Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Είστε off-topic; Γράψτε ότι θέλετε ΕΔΩ!

More
04 Oct 2010 22:31 #80506 by Ιβάν

TheReaper wrote: Aξιοπερίεργα σίγουρα. Τώρα για χρήσιμα δεν είμαι τόσο σίγουρος. Μάλλον ενημερωτικά θα το έλεγα.

Μόνο του Alcatraz είναι και χρήσιμα και ενημερωτικά. :twisted: Του Θάνου είναι μόνο χρήσιμα. :mrgreen:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
04 Oct 2010 22:47 #80510 by Aνέστης Αδαμίδης
Lalo007":1uyfi185]

Alcatraz wrote: Ρε σεις την παλεύεται? Είστε στα καλά σας? Έλεος. ](*,)

Παιζωωωω Crysis και πινωωωω prooo...Λοιπον το παραεκανα,το κοβω.[/quote]

8@no$ wrote: Ακουω users και παιζω pro... :mrgreen: \:D/

Ρε παιδιά, ρε παιδιά... Αυτό πάει στο "Τι κάνετε τώρα". Μην παρεκτρεπόμαστε! :mrgreen:

More
04 Oct 2010 22:51 #80512 by Ιβάν

TheReaper wrote: Ρε παιδιά, ρε παιδιά... Αυτό πάει στο "Τι κάνετε τώρα". Μην παρεκτρεπόμαστε! :mrgreen:

Συμφωνώ απόλυτα. Είστε off topic! :twisted:

Παιδιά ποιος θα πάει στο digital athens? Να κανονίσουμε να πάμε. Εσύ Reaper θα πας?

More
04 Oct 2010 22:52 #80513 by Lalo007

Είστε off topic! :twisted:

Ναι,και?

More
04 Oct 2010 22:58 #80515 by Aνέστης Αδαμίδης

Alcatraz wrote:

TheReaper wrote: Ρε παιδιά, ρε παιδιά... Αυτό πάει στο "Τι κάνετε τώρα". Μην παρεκτρεπόμαστε! :mrgreen:

Συμφωνώ απόλυτα. Είστε off topic! :twisted:

Παιδιά ποιος θα πάει στο digital athens? Να κανονίσουμε να πάμε. Εσύ Reaper θα πας?

Θέλω να έρθω, αλλά με την ρημάδα τη σχολή που έμπλεξα, έχω πάθει χοντρή νίλα. Το Σάββατο και μετά μπορώ να πάω. Γιατί Παρασκευή, έχω μάθημα βράδυ. :?

More
04 Oct 2010 23:02 #80516 by Ιβάν

TheReaper wrote: Θέλω να έρθω, αλλά με την ρημάδα τη σχολή που έμπλεξα, έχω πάθει χοντρή νίλα. Το Σάββατο και μετά μπορώ να πάω. Γιατί Παρασκευή, έχω μάθημα βράδυ. :?

Από πρωί θα πας? Θέλεις να είσαι από τους πρώτους? Εννοώ κατά τις 10 θες να είσαι εκεί? Κάποιος άλλος που θα πάει?

More
04 Oct 2010 23:50 #80525 by Aνέστης Αδαμίδης

Alcatraz wrote:

TheReaper wrote: Θέλω να έρθω, αλλά με την ρημάδα τη σχολή που έμπλεξα, έχω πάθει χοντρή νίλα. Το Σάββατο και μετά μπορώ να πάω. Γιατί Παρασκευή, έχω μάθημα βράδυ. :?

Από πρωί θα πας? Θέλεις να είσαι από τους πρώτους? Εννοώ κατά τις 10 θες να είσαι εκεί? Κάποιος άλλος που θα πάει?

Όχι ρε, ποιο πρωί; Βασικά λάθος μου. Έχω μάθημα 3-6 το απόγευμα, οπότε μπορεί να περάσω μετά κατευθείαν.

More
05 Oct 2010 22:34 #80635 by Ιβάν
Λοιπόν παιδιά εγώ τελείωσα με το site μιας και το φόρουμ δεν χρειάζεται έναν βλάκα που το μόνο που κάνει είναι να γράφει άσκοπα μηνύματα και να δίνει λύσεις που μόνο σε καλό δεν θα βγουν. Χάρηκα που σας γνώρισα αλλά δεν θα κάθομαι να ανέχομαι τις προσβολές του manolisGS. Τέτοιο προκλητικό άτομο δεν έχω συνάντηση. Λίγη ευγενία δεν βλάπτει. Εφόσον είμαι άχρηστος και δεν δίνω λύσεις και ούτε σας ενημερώνω για τα νέα δεν υπάρχει λόγος να μένω εδώ. Πλέον ο χρήστης manolisGS που "παρακολουθεί το φόρουμ" θα σας δίνει λύσεις σε προβλήματα. Εγώ είχα κάθε καλή διάθεση να βοηθάω και να κάνουμε χαβαλέ αλλά ο κύριος manolisGS με ξενερωσε! Τα συγχαρητήριά μου manolisGS.

Καλή συνέχεια παιδιά.

More
05 Oct 2010 22:40 #80636 by Lalo007

Alcatraz wrote: Λοιπόν παιδιά εγώ τελείωσα με το site μιας και το φόρουμ δεν χρειάζεται έναν βλάκα που το μόνο που κάνει είναι να γράφει άσκοπα μηνύματα και να δίνει λύσεις που μόνο σε καλό δεν θα βγουν. Χάρηκα που σας γνώρισα αλλά δεν θα κάθομαι να ανέχομαι τις προσβολές του manolisGS. Τέτοιο προκλητικό άτομο δεν έχω συνάντηση. Λίγη ευγενία δεν βλάπτει. Εφόσον είμαι άχρηστος και δεν δίνω λύσεις και ούτε σας ενημερώνω για τα νέα δεν υπάρχει λόγος να μένω εδώ. Πλέον ο χρήστης manolisGS που "παρακολουθεί το φόρουμ" θα σας δίνει λύσεις σε προβλήματα. Εγώ είχα κάθε καλή διάθεση να βοηθάω και να κάνουμε χαβαλέ αλλά ο κύριος manolisGS με ξενερωσε! Τα συγχαρητήριά μου manolisGS.

Καλή συνέχεια παιδιά.

Δικαιωμα σου Ιβαν,αλλα να ξερεις οτι αυτο που κανεις δεν ειναι σωστο.Μπορει ο manolisGS να σε ξενερωσε,να σε προσβαλλε κτλ,αλλα αυτα ειναι καθημερινα θεματα και συμβενουν και μεσα σε μια κοινωνια,οπως το φορουμ.Πρεπει να κατσεις να το λυσεις το θεμα με πμ,η να πεις ξερεις κατι ρε φιλε?Δεν το ηξερα οτι οντως τα πραγματα δεν ηταν ετσι.Ηθελα απλα να βοηθησω,και να λυθει η παρεξηγηση.Και στην τελικη,δεν ακουσα κανεναν αλλον να παραπονιεται οτι μας εισαι αχρηστος και εχεις ως στοχο να κανεις ασκοπα ποστ.Το οτι λεει κατι ενα ατομο δεν σημαινει τιποτα.Για αυτο λοιπον κατσε και ξανασκεψου το.Αν τελικα ομως δεν αλλαξεις γνωμη,τοτε και εγω χαρηκα που σε γνωρισα,καλο κουραγιο με το σχολειο και σε οτιδηποτε αλλο κανεις στην ζωη σου και ελπιζω να τα ξαναπουμε καποτε.αυτα απο μενα.

More
05 Oct 2010 22:50 #80638 by Ιβάν
Απ εδώ κάνεις λάθος 2 είναι τα άτομα! manolisGS &ThunderHawk. Επίσης προσπάθησα να του μιλήσω με κάθε τρόπο με π.μ αλλά αυτός "παρακολουθεί το φόρουμ". Η αλήθεια είναι πως δεν θέλω να το κάνω γιατί σας έχω σαν οικογένια πλέον, αλλά και μόνο που το σκέφτομαι παθαίνω κάτι. Δεν ξέρω αν θα αντέξω τον "χωρισμό" με εσάς. :(