Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Είστε off-topic; Γράψτε ότι θέλετε ΕΔΩ!

More
19 Dec 2021 00:12 #258653 by Aνέστης Αδαμίδης
Αν και έχω την εικόνα ότι ρισκάρω με το να γράψω αυτό το μήνυμα, η λειτουργία εξακολουθεί να υφίσταται μέσω VPN. Μερικές χώρες δεν έχουν τα ίδια αισθήματα που έχουν οι δικοί μας αμερικανογραβάτες, οπότε το κανονίζουν αλλιώς.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
19 Dec 2021 02:37 - 19 Dec 2021 04:35 #258656 by Blood Prince

Αν και έχω την εικόνα ότι ρισκάρω με το να γράψω αυτό το μήνυμα, η λειτουργία εξακολουθεί να υφίσταται μέσω VPN. Μερικές χώρες δεν έχουν τα ίδια αισθήματα που έχουν οι δικοί μας αμερικανογραβάτες, οπότε το κανονίζουν αλλιώς.

Ναι αλλά για VPN θα πρέπει να κάνω συνδρομή, και δεν συμφέρει.Αν είναι να κάνω συνδρομή για να κατεβάζω ανώνυμα καλύτερα να κάνω συνδρομή στο netflix. edit Βρήκα την λύση. Thanks.

Τέσπα, εκεί που έλεγα λές  να μου χαλάσει το χειριστήριο έτσι ξαφνικά....ξαφνικά αποσυνδέθηκε μόνο του και όταν επαναφέρθηκε δεν είχε ήχο και το έκανα επανεκκίνηση για να ξαναλειτουργήσει....γκαντεμιά.

Αν μου κάνει διάφορα, θα αγοράσω γνήσιο και δεν την γλιτώνω το 50άρη.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 19 Dec 2021 04:35 by Blood Prince.

More
19 Dec 2021 16:23 #258664 by Απόστολος Μητσακούλης
Υπάρχουν και free εκδόσεις vpn πλέον με περιορισμένες δυνατότητες βέβαια.

More
19 Dec 2021 16:46 #258666 by Blood Prince

Όντως το έμαθα χθές. Εγκατέστησα επέκταση για το google chrome,έβαλα χώρα Ρωσία και όλα καλά για την ώρα.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
19 Dec 2021 19:48 #258673 by Απόστολος Μητσακούλης

Όντως το έμαθα χθές. Εγκατέστησα επέκταση για το google chrome,έβαλα χώρα Ρωσία και όλα καλά για την ώρα.
Έτσι κάνω και εγώ. Απλά να το χρεισιμοποιείς μόνο όταν πρέπει κυρίος στο torrent site που θες να έχεις πρόσβαση.

More
20 Dec 2021 14:23 - 20 Dec 2021 14:26 #258701 by Blood Prince
Εγώ το έχω αφήσει εκεί...δεν το απενεργοποιώ. Βέβαια άμα θέλω αν μπώ σε επίσημο site πχ gsis θα μπώ από άλλο μπράουσερ λογικά.

Άλλο θέμα τώρα..

Επίσημα ή παραδοσιακά θεωρούνται νεολαία ή νέοι, όσοι είναι εώς 22, κάτω από 25 ή εώς 29 το πολύ.

Βλέπω όμως πως στα 36 εμφανισιακά εξακολουθώ και είμαι νέος......άρα νέος μπορεί να είναι κάποιος και εώς τα 45....αν και κάποιοι τον κάνουν μεσήλικα.

'Οπως και να έχει, όσο χρονών και να είμαστε, το ζήτημα είναι να περνάμε καλά , όσο μπορούμε και να είμαστε υγιείς μέσα σε κάποια πλαίσια.Θέλω να πώ , πως ένας 60άρης μπορεί να μην έχει την υγεία ενός 25 άρη αλλά να θεωρείται αρκετά υγιής για την ηλικία του και δεν θα πρέπει να τον παίρνει από κάτω.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 20 Dec 2021 14:26 by Blood Prince.
The following user(s) said Thank You: Απόστολος Μητσακούλης

More
20 Dec 2021 20:50 #258717 by Απόστολος Μητσακούλης

Εγώ το έχω αφήσει εκεί...δεν το απενεργοποιώ. Βέβαια άμα θέλω αν μπώ σε επίσημο site πχ gsis θα μπώ από άλλο μπράουσερ λογικά.

Άλλο θέμα τώρα..

Επίσημα ή παραδοσιακά θεωρούνται νεολαία ή νέοι, όσοι είναι εώς 22, κάτω από 25 ή εώς 29 το πολύ.

Βλέπω όμως πως στα 36 εμφανισιακά εξακολουθώ και είμαι νέος......άρα νέος μπορεί να είναι κάποιος και εώς τα 45....αν και κάποιοι τον κάνουν μεσήλικα.

'Οπως και να έχει, όσο χρονών και να είμαστε, το ζήτημα είναι να περνάμε καλά , όσο μπορούμε και να είμαστε υγιείς μέσα σε κάποια πλαίσια.Θέλω να πώ , πως ένας 60άρης μπορεί να μην έχει την υγεία ενός 25 άρη αλλά να θεωρείται αρκετά υγιής για την ηλικία του και δεν θα πρέπει να τον παίρνει από κάτω.
Εντάξει, απ΄τα 40 και μετά δν νομίζω ότι θεωρήτε κάποιος νιάτο. Είναι όμως η ηλικία που πρέπει να κάνει κάποιος check up για να είναι υγειής και στα 65. Μετά, ε όπου πάει.

More
21 Dec 2021 17:38 - 21 Dec 2021 17:44 #258741 by Blood Prince

Άλλο θέμα τώρα..

Εντάξει, απ΄τα 40 και μετά δν νομίζω ότι θεωρήτε κάποιος νιάτο. Είναι όμως η ηλικία που πρέπει να κάνει κάποιος check up για να είναι υγειής και στα 65. Μετά, ε όπου πάει.

Παιδί δεν θεωρείται σίγουρα, αλλά στα 40 είναι νεότατος,....ποιό check up ; Check Up από τα 50 και μετά...

Δές την ηθοποιό που υποδύεται την Lagertha πως είναι.....

Σοβαρά μιλάς ; 40 είναι ΝΕΟΤΑΤΟΣ

Εγώ στα 36 είμαι ίδιος με τα 26, σε 4 χρόνια θα κάνω check up ;

Τσέκαρε Katheryn Winnick

Εγώ μια χαρά νέος είμαι στα 36 και στα 40 θα σφύζω από υγεία.

Για σένα δεν ξέρω,Μακάρι να είσαι πάντα υγιής αλλά με τον τρόπο σκέψης σου δεν ξέρω αν θα είσαι νέος.

Στα 50 θα κάνω check up.

Και ο πατέρας μου , νεότατος ήταν στα 40 και όσους 40 χρονους ξέρω, είναι νέοι όλοι.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 21 Dec 2021 17:44 by Blood Prince.

More
21 Dec 2021 17:45 #258743 by Aνέστης Αδαμίδης
Το check up δεν έχει ηλικία. Εγώ είμαι μικρότερος από σένα, αλλά έκανα φέτος γενικές εξετάσεις, με την ευκαιρία που ήταν για να κάνω εμβόλιο κοβιντ. Μεταξύ των εξετάσεων που ζήτησε η γιατρός για να δει εάν θα υπήρχε πρόβλημα να κάνω εμβόλιο, είπε να κάνω και γενικές αιματολογικές, για να δει σε τι φάση βρίσκεται ο οργανισμός μου. Και η αλήθεια είναι ότι είχα κάποιο οξύ χαμηλό.

Δε χρειάζεται να σκίζουμε τα ιμάτιά μας για το πώς νιώθουμε ηλικιακά, ούτε είναι η εμφάνιση που καθορίζει τα πάντα. Τα θέματα υγείας, είναι θέματα υγείας. Δεν παίρνουν αναβολές, ούτε έχουν εναρκτήρια ηλικία.

More
21 Dec 2021 17:52 #258745 by Blood Prince

Δε χρειάζεται να σκίζουμε τα ιμάτιά μας για το πώς νιώθουμε ηλικιακά, ούτε είναι η εμφάνιση που καθορίζει τα πάντα. Τα θέματα υγείας, είναι θέματα υγείας. Δεν παίρνουν αναβολές, ούτε έχουν εναρκτήρια ηλικία.

Σωστός, αλλά μετά τα 50 θέλει λίγο μεγαλύτερη προσοχή όπως να ελέγχουμε πίεση και άλλα.

Εμένα μου κάνει εντύπωση πάντως που θεωρεί πως ο 40χρονος δεν είναι νέος. Από ότι ξέρω ένας 40χρονος, εμφανισιακά τουλάχιστον αλλά και από άποψη υγείας δεν εμφανίζει σημάδια γήρατος,,..μετά τα 45 μπορεί...αλλά τα 40 είναι μια αρκετά νέα ηλικία.

[IMG

Peter Baylish