- Thank you received: 90
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Έβλεπα μια μητρική και πριν προλαβω να κάνω αγορά ανέβηκε η τιμή της κοντά στο 50ρικο. Έλεος πια, η χειρότερη εποχή να κάνεις pc στην ιστορία της τεχνολογίας!
Έχω λάβει πολλές φορές ύποπτα email απο και καλά ibank για να δώσω στοιχεία. Γίνονται αρκετά συχνά τέτοιες επιθέσεις τελευταία.
Γενικά πουθενά δν δίνεις στοιχεία ακόμα και τηλεφωνικά. Το καλύτερο είναι να τους λες ότι θα πάω στο κοντινότερο κατάστημα για διευκρίνηση. Μερικές φορές προηδοποιούν οι ίδιες εταιρίες για τα email spams κυρίος.
Έχω λάβει πολλές φορές ύποπτα email απο και καλά ibank για να δώσω στοιχεία. Γίνονται αρκετά συχνά τέτοιες επιθέσεις τελευταία.
Ναι και από amazon έχει έρθει δήθεν πως μπλοκαρίστηκε και από apple πως δήθεν έκανα αγορά...τα ξέρω αυτά, ψάχνουν εύκολα θύματα, Πιο πολύ στο yahoo είναι το θέμα, όχι στο gmail.
Αυτό με το GenX μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση..σκέφτομαι μήπως το yahoo ανακυκλώνει παλιά διεγραμμένα email και τα ξαναεμφανίζει...δεν ξέρω τι παίζει...αλλά δεν έπαθα και τίποτα..δεν έδωσα στοιχεία κλπ..απλά έλαβα μήνυμα επιβεβαίωση διαγραφής.