Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Είστε off-topic; Γράψτε ότι θέλετε ΕΔΩ!

More
20 Jan 2011 20:48 #88212 by Νικολής Ασημάκης

TheReaper wrote: Λοιπόν, για να το κάνουμε και επίσημο, πέρα από τα ΡΜ που λάβατε πλέον οι παλιοί επέστρεψαν όπως καταλάβατε

Αυτό μου έφερε στο μυαλό ένα κομμάτι.

[youtube:3u5sfti9]
[/youtube:3u5sfti9]

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
20 Jan 2011 22:36 #88219 by Γιάννης Ρέμας
πάλι καλά που επιστρέψατε γιατί θα μίλαγα μόνος μου στο topic του LoL :D
επίσης επέστρεψε και ο rafor με τον frank?

More
21 Jan 2011 00:05 #88222 by Άγγελος Φασούλης
Πήτε καμιά ιδέα ρε, τι να παίξω για platinum τώρα που πήρα το platinum του NFS; To Uncharted που μου έχει μείνει το hard και crushing η SvR 2011 που μου έχουν μείνει 3 χρονοβόρα trophies;

More
21 Jan 2011 08:40 #88239 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Τι καθεσαι και κανεις με τα trophies ρε καμενε. (Χρονια πολλα για χτες lol)

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
21 Jan 2011 16:15 #88272 by Άγγελος Φασούλης
Δεν απαντάς στην ερώτηση αντί να κοροϊδεύεις; :P Βασικά μην τα υποτιμάς τα trophy γιατί αν δεν υπήρχαν αυτά ούτε που θα ασχολούμουν με κάποια παιχνίδια που αξίζουν απλά ο κόσμος(στην Ελλάδα) δεν πολυπαίζει. Και τέλος, Χρόνια πολλά και σε εσένα!(Αν και στο έχω γράψει και στο forum και στο fb). Να το δώρο σου :cup:

More
21 Jan 2011 20:16 #88287 by Aνέστης Αδαμίδης

TheReaper wrote: Λοιπόν, για να το κάνουμε και επίσημο, πέρα από τα ΡΜ που λάβατε πλέον οι παλιοί επέστρεψαν όπως καταλάβατε.

Και για να το συμπληρώσω, εκπροσωπώντας όλους όσους συμμετείχαν, θέλω να πω ότι λυπούμαστε για την αναστάτωση που προκαλέσαμε.

More
21 Jan 2011 20:17 #88288 by lavezzi7

TheReaper wrote: Λοιπόν, για να το κάνουμε και επίσημο, πέρα από τα ΡΜ που λάβατε πλέον οι παλιοί επέστρεψαν όπως καταλάβατε(κάνω και ρίμες).

Οπότε ότι χρειαστείτε, θα είμαστε ξανά εδώ για να σας βοηθήσουμε σε ότι μπορούμε.

Όχι όλοι οι παλιοί όμως και αρκετοί από ότι έμαθα δεν πρόκειται να επιστρέψουν.Από ότι βλέπω κανείς δεν ξαναμίλησε για αυτό λες και δεν έγινε τίποτα.Τουλάχιστον να γνωρίζουμε κάποια πράγματα και εμείς έστω και με pm... :roll:

More
21 Jan 2011 21:02 #88293 by Andr
ολα αρχιζουν και επιστρφουν οπως παλια.μακαρι να γυρισουν και οι υπολοιποι.παντως αυτο που ειπαν στην εκπομπη χθες για comic για το συμβαν θα βγει?

More
21 Jan 2011 21:14 #88296 by rafor
Λοιπον, το ωραιο θεματακι που μπορουμε να βρισκομαστε Off-topic!!!Μετα απ' ολα αυτα που συνεβησαν , δηλωνω οτι επιστρεφω και παλι στο GW και ειμαι χαρουμενος για αυτο! :wink:

More
21 Jan 2011 21:42 #88305 by Νικολής Ασημάκης
Θέλω να δηλώσω πόσο μου αρέσει το νέο avatar του Lavezzi.