Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Είστε off-topic; Γράψτε ότι θέλετε ΕΔΩ!

More
13 Dec 2023 04:01 #273876 by Aνέστης Αδαμίδης
Είναι η πέμπτη φορά μέσα σε τρεις μήνες που μένω χωρίς νερό στο διαμέρισμα που μένω. Ο καραγκιόζης που έχουμε για ιδιοκτήτη, δεν κάνει μια ανακαίνιση να σιάξει το κτίριο λίγο, να εκσυγχρονιστεί. Ξέρει ο χαμένος μόνο να ζητάει τα νοίκια, αλλά για να παρέχει ανθρώπινες συνθήκες διαβίωσης ούτε κουβέντα. Αν του βάλω καμιά φωτιά όμως στο ρημάδι, θα ψάχνει να βρει μετά αποζημίωση ο γύφτος!

Αύριο θα πάω να δω μήπως βρω άλλο διαμέρισμα, κάπου που να ξέρω τουλάχιστον ότι δε θα πεθάνω από την δίψα και δε θα μου μείνει καμιά κουράδα στη λεκάνη...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
23 Jan 2024 03:43 #274750 by Aνέστης Αδαμίδης
Ωραίο όργανο η ηλεκτρική, αλλά δύσκολο να μάθεις τελικά. Αυτή τη στιγμή, ασχολούμαι κοντά 2 χρόνια και ακόμη δεν έχω μάθει να παίζω ένα τραγούδι ολόκληρο. Τι να πω, μόνο περισσότερη εξάσκηση.

More
07 May 2024 18:31 #275803 by Aνέστης Αδαμίδης
Φέτος έκανα Πάσχα στην Κωνσταντινούπολη. Είχα βρεθεί εκεί για ένα συνέδριο που έλαβε χώρα μεταξύ 1-4 Μαΐου, καθώς έγιναν έτσι τα πράγματα, ώστε να είμαι και ομιλητής στο συνέδριο. Πολλές εβδομάδες έκανα πρόβες, περιορισμένος ο χρόνος, πολύ το άγχος. Ήταν η πρώτη φορά που παρουσίαζα ένα δικό μου έργο, καθώς είχε γραφτεί ένα paper από δύο καθηγητές βασισμένο σε δική μου έρευνα.

Κατά την παρουσίαση, ένιωσα 2-3 φορές ότι πάω να πέσω, αλλά το γλύτωσα. Έκανα την παρουσίαση, ευτυχώς σε μικρό κοινό, δεν είχα θέμα με τον χρόνο και όλα κύλισαν σχετικά ομαλά. Μετά που άρχισα να συναναστρέφομαι και με τους καθηγητές που βρίσκονταν στο συνέδριο, όλοι άρχισαν να με "σπρώχνουν" στο να αρχίσω διδακτορικό. Είδωμεν.

More
14 May 2024 17:28 #275873 by Απόστολος Μητσακούλης
Το τραγούδι της Κύπρου στη eurovision άξιζε κάτι παραπάνω απο 15η θέση για να μην πω ότι έπρεπε να ήταν πρώτη πεντάδα, αλλα ποιός χέστηκε τώρα για την Κύπρο, στις μέρες μας μετράει η ανωμαλία. Κρίμα.

More
03 Sep 2024 20:31 #277351 by Απόστολος Μητσακούλης
Ανυπομονώ για την καινούρια έκδοση του site. Ελπίζω να βάλετε και δυνατότητα dark theme.