Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Είστε off-topic; Γράψτε ότι θέλετε ΕΔΩ!

More
30 May 2022 22:02 - 30 May 2022 22:06 #264597 by Blood Prince
Κάποιοι άνθρωποι είναι τελείως βλάκες. Μια στο facebook με βάζει σε group anime όπου δεν πήρα χαμπάρι πως βρέθηκα και μου κάνει εγώ είμαι ο αρχηγός...

Και εμένα τι με νοιάζει ; Αν δεν γουστάρω βγαίνω από το group και την διαγράφω από φίλη εκτός αν έχει την εντύπωση πως θαμπώθηκα από την ομορφιά της και θα κάνω ότι θέλει....

Άλλη περίπτωση είναι κάποιες που είναι θαυμάστριες ή θαυμαστές των celebrities που ακολουθώ , με κάνουν follow στο instagram και μου στέλνουν DM όπου μου γράφουν Hi και περιμένουν απάντηση περιμένοντας να πιστέψω πως είναι οι ίδιες οι celebrities και όχι fan club....

Το αστείο είναι πως πίσω από τον λογαριασμό ο οποίος παριστάνει πως είναι η γυναίκα ηθοποιός ή τραγουδίστρια που ακολουθώ , μπορεί να βρίσκεται και άντρας και από πούστηδες μπουχτίσαμε.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 30 May 2022 22:06 by Blood Prince.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
08 Jun 2022 23:46 - 08 Jun 2022 23:47 #264805 by Blood Prince
Έμαθα πως Δευτέρα είναι αργία και θα έχω απεριόριστα giga για το τριήμερο . Ωραία xD Θα σκεφτώ πως θα τα εκμεταλλευτώ, για την ώρα δεν έχω υπόψην να κατεβάσω κάτι.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 08 Jun 2022 23:47 by Blood Prince.

More
13 Jun 2022 00:10 - 13 Jun 2022 00:11 #264937 by Blood Prince
Βλέπεις τον Γιάννη Γκούμα στο Αλφα και λες 50 και πάνω θα είναι , κάπου 55 και βάζεις βικιπαίδεια και βλέπεις 47 !

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 13 Jun 2022 00:11 by Blood Prince.

More
26 Jun 2022 21:32 - 26 Jun 2022 21:33 #265232 by Blood Prince
Έκανα μια παραγγελία και πληκτρολόγησα σωστά το email αλλά έδωσα λάθος αριθμό τηλεφώνου...και το πιο φοβερό είναι πως στέλνουν και SMS.

Αν είναι απατεώνας αυτός που έλαβε το SMS μπορεί να το εκμεταλλευτεί και να αλλάξει διεύθυνση αποστολής αλλά αυτός δεν έχει το email, και εγώ ενημέρωσα το κατάστημα μέσω του email που έχω δώσει πως ο αριθμός του κινητού ήταν λάθος.......

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 26 Jun 2022 21:33 by Blood Prince.

More
27 Jun 2022 17:19 - 27 Jun 2022 17:20 #265290 by Blood Prince
Εσείς στο gameworld  ξέρετε πολύ καλά από τα τόσα πόστς  που έχω κάνει πως το face το έχω γραμμένο στα παλιά μου τα παπούτσια.

Πολλές φορές στο παρελθόν είχα face και το διέγραψα ή οριστικά ή προσωρινά, όταν δεν μπορούσα από το 2009 κιόλας.

Δεν θα ανεχτώ λοιπόν τυπάκια σαν τον τύπο από κάτω με γυναίκα παρακαλώ και "φιλόζωος" να μιλάει να με ωμή αγένεια όσον αφορά το λυκόσκυλο που έχασα την πρωτοχρονιά.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 27 Jun 2022 17:20 by Blood Prince.

More
10 Jul 2022 01:38 #265470 by Blood Prince
Βλέπω πως κάποιοι παντρεύονται "κούκλες" και με πιάνει ερωτική απογοήτευση...από την άλλη , άλλοι παντρεύονται χοντρές με μουστάκια. (δεν έχω κανένα θέμα με τις χοντρές, πολλοί από μας έχουμε ελαττώματα στο σώμα μας, αλλά κατά πλειοψηφία, προτιμώνται οι κούκλες)

Βέβαια ένας γάμος με μια πανέμορφη γυναίκα, δεν είναι απαραίτητα ευτυχισμένος γιατί πέραν από την εμφάνιση παίζει ρόλο και ο χαρακτήρας. Επίσης γάμος σημαίνει και υποχρεώσεις, έξοδα κλπ

Μάλλον θα πρέπει να πάω πάλι σε οίκο ανοχής να ξελαμπικάρω. Έχω καιρό να πάω χαχαχαχα και επίσης έχω χωρίσει με κοπέλα μου, οπότε δεν έχω σχέση.

[IMG

Peter Baylish

More
24 Jul 2022 12:02 #265746 by Aνέστης Αδαμίδης
Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι επίτηδες δε βρίσκουν λύση για την κακή ποιότητα νερού στα νησιά. Απλά κρατάνε την προσωρινή λύση της αφαλάτωσης, η οποία και πάλι δίνει νερό κατωτάτης ποιότητας που ούτε για μπάνιο είναι, μόνο και μόνο για να βγάζουν οι εταιρείες εμφιάλωσης 
The following user(s) said Thank You: Απόστολος Μητσακούλης

More
27 Jul 2022 17:15 #265785 by Aνέστης Αδαμίδης
Πλέον, όταν με παίρνουν τηλέφωνο από εταιρίες πωλήσεων και δεν καταλαβαίνουν το πρώτο "δεν ενδιαφέρομαι", αφήνω το τηλέφωνο, κάνω τις δουλειές μου και αφήνω να το κλείσουν μόνες τους.

More
15 Aug 2022 01:14 #266036 by Απόστολος Μητσακούλης

Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι επίτηδες δε βρίσκουν λύση για την κακή ποιότητα νερού στα νησιά. Απλά κρατάνε την προσωρινή λύση της αφαλάτωσης, η οποία και πάλι δίνει νερό κατωτάτης ποιότητας που ούτε για μπάνιο είναι, μόνο και μόνο για να βγάζουν οι εταιρείες εμφιάλωσης 
 Είναι και σε παραθαλάσσιες περιοχές αυτό το πρόβλημα. Μόνο Αθήνα έχει καλό νερό.

More
10 Sep 2022 14:03 #266534 by Blood Prince
Τους τελευταίους τρεις μήνες δεν παίζω καθόλου videogames ούτε έχω επιθυμία να παίξω σε σημείο να με ρωτάνε συνάδελφοι, τι παίζεις και να έρχομαι σε δύσκολη θέση μην ξέροντας τι να απαντήσω.

Ε πετάω ένα ξεκάρφωτο PlayStation αντί να πω, πως δεν παίζω καθόλου και στο τέλος λέω Skyrim καθώς το έχω λιώσει περισσότερο από κάθε άλλο παιχνίδι στην ζωή μου. 

[IMG

Peter Baylish