Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Είστε off-topic; Γράψτε ότι θέλετε ΕΔΩ!

More
21 Nov 2010 13:43 #84601 by Konstantinos Papadopoulos

TheReaper wrote:

general_lee wrote: Ρε παιδιά, είναι ιδέα μου ή ο TheReaper έχει αρχίσει να "υπολειτουργεί" στο forum; Όχι ότι εγώ είμαι ο συγγραφέας ο ίδιος, αλλά παρακολουθώ αρκετό καιρό το site και τον έχω δει ότι στις 10 δημοσιεύσεις οι 6 είναι δικές του(για τις πρόσφατες μιλάω). Αλλά τώρα τελευταία έχει χάσει λίγο το ρυθμό του. :-k

Ναι, ρε μάπα, υπολειτουργώ. Εσύ καλά είσαι εκεί πέρα και φιλάς σκοπιά. Και εσύ και ο άλλος ο μπουνταλάς. Και με αφήσατε εμένα εδώ πέρα να λιώνω μπροστά σε μια οθόνη. Εγώ πάντα εδώ ήμουν για να γράψω. Απλά τα είχα πάρει(ακόμη τα έχω) με κάποιους γι' αυτό σταμάτησα να γράφω τόσο συχνά. Ούτε η σχολή φταίει ούτε το ότι δεν υπήρχαν θέματα να σχολιάσω που είπε κάποιος(μάλλον ο rafor). Mόνο να είχαν μείνει τα μηνύματα που έγραψα εχθές θα το καταλάβαινες. Αλλά όποιος κάνει κουμάντο και δεν του αρέσουν όσα λέγονται μας τα σβήνει, κατάλαβες; Γιατί τον πονάνε ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο δεν του κάθονται καλά στο στομάχι. Άντε πάρτε καμιά αδειούλα ρε μαλάκες! Μπας και πάμε για καμιά μπαλίτσα. Γιατί εδώ μέσα...άστο.

Ναι ρε βλάκα, πότε να την πάρω την άδεια; Εδώ περιμένουμε να εκπαιδευτούν οι καινούριοι που μπαίνουν τώρα μπας και μπορέσουμε να ηρεμήσουμε λίγο εμείς. Που το είδες εσύ το καλά; Περιμένω πως και πως να έρθει ΣΚ μπας να πάρω καμιά έξοδο ή να κάνω καμιά αγγαρεία για να πάρω καμιά τιμητική και να κάτσω λίγο έξω.

Τώρα αυτό για τα μηνύματα δεν ξέρω τι μου λες. Αλλά μάλλον άρχισες κάναν καυγά πάλι. Is there a problem with the authority mister Anderson?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
21 Nov 2010 18:45 #84643 by pReDiCtOR
Παιδια εχετε δει αυτην την pic

More
21 Nov 2010 19:28 #84645 by GoldString

predictor wrote: Παιδια εχετε δει αυτην την pic

x0ox0ox0ox Πάντως πιστεύω ότι είστε όλοι εκτός θέματος...off topic που λένε και μερικόι :P :P :mrgreen:

More
21 Nov 2010 19:58 #84648 by Μπάμπης Χαραλάμπους

GoldString wrote:

x0ox0ox0ox Πάντως πιστεύω ότι είστε όλοι εκτός θέματος...off topic που λένε και μερικόι :P :P :mrgreen:

Μα τι λες; Αφού έχει λιακάδα!

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
21 Nov 2010 20:40 #84654 by Andr

BigBoss wrote:

GoldString wrote:

Μα τι λες; Αφού έχει λιακάδα!

τους δρακους στην κουζινα δεν τους βλεπεις?? :-k

More
21 Nov 2010 20:41 #84655 by Μπάμπης Χαραλάμπους

kammeno souvlaki wrote: τους δρακους στην κουζινα δεν τους βλεπεις?? :-k

Παω να τους καθαρίσω... :twisted:

ΜΕ ΑΖΑΧ

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
21 Nov 2010 21:49 #84657 by GoldString

BigBoss wrote:

kammeno souvlaki wrote: τους δρακους στην κουζινα δεν τους βλεπεις?? :-k

Παω να τους καθαρίσω... :twisted:

ΜΕ ΑΖΑΧ

Άζαξ....τα κάνει αόρατα....βρε άσπρισε το μάτι μου σου λέω !!!

More
22 Nov 2010 00:31 #84681 by Aνέστης Αδαμίδης
Seat Ibiza. Σίγουρα το καβαλάει γυναίκα. Λόγω του χρώματος. Εκτός κι αν είναι κανένας τόσο μυρωδιάς που να το έβαψε ροζ.

[img

Εντάξει, η εικόνα δεν είναι και τόσο άσχημη. Πολύ καλή θα έλεγα.

[img

More
15 Dec 2010 19:28 #86178 by Γιάννης Ρέμας
reaper πάτησα το ΄DO YOU KNOW WHO YOU'RE DEALING WITH?' είδα το βίντεο αλλά μετά από αυτό έπαιξε ένα πολύ καλύτερο με μια ωραία κοπελίτσα με κόκκινα δείτε το έχει πολύ ωραίο ντεκολτέ :lol: :lol: :lol:

More
27 Dec 2010 20:13 #86887 by lavezzi7
Τι έκανε ρε το άτομο στο Deal? 8O 8O 8O

Πήρε 100 χιλιάρικα(βασικά 50 παίρνει) και πάει να κάνει Χριστούγεννα,Πάσχα και Πρωτοχρονιά μαζί... :mrgreen: