- Thank you received: 0
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
TheReaper wrote:
general_lee wrote: Ρε παιδιά, είναι ιδέα μου ή ο TheReaper έχει αρχίσει να "υπολειτουργεί" στο forum; Όχι ότι εγώ είμαι ο συγγραφέας ο ίδιος, αλλά παρακολουθώ αρκετό καιρό το site και τον έχω δει ότι στις 10 δημοσιεύσεις οι 6 είναι δικές του(για τις πρόσφατες μιλάω). Αλλά τώρα τελευταία έχει χάσει λίγο το ρυθμό του. :-k
Ναι, ρε μάπα, υπολειτουργώ. Εσύ καλά είσαι εκεί πέρα και φιλάς σκοπιά. Και εσύ και ο άλλος ο μπουνταλάς. Και με αφήσατε εμένα εδώ πέρα να λιώνω μπροστά σε μια οθόνη. Εγώ πάντα εδώ ήμουν για να γράψω. Απλά τα είχα πάρει(ακόμη τα έχω) με κάποιους γι' αυτό σταμάτησα να γράφω τόσο συχνά. Ούτε η σχολή φταίει ούτε το ότι δεν υπήρχαν θέματα να σχολιάσω που είπε κάποιος(μάλλον ο rafor). Mόνο να είχαν μείνει τα μηνύματα που έγραψα εχθές θα το καταλάβαινες. Αλλά όποιος κάνει κουμάντο και δεν του αρέσουν όσα λέγονται μας τα σβήνει, κατάλαβες; Γιατί τον πονάνε ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο δεν του κάθονται καλά στο στομάχι. Άντε πάρτε καμιά αδειούλα ρε μαλάκες! Μπας και πάμε για καμιά μπαλίτσα. Γιατί εδώ μέσα...άστο.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
x0ox0ox0ox Πάντως πιστεύω ότι είστε όλοι εκτός θέματος...off topic που λένε και μερικόιpredictor wrote: Παιδια εχετε δει αυτην την pic
GoldString wrote:
x0ox0ox0ox Πάντως πιστεύω ότι είστε όλοι εκτός θέματος...off topic που λένε και μερικόιpredictor wrote: Παιδια εχετε δει αυτην την pic
τους δρακους στην κουζινα δεν τους βλεπεις?? :-kBigBoss wrote:
GoldString wrote:
Μα τι λες; Αφού έχει λιακάδα!
kammeno souvlaki wrote: τους δρακους στην κουζινα δεν τους βλεπεις?? :-k
Άζαξ....τα κάνει αόρατα....βρε άσπρισε το μάτι μου σου λέω !!!BigBoss wrote:
kammeno souvlaki wrote: τους δρακους στην κουζινα δεν τους βλεπεις?? :-k
Παω να τους καθαρίσω...
ΜΕ ΑΖΑΧ