Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Είστε off-topic; Γράψτε ότι θέλετε ΕΔΩ!

More
18 Oct 2010 22:30 #82120 by Νικολής Ασημάκης
Ο Lalo ανέφερε μια μεγάλη αλήθεια που καλώς ή κακώς ισχύει.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
18 Oct 2010 22:35 #82121 by Κώστας Λεοντιάδης
Όπα, δηλαδή εγώ που ήμουν πάντα πρόεδρος να αρχίσω να φοβάμαι??? :P

More
18 Oct 2010 23:14 #82131 by Lalo007

Leo wrote: Όπα, δηλαδή εγώ που ήμουν πάντα πρόεδρος να αρχίσω να φοβάμαι??? :P

Βασικα υπαρχουν κατηγοριες μελων που συνηθως ψηφιζονται.Η 1η που προανεφερα,δηλαδη οι βλακες.Η 2η ειναι ολοι οι αλητες(και ουκ ολιγες φορες αλβανοι),οι οποιοι χτιζουν το μελλοντικο τους προφιλ απο το δημοτικο ακομα,παιζοντας τους μαγκες και τους νταηδες στα πιο αδυναμα κυριως παιδια.Η 3η ειναι συνηθως high profil κοπελιες που λογω του καλλους τους ψηφιζονται απο τον κοσμο.Ισως θα μπορουσαμε να βαλουμε και μια 4η κατηγορια πολυ πιο ασυνηθιστη,στην οποια ανηκουν αυτοι που ειναι πολυ δημοφιλης.Να τα εχεις καλα με ολους,πολλους φιλους,να βγαινεις αρκετα συχνα εξω,γενικα ολοι αυτη η δημοτικοτητα.Δυστυχως ομως λιγοι ειναι αυτοι και συνηθως προτιμουνται ατομα που υποσχονται καταληψεις.Αυτα.

More
18 Oct 2010 23:36 #82135 by Aνέστης Αδαμίδης
Εγώ πάντως, όταν βγήκε ο κολλητός μου πρόεδρος του 15μελούς(ανήκει στην τελευταία κατηγορία), ερχόταν πάντα και ρωτούσε εμένα για το τι να κάνει, αν και εγώ ποτέ δε βγήκα.

More
18 Oct 2010 23:39 #82136 by Νικολής Ασημάκης
Εμείς που ψηφίσαμε έναν τύπο που, εκτός από καλό και συνετό παιδί, είναι και μεταλλάς, που τον κατατάσεις; :mrgreen:

More
18 Oct 2010 23:43 #82137 by Lalo007

Nikolis wrote: Εμείς που ψηφίσαμε έναν τύπο που, εκτός από καλό και συνετό παιδί, είναι και μεταλλάς, που τον κατατάσεις; :mrgreen:

Οκ θα κανουμε και μια 5η κατηγορια με τιτλο "Αλλα" και ολοι οι υπολοιποι θα χωνονται εκει μεσα.

More
19 Oct 2010 00:02 #82139 by leo360
Εγώ μεν τα είχα καλά με όλους, αλλά τσαμπουκά ποτέ δεν πούλησα σε άλλον... Δεν γουστάρω να μαλώνω αν δεν με πειράζουν... Αλλά πάντα μιλούσα ανοιχτά και είχα τα @@ να μιλάω στον διευθυντή, και να κάνω στο τέλος αυτό που θέλω... Βέβαια, έχανα πάντα πολλές ψήφους από κοπελιές, επειδή οι περισσότερες ή ήταν πρώην μου, ή απλά είχε παιχτεί κάτι και "τράβηξα για άλλη παραλία"... :P

Y.Γ. Ναι Laloo, είμαι... (ξες εσύ... :P ) :P

More
19 Oct 2010 07:44 #82146 by rafor
Συμφωνω απολυτα με το Lalo!Ειδικα οι ψευτομαγκες ειναι οι πιο μα@@@@@...Ειναι λιγο δυσκολο να βγει προεδρπς του 15μελους ενα παιδια συνετο και αρεστο σε ολους...Οσο για τις ωραιες κοπελιες ειναι κατι που ισχυει ,βεβαια συνηθως ειναι λιγακι π@@@@@@κια...

More
19 Oct 2010 09:12 #82151 by Κώστας Λεοντιάδης

rafor wrote: Συμφωνω απολυτα με το Lalo!Ειδικα οι ψευτομαγκες ειναι οι πιο μα@@@@@...Ειναι λιγο δυσκολο να βγει προεδρπς του 15μελους ενα παιδια συνετο και αρεστο σε ολους...Οσο για τις ωραιες κοπελιες ειναι κατι που ισχυει ,βεβαια συνηθως ειναι λιγακι π@@@@@@κια...

Μα οι περισσότερες κοπέλες στις μέρες μας είναι... :P

More
21 Oct 2010 04:29 #82240 by Στέφανος Τρίγγας
Μια φορά και έναν καιρό ήταν ο Godzilla και πήγαινε για pick-nick με τον King Kong, στο δρόμο που πηγαίνανε βρήκανε και τον T-rex και μετά οι τρεις του πήγανε και κάθισαν σε ένα ωραίο ξέφωτο και έκαναν το pick-nick τους. Μετά αφού τελείωσαν άρχισαν να πλακώνονται για το τελευταίο σάντουιτς. Στην αρχή νίκαγε ο King Kong αλλά μετά με ένα χτύπημα με την ουρά ο T-rex τον έριξε κάτω και ακριβώς το επόμενο δευτερόλεπτο ο Godzilla του έκανε ένα body slam και τον έβγαλε εκτός συναγωνισμού. Έτσι έμειναν μόνο ο T-rex και ο Godzilla, ο Godzilla όμως επειδή έχει πιο μακριά χέρια από τον T-rex του έσκασε ένα αριστερό κροσέ και τον έριξε κάτω, αλλά ο T-rex επειδή ήταν και λίγο ninja του χτύπησε στα πόδια και έριξε κάτω τον Godzilla, ο Godzilla όμως τον δάγκωσε και του έκοψε λίγο την ουρά. Στο εντομεταξή ένας σκίουρος είχε πάει και είχε φάει το σάντουιτς και μόλις το κατάλαβαν ήταν ήδη πολύ αργά γιατί και οι 2 είχαν βγει knock-out.

ηθικό δίδαγμα: ποτέ μην παίρνεις τα μάτια σου από το φαγητό σου.