε και τα δύο παιχνίδια. Θα ήθελα, π.χ., να μου πείτε ποιο παιχνίδι έχει μεγαλύτερο κόσμο, ποιο έχει περισσότερο περιεχόμενο κτλ. Ευχαριστώ!

Καλησπέρα, μπορείς να διαβάσεις τα previews των δύο παιχνιδιών εδώ και εδώ . Πιο αναλυτική απάντηση δε θα σου δώσει κανείς! Προσωπικά, αν έπρεπε να επιλέξω κάποιο από τα δύο, θα κατέληγα στο H1Z1.
The following user(s) said Thank You: Πιέρρος Φουστέρης

More
16 Mar 2016 12:35 #178079 by Blood Prince
Είμαι μεταξύ του Dead Space 2 και του Tomb Raider 2013..το Tomb Raider 2013 το βρίσκω αρκετά φτηνό για να το αγοράσω από το internet,κάτω από 10 € !!! και το Dead Space 2 παρόλο που είναι πιο παλιό το βρίσκω 18 €..

Αναρωτιέμαι μήπως η τιμή έχει αντίκτυπο και στην ποιότητα του κάθε παιχνιδιού ;; Τι λέτε ;;

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
16 Mar 2016 13:55 #178087 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

Prince of Persia 30 wrote: Είμαι μεταξύ του Dead Space 2 και του Tomb Raider 2013..το Tomb Raider 2013 το βρίσκω αρκετά φτηνό για να το αγοράσω από το internet,κάτω από 10 € !!! και το Dead Space 2 παρόλο που είναι πιο παλιό το βρίσκω 18 €..

Αναρωτιέμαι μήπως η τιμή έχει αντίκτυπο και στην ποιότητα του κάθε παιχνιδιού ;; Τι λέτε ;;

Πάρε Tomb Raider. Πολλά τα 18 για το dead space 2. Προτιμώ Λάρα έτσι και αλλιώς, από τα dead space μόνο το 1ο μου άρεσε.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
16 Mar 2016 14:09 - 16 Mar 2016 14:19 #178091 by Blood Prince

Shikabane_Hime7 wrote:

Prince of Persia 30 wrote: Είμαι μεταξύ του Dead Space 2 και του Tomb Raider 2013..το Tomb Raider 2013 το βρίσκω αρκετά φτηνό για να το αγοράσω από το internet,κάτω από 10 € !!! και το Dead Space 2 παρόλο που είναι πιο παλιό το βρίσκω 18 €..

Πάρε Tomb Raider. Πολλά τα 18 για το dead space 2. Προτιμώ Λάρα έτσι και αλλιώς, από τα dead space μόνο το 1ο μου άρεσε.

Πράγματι 18 € στην στιγμή που έχω το πρώτο και το τρίτο είναι σαν να πετάω λεφτά.Απλά για το dead space 2 λένε πως είναι πολύ τρομακτικό,αλλά ο χαρακτήρας της Lara είναι πιο ωραίος.Αργότερα που θα πέσει η τιμή μπορεί να αγοράσω το dead space 2.Και άμα η διάρκεια είναι 12 ώρες το λιγότερο στο Tomb Raider πιστεύω θα είμαι μια χαρά λογικά.

Πριν λίγο είδα ότι το Legend είχε μόλις 6 ώρες διάρκεια..ότι να'ναι.. :woohoo: οπότε του 2013 θα είναι διπλάσιος ο χρόνος.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 16 Mar 2016 14:19 by Blood Prince.

More
16 Mar 2016 17:08 #178104 by A
Φίλε μου πάρε με κλειστά μάτια την λαρα την κουκλαρα. Θα ευχαριστηθείς το παιχνίδι και βλέπω ότι έχει και καλή τιμή ;)

"Well, we're not here to sell cookies"
Marcus Fenix, Gears of War.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
16 Mar 2016 17:22 #178106 by Blood Prince

efane wrote: Φίλε μου πάρε με κλειστά μάτια την λαρα την κουκλαρα. Θα ευχαριστηθείς το παιχνίδι και βλέπω ότι έχει και καλή τιμή ;)

Το παρήγγειλα το Tomb Raider πριν λίγο από το Πλαίσιο..αφού έχω το Dead Space το πρώτο πιστεύω έκανα πολύ καλά.Το μεγαλύτερο λάθος που έκανα ήταν όταν είχα πάρει το Black Ops 2.Αν και θεωρείται καλό παιχνίδι,δεν με ενθουσίασε τόσο.

[IMG

Peter Baylish

More
16 Mar 2016 18:54 #178113 by A

Prince of Persia 30 wrote:

efane wrote: Φίλε μου πάρε με κλειστά μάτια την λαρα την κουκλαρα. Θα ευχαριστηθείς το παιχνίδι και βλέπω ότι έχει και καλή τιμή ;)

Το παρήγγειλα το Tomb Raider πριν λίγο από το Πλαίσιο..αφού έχω το Dead Space το πρώτο πιστεύω έκανα πολύ καλά.Το μεγαλύτερο λάθος που έκανα ήταν όταν είχα πάρει το Black Ops 2.Αν και θεωρείται καλό παιχνίδι,δεν με ενθουσίασε τόσο.

Καλή επιλογή έκανες. Θα σε κρατήσει ώρες το game. Εγώ το έπαιξα στο PC και πρόσφατα το τερμάτισα και στο One.
Το black ops 2 είναι καλό παιχνίδι, δοκίμασε να το παίξεις(όταν ξεμείνεις απι games) σε πιο δυνατό mode. Ίσως σε τραβήξει περισσότερο

"Well, we're not here to sell cookies"
Marcus Fenix, Gears of War.

More
16 Mar 2016 19:05 - 16 Mar 2016 19:05 #178114 by Blood Prince

efane wrote:

Prince of Persia 30 wrote:

Καλή επιλογή έκανες. Θα σε κρατήσει ώρες το game. Εγώ το έπαιξα στο PC και πρόσφατα το τερμάτισα και στο One.
Το black ops 2 είναι καλό παιχνίδι, δοκίμασε να το παίξεις(όταν ξεμείνεις απι games) σε πιο δυνατό mode. Ίσως σε τραβήξει περισσότερο

Πάντως με πήραν τηλέφωνο να μου πουν ότι δεν το έχουν και θα αργήσει αλλά εγώ την κρατάω την παραγγελία γιατί η τιμή είναι ιδανική στο συγκεκριμένο κατάστημα.

Για το Black Ops 2 δεν με ενθουσίασε το σενάριο,αν και μου άρεσαν κάποιες αποστολές,και από ότι ξέρω έχει διαφορετικούς τερματισμούς.Αλλά με απογοήτευσαν πιο πολύ οι Strike Force missions.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 16 Mar 2016 19:05 by Blood Prince.