Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Είστε off-topic; Γράψτε ότι θέλετε ΕΔΩ!

More
10 Dec 2021 22:39 #258221 by Aνέστης Αδαμίδης

Φοράτε μπλούζες με στάμπες;

Εγώ μετά τα 30 άρχισα να φοράω το καλοκαίρι, μπλούζες πόλο, σοβαρές και καθώς έχω γεμάτη βαλίτσα με μπλούζες με στάμπες που δεν φοράω πλέον, σκέφτομαι να τις πετάξω.

Βέβαια δεν τις έχω πετάξει ακόμα γιατί είναι καλές για παραλία ή μέσα στο σπίτι αλλά σε χώρο δουλειάς με τίποτα. 
Θα σου πρότεινα να τις κάνεις καμιά δωρεά σε κάνα ίδρυμα ή καμιά εκκλησία. Μην πάνε χαμένες, κρίμα είναι. Ότι είναι σε καλή κατάσταση και μπορεί να φορεθεί, δώστα σε άπορους.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 Dec 2021 22:48 #258222 by Sotiris Greece
Θα προσθέσω σε αυτό που είπε ο Reaper και τον κάδο με τα μεταχειρισμένα ρούχα. Έχω βάλει σε αυτούς τους κάδους ένα σκασμό ρούχα παπούτσια και τα σχετικά και φέτος και στο παρελθόν.

More
12 Dec 2021 00:45 #258272 by Blood Prince

Φοράτε μπλούζες με στάμπες;

Εγώ μετά τα 30 άρχισα να φοράω το καλοκαίρι, μπλούζες πόλο, σοβαρές και καθώς έχω γεμάτη βαλίτσα με μπλούζες με στάμπες που δεν φοράω πλέον, σκέφτομαι να τις πετάξω.

Βέβαια δεν τις έχω πετάξει ακόμα γιατί είναι καλές για παραλία ή μέσα στο σπίτι αλλά σε χώρο δουλειάς με τίποτα. 
Θα σου πρότεινα να τις κάνεις καμιά δωρεά σε κάνα ίδρυμα ή καμιά εκκλησία. Μην πάνε χαμένες, κρίμα είναι. Ότι είναι σε καλή κατάσταση και μπορεί να φορεθεί, δώστα σε άπορους.

Είναι αυτό μια λύση και πιθανόν να το κάνω σύντομα γιατί έχω αρκετά ρούχα , που απλά γεμίζουν τις ντουλάπες.

Πάντως, πολλές από τις κοντομάνικες που έχω , τις κρατάω για την ώρα καθώς μπορεί να τις χρειαστώ σε καμία παραλία ας πούμε.

Τις αγόρασα όταν ήμουν 25-27 χρόνων και μετά τα 30 δεν τις φοράω. πχ Είχα πάρει από το ebay μπλούζα από το συγκρότημα paramore ας πούμε , που δεν με εκφράζει πλέον ούτε είναι καλές σε χώρο εργασίας αλλά για μέσα στο σπίτι μια χαρά, αν και όλο το περσινό καλοκαίρι το έβγαλα, χωρίς να φοράω μπλούζα στο σπίτι, τόση ζέστη που έκανε.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
12 Dec 2021 16:58 - 12 Dec 2021 17:02 #258290 by Blood Prince
Είναι φορές που σκέφτομαι να τριμμάρω το γένι στο πιγούνι αλλά όταν κοιτάω στον  καθρέφτη λέω να το αφήσω να μεγαλώνει κι άλλο. Μπορεί να παίζει ρόλο και η διάθεση.

Εντωμεταξύ είμαι ακούρευτος τρείς μήνες και πάω στον τέταρτο.Τουλάχιστον, ζεσταίνονται τα αυτιά, με τόσο μαλλί που έχω , κάτι καλό χειμωνιάτικα.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 12 Dec 2021 17:02 by Blood Prince.

More
13 Dec 2021 01:30 #258415 by Blood Prince
Το χειριστήριο PS4 που είχε χαλάσει μετά από δυόμιση χρόνια κατοχής, στο οποίο είχε χυθεί coca cola την πρώτη μέρα, δεν το έχω πετάξει και το έχω ακουμπήσει σε ράφι χωρίς το χρησιμοποιώ.

Ε λοιπόν, σήμερα ξανά λούστηκε με coca cola.

[IMG

Peter Baylish

More
13 Dec 2021 16:21 - 13 Dec 2021 16:28 #258428 by Blood Prince
Βγήκαν αποτελέσματα σε διαγωνισμό ΑΣΕΠ που είχα ξεχάσει πως συμμετείχα, καθώς είχα δηλώσει συμμετοχή για χαβαλέ.

Βγήκα 1218 στα 4304 άτομα που δηλώσαν συμμετοχή και ο τελευταίος που διορίστηκε είχε διδακτορικό.

Καλά όσοι έχουν διδακτορικό δεν θέλουν να γίνουν Καθηγητές ; Για δημόσιο πάνε ; λολ

edit Βέβαια ο Κούλης προγραμματίζει να τα αλλάξει αυτά και να δίνουμε γραπτές εξετάσεις.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 13 Dec 2021 16:28 by Blood Prince.

More
13 Dec 2021 18:13 #258432 by Blood Prince
Συμμετείχε κανείς στο giveaway Γιαννακόπουλου ; Εγώ δεν συμμετείχα κάν. 

newspao.gr/dimitris-giannakopoylos-aytoi-kerdisan-ta-chrimat...gLT_w6-hzT2OULG8XaYfKeEfm3BGKU

[IMG

Peter Baylish

More
13 Dec 2021 19:46 #258439 by Aνέστης Αδαμίδης

Το χειριστήριο PS4 που είχε χαλάσει μετά από δυόμιση χρόνια κατοχής, στο οποίο είχε χυθεί coca cola την πρώτη μέρα, δεν το έχω πετάξει και το έχω ακουμπήσει σε ράφι χωρίς το χρησιμοποιώ.

Δε σου είπε κανείς αμα θες να το καθαρίσεις να χρησιμοποιήσεις ένα ξεσκονόπανο και στη χειρότερη να το βρέξεις λίγο; Πρέπει να το έχεις δίπλα στην κάβα με τα αναψυκτικά; :lol:

More
16 Dec 2021 21:25 #258591 by Blood Prince

Δε σου είπε κανείς αμα θες να το καθαρίσεις να χρησιμοποιήσεις ένα ξεσκονόπανο και στη χειρότερη να το βρέξεις λίγο; Πρέπει να το έχεις δίπλα στην κάβα με τα αναψυκτικά; :lol:

Προσπάθησα να στερεώσω ένα ποτήρι στο ράφι που βρισκόταν και επειδή δεν χώραγε , χύθηκε λίγο coca cola και έπεσε στο χειριστήριο.Βέβαια είναι το χαλασμένο, που δεν χρησιμοποιώ πλέον, Είχα αγοράσει άλλο το καλοκαίρι.

Τέσπα, χωρίς να αντιληφθώ κάποια διακοπή του ρεύματος, το playstation μου εμφάνισε μήνυμα πως έκλεισε απότομα, ενώ το είχα βάλει σε λειτουργία αδράνειας...πολύ εκνευριστικό.

[IMG

Peter Baylish

More
18 Dec 2021 23:10 #258651 by Blood Prince
Μου κάνει εντύπωση που κάποιοι εξακολουθείτε και κατεβάζετε torrents...αφού βγαίνει αυτό το μήνυμα.

[IMG

Peter Baylish