Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Η διπλωματική μου εργασία θα δημοσιοποιηθεί σε επιστημονικό περιοδικό ως μέρος ενός μεγαλύτερου κεφαλαίου για πρακτικές μανατζμεντ. Δεν μπορώ να περιγράψω το τι συμβαίνει στο κεφάλι μου αυτή τη στιγμή. Περιμένω να δω το κείμενο αναρτημένο!
Αν καταφέρω κάποια στιγμή, θα ήθελα να ασχοληθώ να πάρω έναν διδακτορικό τίτλο. Τώρα σε ότι αφορά τα πνευματικά δικαιώματα, νομίζω ότι έχει περισσότερο να κάνει με το θέμα της λογοκλοπής σε ότι αφορά τη χρήση του έργου σου, χωρίς να σε αναφέρουν όμως. Αυτά κατάλαβα εγώ από το δικό μου.
Η διπλωματική μου εργασία θα δημοσιοποιηθεί σε επιστημονικό περιοδικό ως μέρος ενός μεγαλύτερου κεφαλαίου για πρακτικές μανατζμεντ. Δεν μπορώ να περιγράψω το τι συμβαίνει στο κεφάλι μου αυτή τη στιγμή. Περιμένω να δω το κείμενο αναρτημένο!
Πας για διδακτορικό δηλαδή ! Εγώ πάντως κατά την υποβολή της διπλωματικής εργασίας μου η οποία είχε αξιολογηθεί σχεδόν άριστα, είχα υπογράψει υπεύθυνη δήλωση σχετικά με τα πνευματικά δικαιώματα . (αν και δεν θυμάμαι κάθε λεπτομέρεια ωστόσο δεν μπορώ να την χρησιμοποιήσω για κερδοσκοπικό όφελος ).
Warning: Spoiler!Οι συνάδελφοι στην δουλειά είναι τελείως ηλίθιοι....... Γιατί τρώς κρουασάν ; Εσένα ρε ηλίθια , τι σε χάφτει τι τρώω ; Ότι γουστάρω τρώω...λογαριασμό θα σου δώσω...άμα κόψεις το τσιγάρο, θα κόψω το κρουασάν. Γιατί φοράς συνέχεια μάσκα ; Η μάσκα κάνει κακό..το αποτέλεσμα να πάθω covid, αν και προσωπικά το χάρηκα γιατί πήρα αναρρωτικές, τους κόλλησα και την Μεγάλη Δευτέρα (χαχαχα καλά να πάθουν και εφόσον δεν φοράνε και μάσκα, εκτός αν είναι τυχεροί) . Το μόνο πρόβλημα είναι πως η μητέρα μου είναι ευπαθή ομάδα (τους το έλεγα αλλά πίστευαν πως λέω ψέμματα). Σε γενικές γραμμές έχω πολλά απωθημένα με δαύτους....είναι ηλίθιοι απλά και ο ηλίθιος δεν το καταλαβαίνει......νομίζει πως κάνει εξυπνάδες. Γιατί τρως κρουασάν συνέχεια ; Γιατί φοράς μάσκα και η μάσκα κάνει κακό ; Γιατί δεν ξυρίζεσαι ; Πότε θα πάρεις άδεια ; Ρε άντε στο διάολο όλοι σας, αναφορά θα σας δώσω.