Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Είστε off-topic; Γράψτε ότι θέλετε ΕΔΩ!

More
29 Jul 2023 10:22 #272335 by Blood Prince

Δεν αγόρασα κονσόλα και τώρα καλούμαι να δώσω 150 € για φόρο εισοδήματος. Καλά να πάθω.

Το πλήρωσα το πρόστιμο εεεε φόρο ήθελα να πω....θα πάρω δώρο κάτι για αυτό ή μπα ;

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
07 Aug 2023 23:30 #272438 by Απόστολος Μητσακούλης
Με έχουν φάει τα κουνούπια αυτές τις μέρες. Έβρεχε χτές οπότε πλακώσαν όλα τώρα.

More
07 Aug 2023 23:50 #272441 by Aνέστης Αδαμίδης
Εδώ εχθές και σήμερα μας έριξε χιόνια στις κορφές των βουνών και ο αέρας κατεβάζει την παγωνιά. Πάλι χειμωνιάτικα πρέπει να φοράω, Αύγουστο μήνα!

More
25 Aug 2023 00:50 #272615 by Απόστολος Μητσακούλης
Διπλασίασα την ram στο pc μου. Τώρα πλέον τρέχει τα φετινά παιχνίδια χωρίς να ζορίζεται ο επεξεργαστής. Μάλλον δν θα πάρω ακόμα ps5. Μου άρεσε το αποτέλεσμα με το upgrade που έκανα.

More
28 Sep 2023 21:28 - 28 Sep 2023 21:30 #273044 by Blood Prince
Σε μένα έχουν βγει αποτελέσματα που περίμενα εδώ και πολύ καιρό στο θέμα της δουλειάς και όλα πήγαν καλά , ωστόσο ακόμα δεν έχω ξεκινήσει να εργάζομαι πάλι και ανυπομονώ να περάσει γρήγορα ο χρόνος να ξεκινήσω γιατί όσο κάθομαι πολλές ώρες στο σπίτι νιώθω πως χαζεύω...όταν είμαι στον χώρο εργασίας  , η καθημερινότητα είναι καλύτερη. Δεν μου αρέσει ο άπλετος ελεύθερος χρόνος .

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 28 Sep 2023 21:30 by Blood Prince.

More
05 Oct 2023 22:46 - 05 Oct 2023 22:48 #273131 by Blood Prince
Καλά ο άλλος παντρεύτηκε και κόρναρε σαν τρελός , λες και κατάφερε δεν ξέρω τι.....δηλαδή εγώ που έχω σταθερή μόνιμη δουλειά , τι θα πρέπει να κάνω ;

Τι είναι πιο σημαντικό στην ζωή , το να είσαι ανεξάρτητος και να μην δίνεις λογαριασμό σε κανέναν ή να είσαι δεσμευμένος και να έχεις την σύζυγο πανταχού παρόν και στο κρεββάτι και να πρέπει να μεγαλώσεις και παιδιά ;

Ποτέ δεν το κατάλαβα αυτό που κάνουν οι παντρεμένοι να κοιμούνται μαζί , Θα μου πείτε στα πρώτα χρόνια του γάμου κάνουν σεξ , στην συνέχεια όμως ; Καθώς περνάνε τα χρόνια , τα παιδιά και οι ίδιοι μεγαλώνουν , το σεξ σταματάει άρα περισσότερο πρόβλημα είναι παρά ευχαρίστηση το να κοιμάσαι μαζί με μια γυναίκα ας πούμε που μπορεί να ροχαλίζει ή να βλέπει τηλεόραση ενώ εσύ θες να κοιμηθείς,

Εντάξει , όπως την βρίσκει ο καθένας , αρκετούς τους ευχαριστεί το να έχουν οικογένεια παρά τις ευθύνες αλλά τόσος ξεσηκωμός ; χαχαχα

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 05 Oct 2023 22:48 by Blood Prince.
The following user(s) said Thank You: Απόστολος Μητσακούλης

More
13 Oct 2023 14:42 #273234 by Blood Prince
Σε μένα από Αύγουστο έχουν βγει οριστικά αποτελέσματα και περιμένω πίνακες τοποθέτησης οι οποίοι μάλλον δεν έχουν βγει λόγω εκλογικής περιόδου ,

Ωστόσο σήμερα βγήκαν οριστικά της Αττικής , μετά από άδεια από συμβούλιο της επικρατείας , οπότε οι δικοί μου πίνακες τοποθέτησης , πρέπει να βγουν σύντομα.

Από ΔΥΠΑ μου στέλνουν ενημερωτικό email για διαθέσιμη θέση εργασίας αλλά εγώ τους γράφω κανονικά , γιατί είμαι επιτυχών στα οριστικά για μόνιμος σε δημόσιο οπότε δεν με ενδιαφέρει να εργαστώ ιδιωτικό μέχρι να προσληφθώ .

Απλά γράφτηκα στο μητρώο ανέργων , μόνο για να πληρωθώ, εφόσον έληξε η προηγούμενη σύμβαση κάτι που θα γίνει τον Νοέμβριο . Δεν ψάχνω δουλειά αλλά είναι υποχρεωμένοι φαίνεται να με ζαλίζουν όταν δουλειά έχω βρει ήδη αλλά δεν έχω ξεκινήσει να εργάζομαι.

[IMG

Peter Baylish

More
13 Oct 2023 21:41 #273235 by Blood Prince
Από τα καλά του να μένω πατρικό και να μην έχω γυναίκα και παιδιά γιατί σε αυτή την περίπτωση δεν θα μπορούσα να είμαι άνεργος μέχρι να με καλέσουν για διορισμό.

Γιατί μπορεί να ξέρω πως έχω διοριστεί αλλά μέχρι να με καλέσουν και να πάρω τον πρώτο μισθό θα περάσει ένα διάστημα οπότε αναγκαστικά ορισμένοι θα κάνουν άλλη δουλειά προσωρινά .

[IMG

Peter Baylish

More
15 Oct 2023 00:15 - 15 Oct 2023 00:27 #273239 by Blood Prince
Εγώ φλερτάρω με διαγραφή από το μητρώο ανέργων για δύο χρόνια καθώς ήδη αρνήθηκα δύο συστατικά σημειώματα αλλά αφού μέσα στο 2024 θα εργάζομαι γιατί είμαι επιτυχών για θέση δημοσίου , ως μόνιμος , αδιάφορο .    

Στην ΔΥΠΑ δεν ενδιαφέρονται αν έχω βρει δουλειά και προσληφθώ σε μεταγενέστερο χρόνο , τους ενδιαφέρει το πως με βλέπουν εγγεγραμμένο άνεργο , οπότε με αντιμετωπίζουν ανάλογα.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 15 Oct 2023 00:27 by Blood Prince.

More
16 Oct 2023 10:35 #273243 by Blood Prince

Εγώ φλερτάρω με διαγραφή από το μητρώο ανέργων για δύο χρόνια καθώς ήδη αρνήθηκα δύο συστατικά σημειώματα

Μόνο στην φαντασία μου τελικά , αλλά Gameworld είναι αυτό , ότι μας κατέβει γράφουμε .

[IMG

Peter Baylish