Κατ'αρχάς ευχαριστώ όλους σας για τις προτάσεις. Αποφάσισα να ξεκινήσω το Metro Last Light. Μην ανησυχείς για την τιμή akme, το έχω αγοράσει εδώ και πολύ καιρό στο steam, και δεν το ξεκίνησα, γιατί είπα να το κάνω σερί με το 2033, αλλά κόλλησα στην τελευταία πίστα και τα παράτησα όλα. Σήμερα ξεκόλλησα να πούμε, και το έχω βάλει ήδη να κατεβαίνει.
Τώρα για τις άλλες ερωτήσεις, το Bioshock, ξέχασα να το αναφέρω, αλλά το έχω παίξει (μόνο το 1), οκ είχε μια καλή αισθητική και concept, αλλά μέχρι εκεί. Το Riddick, καλύτερα αν είναι να δω τις ταινίες πρώτα και βλέπουμε για το παιχνίδι. Το Arma 3, το είχα κατεβάσει τότε που ήταν δωρεάν στο steam ένα Σ/Κ, και δεν μου έκανε εντύπωση ιδιαίτερη. Εμένα μου φαίνεται πάντως, όταν ελέγχεις τον παίκτη σου στο Arma 3 και γενικότερα στα Arma είναι σαν να δίνεις εντολές σε σκύλο, δεν νιώθεις immersion από το χειρισμό. Και τέλος για το Fallout, παιδιά μόλις τερμάτισα το 1, και τώρα κάνω διάλειμμα από το 2. Όταν το τελειώσω και αυτό, αρχίζω το 3, αν και τα Fallout τα θεωρώ RPG, και γενικά μου τη σπάει τα FPS να έχουν RPG στοιχεία (δες FarCry 3). Λοιπόν σας ευχαριστώ και πάλι για τις προτάσεις σας.
PC user forever !!!