Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
kammeno souvlaki wrote: παντως αν καποιος ειναι ο πιο ακυρος στο forum ειμαι εγω.δεν υπαρχει καποιο σοβαρο μου post.ετσι αν επρεπε να αποχωρουμε απο το site λογω αυτου εγω δεν επρεπε να υπαρχω.για αυτο ALCATRAZ STAY WITH US.
για να αλλαξω λιγο θεμα ξερει κανεις τι εκπομπη θα παρουσιαζει ο κουτσουμπας στο nickelodeon tv?
manolisGS wrote: Εγω δεν σου φωναξα όπως μου κανεις εσυ μεσα στο pm ουτε σε ειπα βλάκα (που αυτοαποκαλείσαι :icon what: ). Ναι εχεις κανει πολλα ποστ σε αρκετα βοηθας αλλά υπάρχουν πολλα ασκοπα μηνυματα. Το οτι δεν απανταω σε ερωτησεις άλλων χρηστων ειναι γιατι δουλευω πολλες ωρες και δεν μου περισσεύει αρκετος χρονος. Παρολα αυτά αν δω πως ξερω να απαντησω σε κατι και δεν γνωριζει καποιος αλλος την απαντηση τοτε θα βοηθησω το μελος της κοινωτητας.
Παντως βλέποντας τα μηνύματα σου στα διαφορα νηματα δεν παρατήρησα αυτο που λες για τα 3/4 των ενημερωτικών σου ειδησεων. Δεν παιρνω τα λόγια μου πισω καθως για αυτα που βλεπω δεν φοβάμαι να εκφράσω την πραγματική μου αποψη.
Για μενα αν εγκαταλείπεις ενα ολοκληρο forum για χάρη μου τι να σου πω... Προβλημμα σου. :bye:
kammeno souvlaki wrote: παντως αν καποιος ειναι ο πιο ακυρος στο forum ειμαι εγω.δεν υπαρχει καποιο σοβαρο μου post.ετσι αν επρεπε να αποχωρουμε απο το site λογω αυτου εγω δεν επρεπε να υπαρχω.για αυτο ALCATRAZ STAY WITH US.
για να αλλαξω λιγο θεμα ξερει κανεις τι εκπομπη θα παρουσιαζει ο κουτσουμπας στο nickelodeon tv?
draginfable wrote: Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες ο Alcatraz γκαντέμιασε τον arkypraios και άργησε να φτάσει στον σταθμό.