Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Αν και έχω την εικόνα ότι ρισκάρω με το να γράψω αυτό το μήνυμα, η λειτουργία εξακολουθεί να υφίσταται μέσω VPN. Μερικές χώρες δεν έχουν τα ίδια αισθήματα που έχουν οι δικοί μας αμερικανογραβάτες, οπότε το κανονίζουν αλλιώς.
Υπάρχουν και free εκδόσεις vpn πλέον με περιορισμένες δυνατότητες βέβαια.
Έτσι κάνω και εγώ. Απλά να το χρεισιμοποιείς μόνο όταν πρέπει κυρίος στο torrent site που θες να έχεις πρόσβαση.
Υπάρχουν και free εκδόσεις vpn πλέον με περιορισμένες δυνατότητες βέβαια.
Όντως το έμαθα χθές. Εγκατέστησα επέκταση για το google chrome,έβαλα χώρα Ρωσία και όλα καλά για την ώρα.
Εντάξει, απ΄τα 40 και μετά δν νομίζω ότι θεωρήτε κάποιος νιάτο. Είναι όμως η ηλικία που πρέπει να κάνει κάποιος check up για να είναι υγειής και στα 65. Μετά, ε όπου πάει.Εγώ το έχω αφήσει εκεί...δεν το απενεργοποιώ. Βέβαια άμα θέλω αν μπώ σε επίσημο site πχ gsis θα μπώ από άλλο μπράουσερ λογικά.
Άλλο θέμα τώρα..
Επίσημα ή παραδοσιακά θεωρούνται νεολαία ή νέοι, όσοι είναι εώς 22, κάτω από 25 ή εώς 29 το πολύ.
Βλέπω όμως πως στα 36 εμφανισιακά εξακολουθώ και είμαι νέος......άρα νέος μπορεί να είναι κάποιος και εώς τα 45....αν και κάποιοι τον κάνουν μεσήλικα.
'Οπως και να έχει, όσο χρονών και να είμαστε, το ζήτημα είναι να περνάμε καλά , όσο μπορούμε και να είμαστε υγιείς μέσα σε κάποια πλαίσια.Θέλω να πώ , πως ένας 60άρης μπορεί να μην έχει την υγεία ενός 25 άρη αλλά να θεωρείται αρκετά υγιής για την ηλικία του και δεν θα πρέπει να τον παίρνει από κάτω.
Εντάξει, απ΄τα 40 και μετά δν νομίζω ότι θεωρήτε κάποιος νιάτο. Είναι όμως η ηλικία που πρέπει να κάνει κάποιος check up για να είναι υγειής και στα 65. Μετά, ε όπου πάει.Εγώ το έχω αφήσει εκεί...δεν το απενεργοποιώ. Βέβαια άμα θέλω αν μπώ σε επίσημο site πχ gsis θα μπώ από άλλο μπράουσερ λογικά.
Άλλο θέμα τώρα..
Επίσημα ή παραδοσιακά θεωρούνται νεολαία ή νέοι, όσοι είναι εώς 22, κάτω από 25 ή εώς 29 το πολύ.
Βλέπω όμως πως στα 36 εμφανισιακά εξακολουθώ και είμαι νέος......άρα νέος μπορεί να είναι κάποιος και εώς τα 45....αν και κάποιοι τον κάνουν μεσήλικα.
'Οπως και να έχει, όσο χρονών και να είμαστε, το ζήτημα είναι να περνάμε καλά , όσο μπορούμε και να είμαστε υγιείς μέσα σε κάποια πλαίσια.Θέλω να πώ , πως ένας 60άρης μπορεί να μην έχει την υγεία ενός 25 άρη αλλά να θεωρείται αρκετά υγιής για την ηλικία του και δεν θα πρέπει να τον παίρνει από κάτω.
Δε χρειάζεται να σκίζουμε τα ιμάτιά μας για το πώς νιώθουμε ηλικιακά, ούτε είναι η εμφάνιση που καθορίζει τα πάντα. Τα θέματα υγείας, είναι θέματα υγείας. Δεν παίρνουν αναβολές, ούτε έχουν εναρκτήρια ηλικία.