Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Προτάσεις νέων games: "Ποιο παιχνίδι να αγοράσω?"

More
13 Feb 2014 00:17 #140450 by Θοδωρής Μητρόπουλος
Δεν το τόνισες πουθενά! Τέλος πάντον, μπορείς να δεις και το Dragon's Age για PC καθώς και τα Darksiders I/II

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 Feb 2014 05:41 #140453 by Δημήτρης Κάτσης
Τα πρώτα που μου έρχονται στο μυαλό είναι το Walking Dead Season 1, Congition: An Ericas Reed Thriller. Για ποιο action φάση AC II, Darksiders και σε ποιο RPG την σειρά Elder Scrolls!

More
13 Feb 2014 13:37 #140458 by Θάνος Παρασκευόπουλος
αν και εισαι ο δευτερος που μου λεει για walking dead και darksiders που λογικα ειναι καλα αλλα δεν ειναι αυτο που ψαχνω. οπως επισης και το dragon age αν ξερεις. οσο για ac και elder scrolls νομιζω οτι θελουν πολυ χρονο μιας και ασχοληθηκα παλιοτερα με το morowind και ξερω. τελικα στο ενα που κατεληξα ειναι το alan wake. και μπορει και το dead space 3 αν δεν βρω κατι καλυτερο

More
14 Mar 2014 23:52 #141856 by vaggelis
Ποιο Counter Strike προτείνετε Free :)

More
15 Mar 2014 07:47 #141874 by Μάνος Γρυπάρης
Ολα τα Counter-Strike κοστιζουν. Δοκιμασε το Blacklight: Retribution η καποιο αλλο αντιστοιχο FPS.
store.steampowered.com/search/?s ... ter-strike

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
24 Mar 2014 16:07 #142319 by Alex Filos
Μιας και όλα τα παιχνίδια που περιμένω προσεχώς (Dark Souls 2, Child of Light, Original Sin, Bound by Flame) έχουν πάει για τέλη Απρίλη στην καλύτερη, σκεφτόμουν κανένα παιχνίδι που να μπορώ να παίξω αυτό το μήνα.

Θα ήθελα ένα RPG με διαλόγους και επιλογές που έχουν επιπτώσεις στον κόσμο και μπορύν να αλλάξουν την πορεία του παιχνιδιού. Το πρόβλημα είναι ότι έχω παίξει τα περισσότερα τέτοια RPG που υπάρχουν (Bioware, Obsidian, CD Projekt, Larian και Troika, Bethesda παιχνίδια τα χω παίξει σχεδόν όλα). Οπότε αν έχει κανένας κάποιο παιχνίδι με αυτά τα χαρακτηριστικά σχετικά άγνωστο να μου προτείνει θα το εκτιμούσα.

More
24 Mar 2014 17:07 #142320 by Νίκος Τριανταφύλλης

Vitril wrote: Μιας και όλα τα παιχνίδια που περιμένω προσεχώς (Dark Souls 2, Child of Light, Original Sin, Bound by Flame) έχουν πάει για τέλη Απρίλη στην καλύτερη, σκεφτόμουν κανένα παιχνίδι που να μπορώ να παίξω αυτό το μήνα.

Θα ήθελα ένα RPG με διαλόγους και επιλογές που έχουν επιπτώσεις στον κόσμο και μπορύν να αλλάξουν την πορεία του παιχνιδιού. Το πρόβλημα είναι ότι έχω παίξει τα περισσότερα τέτοια RPG που υπάρχουν (Bioware, Obsidian, CD Projekt, Larian και Troika, Bethesda παιχνίδια τα χω παίξει σχεδόν όλα). Οπότε αν έχει κανένας κάποιο παιχνίδι με αυτά τα χαρακτηριστικά σχετικά άγνωστο να μου προτείνει θα το εκτιμούσα.

Gothic series 1-3 ? Δεν ξέρω αν τα έχεις παίξει, παλιά μεν αλλά χρυσά.

More
28 Mar 2014 15:22 #142487 by Κώστας Προμπονάς

Vitril wrote: Θα ήθελα ένα RPG με διαλόγους και επιλογές που έχουν επιπτώσεις στον κόσμο και μπορύν να αλλάξουν την πορεία του παιχνιδιού. Το πρόβλημα είναι ότι έχω παίξει τα περισσότερα τέτοια RPG που υπάρχουν (Bioware, Obsidian, CD Projekt, Larian και Troika, Bethesda παιχνίδια τα χω παίξει σχεδόν όλα). Οπότε αν έχει κανένας κάποιο παιχνίδι με αυτά τα χαρακτηριστικά σχετικά άγνωστο να μου προτείνει θα το εκτιμούσα.

Προτεινω ανεπιφυλακτα το Fable 2.
Τα υπολοιπα δεν μου αρεσαν αλλα το 2 τα σπαει, και ειδικα στον τομεα του "επιλογες που επηρεαζουν τον κοσμο", δινει ρέστα. Το στυλ ισως να φαινεται λιγο παιδικο συγκρητικα με κανα Dark Souls αλλά μην σε φοβισει αυτο, η θεματολογια και αυτα που συμβαινουν ειναι αρκετα "ενηλικα". Το ελοιωσα στο 360 και απο οτι βλεπω το πουλανε μεταχειρισμενο παμφτηνα. Αν τελικα το δοκιμασεις περιμενω αποψη..

More
28 Mar 2014 16:26 #142495 by Alex Filos
Ευχαριστώ παιδιά για τις προτάσεις. Δυστυχώς τα Gothic τα έχω παίξει. Όσο για το Fable 2, δεν έχω Xbox και δυστυχώς η Microsoft, σε αντίθεση με τα άλλα δύο, δεν το έβγαλε ποτέ για PC.

More
23 Apr 2014 15:16 - 23 Apr 2014 15:58 #143604 by Adon
Μπορείτε να μου πείτε κανένα game FPS όπως το Call of Duty ή κάτι παρόμοιο;
Last edit: 23 Apr 2014 15:58 by Adon.