Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Είστε off-topic; Γράψτε ότι θέλετε ΕΔΩ!

More
10 Mar 2022 19:33 - 10 Mar 2022 19:35 #262148 by Blood Prince

Μόλις έκλεισα το τηλέφωνο με ένα γραφείο πλαστικού χειρούργου, όπου με καλούσε να μου κάνει δωρεάν έναν καθαρισμό προσώπου με διαμάντι και κάτι μεσοπλαστικές ή κάτι τέτοιο. Εδώ ταιριάζει το "Ρε είστε τρελοί ρε?!?!?!?!" και "Φύγε από δω ρε μπρο"

Πρόσφατα κατέβασα free από academia.edu κάτι που ήθελα στα αγγλικά, βασικά μια διατριβή για το Bloodborne, και από εκείνη την ημέρα και μετά μου έστελναν διαφημιστικά να βάλω premium σε σημείο που μου έλεγαν πως κάποιοι ανέφεραν το ονοματεπωνυμό μου και να βάλω premium να δω ποιοί είναι.

Και είχα μια σκασίλα, ποιοί το ανέφεραν...το ανέφερε κάποιος από Καλαμάτα που έκανε αρχαιολογικά λέει..λές και το ονοματεπώνυμο το έχω αποκλειστικά εγώ , πανελλαδικά... unsubscribe έκανα και τέλος...και ελπίζω να μην μου ξαναστείλουν. (απορώ πως είχα κάνει subscribe)

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 10 Mar 2022 19:35 by Blood Prince.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 Mar 2022 12:24 #262224 by Aνέστης Αδαμίδης
Έκανα ένα tiktok την προηγούμενη εβδομάδα, το οποίο έπρεπε να σβήσω γιατί άρχισαν να με ρωτάνε αν είμαι καλά και αν έχω τάσεις αυτοκτονίας. Κάτι πρέπει να έκανα λάθος εκεί.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
13 Mar 2022 19:46 #262232 by Απόστολος Μητσακούλης
Αναρωτιέμαι τι συμφωνία έγινε για το αιγαίο σήμερα. Τελικά θα δώσουμε τα νησιά? Όλα να τα περιμένουμε απο αυτούς.

More
28 Mar 2022 16:34 - 29 Mar 2022 00:01 #262581 by Blood Prince
Ήταν ένας "φίλος" στο face και μέσα στην σοβαροφανειά του, το έπαιζε λογικός και σοβαρός και άρχιζε να μου κάνει ψυχανάλυση για το τι και το πως σε σημείο που μου έλεγε να συναντηθούμε κιόλας.

Αναφορά για παρενόχληση (καθώς με έπρηζε όλο το απόγευμα σε σημείο που δεν έκανα δουλειά που είχα ούτε διάβασα βιβλίο), και μπλόκ.

Έτσι ξεκινάει...σου μιλάει λογικά και λές ωωω λογικός θα είναι αυτός και μετά προσπαθεί να σε μάθει δήθεν....παριστάνει τον ειδικό..τον φίλο...και μετά σου λέει να συναντηθούμε...

Μου έλεγε για ένα χόμπυ που είχε και μετά μου έλεγε αν δεν το κάνεις και εσύ, δεν θα ξέρεις..κλπ...στο τέλος θα μου πεί και τι ωραίο είναι το κάπνισμα...κάπνισες για να ξέρεις αν είναι ωραίο ;

Μακριά από τέτοια σοβαροφανή άτομα...που σε ζαλίζουν κανοντάς σου ψυχανάλυση....

Νόμιζε πως ήμουν κάποιος χαζός που μπορεί να εκμεταλλευτεί.

Επιπλέον μου έλεγε πως είμαι όλη μέρα facebook και δεν κάνω κάτι άλλο λές και με ξέρει ενώ ο ίδιος καθόταν με τις ώρες και με έπρηζε. Τα χάλια τα δικά του δεν τα έβλεπε.

Μου έλεγε του αρέσει ένα επιτραπέζιο και θα πρέπει να αρέσει και σε μένα (και πως αν δεν το παίξω δεν θα ξέρω αν μου αρέσει) και να βρώ άτομα να παίξω, και πως αυτός μιλάει μόνο με άτομα που συναντάει έξω...κανένας πούστης θα ήταν...και θα έψαχνε για θύμα...έλεος με τον κάθε εγκεφαλικά ανάπηρο...

Τον μπλόκαρα και ησύχασα.Μακριά από άτομα που προσπαθούν να σε πατρονάρουν, να σου πούν πως να ζήσεις και να σου ρίχνουν χαρακτηρισμούς...

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 29 Mar 2022 00:01 by Blood Prince.

More
29 Mar 2022 00:10 - 29 Mar 2022 00:12 #262624 by Blood Prince
Επιπλέον να αναφέρω μια άλλη περίπτωση.

Έχω παρατηρήσει πως υπάρχουν άνθρωποι, οι οποίοι έτσι και βγάλεις άχνα για λάθρο και ρομά σε βαφτίζουν ρατσιστή και ενοχλούνται.

Σίγουρα υπάρχουν και  έλληνες ανώμαλοι και κακοποιοί αλλά είναι είναι ευρέως γνωστό το τι κάνει η πλειοψηφία των ρομά....

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 29 Mar 2022 00:12 by Blood Prince.

More
29 Mar 2022 21:55 - 29 Mar 2022 21:57 #262647 by Blood Prince
Πάντως όταν κάποιος σε ρωτάει προσωπικά θέματα, είναι να τον μπλοκάρεις επί τόπου....

Δεν έχω ανάγκη κανέναν και δεν θα δίνω λογαριασμό πως και γιατί.Ότι γουστάρω κάνω στην ζωή μου.

Απλά με το συγκεκριμένο άτομο (δεν αποκαλύπτω όνομα για ευνόητους λόγους), συζητούσαμε μέσω pm για βιβλία και μίλαγε normal, για αυτό δεν τον μπλόκαρα επί τόπου αλλά μετά που άρχισε να ρωτάει προσωπικά θέματα όπως το αν έχω φίλους έξω , ή γιατί είμαι όλη μέρα face ή γιατί διαβάζω συνέχεια βιβλία.... ή πως αυτός μιλάει μόνο με άτομα που συναντάει έξω λές και είχα μια σκασίλα το τι κάνει...κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά με αυτόν.

Σιγά μην δίνω αναφορά σε άγνωστο άτομο στο face...τον είχα κάνει φίλο επειδή τον θεωρούσα normal και είχαμε γούστα τα βιβλία ...αλλά μετά ήθελε να δώσω αναφορά....τον μπλόκαρα και άργησα πολύ.

Το ίδιο και με τον τύπο στο PSN , όπου ήθελε να κάνω ακριβώς ότι θέλει...να παίζω ακριβώς το παιχνίδι που θέλει αυτός...

Κάποιοι άνθρωποι νομίζουν πως τους έχω ανάγκη και με ενδιαφέρει το τι κάνουν ή ζητάω κάποια αποδοχή ώστε να συζητάω τα προσωπικά...

Έτσι πέφτει και το bullying σε άτομα ευάλωτα που κάνουν ότι τους υποδεικνύει ένας αλήτης που νομίζει πως μπορεί να πατρονάρει τον άλλον...

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 29 Mar 2022 21:57 by Blood Prince.
The following user(s) said Thank You: Απόστολος Μητσακούλης

More
30 Mar 2022 18:58 #262664 by Απόστολος Μητσακούλης

Το ίδιο και με τον τύπο στο PSN , όπου ήθελε να κάνω ακριβώς ότι θέλει...να παίζω ακριβώς το παιχνίδι που θέλει αυτός...

Γιαυτό παίζω πιο πολύ solo. Μη σου πώ ότι τα αποτελέσματα είναι καλύτερα :)

More
30 Mar 2022 22:28 #262673 by Γεώργιος Χιντζιδης-Τοπαλιδης
Σκέφτομαι να κάνω το πρώτο μου μπάνιο εδώ στην Κέρκυρα μιας και αρχίζει να καλοκαιριαζει πλέον.. Ειδικά εδώ έχει πολύ ζέστη. 

More
06 Apr 2022 15:04 #262908 by Blood Prince
Το Σιλμαρίλλιον το έχω λατρέψει τόσο πολύ, που είναι φορές που μετανιώνω που αγόρασα για δεύτερο βιβλίο του Βαρουφάκη, καθώς θα προτιμούσα βιβλίο του Τόλκιν, αλλά σίγουρα είναι ανάλογα την διάθεση.

Οπότε αν το καλοσκεφτώ δεν πρέπει να μετανιώνω γιατί όταν θα είμαι σε άλλο mood ,παρακολουθώντας πολιτικοοικονομικές εξελίξεις, θα το θέλω και αυτό.

Το σίγουρο είναι πως μέσα στο 2022, θα τσιμπήσω άλλο ένα βιβλίο του Τόλκιν, Έχω εξελιχτεί σε fan.

[IMG

Peter Baylish

More
06 Apr 2022 16:23 #262910 by Γεώργιος Χιντζιδης-Τοπαλιδης
Μένοντας στην Κέρκυρα σιγά σιγά βλέπω να ανεβαίνει η κίνηση και ουσιαστικά να ξεκινάει η σεζόν. Αυτό είναι καλό γιατι θα γεμίσει το νησι από κόσμο αλλά και δύσκολα για όσους δουλεύουν στην εστιαση. 
​​​​