Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Είμαι και στο 5μελές και το 15μελές! Νικολή μήπως θέλεις να πεις καμμένο? Εγώ το πρώτο που θα απαιτήσω είναι μια αναβάθμιση στα pc του σχολείου!Nikolis wrote: Καημένο σχολείο.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Nikolis wrote: Καημένο σχολείο.
Alcatraz (Medal of Honor Topic) wrote: Τι ακριβώς θέλεις να πεις με αυτό? Ότι δεν μπορούσες να το παίξεις?
ΥΓ. Εφυγα για να κλείσω το λύκειο.
Με έχεις για τέτοιον ρε Bo$$? Εγώ απλά πηγα λίγο πιο νωρίς για να κρατήσουμε αντίσταση!BigBoss wrote:
Nikolis wrote: Καημένο σχολείο.
R.I.P.
Να θυμίσω....
Alcatraz (Medal of Honor Topic) wrote: Τι ακριβώς θέλεις να πεις με αυτό? Ότι δεν μπορούσες να το παίξεις?
ΥΓ. Εφυγα για να κλείσω το λύκειο.
Ναι... πολυ καλα σχέδια ](*,)
Δεν σε πιάνω. Αφού είμαι. :icon what:BigBoss wrote: Γιατι σε ειχα για μελος 15μελους ομάδας;
Ελα τώρα που δεν θέλεις! Πες τώρα μην με σκας.BigBoss wrote: Τιποτα. Κατι δικα μου
Alcatraz wrote:
Ελα τώρα που δεν θέλεις! Πες τώρα μην με σκας.BigBoss wrote: Τιποτα. Κατι δικα μου
Και γιατί να μην με ψηφίσουν? Στο 5μελές βγήκα τελευταίος, γιατί ήταν 6 μόνο άτομα. Και για 15μελές έβαλα για πλάκα και όμως βγήκα. Τι να κάνουμε, φαίνεται πως είμαι διάσημος!ThunderHawk wrote: Υ.Γ. Γιατί σε ψήφισαν για το 15μελες και το 5μελες; τόσο μωροί είναι;