Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Alcatraz wrote: @legend10 που το είδες το 6; Μάλλον απ' το πολύ το κάψιμμο σου έχουν θολώσει τα μάτια.
@Nikoli +1 :icon applaud:
@eliminator & draginfable ΔΕΝ συζητάμε στο chat για games!
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Καλά ρε, εσύ είσαι καλλιτέχνης! Πόσο χρόνο σου πήρε για να κάνεις κάτι τέτοιο? Μήπως θα μου φτιάξεις και avatar, τώρα που λείπει ο Tilion?predictor wrote: Και ναι! σημερα (εννοω χθες) ανεβασα το πρωτο μου speed painting στο youtube οριστε και link (δειτε στα 1080p)
general_lee wrote: Ρε παιδιά, είναι ιδέα μου ή ο TheReaper έχει αρχίσει να "υπολειτουργεί" στο forum; Όχι ότι εγώ είμαι ο συγγραφέας ο ίδιος, αλλά παρακολουθώ αρκετό καιρό το site και τον έχω δει ότι στις 10 δημοσιεύσεις οι 6 είναι δικές του(για τις πρόσφατες μιλάω). Αλλά τώρα τελευταία έχει χάσει λίγο το ρυθμό του. :-k
χαχα τι λεειιιιιιιι Αμα δεν εχει κατι ενδιαφερον να πει τι να γραψει?Ή θες να κανει ασκοπα ποστς?general_lee wrote: Ρε παιδιά, είναι ιδέα μου ή ο TheReaper έχει αρχίσει να "υπολειτουργεί" στο forum; Όχι ότι εγώ είμαι ο συγγραφέας ο ίδιος, αλλά παρακολουθώ αρκετό καιρό το site και τον έχω δει ότι στις 10 δημοσιεύσεις οι 6 είναι δικές του(για τις πρόσφατες μιλάω). Αλλά τώρα τελευταία έχει χάσει λίγο το ρυθμό του. :-k