Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Είστε off-topic; Γράψτε ότι θέλετε ΕΔΩ!

More
01 Jan 2022 15:36 #259594 by Blood Prince

Από τον Απρίλιο του 2014 και μέχρι τώρα το PS4 (Fat έκδοση) δεν έχει χαλάσει ακόμη οριστικά. Το μόνο θέμα που είχα ήταν το disc eject   απλά έβαζα το δάκτυλο κάτω από την κονσόλα εκτός ρεύματος και πίεζα προς τα μέσα για λίγα δευτερόλεπτα κλάσματος και έφτιαχνε αυτό μπορεί να το κάνει στα ξαφνικά εκεί που παίζεις ή ακόμα και όταν η κονσόλα είναι κλειστή. Τώρα λόγω του PS5 την χρησιμοποιώ μόνο για boosting στα multiplayer trophies όπου είναι δυνατόν.

Εγώ έχω την PS4 Slim 1 ΤΒ από τον Σεπτέμβριο 2018 και είναι σε άριστη κατάσταση.

Με είχε εκνευρίσει από την πρώτη μέρα αγοράς κιόλας γιατί δεν αναγνώριζε το usb stick που είχα, το οποίο πάνω στον εκνευρισμό μου το μπαινόβγαζα πολλαπλές φορές αλλά τελικά το πρόβλημα το είχε το stick το οποίο πλέον δεν λειτουργεί καθόλου.

Το μόνο πρόβλημα ήταν το dualshock 4 στο οποίο την πρώτη μέρα αγοράς πρίν καλά καλά βγεί από το κουτί χύθηκε coca cola, γιατί το είχα στο γραφείο μου , να το καμαρώσω, αλλά πέρσι το καλοκαίρι αγόρασα doubleshock 4 το οποίο λειτουργεί τέλεια για την ώρα .

Πάντως βλέπω πως με απασχολεί μην χαλάσει η κονσόλα, που δεν κοστίζει και πολύ συγκριτικά, αλλά αν είχα αγοράσει ξέρω γώ αυτοκίνητο με 15.000 € , που θα είχα πληρώσει μια περιουσία και μπορεί ακόμα να ξεπλήρωνα δάνειο, τι θα έκανα από εκεί και μετά...θέλω να πω πως προσέχουμε φυσικά αλλά υπάρχουν και πιο ακριβά πράγματα.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
01 Jan 2022 15:45 #259595 by Απόστολος Μητσακούλης
Το έχω απο τέλος 2016. ps4 500 gb με δύο παιχνίδια δώρο. Μέχρι στιγμής είναι στην πένα. Δν χρησιμοποιώ μικρόφονα, κάμερες κτλ. Έτσι και αλλιώς δν παίζω σχεδόν ποτέ plus.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
01 Jan 2022 15:52 - 01 Jan 2022 15:54 #259597 by Blood Prince

Είμαι περίεργος να δώ στο wrap-up(αν βγει) πόσες ώρες έπαιξα συνολικά το 2021 μιας και ψηλο έλιωσα open world games.

Πολύ πιθανόν θα βγεί.

Με μένα όμως ξέρεις τι γίνεται ; Αρκετές φορές ήμουν στο pause screen ή είχα ανοιχτή την εφαρμογή χωρίς να παίζω. Μια φορά μάλιστα είχα πάει να ταϊσω τα σκυλιά , άλλη φορά χάζευα στο internet , οπότε οι ώρες δεν αντιπροσωπεύουν τον πραγματικό χρόνο.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 01 Jan 2022 15:54 by Blood Prince.

More
01 Jan 2022 15:52 #259598 by Sotiris Greece
Δεν πρόκειται να χαλάσει η κονσόλα σου δεν μασάει.   Το usb stick μόνο format μέσω του Η/Υ σε fat32 και όχι ntfs δεν το υποστηρίζει η Sony και δεν θα αγχώνεσαι για τίποτα στη ζωή (λεφτά, αμάξια ,μηχανήματα, δουλειές) αυτά πάνε και έρχονται σαν την υγεία δεν έχει!  
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
01 Jan 2022 16:00 #259599 by Blood Prince

Δεν πρόκειται να χαλάσει η κονσόλα σου δεν μασάει.   Το usb stick μόνο format μέσω του Η/Υ σε fat32 και όχι ntfs δεν το υποστηρίζει η Sony και δεν θα αγχώνεσαι για τίποτα στη ζωή (λεφτά, αμάξια ,μηχανήματα, δουλειές) αυτά πάνε και έρχονται σαν την υγεία δεν έχει!  

'Ετσι είναι, υγεία πάνω από όλα !

Πάντως το συγκεκριμένο usb stick δεν το αναγνωρίζει ούτε ο υπολογιστής πλέον. Χρησιμοποιώ άλλο.

Το είχα αγοράσει από το eshop , πρίν 6 χρόνια, επειδή τότε είχα αποκωδικοποιητή και το χρησιμοποιούσα για να γράφω ταινίες, επειδή δούλευα και δεν προλάβαινα να τις δώ το βράδυ καθώς έπρεπε να κοιμηθώ.

Είναι TDK Usb 3.0 16 GB αλλά πλέον έχει χαλάσει εντελώς.

[IMG

Peter Baylish

More
01 Jan 2022 23:49 #259611 by Sotiris Greece
TDK έπαιρνα κάποτε σε άδεια DVD άλλα χρόνια τότε και από το e-shop έχω ψωνίσει απ' κει του σκασμού τα πράγματα   από hardware, και άλλα διάφορα πρώτη παραγγελία ήταν τον Νοέμβριο του 2005 και έχουν καλές εγγυήσεις ότι θέμα είχα μου έκαναν αντικατάσταση ή πίστωση του ποσού για να πάρεις ότι θέλεις και πληρώνοντας μόνο την διαφορά.

More
02 Jan 2022 14:18 #259621 by Απόστολος Μητσακούλης
Πλεον περνεις πολυ φτηνα usb stiks με μεγαλη χωριτικοτητα αλλα το fat32 ειναι ξεπερασμενο πλεον. Καλυτερα να βαλεις εναν σκληρο δισκο μιας και ειναι σχεδον ολα συμβατα.

More
02 Jan 2022 15:41 #259635 by Aνέστης Αδαμίδης

Πλεον περνεις πολυ φτηνα usb stiks με μεγαλη χωριτικοτητα αλλα το fat32 ειναι ξεπερασμενο πλεον. Καλυτερα να βαλεις εναν σκληρο δισκο μιας και ειναι σχεδον ολα συμβατα.
Να αλλάξεις τύπο αρχείου είναι το μόνο εύκολο.

Πας να κάνεις format και το ρυθμίζεις σε τι τύπο θέλεις να είναι και τέλος. Μετά κάνεις τη δουλειά σου.

More
05 Jan 2022 17:31 #259734 by Απόστολος Μητσακούλης
Καλό θα ήταν να παίξετε phantom pain όσο είναι καιρός μιας και θα κλείσυν τους servers τον Μαιο.

More
07 Jan 2022 14:25 #259866 by Blood Prince
Σκέφτομαι το 15 χρονο λυκόσκυλο που έχασα και με έχει πιάσει βαθιά μελαγχολία. Να μην είχα άλλα σκυλιά ή να πέθαινε νέο το καταλάβαινα, τώρα δεν δικαιολογούμαι. Το ταϊζα καθημερινά τον τελευταίο καιρό γι'αυτό μου λείπει τόσο.Το θυμάμαι που περίμενε να το ταϊσω και τώρα είναι άφαντο. Πέθαναν και άλλα κατοικίδια που είχα στο παρελθόν και δεν με έπιασε τόση θλίψη.

[IMG

Peter Baylish