Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Είστε off-topic; Γράψτε ότι θέλετε ΕΔΩ!

More
13 Oct 2022 21:33 - 13 Oct 2022 21:34 #267071 by Blood Prince
Ένσταση σου λέει... δίνει ευκαιρία σε αρκετούς να ζητήσουν επανεξέταση των δικαιολογητικών για τα οποία απορρίφθηκαν ωστόσο δεν μπορούν να τα στείλουν δεύτερη φορά γιατί θα θεωρούνται εκπρόθεσμα...

Φυσικά και πολλοί όταν πρόκειται για δημόσιο πέφτουν με τα μούτρα, μέχρι και μέσον μπορεί να ψάξουν αλλά η μοριοδότηση γίνεται με βάση τα δικαιολογητικά που έστειλαν τότε. 

Εδώ ο άλλος έβγαλε είδηση σε ένα site που βρήκα μέσω google πως δήθεν μετραγε ο χρόνος  ανεργίας και η εμπειρία, που δεν μετραγαν καν... 

Ειδήσεογραφικά sites και Face κομμένα από μένα. 

Ευτυχώς που θα πάρω άδεια κάποιες μέρες την εβδομάδα από την παρούσα δουλειά και θα περάσουν ευκολότερα οι επόμενες 3 εβδομάδες τουλάχιστον γιατί θα ευχαριστηθώ υπνάκο. 

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 13 Oct 2022 21:34 by Blood Prince.
The following user(s) said Thank You: Απόστολος Μητσακούλης

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
02 Nov 2022 16:55 #267394 by Απόστολος Μητσακούλης
Σήμερα το youtube κάνει περίεργα πράγματα. Logout Login μόνο του, δν μπορώ να δώ τα κανάλια στην αρχική σελίδα. Από ειδοποιήσεις τίποτα. Ούτε like μπορώ να κάνω για την ώρα καθώς με πετάει έξω. Τσέκαρα αν έχει γίνει report πουθενά και είδα ότι έχουν πολλοί αυτό το θέμα σήμερα.

More
08 Nov 2022 16:43 - 08 Nov 2022 16:48 #267476 by Blood Prince
Τώρα γίνεται γραπτός διαγωνισμός ΑΣΕΠ μεγάλος λένε την άνοιξη και στην δουλειά με ρωτάνε άμα θα συμμετέχω.

Που να φανταστούν πως έχουν βγει προσωρινά αποτελέσματα σε άλλη προκύρηξη και είμαι επιτυχών και περιμένω οριστικά. 

Δεν το έχω πει σε όλους βέβαια γιατί δεν ξέρω πως θα το πάρουν και σε όσους το έχω πει, δεν πολύ έδωσαν σημασία γιατί δεν κατάλαβαν καλά. 

Πάντως αν κάποιος με αντιπαθήσει για αυτό, αυτός θα έχει το πρόβλημα, καθώς έπραξα αυτό που δικαιούμουν, αν και με τόσους που συμμετέχουν, δύσκολα να πιστέψει ο άλλος πως είμαι επιτυχών (εδώ ορισμένοι νομίζουν πως έπιανε η εμπειρία, ανεργία και έκαναν ένσταση χαχαχα ) 

Τώρα για γραπτό διαγωνισμό (και να μην ήμουν επιτυχών στα προσωρινά σε άλλη προκύρηξη  με πολλές πιθανότητες  για πρόσληψη), πάλι δεν θα συμμετείχα γιατί είναι τρομερά δύσκολο να προσληφθεί κάποιος μέσω γραπτού διαγωνισμού  ΑΣΕΠ. 

Σιγά μην ξόδευα χρόνο και χρήμα τζάμπα. 

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 08 Nov 2022 16:48 by Blood Prince.

More
29 Jan 2023 23:05 #269388 by Απόστολος Μητσακούλης
Πήρα ηλεκτρονικό τσιγάρο για να δοκιμάσω. Έχω μέρες να αγγίξω πακέτο. Μάλλον είμαι σε καλό δρόμο, και φένεται ότι συμφέρει και οικονομικά.

More
31 Jan 2023 23:11 #269423 by Απόστολος Μητσακούλης
Μερικές φορές μου πετάει αυτό στο forum όταν πάω να ποστάρω. Αυτό γίνεται απο προχτές.

More
01 Feb 2023 01:43 #269428 by Απόστολος Μητσακούλης
Το πρόβλημα μάλλον διορθώθηκε.

More
03 Feb 2023 22:31 #269509 by Blood Prince
Σε γενικές γραμμές στην δουλειά είμαι πολύ καλός αλλά κάποιες φορές τα παίρνω και κάνω πράγματα που μετανιώνω μετά. (ελάχιστα αλλά το καλύτερο θα ήταν να ήμουν πιο σοβαρός) 

Είναι μια πόρτα εκεί που δεν κλείνει καλά (χαλασμένη) , και καθώς την έκλεινα έβαλα δύναμη, και ακούστηκε ένας δυνατός κρότος. Και άλλοι την κλείνουν δυνατά αλλά εγώ το παραέκανα. Αν το έκανα αυτό  στον ιδιωτικό τομέα, όπου φύγει φύγει. Θα είχα απολυθεί με συνοπτικές διαδικασίες. 

​​​​

[IMG

Peter Baylish

More
05 Feb 2023 14:58 #269532 by Απόστολος Μητσακούλης

Σε γενικές γραμμές στην δουλειά είμαι πολύ καλός αλλά κάποιες φορές τα παίρνω και κάνω πράγματα που μετανιώνω μετά. (ελάχιστα αλλά το καλύτερο θα ήταν να ήμουν πιο σοβαρός) 

Είναι μια πόρτα εκεί που δεν κλείνει καλά (χαλασμένη) , και καθώς την έκλεινα έβαλα δύναμη, και ακούστηκε ένας δυνατός κρότος. Και άλλοι την κλείνουν δυνατά αλλά εγώ το παραέκανα. Αν το έκανα αυτό  στον ιδιωτικό τομέα, όπου φύγει φύγει. Θα είχα απολυθεί με συνοπτικές διαδικασίες. 

​​​​

Και ργώ κάπως έτσι είμαι, τα παίρνω συχνά, τουλάχιστον κάνω μερικές τσούρες και ηρεμώ σχετικά :)
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
08 Feb 2023 21:37 #269597 by Blood Prince

​​​​

Και ργώ κάπως έτσι είμαι, τα παίρνω συχνά, τουλάχιστον κάνω μερικές τσούρες και ηρεμώ σχετικά :)

Ε ναι , δεν έγινε και τίποτα, απλά μου το είπε μια συνάδελφος πως την ενόχλησε ο θόρυβος και τελείωσε το θέμα. Ουσιαστικά, σε γενικές γραμμές από χαρακτήρα, είμαι από τους καλύτερους εκεί, και μου το λένε και άλλοι, αν και δεν μου αρέσει η πολύ πλάκα. Και στην δουλειά είμαι αρκετά καλός αν και όχι αλάνθαστος . Βέβαια σε δουλειές γραφείου τα πάντα διορθώνονται , σε χειρουργείο όπου παίζεται η ζωή του άλλου , όχι.

Περισσότερο θέμα έχω με πελάτες που γκρινιάζουν όταν θα πρέπει να στείλουν τα σωστά δικαιολογητικά, λες και το αποφασίζω εγώ.

Τελοσπάντων, το δημόσιο έχει αρκετά θετικά αλλά καθώς συνεργάζεσαι με άλλα άτομα, κάνεις γνωριμίες και ¨φιλίες" , είναι σαν σε μια κοινωνία. Όταν συναναστρέφεσαι με αρκετούς , είτε συναδέλφους είτε πελάτες διαπιστώνεις πως ο καθένας έχει τα μειονεκτήματα και τα προτερηματά του , αλλά θα πρέπει να ανεχτείς όλες τις συμπεριφορές. Με άλλους ταιριάζεις πιο πολύ, με άλλους πιο λίγο . Δεν θα τους βάλω και στο σπίτι μου.

Φυσικά εγώ στην συγκεκριμένη υπηρεσία είμαι περαστικός , σήμερα θα ήταν η τελευταία μέρα αν δεν έπαιρνε παράταση , αλλά αν μονιμοποιηθώ κάποια στιγμή (περιμένω οριστικά που δεν έχουν βγει) , θα πρέπει να ξέρω , πως το ζήτημα είναι να περνάμε όσο το δυνατόν καλύτερα κάνοντας σωστά την δουλειά και να φύγουμε. Δεν θα χαλάμε την διάθεση, με συμπεριφορές που δεν είναι αυτές που θα θέλαμε. Κοιτάμε εμείς οι ίδιοι πως φερόμαστε.

Είναι φορές που θα ήθελα να αράξω για ένα χρόνο να καθαρίσει το μυαλό μου, αλλά αυτή είναι η ζωή και αν "κουράζομαι" στο δημόσιο, που να δεις στον ιδιωτικό εκτός αν είμαι part time 4 ωρο.

Το περιβάλλον εργασίας αρκετά ευχάριστο θα έλεγα . Δεν μπορώ να σκεφτώ άλλον χώρο με καλύτερο περιβάλλον. Μέχρι και θέρμανση στο full έχουμε μέσα στην βαρυχειμωνιά. Μπορεί κάποιος να μιλήσει λίγο απότομα ή κάποιος να κάνει πλάκα με την καλή έννοια όταν δεν το θέλεις ωστόσο που αλλού δεν συμβαίνει αυτό. Πρέπει να είσαι μη μου άπτου δηλαδή.

[IMG

Peter Baylish

More
23 Feb 2023 16:40 #269905 by Απόστολος Μητσακούλης
Πήρα το δώρο σήμερα. Την άλλη εβδομάδα θα το χρειαστώ κιόλας, επιδή θα είμαι εκτός Αθηνών.