Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Μόνο του Alcatraz είναι και χρήσιμα και ενημερωτικά. Του Θάνου είναι μόνο χρήσιμα.TheReaper wrote: Aξιοπερίεργα σίγουρα. Τώρα για χρήσιμα δεν είμαι τόσο σίγουρος. Μάλλον ενημερωτικά θα το έλεγα.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Alcatraz wrote: Ρε σεις την παλεύεται? Είστε στα καλά σας? Έλεος. ](*,)
8@no$ wrote: Ακουω users και παιζω pro... \/
Συμφωνώ απόλυτα. Είστε off topic!TheReaper wrote: Ρε παιδιά, ρε παιδιά... Αυτό πάει στο "Τι κάνετε τώρα". Μην παρεκτρεπόμαστε!
Είστε off topic!
Alcatraz wrote:
Συμφωνώ απόλυτα. Είστε off topic!TheReaper wrote: Ρε παιδιά, ρε παιδιά... Αυτό πάει στο "Τι κάνετε τώρα". Μην παρεκτρεπόμαστε!
Παιδιά ποιος θα πάει στο digital athens? Να κανονίσουμε να πάμε. Εσύ Reaper θα πας?
Από πρωί θα πας? Θέλεις να είσαι από τους πρώτους? Εννοώ κατά τις 10 θες να είσαι εκεί? Κάποιος άλλος που θα πάει?TheReaper wrote: Θέλω να έρθω, αλλά με την ρημάδα τη σχολή που έμπλεξα, έχω πάθει χοντρή νίλα. Το Σάββατο και μετά μπορώ να πάω. Γιατί Παρασκευή, έχω μάθημα βράδυ.
Alcatraz wrote:
Από πρωί θα πας? Θέλεις να είσαι από τους πρώτους? Εννοώ κατά τις 10 θες να είσαι εκεί? Κάποιος άλλος που θα πάει?TheReaper wrote: Θέλω να έρθω, αλλά με την ρημάδα τη σχολή που έμπλεξα, έχω πάθει χοντρή νίλα. Το Σάββατο και μετά μπορώ να πάω. Γιατί Παρασκευή, έχω μάθημα βράδυ.
Alcatraz wrote: Λοιπόν παιδιά εγώ τελείωσα με το site μιας και το φόρουμ δεν χρειάζεται έναν βλάκα που το μόνο που κάνει είναι να γράφει άσκοπα μηνύματα και να δίνει λύσεις που μόνο σε καλό δεν θα βγουν. Χάρηκα που σας γνώρισα αλλά δεν θα κάθομαι να ανέχομαι τις προσβολές του manolisGS. Τέτοιο προκλητικό άτομο δεν έχω συνάντηση. Λίγη ευγενία δεν βλάπτει. Εφόσον είμαι άχρηστος και δεν δίνω λύσεις και ούτε σας ενημερώνω για τα νέα δεν υπάρχει λόγος να μένω εδώ. Πλέον ο χρήστης manolisGS που "παρακολουθεί το φόρουμ" θα σας δίνει λύσεις σε προβλήματα. Εγώ είχα κάθε καλή διάθεση να βοηθάω και να κάνουμε χαβαλέ αλλά ο κύριος manolisGS με ξενερωσε! Τα συγχαρητήριά μου manolisGS.
Καλή συνέχεια παιδιά.