Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Είστε off-topic; Γράψτε ότι θέλετε ΕΔΩ!

More
02 Nov 2010 12:01 #83268 by Γιάννης Ρέμας

Alcatraz wrote: @legend10 που το είδες το 6; Μάλλον απ' το πολύ το κάψιμμο σου έχουν θολώσει τα μάτια. :lol:

@Nikoli +1 :icon applaud:

@eliminator & draginfable ΔΕΝ συζητάμε στο chat για games! :wink:

να η απόδειξη μήπως τα δικά σου μάτια έχουν θολώσει?
Δημοσιεύτηκε: Δευτ Νοέμ 01, 2010 6:11 am

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
07 Nov 2010 02:04 #83623 by pReDiCtOR
Και ναι! σημερα (εννοω χθες) ανεβασα το πρωτο μου speed painting στο youtube οριστε και link (δειτε στα 1080p) :wink:

More
07 Nov 2010 10:55 #83625 by thanasis
Πολυ καλο ρε φιλε.....Εισαι καλος τελικα.. :mrgreen: :icon applaud:

More
07 Nov 2010 11:16 #83626 by Ιβάν

predictor wrote: Και ναι! σημερα (εννοω χθες) ανεβασα το πρωτο μου speed painting στο youtube οριστε και link (δειτε στα 1080p) :wink:

Καλά ρε, εσύ είσαι καλλιτέχνης! Πόσο χρόνο σου πήρε για να κάνεις κάτι τέτοιο? Μήπως θα μου φτιάξεις και avatar, τώρα που λείπει ο Tilion?

More
07 Nov 2010 12:02 #83628 by pReDiCtOR
@ 8@no$ ευχαριστω φιλε!

@ Alcatraz, εμ.... το συγκεκριμενο μου πηρε 1 ωρα και 10 λεπτα
Τωρα για avatar, αν θελεις κατι σαν και αυτο :
τοτε στειλε pm να σου φτιαξω (μoλις γυρισω, τωρα παω να ασκησω το εκλογικο μου δικαιωμα)

More
16 Nov 2010 22:55 #84274 by Konstantinos Papadopoulos
Ρε παιδιά, είναι ιδέα μου ή ο TheReaper έχει αρχίσει να "υπολειτουργεί" στο forum; Όχι ότι εγώ είμαι ο συγγραφέας ο ίδιος, αλλά παρακολουθώ αρκετό καιρό το site και τον έχω δει ότι στις 10 δημοσιεύσεις οι 6 είναι δικές του(για τις πρόσφατες μιλάω). Αλλά τώρα τελευταία έχει χάσει λίγο το ρυθμό του. :-k

More
17 Nov 2010 00:03 #84276 by Νικολής Ασημάκης

general_lee wrote: Ρε παιδιά, είναι ιδέα μου ή ο TheReaper έχει αρχίσει να "υπολειτουργεί" στο forum; Όχι ότι εγώ είμαι ο συγγραφέας ο ίδιος, αλλά παρακολουθώ αρκετό καιρό το site και τον έχω δει ότι στις 10 δημοσιεύσεις οι 6 είναι δικές του(για τις πρόσφατες μιλάω). Αλλά τώρα τελευταία έχει χάσει λίγο το ρυθμό του. :-k

Ναι, και;

More
17 Nov 2010 00:38 #84279 by thanasis

general_lee wrote: Ρε παιδιά, είναι ιδέα μου ή ο TheReaper έχει αρχίσει να "υπολειτουργεί" στο forum; Όχι ότι εγώ είμαι ο συγγραφέας ο ίδιος, αλλά παρακολουθώ αρκετό καιρό το site και τον έχω δει ότι στις 10 δημοσιεύσεις οι 6 είναι δικές του(για τις πρόσφατες μιλάω). Αλλά τώρα τελευταία έχει χάσει λίγο το ρυθμό του. :-k

χαχα τι λεειιιιιιιι :mrgreen: :mrgreen: Αμα δεν εχει κατι ενδιαφερον να πει τι να γραψει?Ή θες να κανει ασκοπα ποστς?

More
17 Nov 2010 02:32 #84281 by pReDiCtOR
E, reaper (χαρος) ειναι αυτος εχει και δουλιτσες ποσο μαλλον τωρα που εχουμε εξαρση του φαινομενου της οικονομικης κρισεως , αν και νομιζω οτι εχει να κανει με τη σχολη ... εργαστηρια, ασκησεις θεωριες κλπ

More
17 Nov 2010 20:45 #84335 by Konstantinos Papadopoulos
Καλά εγώ μια παρατήρηση έκανα. Απλά επειδή τον έβλεπα να γράφει αρκετά συχνά και σε πολλά θέματα τώρα μου φαίνεται κάπως ήσυχα.