Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Προτάσεις νέων games: "Ποιο παιχνίδι να αγοράσω?"

More
28 Aug 2015 19:58 #168173 by Αλέξανδρος - Ηλίας Κορίνθιος
Μία ερώτηση: Το Anna's Quest το έχει παίξει κανείς; Αν ναι, το προτείνει ή όχι; Θέλω να αγοράσω ένα παιχνίδι, σήμερα ή αύριο, και πρέπει να δω αν θα πάρω αυτό το παιχνίδι ή κάποιο άλλο.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
07 Sep 2015 18:20 #168477 by Νικόλαος-Χρήστος Κόγγος
Λοιπόν θέλω πρόταση για παιχνίδι παρόμοιο με το Far Cry 2. Βλέποντας το trailer για το Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands, το οποίο αργεί ακόμη να βγει, και έχοντας τερματίσει και πάλι φέτος το Far Cry 2, ψάχνω game στο στυλ των δύο αυτών παιχνιδιών. Κατ'αρχάς να είναι fps, ή shooter γενικότερα, ας είναι και 3rd person στη χειρότερη. Αυτό που ψάχνω είναι κυρίως να είναι open world, ή έστω με μεγάλα ανοικτά επίπεδα. Να έχεις αρκετή ελευθερία στην προσέγγιση της αποστολής. Να είναι κάπως ρεαλιστικό από άποψη story, κατά προτίμηση στη δικιά μας εποχή, και όχι στο β παγκόσμιο πχ ή μακριά στο μέλλον. Δε με νοιάζει αν είναι πολλών χρονών το game, αρκεί να καλύπτει όσα περισσότερα από αυτά που ψάχνω. Στη χειρότερη αν δε βρίσκεται τίποτα από αυτά, προτείνετε μου μια καλή δυνατή fps εμπειρία.
Games που έχω παίξει για να μην τα γράψετε: FarCry 1 και 3, (το 4 είναι ακριβό ακόμα και το 3 δε με τρέλανε), Crysis, Arma 2 , Half-Life όλα, Modern Warfare και Battlefields, Metro 2033, F.E.A.R και Deus Ex όλα.

PC user forever !!!

More
07 Sep 2015 18:43 #168478 by Βασιλης Γαλανος
Ενα που μου ερχετε στο μυαλο ειναι το Fallout 3,που βλεπω δεν το εχεις παιξει,με μονο χαρακτηριστηκο που λειπει απο αυτα που ζητας,το να ειναι στην τωρινη εποχη αλλα το setting του εχει αρκετες ομοιοτητες με το Metro 2033.Εχει πολλες ωρες gameplay και ειδικα με mods μπορεις να παιζεις για αρκετο καιρο.

''Stand fast. Stand Strong. Stand together. Hackett out."

More
08 Sep 2015 12:03 #168508 by Georgios Manolis
Α δικός μου είσαι εσύ! :P
Λοιπόν μιας και είσαι Pc gamer και έχεις παίξει τα Half Life,θα σου πρότεινα να τσεκάρεις και τα Bioshock και Riddick games.Τουλάχιστον το πρώτο Bioshock και το Escape From Butcher Bay αν όχι όλα.
Και αφού έχεις παίξει ArmA 2 θα σου πρότεινα να παίξεις και το 3.Είναι μεν στο μέλλον όπως λες όμως το setting και πολλά άλλα πράγματα θυμίζουν Ελλάδα του σήμερα με μικρή δόση sci fi χωρίς να μπω σε spoiler. ;)

The fire cracked silently as four Stalkers sat around it. The night was silent, only a small wind and the rustling of grass and leaves to fill the ears. One of the men spoke up suddenly: "Have you children heard the tale of the Monolith?"
- S.T.A.L.K.E.R. local folclore

More
08 Sep 2015 12:51 #168512 by Βασίλης
H δικη μου προταση ειναι τo Metro Redux..
Παιδια,μη διστασετε,ειναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!
Φοβερη ατμοσφαιρα,ωραιο σεναριο,αξιοπρεπες gameplay,εντυπωσιακα γραφικα..
το δοκιμασα σε ΟΝΕ..
Η τιμη του ειναι γυρω στα 25 ευρω

More
08 Sep 2015 23:01 #168542 by Νικόλαος-Χρήστος Κόγγος
Κατ'αρχάς ευχαριστώ όλους σας για τις προτάσεις. Αποφάσισα να ξεκινήσω το Metro Last Light. Μην ανησυχείς για την τιμή akme, το έχω αγοράσει εδώ και πολύ καιρό στο steam, και δεν το ξεκίνησα, γιατί είπα να το κάνω σερί με το 2033, αλλά κόλλησα στην τελευταία πίστα και τα παράτησα όλα. Σήμερα ξεκόλλησα να πούμε, και το έχω βάλει ήδη να κατεβαίνει.
Τώρα για τις άλλες ερωτήσεις, το Bioshock, ξέχασα να το αναφέρω, αλλά το έχω παίξει (μόνο το 1), οκ είχε μια καλή αισθητική και concept, αλλά μέχρι εκεί. Το Riddick, καλύτερα αν είναι να δω τις ταινίες πρώτα και βλέπουμε για το παιχνίδι. Το Arma 3, το είχα κατεβάσει τότε που ήταν δωρεάν στο steam ένα Σ/Κ, και δεν μου έκανε εντύπωση ιδιαίτερη. Εμένα μου φαίνεται πάντως, όταν ελέγχεις τον παίκτη σου στο Arma 3 και γενικότερα στα Arma είναι σαν να δίνεις εντολές σε σκύλο, δεν νιώθεις immersion από το χειρισμό. Και τέλος για το Fallout, παιδιά μόλις τερμάτισα το 1, και τώρα κάνω διάλειμμα από το 2. Όταν το τελειώσω και αυτό, αρχίζω το 3, αν και τα Fallout τα θεωρώ RPG, και γενικά μου τη σπάει τα FPS να έχουν RPG στοιχεία (δες FarCry 3). Λοιπόν σας ευχαριστώ και πάλι για τις προτάσεις σας.

PC user forever !!!

More
03 Oct 2015 21:16 #169387 by Tony
Ξέρει κανείς κάποιο ελαφρύ local co-op game για pc που να υποστηρίζει controller(συγκεκριμένα του xo).
Πάιζω με τον αδερφό μου τον τελευταίο καιρό guacamelee, κατέβασα το expendabros,rayman origins κ΄legends,castle crashers και το Teddy floppy bear the race ,αλλά το τελευταίο έχει θέματα με τα controllers.Ψάχνω πιο πολύ για indies και φθηνά παιχνιδάκια....πιο πολύ κάτι σε Mario kart.
Σκέφτομαι να πάρω κάποια στιγμή : gang beasts και octodad's deadliest catch.

More
04 Oct 2015 00:03 - 05 Oct 2015 12:42 #169391 by Frank
Το BattleBlock Theater εχω ακουσει οτι εχει πολυ καλο co-op απο εκει και περα εριξα μια ματια στο steam τωρα και βλεπω οτι το Speedrunners, Brawlhalla (free) που ειναι ωραια παιχνιδακια και τα δυο, εχουν κ αυτα local co-op μπορει να σου αρεσουν. Τελος το Chicken Invaders 5 (Ελληνας developer) βλεπω εχει local co-op μπορεις να το τσεκαρεις κ αυτο.

Οσο για Mario kart στιλ κοιτα το Coffin Dodgers (τσεκαρε απαιτησεις πρωτα και αν το σηκωνει το pc σου μην το αγορασεις εχω ενα key που περισσευει).
Last edit: 05 Oct 2015 12:42 by Frank.

More
04 Oct 2015 06:32 #169395 by Πας Παρτού

tonyler wrote: πιο πολύ κάτι σε Mario kart.

εμπνευσμένο από το Mario Kart είναι το Super Tux Kart

supertuxkart.sourceforge.net/

είναι ελεύθερο.

More
04 Oct 2015 12:05 - 04 Oct 2015 12:17 #169396 by Δημήτρης Βουρβαχάκης
Τσέκαρε και σειρά Trine ,αν δεν τα έχεις δει ήδη .
Last edit: 04 Oct 2015 12:17 by Δημήτρης Βουρβαχάκης.