Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Προτάσεις νέων games: "Ποιο παιχνίδι να αγοράσω?"

More
14 Jan 2014 00:22 #139134 by Κώστας Κορτζής

AChosenPessimist wrote: Ξέρετε κάποιο παιχνίδι racing-simulation που να έχει έντονο customization στα οχήματα? π.χ NFS Underground 2, Midnight Club 3 DUB Edtion.

Πλέον δυστυχώς πέρασαν οι εποχές που όλοι θέλανε μετατροπές, οπότε σύγχρονο παιχνίδι με έντονες μετατροπές δύσκολα θα βρεις. Αν δεν έχεις παίξει, δοκίμασε το SRS: Street Racing Syndicate. Απλά να θυμάσαι, οτι υπάρχει Damage και θα θες αρκετά χρήματα για να επισκευάσεις το αυτοκίνητο αν το χτυπάς!

Για μένα είναι ίσως το παιχνίδι με τους πιο πολύπλοκους συνδυασμούς για να φτιάξεις μηχανικά το αυτοκίνητο! Πάντα κάποιος διαφορετικός συνδυασμός μάρκας θα αποδίδει καλύτερα απ τον προηγούμενο.

Πολύ χορταστικό παιχνίδι και έχει και bets. Αν έχεις σίγουρη τη νίκη, βάζεις bet και κερδίζεις πολλά περισσότερα!

Επίσης είναι off-topic με τον τίτλο, μιας και είναι παλιό παιχνίδι.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 Jan 2014 01:27 #139143 by Δημήτρης Κάτσης
Ένα παιχνίδι με skate σαν το Skate 3 για τον υπολογιστή γνωρίζει κανείς?

More
20 Jan 2014 21:17 #139380 by emmanoyhl mhnas
Καλησπέρα λοιπόν επειδή λόγο οικονομικής κρίσις δεν είναι εύκολο να αγοράσεις game χωρίς να ρωτήσεις κάποιους την γνώμη τους αποφάσισα να σας ρωτήσω για τα παρακάτω game γνώμες και απόψεις αν αξίζουν να αγοραστούν η όχι παρακαλώ πολύ να απαντήσετε για τι πελάγωσα :-k

λοιπόν 1 έχουμε αυτά τα rpg τα οποια δεν ξέρω ποια αξίζουν θα αγοράσω 2 από αυτά αλλα δεν ξέρω ποια από αυτά:

HyperDimension Neptunia
HYPERDIMENSION NEPTUNIA MK2

ή

ATELIER TOTORI : THE ADVENTURER OF ARLAND
ATELIER MERURU : THE APPRENTICE OF ARLAND

και τελος είμαι ανάμεσα σε αυτά και εδώ θα χρειαστεί η γνώμη σας:
GOD OF WAR: COLLECTION Vol.1
ή
Devil May Cry HD Collection
ή
Deep Silver PS3 DEAD ISLAND

Βασικά είναι δυο game (Deep Silver Dead Island: Riptide) με αυτά τι παίζει συνεχίζεται από το πρώτο η μπα και αν αξίζει σαν game διαφορετικά αν δεν αξίζει τι θα προτείνατε για αγορά σε μια τιμούλα καλή ως 15-18 ευρώ για ps3

More
20 Jan 2014 21:20 #139382 by Γιωργος Φραζεσκαρος
Εγώ θα αγόραζα ή God Of War ή Devil May Cry

Ο Καρχαρίας όμως μου το παίζει τσανμπουκάς

More
20 Jan 2014 21:26 #139383 by emmanoyhl mhnas
ναι ok ένα apo τα δυο από αυτά που αναφέρεις είναι λογικό αλλα ποιο και επίσης + αυτό θα αγοράσω και 2 rpg αλλα είμαι ανάμεσα στην ομάδα τον 2 δεν ξέρω ποια ομάδα.... τέλος σε ευχαριστώ για τι απάντηση

More
20 Jan 2014 21:49 #139384 by Alex Filos
Από τα RPG που αναφέρεις δεν έχω παίξει κανένα αλλά το Hyperdimension Neptunia έχει πολύ χαζό plot. Τα Atelier από την άλλη είναι μεγάλη και γωστή σειρά από JRPG οπότε θα τα εμπιστευόμουν πιο εύκολα. Πάντως προσωπικά νομίζω ότι το καλύτερο JRP στο PS3 είναι το Resonance of Fate. Πρέπει να το βρίσκεις πολύ φτηνό πια.

Το Dead Island είναι first person zombie survival RPG σε τροπικά νησιά. Γενικά έχει πάρει χλιαρά θετικές κριτικές. Φίλοι μου που το παιξαν δεν ενθουσιάστηκαν. Μαζί με το Riptide, πάντως, θα έχει το θετικό ότι είναι αρκετά μεγάλο σε διάρκεια.

Το God of War Collection (volume 1) έχει τα God of War 1 και 2 από το PS2 σε HD remakes. Δεδομένου ότι αυτά τα 2 είναι τα καλύτερα god of war και ότι η σειρά γενικά αξίζει, πιστεύω είναι πολύ καλή επιλογή. Το volume 2 έχει HD remakes των 2 PSP games. Αντίθετα με ότι θα πίστευε κανείς είναι και τα 2 πάρα πολύ καλά παιχνίδια και αξίζουν σε HD. Η δημιουγός τους, η Ready at Dawn φτιάχνει ένα από τα πιο αναμενόμενα παιχνίδια του PS4, το The Order πράγμα που σημαίνει ότι η Sony τους έχει μεγάλη εμπιστοσύνη.

Από τα Devil May Cry έχω παίξει μόνο το 3. Πιστεύω ότι είναι το καλύτερο παιχνίδι στην κατηγορία του. Πάρα πολύ διασκεδαστικό. Το 1 θεωρείται επίσης πολύ καλό ενώ το 2 όχι τόσο. Το πρόβλημα είναι ότι έχω ακούσει άσχημα πράγματα για το HD remake. Αν κάποιος το έχει παίξει στο PS3 καλό θα ήταν να μας δώσει κάποια γνώμη.

Τώρα από άλλα games υπάρχουν καταρχήν τα Uncharted 1 και 2. Αυτά πλέον τα βρίσκεις πάρα πολύ φτηνά (και 10 ευρώ το καθένα) και παρά τα μειoνεκτήματά τους, είναι παιχνίδια σταθμοί. Είναι σα να παίζεις ταινία Indiana Jones. Θα σου πρότεινα να αποφύγεις το Uncharted 3, είναι το μαύρο πρόβατο.

Από την ίδια εταιρία το εξαιρετικό φετινό The Last of Us είναι ένα survival shooter με πολύ ωραία υπόθεση. Αυτό όμως δύσκολα θα το βρεις φτηνό. Απλά έχε το υπόψιν για τα επόμενα χρόνια που θα πέσει η τιμή.

Ένα τελευταίο recommendation, 2 open world games, τα καλύτερα non-RPG που έχω παίξει, Assassin's Creed 2 και Infamous. Το AC2 έχει μια φουτουριστική υπόθεση με έναν κρυφό πόλεμο ανάμεσα σε Templars και ασσασσίνους και σε μεταφέρει στην Ιταλία της αναγέννησης. Έχουν βγει πολλά Assassin's Creed αλλά το 2 ξεχωρίζει. Απλά διάβασε λίγο την υπόθεση του 1 πριν το παίξεις για να μη χαθείς. Το 1 κάτι έλεγε αλλά δε νομίζω ότι αξίζει πια να το παίξει κανείς.

Το Infamous είναι ένα comic σε παιχνίδι. Παίζεις στην ουσία έναν super hero αλλά με προβλήματα σε μια πόλη που καταρρέει. Το παιχνίδι έχει δύο δρόμους, του καλού και του κακού. Ξεχωρίζει για το πολύ ωραίο open world gameplay που σε αφήνει να κινείσαι στις τρεις διαστάσεις (σκαρφαλώνεις σε κτήρια) και για την μαεστρικά δοσμένη υπόθεση. Δυστυχώς το δεύτερο της σειράς προτίμησε να είναι περισσότερο comic movie αντί για comicbook και απέτυχε τραγικά στον τομέα της ιστορίας. Από gameplay όμως και το 2 είναι πολύ καλό.

More
20 Jan 2014 23:08 #139386 by emmanoyhl mhnas
Σε ευχάριστο για την απάντηση φιλε και ειλικρινά μπήκα σε σκέψης για το Neptunia έχει πολύ χαζό plot που λες με έβαλε σε προβληματισμό γιατί τα βρήκα σε χαμηλές τιμές αλλα να υποθέσω ότι δεν αξίζουν ούτε σαν συλλογή? Resonance of fate δεν το έχω δοκιμάσει θα κοιτάξω αν μπορέσω να το βρω άρα κλείνουμε προς αυτο + το God of War Collection- (volume 1)και Uncharted 1 και 2..... Το Assassin's Creed
το έπαιξα αλλα δεν με xalasai όπως το πρώτο όσο για Το Infamous 1+2 δυστυχώς τα έχω είδη

More
12 Feb 2014 21:33 - 13 Feb 2014 00:28 #140443 by Θάνος Παρασκευόπουλος
Ελπιζω να μην κανω παλι λαθος με το post μου.

λοιπον θελω να μου πειτε διαφορα παιχνιδια που ξερετε τα οποια να εχουν ωραιο σεναριο-μουσικη. δεν με νοιαζει το ειδος και τοσο. εκτος απο bioshock 1-2 και το dear esther που τα εχω. ευχαριστω. (pc games)
Last edit: 13 Feb 2014 00:28 by Θάνος Παρασκευόπουλος.

More
12 Feb 2014 22:05 #140445 by Θοδωρής Μητρόπουλος
Το The Last Of Us μου έρχεται στο μυαλό, συνδυάζει απίστευτο σενάριο με φοβερή μουσική. Όλη η σειρά Uncharted επίσης. Αλλά και από Indie checkare το Binding Of Isaac.

More
12 Feb 2014 23:52 #140447 by Θάνος Παρασκευόπουλος
το last of us ειχα δει σε ελληνικο walkthrough βιντεο τυχαια και μου ειχε φανει τρομερο. θα τσεκαρω και τα υπολοιπα σε ευχαριστω. αλλα μιλαω μονο για pc game ελπιζω να το εχεις καταλαβει