Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Είστε off-topic; Γράψτε ότι θέλετε ΕΔΩ!

More
26 Feb 2023 23:02 #269960 by Aνέστης Αδαμίδης
Η διπλωματική μου εργασία θα δημοσιοποιηθεί σε επιστημονικό περιοδικό ως μέρος ενός μεγαλύτερου κεφαλαίου για πρακτικές μανατζμεντ. Δεν μπορώ να περιγράψω το τι συμβαίνει στο κεφάλι μου αυτή τη στιγμή. Περιμένω να δω το κείμενο αναρτημένο!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
26 Feb 2023 23:17 #269961 by Aνέστης Αδαμίδης
Η διπλωματική μου εργασία θα δημοσιοποιηθεί σε επιστημονικό περιοδικό ως μέρος ενός μεγαλύτερου κεφαλαίου για πρακτικές μανατζμεντ. Δεν μπορώ να περιγράψω το τι συμβαίνει στο κεφάλι μου αυτή τη στιγμή. Περιμένω να δω το κείμενο αναρτημένο!

More
13 Apr 2023 19:49 #270661 by Blood Prince

Πας για διδακτορικό δηλαδή ! Εγώ πάντως κατά την υποβολή της διπλωματικής εργασίας μου η οποία είχε αξιολογηθεί σχεδόν άριστα, είχα υπογράψει υπεύθυνη δήλωση σχετικά με τα πνευματικά δικαιώματα . (αν και δεν θυμάμαι κάθε λεπτομέρεια ωστόσο δεν μπορώ να την χρησιμοποιήσω για κερδοσκοπικό όφελος ).

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
14 Apr 2023 17:29 #270688 by Aνέστης Αδαμίδης

Πας για διδακτορικό δηλαδή ! Εγώ πάντως κατά την υποβολή της διπλωματικής εργασίας μου η οποία είχε αξιολογηθεί σχεδόν άριστα, είχα υπογράψει υπεύθυνη δήλωση σχετικά με τα πνευματικά δικαιώματα . (αν και δεν θυμάμαι κάθε λεπτομέρεια ωστόσο δεν μπορώ να την χρησιμοποιήσω για κερδοσκοπικό όφελος ).
Αν καταφέρω κάποια στιγμή, θα ήθελα να ασχοληθώ να πάρω έναν διδακτορικό τίτλο. Τώρα σε ότι αφορά τα πνευματικά δικαιώματα, νομίζω ότι έχει περισσότερο να κάνει με το θέμα της λογοκλοπής σε ότι αφορά τη χρήση του έργου σου, χωρίς να σε αναφέρουν όμως. Αυτά κατάλαβα εγώ από το δικό μου.

More
18 Apr 2023 11:42 #270731 by Blood Prince
Οι συνάδελφοι στην δουλειά είναι τελείως ηλίθιοι.......

Γιατί τρώς κρουασάν ; Εσένα ρε ηλίθια , τι σε χάφτει τι τρώω ; Ότι γουστάρω τρώω...λογαριασμό θα σου δώσω...άμα κόψεις το τσιγάρο, θα κόψω το κρουασάν.

Γιατί φοράς συνέχεια μάσκα ; Η μάσκα κάνει κακό..το αποτέλεσμα να πάθω covid, αν και προσωπικά το χάρηκα γιατί πήρα αναρρωτικές, τους κόλλησα και την Μεγάλη Δευτέρα (χαχαχα καλά να πάθουν και εφόσον δεν φοράνε και μάσκα, εκτός αν είναι τυχεροί) . Το μόνο πρόβλημα είναι πως η μητέρα μου είναι ευπαθή ομάδα (τους το έλεγα αλλά πίστευαν πως λέω ψέμματα).

Σε γενικές γραμμές έχω πολλά απωθημένα με δαύτους....είναι ηλίθιοι απλά και ο ηλίθιος δεν το καταλαβαίνει......νομίζει πως κάνει εξυπνάδες.

Γιατί τρως κρουασάν συνέχεια ; Γιατί φοράς μάσκα και η μάσκα κάνει κακό ; Γιατί δεν ξυρίζεσαι ; Πότε θα πάρεις άδεια ;

Ρε άντε στο διάολο όλοι σας, αναφορά θα σας δώσω.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

The following user(s) said Thank You: Απόστολος Μητσακούλης

More
07 Jun 2023 16:33 #271442 by Απόστολος Μητσακούλης
Βγάζει αυτό το error σε κάθε pst σήμερα. Table '#__community_profile_stats' is marked as crashed and should be repaired. Δείτε το.

More
09 Jun 2023 00:27 #271486 by Blood Prince
Τα παρακάτω τα είχα γράψει πάνω στον εκνευρισμό , φέρθηκα κάπως ανώριμα  και φυσικά τα όσα έγραψα δεν απευθύνονται σε όλους ,αν μπορούσα θα το έκανα edit.

Σε γενικές γραμμές μια χαρά συνεργάστηκα και ο χώρος εργασίας ήταν από τους καλύτερους θα μπορούσα να πω.

Συνέβαλα και εγώ σε αυτό , γιατί έκανα σωστά την δουλειά και φέρθηκα όπως έπρεπε ωστόσο σε αυτό βοήθησε και το ευχάριστο περιβάλλον.

Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες αλλά αυτό το flame που χρησιμοποίησα αναφερόταν σε μια μειοψηφία , αλλά και πάλι δεν θα έπρεπε να κάνω τέτοιο ποστ δημόσια γιατί ήμουν απόλυτος που δεν ισχύει και αναφέρθηκα σε καταστάσεις που δεν δικαιολογούν αυτούς τους χαρακτηρισμούς.

Υπήρχαν σίγουρα ορισμένες εξαιρέσεις και κάποια πράγματα που δεν μου άρεσαν αλλά σε άλλους χώρους εργασίας είναι πολύ χειρότερα.

Ευτυχώς για μένα μέχρις στιγμής και όπου αλλού έχω δουλέψει δεν είχα κανένα θέμα. Παντού υπάρχουν ιδιότροποι χαρακτήρες αλλά όπου και αν έχω δουλέψει , δεν αντιμετώπισα θέμα με την πλειοψηφία των συναδέλφων.

Warning: Spoiler!

[IMG

Peter Baylish

The following user(s) said Thank You: Απόστολος Μητσακούλης

More
24 Jun 2023 20:57 - 24 Jun 2023 20:58 #271773 by Blood Prince
Από την στιγμή που διαβάζω ένα κάρο βιβλία λογοτεχνικά φαντασίας και κάθε φορά θέλω να αγοράζω και άλλα , θα ήταν μεγάλη βλακεία να αγόραζα κονσόλα , να την είχα δηλαδή διακοσμητική ;

Πέρα από αυτό με ενδιαφέρουν αρκετά τα Elder Scrolls VI και Witcher 4 που αργούν πολύ.

Είμαι από αυτούς που παίζουν λίγα παιχνίδια αλλά αυτά που παίζουν τα λιώνουν στο έπακρο , και στο PS4 υπάρχουν πολλά να παίξω και να αγοράσω.

Μακάρι το Lies of P να βγεί καλό...σαν Bloodborne 2 αναμένεται να είναι από άποψη αισθητικής και gameplay.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 24 Jun 2023 20:58 by Blood Prince.

More
15 Jul 2023 00:15 #271999 by Blood Prince
Δεν αγόρασα κονσόλα και τώρα καλούμαι να δώσω 150 € για φόρο εισοδήματος. Καλά να πάθω.

[IMG

Peter Baylish

More
26 Jul 2023 09:54 #272224 by Nikos Georgopoulos
Το σύστημα ηλικιακής αξιολόγησης ESRB θα αρχίσει να χρησιμοποιεί σύστημα αναγνώρισης προσώπων

Έχει στείλει αίτημα έγκρισης στην FTC.

Το σύστημα ηλικιακής αξιολόγησης ESRB (Entertainment Software Rating Board) της Αμερικής θα αρχίσει να χρησιμοποιεί σύστημα αναγνώρισης προσώπων.

Το ESRB μαζί με την εταιρεία ψηφιακών ταυτοτήτων Yoti και την εταιρεία ψηφιακών μέσων για νέους Super Awesome (θυγατρική της Epic Games) υπέβαλαν αίτημα στην Ομοσπονδιακή Επιτροπή Εμπορίου (FTC) για την έγκριση μία νέας λειτουργίας επιβεβαίωσης γονικής συναίνεσης που θα ονομάζεται Privacy-Protective Facial Age Estimation. Συγκεκριμένα ο γονέας θα βγάζει μία selfie μέσω ενός συστήματος, η οποία θα αναλύεται ώστε να επιβεβαιώνεται ότι πρόκειται για το πρόσωπο ενός ενήλικα για δίνονται οι αντίστοιχες άδειες.

Η συνολική διαδικασία θα κρατάει ένα δευτερόλεπτο και οι φωτογραφίες θα διαγράφονται μόνιμα όταν ολοκληρώνεται η έγκριση. Σύμφωνα με το αίτημα, οι τυχαίες φωτογραφίες δεν θα γίνονται δεκτές, ούτε όσες δεν έχουν την απαραίτητη ποιότητα για να αναλυθούν. Αυτοί οι παράγοντες μειώνουν το ρίσκο απάτης και την πιθανότητα τα παιδιά να βγάλουν φωτογραφίες ενηλίκων που δεν το γνωρίζουν. Το ESRB προτείνει αυτό το σύστημα ως μία παραπάνω και προαιρετική μέθοδο επιβεβαίωσης και όχι ως αντικατάσταση των ήδη υπαρχόντων μεθόδων.

Το αίτημα του ESRB έγινε στις 2 Ιουνίου από την FTC, η οποία ρωτάει γνώμες του κοινού ως τις 21 Αυγούστου.