Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Είστε off-topic; Γράψτε ότι θέλετε ΕΔΩ!

More
11 Sep 2022 23:13 #266545 by Απόστολος Μητσακούλης

Τους τελευταίους τρεις μήνες δεν παίζω καθόλου videogames ούτε έχω επιθυμία να παίξω σε σημείο να με ρωτάνε συνάδελφοι, τι παίζεις και να έρχομαι σε δύσκολη θέση μην ξέροντας τι να απαντήσω.

Ε πετάω ένα ξεκάρφωτο PlayStation αντί να πω, πως δεν παίζω καθόλου και στο τέλος λέω Skyrim καθώς το έχω λιώσει περισσότερο από κάθε άλλο παιχνίδι στην ζωή μου. 
Μπορείς να πεις και assasin's greed. Τα έχεις λιώσει εξάλου και αυτά :)
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
15 Sep 2022 23:03 - 15 Sep 2022 23:07 #266639 by Blood Prince
Το έχω πει και αυτό.

Γενικότερα η ατμόσφαιρα στην δουλειά είναι αρκετά ευχάριστη αλλά είναι κάνα δυο άτομα που ορισμένες φορές μου χαλάνε την διάθεση με την συμπεριφορά τους . (όχι πάνω στην δουλειά αλλά σε αυτά που λένε στο διάλειμμα) 

Βέβαια άλλους 2 μιση μήνες έχω ουσιαστικά, μετά θα πάρω 9+ μέρες άδεια και είναι και τα ΚΕΚ και bye bye, αλλάζω δουλειά. 

Αν και σκέφτομαι και Οκτώβρη να πάρω 2-3 μέρες. 

​​​​​​Επίσης το Face πολύ μαλακία. Έβαλα διαγραφή πριν μέρες, και πρέπει να περιμένω 1 μήνα... (πλέον λιγότερο από μήνα) 

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 15 Sep 2022 23:07 by Blood Prince.

More
20 Sep 2022 17:30 - 20 Sep 2022 17:34 #266725 by Blood Prince
Από 21 Ιουνίου έχω πάρει μόνο 1 μέρα άδεια και έχω καθίσει Σαββατοκύριακα και αργίες.

Περιμένω πως και πως να περάσουν οι επόμενες 3 εβδομάδες να πάρω άδεια λίγες μέρες να ξεκουραστώ. Εκτός αν χρειαστώ νωρίτερα. 

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 20 Sep 2022 17:34 by Blood Prince.

More
23 Sep 2022 17:16 - 23 Sep 2022 17:18 #266786 by Blood Prince
Έψαχνα μια ώρα το topic Γυμναστική Fitness και δεν το έβρισκα οπότε ας το γράψω εδώ.

Εξακολουθώ και πηγαίνω τακτικά στην θάλασσα για κολύμπι. 

Χθες βγαίνοντας ένιωθα σαν να είχα μπει σε παγάκια (έβρεχε παράλληλα) και έβγαλα τα αλάτια κάνοντας ντους στο σπίτι αλλά σήμερα ήταν πολύ καλύτερα. 

Μέχρι μέσα Οκτωβρίου σκέφτομαι να πηγαίνω. 

Εντωμεταξύ από το τακτικό κολύμπι έχω χτίσει μύες και η κοιλιά μου δεν είναι φουσκωτή όπως στις αρχές του Ιουνίου αλλά επίπεδη γιατί χανω αρκετές θερμίδες κολυμπώντας. 

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 23 Sep 2022 17:18 by Blood Prince.

More
24 Sep 2022 14:46 #266807 by Blood Prince
Ζυγιστηκα πριν λίγο, 87,7 κιλά. Δεν το πιστεύω.

Ζυγιστηκα πολλές φορές μήπως η ζυγαριά κάνει λάθος. 

Τελευταία φορά που είχα πέσει κάτω από 90 κιλά, ήταν πριν 7 χρόνια. 

[IMG

Peter Baylish

More
27 Sep 2022 21:13 - 27 Sep 2022 21:15 #266835 by Blood Prince
Πήγα για κολύμπι και σήμερα, άδεια η παραλία, αλλά εγώ εκεί συνεχίζω.

Πολύ ωραία η θάλασσα πάντως. 

Μέχρι μέσα Οκτώβρη σκοπεύω να κάνω. (θα έχω κλείσει 4 μήνες) 

Κάθε χρόνο δεν έκανα μπάνιο αλλά φέτος ξέδωσα.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 27 Sep 2022 21:15 by Blood Prince.
The following user(s) said Thank You: Απόστολος Μητσακούλης

More
01 Oct 2022 00:39 #266895 by Blood Prince
Συζητούσα σήμερα στην δουλειά με έναν άλλον σχετικά με τον ρόλο που βαράει η πανεπιστημιακή αστυνομία η οποία θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμη...καθώς θυμάμαι πριν 5 χρόνια όπου ήμουν στον χώρο στην ζωγράφου στα πλαίσια των μεταπτυχιακών σπουδών, όπου ο φωτισμός ήταν χαμηλός και νύχτα, υπήρχε κίνδυνος να με μαχαιρώσει κάποιος (όπως και έχει γίνει τότε σε άλλους φοιτητές και καθηγητές).

Εντωμεταξύ φοράω στην δουλειά τα ίδια χρώματα με π.α ...εντελώς τυχαία βέβαια.... θα νομίζουν πως σπουδάζω στο καποδιστριακό και τους δουλεύω ψιλογαζί ...

[IMG

Peter Baylish

More
01 Oct 2022 23:16 #266917 by Blood Prince
Όταν είμαι στην δουλειά και έχω ελεύθερο χρόνο, είναι φορές που με πιάνει φλυαρία και λέω πράγματα τα οποία μετανιώνω αργότερα και έχω τύψεις.. για το τι βλακείες έλεγα (όχι πως ο συνομιλητής μου λέει πάντα εξυπνάδες) 

[IMG

Peter Baylish

More
07 Oct 2022 21:42 #266990 by Blood Prince
Είναι άνθρωποι που τους αρέσει να λένε μικρότερη ηλικία από αυτή που πραγματικά είναι. (η πλειοψηφία) 

Εγώ όχι μόνο λέω την πραγματική ηλικία αλλά ορισμένες φορές με ευχαριστεί να λέω πως είμαι μεγαλύτερη ηλικία από αυτή που είμαι πραγματικά. (πχ όταν θα είμαι 38, θα λέω 40 σε κάποιους ) 

Είναι ανάλογα το τι ευχαριστεί τον καθέναν. 

[IMG

Peter Baylish

More
11 Oct 2022 21:57 - 11 Oct 2022 21:58 #267046 by Blood Prince
Να έχουν βγει αποτελέσματα διαγωνισμού που περιμένω, να ειμαι επιτυχών και να μην μπορώ να το χαρώ (γιατί ακολουθούν ενστάσεις), και να έχω και τους γονείς μου από πάνω, να μου λένε αν δεν σε πάρουν, που θα βρεις δουλειά... ότι χειρότερο.

Πάλι καλά που δεν έχω facebook γιατί ο καθένας γράφει το μακρύ του και το κοντό του εκεί μέσα και οι μέρες μέχρι τα οριστικά αποτελέσματα δεν θα πέρναγαν με τίποτα. 

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 11 Oct 2022 21:58 by Blood Prince.