Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Είστε off-topic; Γράψτε ότι θέλετε ΕΔΩ!

More
02 Feb 2022 19:05 #260974 by Γεώργιος Χιντζιδης-Τοπαλιδης
Ξεκίνησα δουλειά σημερα σε καφέ  και μου άρεσε πολύ το κλίμα. 
The following user(s) said Thank You: Blood Prince, Απόστολος Μητσακούλης

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
02 Feb 2022 20:49 #260978 by Aνέστης Αδαμίδης
Έβλεπα μια μητρική και πριν προλαβω να κάνω αγορά ανέβηκε η τιμή της κοντά στο 50ρικο. Έλεος πια, η χειρότερη εποχή να κάνεις pc στην ιστορία της τεχνολογίας!

More
02 Feb 2022 21:00 - 02 Feb 2022 21:02 #260980 by Blood Prince

Έβλεπα μια μητρική και πριν προλαβω να κάνω αγορά ανέβηκε η τιμή της κοντά στο 50ρικο. Έλεος πια, η χειρότερη εποχή να κάνεις pc στην ιστορία της τεχνολογίας!

Για την ώρα με καλύπτει το PS4 και όταν χρειαστώ θα αγοράσω PS5 Digital ή Series S σε τιμή κάτω από 400 €

Καλά για PC, για την ώρα χρησιμοποιώ το  6ετίας laptop και όοοταν λέμε χαλάσει και δεν φτιάχνει, θα αγοράσω άλλο.Τώρα το πόσα θα πληρώσω, θα το σκεφτώ όταν έρθει η ώρα.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 02 Feb 2022 21:02 by Blood Prince.

More
02 Feb 2022 22:48 #260986 by Aνέστης Αδαμίδης
Ναι, δε διαφωνώ και κανονικά δε θα είχα ούτε εγώ πρόβλημα. Το γαμώτο είναι ότι χρειάζομαι ένα αρκετά δυνατό PC ώστε να μπορώ να κάνω live streaming με άνεση από υπολογιστή, με όλα τα γραφικά και τους ήχους που χρειάζεται ώστε να είναι όμορφο ένα κανάλι.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
03 Feb 2022 19:04 - 03 Feb 2022 19:11 #260999 by Blood Prince
Βρήκα σήμερα στο email, επιβεβαίωση διαγραφής από το κατάστημα GenX.....δεν θυμάμαι να έκανα εγγραφή ποτέ, δεν γνωρίζω κάν το κατάστημα ούτε ζήτησα κάποια διαγραφή σήμερα........

Εκτός αν σε κάποια φάση που δεν θυμάμαι παλιά, είχα ζητήσει να μου στέλνουν newsletter αλλά και πάλι απίθανο και επιπλέον από που ως που στο κουτουρού , έλαβα email τέτοιο σήμερα, επιβεβαίωση διαγραφής....ότι να'ναι.

Απατεωνιά μου θυμίζει...σαν τα email που δέχομαι πως ζητάει δήθεν στοιχεία  η τράπεζα και τα έχω βάλει ενοχλητική αλληλογραφία...δεν λέω πως το GenX είναι τέτοια περίπτωση αλλά πολύ περίεργη φάση. Και δεν έχω παιδιά ή ανίψια να διαχειρίζονται το laptop μου.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 03 Feb 2022 19:11 by Blood Prince.

More
03 Feb 2022 19:55 #261004 by Απόστολος Μητσακούλης
Έχω λάβει πολλές φορές ύποπτα email απο και καλά ibank για να δώσω στοιχεία. Γίνονται αρκετά συχνά τέτοιες επιθέσεις τελευταία.

More
03 Feb 2022 20:55 - 03 Feb 2022 20:56 #261006 by Blood Prince

Έχω λάβει πολλές φορές ύποπτα email απο και καλά ibank για να δώσω στοιχεία. Γίνονται αρκετά συχνά τέτοιες επιθέσεις τελευταία.

Ναι και από amazon έχει έρθει δήθεν πως μπλοκαρίστηκε και από apple πως δήθεν έκανα αγορά...τα ξέρω αυτά, ψάχνουν εύκολα θύματα, Πιο πολύ στο yahoo είναι το θέμα, όχι στο gmail.

Αυτό με το GenX μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση..σκέφτομαι μήπως το yahoo ανακυκλώνει παλιά διεγραμμένα email και τα ξαναεμφανίζει...δεν ξέρω τι παίζει...αλλά δεν έπαθα και τίποτα..δεν έδωσα στοιχεία κλπ..απλά έλαβα μήνυμα επιβεβαίωση διαγραφής.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 03 Feb 2022 20:56 by Blood Prince.

More
03 Feb 2022 21:57 #261007 by Απόστολος Μητσακούλης

Ναι και από amazon έχει έρθει δήθεν πως μπλοκαρίστηκε και από apple πως δήθεν έκανα αγορά...τα ξέρω αυτά, ψάχνουν εύκολα θύματα, Πιο πολύ στο yahoo είναι το θέμα, όχι στο gmail.

Αυτό με το GenX μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση..σκέφτομαι μήπως το yahoo ανακυκλώνει παλιά διεγραμμένα email και τα ξαναεμφανίζει...δεν ξέρω τι παίζει...αλλά δεν έπαθα και τίποτα..δεν έδωσα στοιχεία κλπ..απλά έλαβα μήνυμα επιβεβαίωση διαγραφής.
Γενικά πουθενά δν δίνεις στοιχεία ακόμα και τηλεφωνικά. Το καλύτερο είναι να τους λες ότι θα πάω στο κοντινότερο κατάστημα για διευκρίνηση. Μερικές φορές προηδοποιούν οι ίδιες εταιρίες για τα email spams κυρίος.

More
04 Feb 2022 18:09 #261062 by Aνέστης Αδαμίδης
Τι απίστευτα σύμπαντα που έχουν δημιουργηθεί ρε παιδιά! Έβλεπα για πολλοστή φορά το lore του Bioshock (μέχρι το 2 γιατί ακόμη δεν το έχω τερματίσει). Βρήκα ένα βίντεο από το πρόμο του παιχνιδιού, το οποίο εξηγεί όλη την ιστορία που οδήγησε στο παιχνίδι. Έχει λίγο spoiler στο τέλος βέβαια, αλλά δεν πειράζει, είναι μικρό.

Για την προώθηση του παιχνιδιού, η 2Κ δημιούργησε μια σελίδα SomethingInTheSea.com η οποία ανανεωνόταν ημερισίως με νέα στοιχεία. Αφορά έναν χαρακτήρα του παιχνιδιού, ο οποίος αναζητά την κόρη του, την οποία πιστεύει ότι έχουν απαγάγει.

Μπορείτε να δείτε κι εσείς το βίντεο εδώ, εάν δεν έχετε παίξει το πρόμο παιχνίδι σαν εμένα, αλλά σας ενδιαφέρει:

The following user(s) said Thank You: Απόστολος Μητσακούλης

More
04 Feb 2022 21:34 - 04 Feb 2022 21:39 #261075 by Blood Prince
Ακούστε τι συνέβη σήμερα.,..το Electroholic έκανε διαγωνισμό για κονσόλα PS5 σε facebook και instagram και ενώ έτρεχε ο διαγωνισμός, έλαβα μήνυμα από account το οποίο ισχυριζόταν πως εκπροσωπούσε τους Electroholic πως δήθεν κέρδισα.

Φυσικά και κατάλαβα πως κάτι δεν πάει καλά και έκανα report και block. Δεν πάτησα κανένα link και δεν έδωσα κανένα στοιχείο.

Δεν λέω πως όλοι οι διαγωνισμοί είναι κομπίνες ούτε το συγκεκριμένο site απαραίτητα καθώς το συγκεκριμένο account μπορεί να μην είχε σχέση.

Υπάρχουν διαγωνισμοί έγκυροι όπως του gameworld όπου όντως έχω κερδίσει αρκετές φορές και χίλια μπράβο αλλά χίλιες φορές να αγοράσω μια κονσόλα η οποία δεν είναι καθόλου ακριβή συγκριτικά με άλλα έξοδα που έχουμε καθημερινά και φυσικά με τα όσα προσφέρει (XBOX Series S υπάρχει και σε τιμές κάτω από 300 € ) παρά να συμμετέχω σε αμφίβολης ποιότητας διαγωνισμούς που γίνονται κατά καιρούς.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 04 Feb 2022 21:39 by Blood Prince.