Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Είστε off-topic; Γράψτε ότι θέλετε ΕΔΩ!

More
06 Oct 2010 16:10 #80695 by Andr
παντως αν καποιος ειναι ο πιο ακυρος στο forum ειμαι εγω.δεν υπαρχει καποιο σοβαρο μου post.ετσι αν επρεπε να αποχωρουμε απο το site λογω αυτου εγω δεν επρεπε να υπαρχω.για αυτο ALCATRAZ STAY WITH US.
για να αλλαξω λιγο θεμα ξερει κανεις τι εκπομπη θα παρουσιαζει ο κουτσουμπας στο nickelodeon tv?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
06 Oct 2010 16:18 #80698 by Lalo007

kammeno souvlaki wrote: παντως αν καποιος ειναι ο πιο ακυρος στο forum ειμαι εγω.δεν υπαρχει καποιο σοβαρο μου post.ετσι αν επρεπε να αποχωρουμε απο το site λογω αυτου εγω δεν επρεπε να υπαρχω.για αυτο ALCATRAZ STAY WITH US.
για να αλλαξω λιγο θεμα ξερει κανεις τι εκπομπη θα παρουσιαζει ο κουτσουμπας στο nickelodeon tv?

Μολις εκανες το πρωτο σου σοβαρο ποστ!

More
06 Oct 2010 17:27 #80704 by Aνέστης Αδαμίδης

manolisGS wrote: Εγω δεν σου φωναξα όπως μου κανεις εσυ μεσα στο pm ουτε σε ειπα βλάκα (που αυτοαποκαλείσαι :icon what: ). Ναι εχεις κανει πολλα ποστ σε αρκετα βοηθας αλλά υπάρχουν πολλα ασκοπα μηνυματα. Το οτι δεν απανταω σε ερωτησεις άλλων χρηστων ειναι γιατι δουλευω πολλες ωρες και δεν μου περισσεύει αρκετος χρονος. Παρολα αυτά αν δω πως ξερω να απαντησω σε κατι και δεν γνωριζει καποιος αλλος την απαντηση τοτε θα βοηθησω το μελος της κοινωτητας.

Παντως βλέποντας τα μηνύματα σου στα διαφορα νηματα δεν παρατήρησα αυτο που λες για τα 3/4 των ενημερωτικών σου ειδησεων. Δεν παιρνω τα λόγια μου πισω καθως για αυτα που βλεπω δεν φοβάμαι να εκφράσω την πραγματική μου αποψη.

Για μενα αν εγκαταλείπεις ενα ολοκληρο forum για χάρη μου τι να σου πω... Προβλημμα σου. :bye:

Δεν ξέρω τι λέγατε στα pm και ούτε με ενδιαφέρει. Όμως το αν ένα μέλος postάρει απλά για να postάρει δεν είναι δουλειά σου να του κάνεις παρατήρηση. Ακόμη και αν δεν σου αρέσουν τα όσα λέει. Εσύ μια φορά αν θες, μην διαβάζεις αυτά που λέει ο Αlcatraz. Κι όσο για το αν βοηθάει ή όχι όσους χρειάζονται βοήθεια... Αυτό το αφήνω στην κρίση όσων έχουν δεχτεί τις συμβουλές του σχετικά με τα θέματα που υπήρχαν και σχετικά με αυτά που ήξερε.

Σοβαρευτείτε ρεεε!

More
06 Oct 2010 17:31 #80705 by Lalo007
Μην ξεχνατε οτι υπαρχει και η προσθηκη στους εχθρους,οποτε δεν θα βλεπετε τα ποστ του ατομου αυτου και ουτε θα μπορειτε να λαβετε πμ του,αν δεν κανω λαθος.Οχι οτι θελω να μαλωνετε μεταξυ σας,ετσι? :mrgreen:

More
More
06 Oct 2010 18:53 #80717 by Μπάμπης Χαραλάμπους

kammeno souvlaki wrote: παντως αν καποιος ειναι ο πιο ακυρος στο forum ειμαι εγω.δεν υπαρχει καποιο σοβαρο μου post.ετσι αν επρεπε να αποχωρουμε απο το site λογω αυτου εγω δεν επρεπε να υπαρχω.για αυτο ALCATRAZ STAY WITH US.

Εβδομαδιαία ανασκόπηση από ολα τα επεισόδεια του ''Ντορα: Μικρη Εξερευνήτρια''

ΥΓ: Οσο αφορα το θεμα με την σουπερ εξαλλη διαμαχη αναμεσα στον ManolisGS και τον Alcatraz το μονο που εχω να πω ειναι πως ο καθενας εχει να πει οτι θελει (σημαντικο ή μη) αρκεί να μην προσβάλει (θεμιτα τουλαχιστον) τα υπολοιπα μελη. Δεν εχει σημασια ποσα posts εχει καποιος η ποια ειναι η θεση του. Ολοι ανθρωποι ειμαστε και κανεις δεν ειναι ανώτερος του αλλου. Ο λογος που ο ΤhunderHawk εστειλε τον ManolisGS για banακια και βουτιες ήταν για να ηρεμισουν τα πνευματα.

Stay cool και παρακαλω μην βγαινετε offtopic σε αυτο το θεμα γιατι θα πεσουν φαπες. (Πλάκα κανω - Μπουνιες θα πεσουν - Ξανακανω πλακα δεν θα γινει τιποτα :P )

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
06 Oct 2010 22:22 #80727 by Ιβάν
Μπράβο για την ανασκόπηση Μπούτς.

Κάποιος άλλος που θα πάει στο digital Athens?

ΥΓ. Είμαι μέσα για τις μπουνιές Boss! :P Ποτε και που. :boxer:

More
06 Oct 2010 23:49 #80738 by Aνέστης Αδαμίδης
Εγώ θα πάω. Αλλά άκουσα πως η εκπομπή θα είναι 7:30 το απόγευμα και αναρωτήθηκα τι θα γίνει. Δηλαδή Μάνο δεν θα είστε εκεί; Απαράδεκτο! Boss, πάμε εμείς την Παρασκευή και θα κάνουμε τους απευθείας ανταποκριτές. Είσαι; Σοβαρά το λέω.

More
09 Oct 2010 15:03 #81011 by Ιβάν

draginfable wrote: Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες ο Alcatraz γκαντέμιασε τον arkypraios και άργησε να φτάσει στον σταθμό.

Δεν την άκουσα την εκπομπή! Αλήθεια άργησε?

More
09 Oct 2010 17:01 #81056 by Aνέστης Αδαμίδης
Βασικά παίζει να μην άργησε, γιατί μόλις ξεκίνησε η εκπομπή άρχισαν και οι μεταδόσεις από το μπάσκετ και μετά βγήκε ο Μάνος από το Γκάζι και μετά μπήκε και το bet κι έτσι δεν υπήρχε ιδιαίτερος χρόνος για να μιλήσουν στην εκπομπή.